Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Gra mąż na kompie, słyszy, jak żona go opierdacza: - Nie masz nic innego do roboty?! Tedy wyłączył komputer i sięgnął po gazetę. Słyszy: - Sprawy domowe już cię nie interesują?! Poszedł po odkurzacz, zaczął go rozkładać. Słyszy: - To nie wiesz, że zaraz zaczyna się mój ulubiony serial? Poszedł do kuchni z zamiarem, by w czymś żonie pomóc. Słyszy: - Nie widzisz, że tu jest za mało miejsca dla nas dwojga?! Ubrał się zatem, wyszedł cicho z domu, poszedł na podwórko. Gra z sąsiadami w szachy, kiedy w jego mieszkaniu otwiera się okno i żona drze ryja: - Misza?! Co ty myślisz, że w domu to nie ma nic do zrobienia?!
7,867Odpowiedź przez rh722017-07-30 23:02:39Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-30 23:02:50)
Kolor włosów, odcień skóry, kolor oczu - to wszystko może zmienić się u dziecka w przeciągu kilku tygodni. Blondyni zmieniają się w brunetów, niebieskookie aniołki - w brązowookie dziewczyny.
Nie dali zastepczego? Harvey, będziesz mógł teraz podrywac w autobusie małolaty... juz nie pamiętam jak jej było co to sie do niej dostawial facet w komunikacji... Teraz sam probuj tylko napisz jakie miasto i jakie linie to moze jakas Twa fanka sprobuje Ciebie namierzyc... No dobra... Dawaj... Pamiętasz co Ci obiecalem...
7,870Odpowiedź przez rh722017-07-31 19:21:46Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-31 19:23:04)
Jakiego radia słuchacie? Juz mam powoli dość zetki, rmf czy pogoda ew złote przeboje Gdyby nie kierunkowanie polityczne radia gdzie naprawdę idzie po prostu wyborcza to slucham coraz częściej tokfm a Wy co?
Ja słucham rmf fm, ale tylko wiadomości. Muzyka tylko i wyłącznie moja z pendrive... Czy ktoś zna się na prawie, najlepiej drogowym i ubezpieczeniowym? Bo mój ojciec zrobił jedno głupotę i teraz muszę teraz odkręcać Jego głupotę. Ale winny pójdzie w skarpetkach, choćbym miał cały urlop wybrać. Szczegóły podam na pw.
Wolfik...Myślałem, że Ty raczej radio-maryja się uśmiałem ze swojego żartu... Ja się znam na wszystkim Mogę Paniom pomóc szminkę dobrać nawet Ale prawo drogowe i ubezpieczeniowe? Mogę się sąsiada zapytać
Pierdzielę Siadłem sobie na ławeczce podczas spaceru z psem... podjeżdża sąsiad pod miejsce takie pod lasem 'na grilla' na osiedlu, gdzie siedziałem (inny sąsiad, są też inni ale ten żonaty) i idzie gadać ze mną... i... on... łeeeeeee.... proponuje mi zimne piffko... w taki skwar, w taki ukrop! Świeżo kupione, jeszcze z lodóweczki, oszronione... miał 2 czy 3 i mówi, że proponuje a ja? A ja musiałem jechaaaać niedługo zaraz!!! Auuuuu! I nie mogłem sobie pozwolić ale tak chciałem! Pewne sytuacje są podłe, po prostu podłe! Z godzinę pitoliliśmy a on to pifffko sączył... błeee, błeee, błeee!!! tup! tup! tup!
EDIT: sorki.. już jest laseczka... stuk, stuk, stuk
Yyyyyyy...to ten temat miał w ogóle potencjał? Przypuszczam, że Harvey jest pinkny z natury, a doskonałości się już nie poprawia
Ty uszczypliwa, bo mnie lubisz czy bardzo nie lubisz? Hmmmm... Nie będę zgadywał bo się honorem uniesiesz A Wilkowi łatwo podpaść Z tym 'z natury' to... zazdrość tylko wzbudzisz...
EDIT: miał potencjał... sprawdzać chciałem, jakie szminki Tobie dobrać kończymy na szmince, czy...?
Ty Wilk, czy tam mysz podkładasz się za prosto... oko sobie podbij a nie świat
A co oko Ci przeszkadza? Spokojnie załatwię sprawę, ale wiesz, że wilki mają pazury? I będziesz mieć lepszy tatuaż koło oka niż Mike Tyson.
I czytaj ze zrozumieniem 'sobie' - no chyba, że nasza relacja taka bardziejsza już... wiesz, zjednoczeni, jedna dusza i ciało Ale wtedy Lody będą zawiedzione... Tylko którym?
Despacito? Znowu Wolfik się zbulwersuje... że się z czasem nie liczę i do tego mu piosneczkę bałamucę i to do tego samochodowo... (pewnie zaraz mi żulisi zapoda )
A to co piszesz pinky Harvey? 39? Ja siedziałem na ławce bo chodzić z psiakiem nie dałem rady... ufff... nie było takiej bez słońca bo takie ścieniowane zajęte wszystkie. I Słoneczko ja też się opaliłem Ale potem był prysznic bo się spociłem od tego słoneczka. W biurze jest klima i tak ludzi teraz rozwala, że już kilka osób na zwolnieniu Dlatego niechętnie do biura chodzę, hahaha!
Lodziki, widziałem co o panach na forum myślisz, a tititi
Chociaz w mpk mogl byc dzisiaj konkurs mokrego podkoszulka
A tak swoja droga... te naklejki o nie otwieraniu okien bo pojazd klimatyzowany moglyby znalezc inne zastosowanie. Np. na uszach tego kto to wymyslil bo tam wiatr hula
Harvey... Ty wiesz co...? Widzę, że się tam gdzieś wypowiadasz co wchodziłem ostatnio w tematy... Masz tak, że już trudno Ciebie zaskoczyć jakimś problemem czy ideą? Strasznie się czasami zblazowany czuje i coś mi dokucza wtedy I nawet nie wiem, co napisać... mądrego bo głupiego to mam z 1000 pomysłów
Co Wy tacy zapracowani? Znowu mam sam do siebie gadać? Jeszcze się przyzwyczaję i będę ludzi na ulicy straszył
Może się okazać, że da się w ten sposób coś zarobić Teraz wakacje, ludzie się przemieszczają, szukają atrakcji Who knows?
Ja jako atrakcja wakacyjna? Ram... Ale Ty ze mnie zabytku nie robisz co? Powiedz, ze dziwaka to Ci przebaczam...
Broń boże, zabytków ci u nas dostatek... Co do dziwaków - różne rzeczy się sprzedają, czyż nie? Zawsze można się też dostosować do aktualnie obowiązującej mody...
Taaaa... Czarna Wołga... A szofer to niby skad? Tanio sprzedać? Było się łapać jak robiłem promocję... Wtedy i dopłacić chciałem
Jedynie Lody chyba wtedy się zawachała ale zaraz sie zreflektowała i mnie porzuciła na półce obok teraz mi sie PR'owiec wycwanił i przeniósł na wystawę... I tam szczerstwieję pewnie...
Taaaa... Czarna Wołga... A szofer to niby skad? Tanio sprzedać? Było się łapać jak robiłem promocję... Wtedy i dopłacić chciałem
Jedynie Lody chyba wtedy się zawachała ale zaraz sie zreflektowała i mnie porzuciła na półce obok teraz mi sie PR'owiec wycwanił i przeniósł na wystawę... I tam szczerstwieję pewnie...
Muzea figur woskowych teraz są dość popularne Tak mi się z chlebem skojarzyło, ktoś mi ostatnio mówił, że dobry razowiec nie powinien wilgotnieć, tylko schnąć... To świadczy o jakości... Podobno
Harvey... Ty wiesz co...? Widzę, że się tam gdzieś wypowiadasz co wchodziłem ostatnio w tematy...
Harvey, Ty draniu, łobuzie, jak mogłeś... pisać także w innych tematach!
Hihihi a o tym nie pomyślałem... No właśnie Harvey... Tłumacz sie, bandyto! Jak mogłeś? Czekam juz z wałkiem w domu...
A wiecie, że ja naprawdę wałek od własnej matki w dniu ślubu dostałam? Nie sądziłam, że moja rodzicielka ma tyle poczucia humoru haha (choć może to był przebłysk jasnowidzenia?)
Harvey, Ty draniu, łobuzie, jak mogłeś... pisać także w innych tematach!
Hihihi a o tym nie pomyślałem... No właśnie Harvey... Tłumacz sie, bandyto! Jak mogłeś? Czekam juz z wałkiem w domu...
A wiecie, że ja naprawdę wałek od własnej matki w dniu ślubu dostałam? Nie sądziłam, że moja rodzicielka ma tyle poczucia humoru haha (choć może to był przebłysk jasnowidzenia?)
Masz go jeszcze? Wiesz... Lepiej ograniczać ryzyka przy różnych okazjach... To zwiedzanie aby nie bylo z tym wałkiem... No chyba, ze dobre ciasto robisz... Hmmmmm... Ja wlasnie zafundowalem sobie od pojutra bo jutro mi się źle kojarzy, taka diete cateringowa ze przywoza posilek tak 20-23 w nocy i jest na kolejny dzien... Mowisz jaki typ diety, ile kalorii i masz nawet w weekendy... Jaki ja jestem ciekaw czy wytrzymam... 5 posilkow niby ale jak dadza w naparstku to rezygnuję... Idzie pierwszy zestaw na probe
Muzea figur woskowych teraz są dość popularne Tak mi się z chlebem skojarzyło, ktoś mi ostatnio mówił, że dobry razowiec nie powinien wilgotnieć, tylko schnąć... To świadczy o jakości... Podobno
Masz go jeszcze? Wiesz... Lepiej ograniczać ryzyka przy różnych okazjach... To zwiedzanie aby nie bylo z tym wałkiem... No chyba, ze dobre ciasto robisz... Hmmmmm... Ja wlasnie zafundowalem sobie od pojutra bo jutro mi się źle kojarzy, taka diete cateringowa ze przywoza posilek tak 20-23 w nocy i jest na kolejny dzien... Mowisz jaki typ diety, ile kalorii i masz nawet w weekendy... Jaki ja jestem ciekaw czy wytrzymam... 5 posilkow niby ale jak dadza w naparstku to rezygnuję... Idzie pierwszy zestaw na probe
Mam. Ale używam standardowo Chociaż rzadko już cokolwiek piekę, tylko przy okazji, bo z dzieckiem moim całej blachy nie przejadamy jednak.. Dieta? Moja znajoma bardzo sobie chwali tę metodę - tylko ona musiała sama sobie pojechać i odebrać swoje jedzenie.
Ram... Mnie mówisz.... kiedyś się skatowałem 2 mce dietą - oczywiście dla miłości Ale wtedy wszystkie koleżanki jakoś razem stwierdziły, że muszę tak zostać... Wtedy pomagałem w sklepiku takim i dziecko z lodem stało 2-3 metry ode mnie a ja czułem zapach tego loda I często (to w wakacje dosyć ciepłe było) siedziałem w dzień nie za zimny w kocu i tylko, jak było tak ciepło i duszno jak dzisiaj to czułem się dobrze... Już się boję... bo tym razem nie z miłości