Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,736 do 7,800 z 9,305 ]

7,736

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy tongue życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie tongue Spadaj na drzewo tongue

No i widzisz kobieto co z Tobą zrobiłem? Wspomnę jakieś mniej bezpośrednie imię a Ty już o zdradzie big_smile A Ty podobno rajdowca szukasz? A ja że feeee... A tu paczaj... Wilkowi zdrad nie wypominasz tongue Jest i akceptacja... nareszcie tongue

Tylko rh potrafi posłanie na drzewo uznać za akceptację big_smile Wiedziałam big_smile Przewidywalny do bólu tongue rh - zaskocz czymś wreszcie, co ? tongue

Foch to najczystszej instancyjii element przywiązania... tongue Zaskoczyć chcesz się?  Taaaa... Ja się zaskoczyłem ostatnio... Myślałem że kolega ot tak wyjechał nad morze i wyrwał sobie kobietę a tu wyszło, że oni kombinowali platonicznie i zdalnie jakiś czas wcześniej... I wierz tu człowieku w miłość od pierwszego wyjrzenia... tongue

7,737 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-25 17:42:54)

Zapytam rajdowca, co sądzi o wyrażeniu przywiązania przez pokazanie rzekomego focha big_smile W sumie, co dwie głowy (męskie), to nie jedna tongue big_smile

A 'wyrywać' żonkosie to mogę sobie, ale chwasty big_smile tongue

7,738

SonyXperia napisał/a:

Zapytam rajdowca, co sądzi o wyrażeniu przywiązania przez pokazanie rzekomego focha big_smile W sumie, co dwie głowy (męskie), to nie jedna tongue big_smile

Ooooo... awansował... smile a był jeszcze szoferem tongue

SonyXperia napisał/a:

A 'wyrywać' żonkosie to mogę sobie, ale chwasty big_smile tongue

Ogrodniczka... Chwast jestem... Chwast... Wyrywaj mnie big_smile

7,739

A co to ja jestem? Twoj kolega? big_smile tongue

7,740

SonyXperia napisał/a:

Eeeeeeeeeee... najpierw deklaruje a potem raczkiem, raczkiem... eeee... tongue

7,741

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czy jest na sali psychiatra? big_smile

7,742 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-25 20:53:09)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czy jest na sali psychiatra? big_smile

Pomocy potrzebujesz, Słoneczko? tongue Ja tylko w sprawach komputerów... systemy operacyjne u człowieka są taaaakie proste... big_smile Zwykle oparte na emocjach i heurystyce decyzji... u kobiet dochodzą nieprzewidywalne zachowania i czynny żal za facetów czyli abo faceci wszystkiemu winni abo ja jestem zawsze ta najgorsza (nic w połowie)... rozgryzłem już ten świat lol

7,743

Nie wiem, czy Słoneczko potrzebuje pomocy tongue Zapytaj Słoneczko big_smile Czyli wygląda na to, że polonista jest potrzebny w trybie pilnym big_smile rh nie rozumie tekstu pisanego tongue big_smile

7,744

Rh72 poleć jakieś porto do picia... Tylko takie, że jak dzisiaj wypiję całą flachę to mógłbym jutro o 10 jechać autem, moja waga to 66 kg...

7,745

AloneWolf90 napisał/a:

Rh72 poleć jakieś porto do picia... Tylko takie, że jak dzisiaj wypiję całą flachę to mógłbym jutro o 10 jechać autem, moja waga to 66 kg...

Chudzina tongue

7,746 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-25 21:10:21)

AloneWolf90 napisał/a:

Nie da rady... to wino ze spirytem... jak wypijesz flachę to jutro nie masz szans o 10:00 jechać autem przy Twojej wadze smile A dobre porto to chyba tylko internetem chociaż piłem z Tesco i nie było takie kiepawe jak się spodziewałem... Porto ma chyba tą zaletę że musi być produkowane w Portugalii - inaczej to nie porto smile Wino jakieś kup... w najgorszym razie piwo ale nic mocniejszego jeśli trasa dłuższa, szkoda zdrowia, Wolf smile

Ps. a Wilk to kogucik... tongue big_smile Gdzie jedziesz?

7,747

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Nie da rady... to wino ze spirytem... jak wypijesz flachę to jutro nie masz szans o 10:00 jechać autem przy twojej wadze smile A dobre porto to chyba tylko internetem chociaż piłem z Tesco i nie było takie kiepawe jak się spodziewałem... Porto ma chyba tą zaletę że musi być produkowane w Portugalii - inaczej to nie porto smile Wino jakieś kup... w najgorszym razie piwo ale nic mocniejszego jeśli trasa dłuższa, szkoda zdrowia, Wolf smile

Jaki przyjaciel się znalazł, no no no big_smile tongue

7,748

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Chudzina tongue

Patczaj... to samo mi wyszło... ale podobno opalony... musi wyglądać, jak taki wysuszony rzemyk lol

7,749

SonyXperia napisał/a:

Nie wiem, czy Słoneczko potrzebuje pomocy tongue Zapytaj Słoneczko big_smile Czyli wygląda na to, że polonista jest potrzebny w trybie pilnym big_smile rh nie rozumie tekstu pisanego tongue big_smile

Rozumie... tongue Czyta pomiędzy tongue Słoneczko... smile

7,750

Trzeba Cię Wilk trochę podtuczyć, bo niedługo będziesz chudszy ode mnie big_smile

7,751

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Nie da rady... to wino ze spirytem... jak wypijesz flachę to jutro nie masz szans o 10:00 jechać autem przy Twojej wadze smile A dobre porto to chyba tylko internetem chociaż piłem z Tesco i nie było takie kiepawe jak się spodziewałem... Porto ma chyba tą zaletę że musi być produkowane w Portugalii - inaczej to nie porto smile Wino jakieś kup... w najgorszym razie piwo ale nic mocniejszego jeśli trasa dłuższa, szkoda zdrowia, Wolf smile

I nie czepiajcie się mojej wagi. big_smile Toż to szatańska liczba to i szatańska moc.... big_smile
Trasa średnio długa 290 km... Nieważne gdzie. wink

7,752

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Chudzina tongue

Patczaj... to samo mi wyszło... ale podobno opalony... musi wyglądać, jak taki wysuszony rzemyk lol

I co? Lepiej Ci się zrobiło? Jakiś kompleksik mniejszy? tongue

7,753

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Nie da rady... to wino ze spirytem... jak wypijesz flachę to jutro nie masz szans o 10:00 jechać autem przy twojej wadze smile A dobre porto to chyba tylko internetem chociaż piłem z Tesco i nie było takie kiepawe jak się spodziewałem... Porto ma chyba tą zaletę że musi być produkowane w Portugalii - inaczej to nie porto smile Wino jakieś kup... w najgorszym razie piwo ale nic mocniejszego jeśli trasa dłuższa, szkoda zdrowia, Wolf smile

A co? Że o piwie piszę i to bez soku...? tongue Znalazł się, bo pewnie w końcu Wilk do Lodów może się wybiera i dlatego chce sobie kurażu dodać a szkoda aby nietrzeźwy trafił tongue Jeszcze zmięknie i Lody sytuację wykorzysta big_smile

7,754

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Chudzina tongue

I co? Lepiej Ci się zrobiło? Jakiś kompleksik mniejszy? tongue

Moje kompleksiki jak ego... już się nie zniejszą... nie, że lepiej bo facet zdrowy będzie po wsze czasy jednak coć muszę Wilczka skomentować, że Wilk a waga kogucia tongue Ja to wiadomo, ja to misiu, nic nie kamię, nic a nic nie kamię tongue

Co prawda Słoneczku to w oczy trudno spojrzeć ale sobie szkiełko akie przydymię i dam radę tongue

7,755

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A co? Że o piwie piszę i to bez soku...? tongue Znalazł się, bo pewnie w końcu Wilk do Lodów może się wybiera i dlatego chce sobie kurażu dodać a szkoda aby nietrzeźwy trafił tongue Jeszcze zmięknie i Lody sytuację wykorzysta big_smile

26latek trafi i nietrzeźwy big_smile

7,756

lody miętowe napisał/a:

Trzeba Cię Wilk trochę podtuczyć, bo niedługo będziesz chudszy ode mnie big_smile

Hihihihi tongue Podtucz, podtucz tongue big_smile

7,757

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

I nie czepiajcie się mojej wagi. big_smile Toż to szatańska liczba to i szatańska moc.... big_smile
Trasa średnio długa 290 km... Nieważne gdzie. wink

Ależ Wolf... Kobiety Ci tej wagi to tylko zazdroszczą tongue lol 66? Ej... inna ta liczba podobno szatana i brakuje Ci jeszcze cos z przodu... Dopiero by się zdziwili jakbyś 666kg ważył tongue

7,758

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Dokładnie. Lody mają duuuuużooooo kalorii wink

7,759

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Trafi, trafi, no tak... tylko czy dobrze to po pierwsze a po drugie tak zrobiony może nie być odpowiednio 'utwardzony'... w przekonaniach i motywach tongue

7,760

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Trafi, trafi, no tak... tylko czy dobrze to po pierwsze a po drugie tak zrobiony może nie być odpowiednio 'utwardzony'... w przekonaniach i motywach tongue

I naprawdę to właśnie spędza Ci sen z oczu? big_smile

7,761

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Dokładnie. Lody mają duuuuużooooo kalorii wink

Ło to to przecież... Teraz Ty zabawę psujesz... big_smile

7,762

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Chudzina tongue

Lepszy wysuszony rzemyk, niż stary, przeterminowany i wysuszony boczek z tłuszczem....

7,763

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nope... tylko import danych z Excel'a... tongue Na jutro mam termin tongue I porto nie mogę dlatego, mimo, że Wilk smaka narobił tongue

7,764

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Chudzina tongue

Lepszy wysuszony rzemyk, niż stary, przeterminowany i wysuszony boczek z tłuszczem....

Ja tam wolę boczek... Właśnie taki podsuszany smile Super zagrycha... A rzemyka nawet nie przełknę... big_smile

7,765 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-25 21:33:04)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nope... tylko import danych z Excel'a... tongue Na jutro mam termin tongue

No to faktycznie jesteś bardzo zaangażowany w pracę, skoro termin jutro mija a Ty o porto na netkobietach.pl big_smile tongue

7,766

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nope... tylko import danych z Excel'a... tongue Na jutro mam termin tongue

No to faktycznie jesteś bardzo zaangażowany w pracę, skoro termin jutro mija a Ty o porto na netkobietach.pl big_smile tongue

Bo Ci Prodigy puszczę tongue Zaangażowany... pewnie... nocka długa przede mną - uwielbiam często siedzieć nocami i tłuc w klawiaturę... szkoda, że zdrowie nie to tongue I na allegro jakąś chemię kupowałem co mi też zeżarło czasu. Klient ma mieć, jak kobita, dobrze i nie szybko lol

7,767

Czytam inny wątek i pewnie ram albo nieświęta będą wiedziały dlaczego tak piszę... smile Ale zawsze myślałem, że IT to zawód wyklęty przez kobiety tongue jakoby my Was, kobiet, zrozumieć nie umiemy i za bardzo zimni jesteśmy w związkach... więc nie poszalejesz z informatykiem tongue taki gościu na spokojniejsze czasy... smile

7,768

Dobrze Rh myślałeś tongue noooo, to teraz wiesz dlaczego Sony taka na "nie" w stosunku do Ciebie, bo nie poszaleje tongue i sam NARESZCIE do tego doszedłeś big_smile niby stereotypy, niby big_smile

7,769

lody miętowe napisał/a:

Dobrze Rh myślałeś tongue noooo, to teraz wiesz dlaczego Sony taka na "nie" w stosunku do Ciebie, bo nie poszaleje tongue i sam NARESZCIE do tego doszedłeś big_smile niby stereotypy, niby big_smile

Jak 'nareszcie' skoro wiedziałem o tym od dawna? tongue Lody... znowu logika kobiet jest zaskakująco 'niepojętna' big_smile 0 or 1 = 0, 1 and 1 = 0, 1 or 1 = 0 chociaż zawsze 0 and 0 = 0 lol Nie mów, że i Ty nie lubisz informatyków... że Ty też szaleństw szukasz? smile Ejjjjj... Jest tu kto poukładany? Oprócz mnie, oczywiście się znaczy smile

7,770

Może i wiedziałeś, ale zaakceptować i się pogodzić coś trudno jak widzę big_smile

Ciężko się jednak dogadać z kimś, kto gada w innym języku, czyt.informatyk tongue chociaż przyznaję, czasami są pomocni, gdy trzeba pogrzebać tu i tam tongue aaaaa....no i mają dużo cierpliwości, a tego zazdroszczę nawet smile

7,771

lody miętowe napisał/a:

Może i wiedziałeś, ale zaakceptować i się pogodzić coś trudno jak widzę big_smile

Ciężko się jednak dogadać z kimś, kto gada w innym języku, czyt.informatyk tongue chociaż przyznaję, czasami są pomocni, gdy trzeba pogrzebać tu i tam tongue aaaaa....no i mają dużo cierpliwości, a tego zazdroszczę nawet smile

Hihihi, lubię być pomocny (coś ten tego?) i lubię... przykładowo polimorfizm... tongue ciekawa sprawa, a niektóre książki techniczne czytam jak świetne kryminały! big_smile A tak piszę, bo Wam się zaraz z jednym skojarzy lol

7,772 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-25 23:36:49)

Wolfik... znalazłem i musiałem sie podzielić tongue

200x200

7,773

Widzę, że robota pali Ci się w rękach big_smile

Dziękuję za propozycję, ale nie potrzebuję grzebania ani tu, ani tam tongue ale będę pamiętać, jakby co big_smile masz rację, polimorfizm mi się z jednym kojarzył, a to jednak wieloznaczne smile

7,774

lody miętowe napisał/a:

Widzę, że robota pali Ci się w rękach big_smile smile

Niunia... i tak muszę zrobić... nic nie przepadnie sad taki life smile i na spacerze z psem ciut po 23:00 byłem i dalej brak weny tongue

lody miętowe napisał/a:

Dziękuję za propozycję, ale nie potrzebuję grzebania ani tu, ani tam tongue ale będę pamiętać, jakby co big_smile masz rację, polimorfizm mi się z jednym kojarzył, a to jednak wieloznaczne smile

No pewnie... nie zawsze musisz mieć problem z software'em aby do hardware'u wzywać lol śmiało... To jak Ci się kojarzył? smile

7,775

Umcyk, umcyk... tongue

7,776

Rajdowcy? Hej? Cichosza... tongue

7,777

smile

Jabłko i grzech - tak musi być,
Wojna i śmiech zaraz po niej...
Zieleń i brąz, płomień i dym,
żebrak i król w koronie...

Słońce i grad, po nocy dzień,
światło i mrok ramię w ramię,
szampan i kac, po życiu sen
I nic ci już nie ostanie...

Daj mi dłoń, tak daleko port...
Gdzie dziś dom, gdzie ulica słońc?

Aleją gwiazd, aleją gwiazd biegniemy, Bóg drogę zna,
pod niebem gwiazd, pod niebem gwiazd żyjemy, a każdy sam.

Tik potem tak: luz, potem blues,
ping, potem pong - zawsze razem
zachód i wschód, dziad oraz mróz
anioł i stróż idą w parze...

Jabłko i grzech - tak musi być,
wojna i śmiech zaraz po niej...
Zieleń i brąz, płomień i dym,
żebrak i król w koronie...

Daj mi dłoń, tak daleko port,
Gdzie dziś dom? Gdzie ulica słońc?

Aleją gwiazd, aleją gwiazd biegniemy, Bóg drogę zna,
pod niebem gwiazd, pod niebem gwiazd żyjemy, a każdy sam. x2

Aleją gwiazd, aleją gwiazd biegniemy,
pod niebem gwiazd, pod niebem gwiazd żyjemy... x2

7,778

Polubiłem to smile

7,779

smile Człowiek ma średnio 11 partnerów seksualnych w ciągu swojego życia. Według statystyk, najczęściej seks uprawiają Grecy. Ale ciebie i tak pewnie bardziej interesuje odpowiedź na pytanie kto wyrabia twoją normę…

1:0 dla autora wypowiedzi tongue

7,780 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-28 01:25:05)

Yo! big_smile Udowodniono, że kobieta czerpie przyjemność z rozmowy i jej zapas leksykalny jest trzy razy większy niż u mężczyzny.

i...

Jeśli twoja dziewczyna wypytuje cię o twoją byłą, ulubionych piłkarzy, poprzedni adres zamieszkania, datę urodzenia rodziców i imiona domowych pupili z dzieciństwa, to wiedz, że próbuje złamać hasło do twojej poczty lub Facebooka. tongue

7,781

smile Syndrom Adéle Tak nazywa się długotrwałą, niepohamowaną i paraliżującą namiętność, której to obiekt naszego zainteresowania niestety nie odwzajemnia. Syndrom otrzymał nazwę od imienia córki pisarza Victora Hugo. Poznała ona angielskiego oficera i od razu wiedziała, że to mężczyzna jej życia, ale ani niecodzienna uroda Adéle, ani bogactwo jej ojca nie przekonały Anglika do odwzajemnienia uczuć dziewczyny. Ta jednak nie odpuszczała - jeździła za nim po całym świecie, mówiła wszystkim, że są już małżeństwem, a na koniec po prostu oszalała.

7,782

Acha...:) W ostatnim badaniu w "Oxford Journal" kobiety oceniły twarze brodatych mężczyzn na mniej atrakcyjne, niż ogolone.
Okazało się, że brodaty mężczyzna wydaje się bardziej agresywny dla kobiety, lecz o wyższym statusie społecznym, ale nie wygląda lepiej.

7,783

K*rwa! Dzisiaj bym zginął. Byłbym pięknym, młodym trupem... i nawet miałem czystą bieliznę na sobie tongue

Wyjechał z podporządkowanej białorusin... 5 metrów przede mną (jechałem jakieś 60-70km). Dobrze, że nie miałem kaca i refleks nie zawiódł. 2 cm zabrakło do uniknięcia większych szkód. A tak w ogóle to... volvo białoruskie ma twarde plastiki tongue Nadkole do polerki hmm a ch*jek widząc, że żyję... spi*rdolił. Zapomniał tylko, że to ja jestem u siebie i na światłach go złapię wink

Gnoja chciałem zabić... ale dolce też dobre wink

Im alive! big_smile tongue

I znowu mam ch*jowy piątek.

K*RWA!

7,784

To witam Harvey w klubie tych co mają choojowy piątek sad

No i co, widziałeś tunel i światełko na końcu big_smile wiem, mało zabawne, dobrze, że nic Ci się nie stało smile

7,785

Harvey napisał/a:

K*rwa! Dzisiaj bym zginął. Byłbym pięknym, młodym trupem... i nawet miałem czystą bieliznę na sobie tongue

Wyjechał z podporządkowanej białorusin... 5 metrów przede mną (jechałem jakieś 60-70km). Dobrze, że nie miałem kaca i refleks nie zawiódł. 2 cm zabrakło do uniknięcia większych szkód. A tak w ogóle to... volvo białoruskie ma twarde plastiki tongue Nadkole do polerki hmm a ch*jek widząc, że żyję... spi*rdolił. Zapomniał tylko, że to ja jestem u siebie i na światłach go złapię wink

Gnoja chciałem zabić... ale dolce też dobre wink

Im alive! big_smile tongue

I znowu mam ch*jowy piątek.

K*RWA!

Hahaha! tongue Był piątek, 7 listopada 2015, deszcz padał ale około 19:00 było już tylko ciemno... Wkurw... poszedłem do sklepu po zakupy z psiakiem... w drodze powrotnej na przejściu dla pieszych mnie dorwał tongue Powiedziałem tylko 'o Jezu' i może dlatego wyższa siła zwróciła na mnie uwagę i przeżyłem smile wieloodłamowe złamanie nóżki, trauma też była... co tam nie było. Ale pielęgniarki mnie lubiły. I wiesz co pamiętam do dzisiaj? Ogórki konserwowe Krakusa mi się pobiły wtedy sad Ale dzisiaj chodzę już o laseczce, moze kilka m-cy i się wyliżę bardziej... A życie jest PIĘKNE! big_smile

7,786

lody miętowe napisał/a:

No i co, widziałeś tunel i światełko na końcu big_smile wiem, mało zabawne, dobrze, że nic Ci się nie stało smile

No tak, piątek... możecie gadać... tongue

7,787

lody miętowe napisał/a:

Mówiąc szczerze... nic nie widziałem tylko miałem "odruch" i co ma być to będzie. Całe szczęście, że nic na pasie obok nie było bo byłoby nieciekawie. Teraz sąsiad mówił, że jego żona to widziała... tylko nadkola szkoda wink

7,788 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-28 18:50:39)

A wilk liże rany... I te dosłowne po ostatnich dwóch ósemkach i te metaforyczne. tongue Dla poprawy humoru omówiłem się za godzinkę ze znajomymi. wink

Chodź dzisiaj o suchym pysku (antybiotyk). wink Ale chociaż będzie kierowca jeden. big_smile

7,789

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Mówiąc szczerze... nic nie widziałem tylko miałem "odruch" i co ma być to będzie. Całe szczęście, że nic na pasie obok nie było bo byłoby nieciekawie. Teraz sąsiad mówił, że jego żona to widziała... tylko nadkola szkoda wink

A ja mam dlatego kamerkę z przodu... aby coś udowadniać... policjanci nie muszą tego przyjmować ale zwykle patrzą na te dowody... smile

7,790

AloneWolf90 napisał/a:

A wilk liże rany... I te dosłowne po ostatnich dwóch ósemkach i te metaforyczne. tongue Dla poprawy humoru omówiłem się za godzinkę ze znajomymi. wink
Chodź dzisiaj o suchym pysku (antybiotyk). wink Ale chociaż będzie kierowca jeden. big_smile

Hihihi... smile Wolf... miałem dzisiaj wyrywaną ósemkę... tongue Kolega mi naopowiadał, jakie to cuda niewidy i jakie to godzinami trwające... 5 minut i po zabiegu - pantomogram mi zrobili i będzie, jak to dentysta powiedział robił murarską robotę czyli powymienia mi 2 plomby na lepsze bo tamte mu się nie podobają. Jak koledze powiedziałem, ze 5 minut to trwało to go szlag trafił - jego dentysta pod złym kątem rwał mu ośemkę i potem musiał ponad godzinę wyciągać resztki zęba tongue Mam dobrego dentystę i teraz po 1,5 roku obijania się w domu do niego wracam - może jeszcze z 20 lat przeżyję i zęby się przydadzą, tym bardziej własne big_smile

7,791

Epidemia jakaś? Ja wyrwałam przedwczoraj...

7,792

rh72 napisał/a:

A ja mam dlatego kamerkę z przodu... aby coś udowadniać... policjanci nie muszą tego przyjmować ale zwykle patrzą na te dowody... smile

Inwestuję w kamerkę... od 3 lat tongue

Najśmieszniejsze, że policja spisywała kogoś 20 metrów dalej.

Ch*j tam, żyję big_smile

7,793 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-28 19:05:19)

Też 8kę, Pietruszko?... a bo tego nie chcą ani leczyć ani zostawiać... u nie było do ratowania tylko powiedział, że lepiej rwać bo się pałęta i jest bez sensu bo często kiepsko się o nie dba. Gdyby pozostałe nie były zdrowiutkie to też by rwał tongue Rwiciel jeden... To co? Zdjęcie szwów za jakieś 10 dni? Co? big_smile

7,794

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Hihihi... smile Wolf... miałem dzisiaj wyrywaną ósemkę... tongue Kolega mi naopowiadał, jakie to cuda niewidy i jakie to godzinami trwające... 5 minut i po zabiegu - pantomogram mi zrobili i będzie, jak to dentysta powiedział robił murarską robotę czyli powymienia mi 2 plomby na lepsze bo tamte mu się nie podobają. Jak koledze powiedziałem, ze 5 minut to trwało to go szlag trafił - jego dentysta pod złym kątem rwał mu ośemkę i potem musiał ponad godzinę wyciągać resztki zęba tongue Mam dobrego dentystę i teraz po 1,5 roku obijania się w domu do niego wracam - może jeszcze z 20 lat przeżyję i zęby się przydadzą, tym bardziej własne big_smile

Ja miałem wczoraj. wink Jedna była ogromna i nie chciała wyjść (górna prawa), ale zabieg trwał 45 minut, na ósemkę dolną i górną, dzisiaj jadę znowu bez przeciwbólowych. wink Tylko na noc biorę. big_smile U mnie wyszły całe, nawet ta górna ogromna. wink Ale gość tylko z tego żyję. wink

Wiecie co ta cała akcja z ważnością gaśnicy to pic na wodę, byłem dzisiaj zrobić badanie gaśnicy, a koleś wziął tylko nową naklejkę nakleił, pytam się nie będzie Pan nic nie sprawdzał? A gościu do mnie spokojnie, ja z tego żyję i znam się na tym, jak nie jest uszkodzony nabój i plomba to gaśnica jest w porządku, to w takim razie po co prawo każę mi robić przegląd co roku? Wprawdzie 7 zł to nieduży pieniądz, ale policja by się już mnie przyczepić mogła, a chodzi im tylko o tą głupią naklejkę...

7,795

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Inwestuję w kamerkę... od 3 lat tongue

Najśmieszniejsze, że policja spisywała kogoś 20 metrów dalej.

Ch*j tam, żyję big_smile

Ale to najważniejsze, to Ci napisałem big_smile I zainwestuj, jak nie masz pełnego AC... Ja tam mam jakieś AC na awaryjności, assistance na przebicie opony ale na przytulanko z mojej inicjatywy to już nie mam... Nigdy nie miałem takiej potrzeby i zawsze korzystałem z OC innych, więc po co mi dodatkowe koszy ale kamerka przydaje się mocno bo możesz pokazać komuś aby nie cwaniaczył smile

7,796 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-28 19:10:23)

rh72 napisał/a:

To co? Zdjęcie szwów za jakieś 10 dni? Co? big_smile

Chyba Ty tongue Ja się już zagoiłam big_smile

I mam coś wspólnego z Harvey'em, okazuje się big_smile Od 3 lat kupuję kamerkę big_smile

7,797

AloneWolf90 napisał/a:

Wprawdzie 7 zł to nieduży pieniądz, ale policja by się już mnie przyczepić mogła, a chodzi im tylko o tą głupią naklejkę...

Cholerka, sprawdzę jutro swoją smile

7,798

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

To co? Zdjęcie szwów za jakieś 10 dni? Co? big_smile

Chyba Ty tongue Ja się już zagoiłam big_smile

Pewnie, że ja - mam mniej witamin tongue I nie mam takiej zielonej czupryny smile Ale łysy też nie jestem... chociaż włosy już nie te... smile

7,799

I mam coś wspólnego z Harvey'em, okazuje się big_smile Od 3 lat kupuję kamerkę big_smile

Kupcie jedną i się dzielcie - 1 rok tu, 2 tam... tongue

7,800

To taki trochę perwers... tongue

Nie Rh, nie pampers tongue

Posty [ 7,736 do 7,800 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024