Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 120 121 122 123 124 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,866 do 7,930 z 9,305 ]

7,866

Odp: Sąsiad...111

Musi sama prawda... życie razem... tongue

Gra mąż na kompie, słyszy, jak żona go opierdacza:
- Nie masz nic innego do roboty?!
Tedy wyłączył komputer i sięgnął po gazetę. Słyszy:
- Sprawy domowe już cię nie interesują?!
Poszedł po odkurzacz, zaczął go rozkładać. Słyszy:
- To nie wiesz, że zaraz zaczyna się mój ulubiony serial?
Poszedł do kuchni z zamiarem, by w czymś żonie pomóc. Słyszy:
- Nie widzisz, że tu jest za mało miejsca dla nas dwojga?!
Ubrał się zatem, wyszedł cicho z domu, poszedł na podwórko. Gra z sąsiadami w szachy, kiedy w jego mieszkaniu otwiera się okno i żona drze ryja:
- Misza?! Co ty myślisz, że w domu to nie ma nic do zrobienia?!

7,867 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-30 23:02:50)

Oooooo.... smile

Kolor włosów, odcień skóry, kolor oczu - to wszystko może zmienić się u dziecka w przeciągu kilku tygodni. Blondyni zmieniają się w brunetów, niebieskookie aniołki - w brązowookie dziewczyny.

7,868

Auto u mechanika.

Jak ja mam wszędzie daleko... tongue

7,869

Harvey napisał/a:

Auto u mechanika.

Jak ja mam wszędzie daleko... tongue

Nie dali zastepczego? Harvey, będziesz mógł teraz podrywac w autobusie małolaty... tongue juz nie pamiętam jak jej było co to sie do niej dostawial facet w komunikacji... Teraz sam probuj lol tylko napisz jakie miasto i jakie linie to moze jakas Twa fanka sprobuje Ciebie namierzyc... No dobra... Dawaj... Pamiętasz co Ci obiecalem... tongue

7,870 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-31 19:23:04)

Jakiego radia słuchacie? Juz mam powoli dość zetki, rmf czy pogoda ew złote przeboje tongue Gdyby nie kierunkowanie polityczne radia gdzie naprawdę idzie po prostu wyborcza to slucham coraz częściej tokfm smile a Wy co?

7,871

Jeszcze eskarock jesli muzyka... tongue

7,872 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-31 19:30:16)

Ja słucham rmf fm, ale tylko wiadomości. big_smile Muzyka tylko i wyłącznie moja z pendrive... Czy ktoś zna się na prawie, najlepiej drogowym i ubezpieczeniowym? Bo mój ojciec zrobił jedno głupotę i teraz muszę teraz odkręcać Jego głupotę. Ale winny pójdzie w skarpetkach, choćbym miał cały urlop wybrać. tongue Szczegóły podam na pw. wink

7,873

Wolfik...Myślałem, że Ty raczej radio-maryja lol lol lol się uśmiałem ze swojego żartu... Ja się znam na wszystkim tongue Mogę Paniom pomóc szminkę dobrać nawet smile Ale prawo drogowe i ubezpieczeniowe? Mogę się sąsiada zapytać tongue

7,874

Ooooo...Rh aż mnie zaciekawiło, jakimi kryteriami się kierujesz przy wyborze szminki?

7,875

lody miętowe napisał/a:

Ooooo...Rh aż mnie zaciekawiło, jakimi kryteriami się kierujesz przy wyborze szminki?

Ustami smile Uhhhmmmm... ustami big_smile

7,876

To teraz już wiem kto tak uszminkował Harveya smile od razu zrobił się pinkniejszy big_smile

7,877

lody miętowe napisał/a:

To teraz już wiem kto tak uszminkował Harveya smile od razu zrobił się pinkniejszy big_smile

Lody... smile Potencjału tematu nie wykorzystaliśmy tongue Co, Harvey'ek interesuje...? big_smile Pinkniejszy powiadasz... od razu... eeee... może i wcześniej był lol

7,878 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-31 21:16:09)

Pierdzielę sad Siadłem sobie na ławeczce podczas spaceru z psem... podjeżdża sąsiad pod miejsce takie pod lasem 'na grilla' na osiedlu, gdzie siedziałem (inny sąsiad, są też inni tongue ale ten żonaty) i idzie gadać ze mną... i... on... łeeeeeee.... proponuje mi zimne piffko... w taki skwar, w taki ukrop! Świeżo kupione, jeszcze z lodóweczki, oszronione... miał 2 czy 3 i mówi, że proponuje a ja? A ja musiałem jechaaaać niedługo zaraz!!! Auuuuu! I nie mogłem sobie pozwolić ale tak chciałem! Pewne sytuacje są podłe, po prostu podłe! tongue Z godzinę pitoliliśmy a on to pifffko sączył... błeee, błeee, błeee!!! tup! tup! tup!

EDIT: sorki.. już jest laseczka... stuk, stuk, stuk tongue

7,879

Yyyyyyy...to ten temat miał w ogóle potencjał? big_smile

Przypuszczam, że Harvey jest pinkny z natury, a doskonałości się już nie poprawia tongue

7,880 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-31 21:20:07)

lody miętowe napisał/a:

Przypuszczam, że Harvey jest pinkny z natury, a doskonałości się już nie poprawia tongue

Ty uszczypliwa, bo mnie lubisz czy bardzo nie lubisz? Hmmmm... Nie będę zgadywał bo się honorem uniesiesz tongue A Wilkowi łatwo podpaść big_smile Z tym 'z natury' to... zazdrość tylko wzbudzisz...

EDIT: miał potencjał... sprawdzać chciałem, jakie szminki Tobie dobrać tongue kończymy na szmince, czy...? big_smile

7,881

lody miętowe napisał/a:

Sprawdź wiesz co. wink

Piękno z natury to hasło reklamowe kosmetyków naturalnych. tongue Może takich używa rh72 i tym kieruję się przy wyborze szminki. big_smile

7,882 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-31 21:21:47)

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Sprawdź wiesz co. wink

Piękno z natury to hasło reklamowe kosmetyków naturalnych. tongue Może takich używa rh72 i tym kieruję się przy wyborze szminki. big_smile

Hihihihi! A nie napisałem wcześniej... że zazdrość tylko... ? tralala! big_smile Myślałem, że Wilk się zasłuchał radio-maryja ale czuwa lol

7,883 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-31 21:25:27)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Sprawdź wiesz co. wink

Hihihihi! A nie napisałem wcześniej... że zazdrość tylko... ? tralala! big_smile Myślałem, że Wilk się zasłuchał radio-maryja ale czuwa lol

Jestem przy Tobie pamiętam, Jestem przy Tobie pamiętam, czuwam..... wink big_smile big_smile big_smile

Jubileuszowy post nr 1400 big_smile

7,884

AloneWolf90 napisał/a:

Jestem przy Tobie pamiętam, Jestem przy Tobie pamiętam, czuwam..... wink big_smile big_smile big_smile

Hahaha! Więc: Aniele mój, Ty zawsze przy mnie stój... abo nie... abo inaczej... tongue

7,885

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Hahaha! Więc: Aniele mój, Ty zawsze przy mnie stój... abo nie... abo inaczej... tongue

No to się wydało, jak się modlisz każdego dnia. tongue Nie wstyd Ci tak życzyć sąsiadowi, któremu dedykowany jest ten wątek? big_smile

7,886

Aniołek... tongue Wolfik tongue Obacz to lepiej... smile

7,887

rh72 napisał/a:

Aniołek... tongue Wolfik tongue Obacz to lepiej... smile

Nie szkoda Ci życia na takie pierdoły? tongue

7,888

AloneWolf90 napisał/a:

Hihihihi! tongue A czym mam się zajmować? Pracować? Pasje rozwijać? Kobiety szukać? Czekaj no... kto tu... szukał kobiety? tongue

7,889

lody miętowe napisał/a:

W założeniu żałożyciela w założycielu big_smile

7,890

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Founder myśli wszelakiej tongue budowniczy relacji... big_smile Kwintesent oczywistości i utracjusz głaskania tongue Zgaduj co miałem na myśli teraz tongue sex czy food? tongue

7,891

lody miętowe napisał/a:

Przypuszczam, że Harvey jest pinky z natury, a doskonałości się już nie poprawia tongue

Róż lubisz? tongue

7,892

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Hihihihi! tongue A czym mam się zajmować? Pracować? Pasje rozwijać? Kobiety szukać? Czekaj no... kto tu... szukał kobiety? tongue

Nie zadawaj głupich pytań Pinky. tongue

7,893

Ty Wilk, czy tam mysz tongue podkładasz się za prosto... oko sobie podbij a nie świat tongue

https://us.123rf.com/450wm/ljupco/ljupco1606/ljupco160600002/57736432-m%C5%82ody-bokser-z-podbitym-okiem-i-czerwone-r%C4%99kawice-bokserskie-na-bia%C5%82ym-tle.jpg?ver=6

7,894

rh72 napisał/a:

Ty Wilk, czy tam mysz tongue podkładasz się za prosto... oko sobie podbij a nie świat tongue

https://us.123rf.com/450wm/ljupco/ljupco1606/ljupco160600002/57736432-m%C5%82ody-bokser-z-podbitym-okiem-i-czerwone-r%C4%99kawice-bokserskie-na-bia%C5%82ym-tle.jpg?ver=6

A co oko Ci przeszkadza? tongue Spokojnie załatwię sprawę, ale wiesz, że wilki mają pazury? tongue I będziesz mieć lepszy tatuaż koło oka niż Mike Tyson. big_smile

7,895

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A co oko Ci przeszkadza? tongue Spokojnie załatwię sprawę, ale wiesz, że wilki mają pazury? tongue I będziesz mieć lepszy tatuaż koło oka niż Mike Tyson. big_smile

I czytaj ze zrozumieniem tongue 'sobie' - no chyba, że nasza relacja taka bardziejsza już... wiesz, zjednoczeni, jedna dusza i ciało big_smile Ale wtedy Lody będą zawiedzione... Tylko którym? lol

7,896

I... na nockę lub poranek... lalalala... tongue

7,897 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-01 00:55:01)

Despacito? tongue Znowu Wolfik się zbulwersuje... że się z czasem nie liczę i do tego mu piosneczkę bałamucę i to do tego samochodowo... (pewnie zaraz mi żulisi zapoda tongue )

7,898

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

tongue Strzeżcie się Keysera Soze

7,899 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-01 01:27:59)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Przypuszczam, że Harvey jest pinky z natury, a doskonałości się już nie poprawia tongue

Róż lubisz? tongue

a wiec Pink Harvey 'The Cadillac' - just perfect smile

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/bc/13/ee/bc13eef0d1c85c8c8aa778660ba0f408.jpg

7,900 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-01 21:19:05)

Czyli Rh OGÓLNIE rzecz biorąc gustujesz w różowych landrynkach? big_smile big_smile tongue

P.s. Nie lubię różu tongue

Wierzcie mi, albo i nie big_smile, ale u mnie dzisiaj było 39 stopni! Wyzionąć ducha można smile

7,901

A to co piszesz pinky Harvey? tongue 39? Ja siedziałem na ławce bo chodzić z psiakiem nie dałem rady... ufff... nie było takiej bez słońca bo takie ścieniowane zajęte wszystkie. I Słoneczko ja też się opaliłem tongue Ale potem był prysznic bo się spociłem od tego słoneczka. W biurze jest klima i tak ludzi teraz rozwala, że już kilka osób na zwolnieniu smile Dlatego niechętnie do biura chodzę, hahaha! smile

Lodziki, widziałem co o panach na forum myślisz, a tititi tongue

7,902

Znalazłem ideał smile

http://img.joemonster.org/i/2017/07/faktopedia_16.jpg

7,903

Pinky? Różowego nie lubimy? tongue A ja się czuję tutaj cały czas jak ten gostek rudy lol

7,904

Co Wy tacy zapracowani? Znowu mam sam do siebie gadać? Jeszcze się przyzwyczaję i będę ludzi na ulicy straszył tongue

7,905

Ja się urlopuję. tongue To na forum tylko czytam, bo pisać mi się nie chcę... Za gorąco. wink

7,906

To miłego urlopu... smile Może ksywę zmienisz... tongue

7,907

Mam auto, mam auto! Brum brum brum big_smile

Chociaz w mpk mogl byc dzisiaj konkurs mokrego podkoszulka wink

A tak swoja droga... te naklejki o nie otwieraniu okien bo pojazd klimatyzowany moglyby znalezc inne zastosowanie. Np. na uszach tego kto to wymyslil bo tam wiatr hula tongue

7,908

A jednak mpk jeździłeś? No to poświęcenie wielkie... Wyklepane? Szkoda, nie? sad Pochwalisz się czym jeździsz? Wolfik focusem, ja megane a Panie po nas tongue

7,909

Harvey... Ty wiesz co...? Widzę, że się tam gdzieś wypowiadasz co wchodziłem ostatnio w tematy... Masz tak, że już trudno Ciebie zaskoczyć jakimś problemem czy ideą? Strasznie się czasami zblazowany czuje i coś mi dokucza wtedy sad I nawet nie wiem, co napisać... mądrego bo głupiego to mam z 1000 pomysłów smile

7,910

rh72 napisał/a:

Co Wy tacy zapracowani? Znowu mam sam do siebie gadać? Jeszcze się przyzwyczaję i będę ludzi na ulicy straszył tongue

Może się okazać, że da się w ten sposób coś zarobić smile Teraz wakacje, ludzie się przemieszczają, szukają atrakcji wink
Who knows? wink

7,911

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Może się okazać, że da się w ten sposób coś zarobić smile Teraz wakacje, ludzie się przemieszczają, szukają atrakcji wink
Who knows? wink

Ja jako atrakcja wakacyjna? Ram... Ale Ty ze mnie zabytku nie robisz co? Powiedz, ze dziwaka to Ci przebaczam... tongue

7,912

Ja jeżdżę czarną Wołgą tongue

7,913

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Who knows? wink

Ja jako atrakcja wakacyjna? Ram... Ale Ty ze mnie zabytku nie robisz co? Powiedz, ze dziwaka to Ci przebaczam... tongue

Broń boże, zabytków ci u nas dostatek... Co do dziwaków - różne rzeczy się sprzedają, czyż nie? Zawsze można się też dostosować do aktualnie obowiązującej mody...

7,914

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Who knows? wink

Zawsze można się też dostosować do aktualnie obowiązującej mody...

Jednakże tu byłby problem, bowiem jego PR jest nie do ruszenia wink

7,915

SonyXperia napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

To pozostaje szukać odpowiedniego rynku zbytu...

7,916

rampampam napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rampampam napisał/a:

Będzie drugi problem - brak dostatecznego popytu powoduje konieczność obniżenia ceny tongue A ten towar wcale tanio nie chce się sprzedać big_smile

7,917

SonyXperia napisał/a:
rampampam napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Będzie drugi problem - brak dostatecznego popytu powoduje konieczność obniżenia ceny tongue A ten towar wcale tanio nie chce się sprzedać big_smile

Kampania reklamowa???
Promocja???
wink

7,918 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-02 19:26:26)

rh72 napisał/a:

Harvey... Ty wiesz co...? Widzę, że się tam gdzieś wypowiadasz co wchodziłem ostatnio w tematy...

Harvey, Ty draniu, łobuzie, jak mogłeś... pisać także w innych tematach! big_smile tongue

7,919

rampampam napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rampampam napisał/a:

Kampania reklamowa???
Promocja???
wink

Już próbowaliśmy. Nawet gratisy nie pomogły wink big_smile

7,920

Taaaa... Czarna Wołga... A szofer to niby skad?
Tanio sprzedać? Było się łapać jak robiłem promocję... Wtedy i dopłacić chciałem big_smile

Jedynie Lody chyba wtedy się zawachała ale zaraz sie zreflektowała i mnie porzuciła na półce obok tongue teraz mi sie PR'owiec wycwanił i przeniósł na wystawę... I tam szczerstwieję pewnie...

7,921

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Harvey... Ty wiesz co...? Widzę, że się tam gdzieś wypowiadasz co wchodziłem ostatnio w tematy...

Harvey, Ty draniu, łobuzie, jak mogłeś... pisać także w innych tematach! big_smile tongue

Hihihi tongue a o tym nie pomyślałem... No właśnie Harvey... Tłumacz sie, bandyto! Jak mogłeś? Czekam juz z wałkiem w domu... tongue

7,922

rh72 napisał/a:

Tanio sprzedać? Było się łapać jak robiłem promocję... Wtedy i dopłacić chciałem big_smile

Jedynie Lody chyba wtedy się zawachała ale zaraz sie zreflektowała i mnie porzuciła na półce obok tongue teraz mi sie PR'owiec wycwanił i przeniósł na wystawę... I tam szczerstwieję pewnie...

Muzea figur woskowych teraz są dość popularne smile smile smile
Tak mi się z chlebem skojarzyło, ktoś mi ostatnio mówił, że dobry razowiec nie powinien wilgotnieć, tylko schnąć... To świadczy o jakości... Podobno wink

7,923

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hihihi tongue a o tym nie pomyślałem... No właśnie Harvey... Tłumacz sie, bandyto! Jak mogłeś? Czekam juz z wałkiem w domu... tongue

A wiecie, że ja naprawdę wałek od własnej matki w dniu ślubu dostałam? Nie sądziłam, że moja rodzicielka ma tyle poczucia humoru haha (choć może to był przebłysk jasnowidzenia?) wink

7,924

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A wiecie, że ja naprawdę wałek od własnej matki w dniu ślubu dostałam? Nie sądziłam, że moja rodzicielka ma tyle poczucia humoru haha (choć może to był przebłysk jasnowidzenia?) wink

Masz go jeszcze? Wiesz... Lepiej ograniczać ryzyka przy różnych okazjach... To zwiedzanie aby nie bylo z tym wałkiem...  No chyba, ze dobre ciasto robisz... Hmmmmm... Ja wlasnie zafundowalem sobie od pojutra bo jutro mi się źle kojarzy, taka diete cateringowa ze przywoza posilek tak 20-23 w nocy i jest na kolejny dzien... Mowisz jaki typ diety, ile kalorii i masz nawet w weekendy... Jaki ja jestem ciekaw czy wytrzymam... 5 posilkow niby ale jak dadza w naparstku to rezygnuję... Idzie pierwszy zestaw na probe tongue

7,925

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tak mi się z chlebem skojarzyło, ktoś mi ostatnio mówił, że dobry razowiec nie powinien wilgotnieć, tylko schnąć... To świadczy o jakości... Podobno wink

Ja usycham... To dobry? tongue

7,926

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja usycham... To dobry? tongue

Dobry smile
Nie zjedzą cię pleśnie smile (to chyba Stachura?)

7,927

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Masz go jeszcze? Wiesz... Lepiej ograniczać ryzyka przy różnych okazjach... To zwiedzanie aby nie bylo z tym wałkiem...  No chyba, ze dobre ciasto robisz... Hmmmmm... Ja wlasnie zafundowalem sobie od pojutra bo jutro mi się źle kojarzy, taka diete cateringowa ze przywoza posilek tak 20-23 w nocy i jest na kolejny dzien... Mowisz jaki typ diety, ile kalorii i masz nawet w weekendy... Jaki ja jestem ciekaw czy wytrzymam... 5 posilkow niby ale jak dadza w naparstku to rezygnuję... Idzie pierwszy zestaw na probe tongue

Mam. Ale używam standardowo smile Chociaż rzadko już cokolwiek piekę, tylko przy okazji, bo z dzieckiem moim całej blachy nie przejadamy jednak..
Dieta? Moja znajoma bardzo sobie chwali tę metodę - tylko ona musiała sama sobie pojechać i odebrać swoje jedzenie.

7,928

rampampam napisał/a:

Mam. Ale używam standardowo smile Chociaż rzadko już cokolwiek piekę, tylko przy okazji, bo z dzieckiem moim całej blachy nie przejadamy jednak..

No, no, no... to standardowo to się źle kojarzy tongue Ja tam uwielbiam swoją karpatkę - umiem robić, się pochwalę, ale... nie chce mi się sad

rampampam napisał/a:

Dieta? Moja znajoma bardzo sobie chwali tę metodę - tylko ona musiała sama sobie pojechać i odebrać swoje jedzenie.

Może to metoda... drałować 10 km po posiłek i wtedy nie ma kitu... trzeba ulec ujemnemu bilansowi kalorii smile

7,929

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

No, no, no... to standardowo to się źle kojarzy tongue Ja tam uwielbiam swoją karpatkę - umiem robić, się pochwalę, ale... nie chce mi się sad

rampampam napisał/a:

Może to metoda... drałować 10 km po posiłek i wtedy nie ma kitu... trzeba ulec ujemnemu bilansowi kalorii smile

Tylko, żeby się tak nie skończyło:
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/20431524_1036063783191820_1629134983125176103_n.png?oh=6686f8649b47555f29a78dff243374f8&oe=5A35A5D4

7,930

Ram... Mnie mówisz.... kiedyś się skatowałem 2 mce dietą - oczywiście dla miłości tongue Ale wtedy wszystkie koleżanki jakoś razem stwierdziły, że muszę tak zostać... Wtedy pomagałem w sklepiku takim i dziecko z lodem stało 2-3 metry ode mnie a ja czułem zapach tego loda smile I często (to w wakacje dosyć ciepłe było) siedziałem w dzień nie za zimny w kocu i tylko, jak było tak ciepło i duszno jak dzisiaj to czułem się dobrze... Już się boję... bo tym razem nie z miłości big_smile

Posty [ 7,866 do 7,930 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 120 121 122 123 124 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024