Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 117 118 119 120 121 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,671 do 7,735 z 9,305 ]

7,671

Odp: Sąsiad...111
Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

PS. Harvey - tego Twojego 'konesera' to chyba serwer nie zniósł już... tongue 'Internal server error' to rzadkość - pierwszy raz się mi tu trafia smile

Mówiłem, że mam zły dzień? wink

Raczej dobry bo wyjątkowy... smile A co się stanęło? smile

7,672

7,673

Harvey napisał/a:

Aaaaaaa... no cóż... bolesne jednak mam nadzieję, że nie trwałe? smile

7,674

Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie. smile

Efekty powrotu na boisko chyba odczuwam do tej pory. big_smile Na szczęście obyło się bez groźnych kontuzji. wink No może słońce mi przygrzało za bardzo. big_smile I teraz zostałem latynosem lub hiszpanem. big_smile No i w muzyce też to się odbiło. big_smile Ja jestem jak zegarmistrz z tego teledysku. tongue Nie wiem o czym śpiewają, ale refren jest świetny. wink

7,675

Wolf... please... smile

Nadal jesteś dowodem,
Że są zwycięstwa, za które płaci się bólem
Że w miłości i na wojnie
Wszystko się liczy

Skoczyłaś jako pierwsza
Zostawiając łódkę, która w końcu nigdy się nie zatopiła
Ja zostawiłem sobie syreny
Ty utonęłaś

Już zapomniałem imię twojego psa
I [zapomniałem] o tym pożegnaniu na stacji
I chociaż mój ból przyrzekłby, że na ciebie tutaj czekam
Inne usta skradły mój pocałunek

I to, co mówisz, że jestem ci winny
Zabrały

Nie przychodź po zapłatę, bo nic ci nie jestem winny, nic
Już zrozumiałem, że cię wcale nie kocham, wcale
I chociaż za tobą tęskniłem, minęło już tyle czasu, że o tobie zapomiałem
Bo nie zawsze ten, kto zgrzeszył pierwszy, wygrywa

Próbowałem uratować tą miłość lodem, i umarła

Zrobiłaś tak, żeby nie bolało
I tak oto, dawniej dobra, złamałaś serce
Serce, które złamane
niech je wymienią

Już zapomniałem imię twojego psa
I [zapomniałem] o tym pożegnaniu na stacji
I chociaż mój ból przyrzekłby, że na ciebie tutaj czekam
Inne usta skradły mój pocałunek

I to, co mówisz, że jestem ci winny
Zabrały

Próbowałem uratować tą miłość lodem, i umarła

I schowany był gdzieś twoje wspomnienie, które się zgubiło
I chociaż obłożyłem całą twoją miłość lodem, już umarła

7,676

AloneWolf90 napisał/a:

Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie. smile

A to Cię nie było? yikes

7,677

Polityki trochę wrzucę... tongue

7,678

santapietruszka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A to Cię nie było? yikes

Wytykał ktoś komuś... tongue Coś...

7,679

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A to Cię nie było? yikes

Wytykał ktoś komuś... tongue Coś...

Niektórzy zauważyli. wink tongue

7,680

To się porobiło, Wilk stęsknił się za Rh smile Rh, no muszę przyznać, masz ten magnetyzm w sobie tongue

7,681 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-22 16:56:21)

lody miętowe napisał/a:

To się porobiło, Wilk stęsknił się za Rh smile Rh, no muszę przyznać, masz ten magnetyzm w sobie tongue

Gdzie napisałem, że za rh? tongue

7,682

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Gdzie napisałem, że za rh? tongue

Wilk, nie zmieniaj toku myślenia Lodów... tongue

7,683

Ratunku! WY tu chyba dobrze się znacie na sieci itp.
Założylam dziecku konto na fb. Prosilo i prosiło. I tak mi się porobiło - nie wiem jak smile - że teraz nie mogę się tam dostać. ŻADEN SPOSÓB NIE POMAGA! Bym chciała albo to odzyskać albo usunąć, ale ni cholery nie wiem jak??? Już wszystkie sposoby wykorzystałam, które oni tam podają i nic. Chcą jakieś zdjęcie w ramach weryfikacji tożsamości, ale na tym koncie nie zdążyliśmy żadnego zdjęcia umieścić. Cholera, nerwicy przez to dostanę...

7,684

A czemu się nie możesz dostać? Jakiś komunikat?

7,685

A czemu się nie możesz dostać? Jakiś komunikat?

Nagle mnie wyrzuciło i zażądało potwierdzenia tożsamości. Co ciekawe za pomocą zdjęcia, którego jeszcze nie zdążyliśmy umieścić...
Wykorzystałam wszystkie dostępne sposoby, włącznie ze zmianą hasła i mi mówi, że nie zweryfikowano tożsamości i niech ja próbuję później..
No, nerwicy dostanę no...

7,686

A to spróbuj kliknąć w to puste, co Ci się pokazuje, jak pyta o zdjęcie?

7,687 Ostatnio edytowany przez rampampam (2017-07-22 22:49:39)

A to spróbuj kliknąć w to puste, co Ci się pokazuje, jak pyta o zdjęcie?

No nie działa właśnie...
Tylko dostaję komunikat: nie możemy obecnie zweryfikować twojej tożsamości, spróbuj później...

7,688

ram... Mam konto na fb ale puste... nie korzystam z ustrojstwa... ale chyba próbowałaś https://www.facebook.com/recover/initiate ?
Nie wiem, co znaczy, że wszystkie sposoby wykorzystałaś? Wygląda, że maja problemy techniczne skoro piszą abyś spróbowała później
Ewentualnie ta strona: https://www.facebook.com/login/identify  smile Może pomoże, jak nie to pisz... będziemy eksperymentować smile
Ale pewnie trzeba by do nich napisać, jak komunikat będzie się powtarzał sad Może jakiś mechanizm obrony przed botami - jak za często ktoś źle się logował to może chcieć odczekać jakiś czas - jak w przypadku logowania do Windows - aby boty zbyt często nie próbowały prób logowania z brutalnie wygenerowanym hasłem? ( A tu się nie znam...

7,689

Ja właśnie znowu doświaczalem Server Internal Error na forum sad

7,690

rh72 napisał/a:

ram... Mam konto na fb ale puste... nie korzystam z ustrojstwa... ale chyba próbowałaś https://www.facebook.com/recover/initiate ?
Nie wiem, co znaczy, że wszystkie sposoby wykorzystałaś? Wygląda, że maja problemy techniczne skoro piszą abyś spróbowała później
Ewentualnie ta strona: https://www.facebook.com/login/identify  smile Może pomoże, jak nie to pisz... będziemy eksperymentować smile
Ale pewnie trzeba by do nich napisać, jak komunikat będzie się powtarzał sad Może jakiś mechanizm obrony przed botami - jak za często ktoś źle się logował to może chcieć odczekać jakiś czas - jak w przypadku logowania do Windows - aby boty zbyt często nie próbowały prób logowania z brutalnie wygenerowanym hasłem? ( A tu się nie znam...

No, tymczasem nic nie działa. Poczekam do jutra, się zobaczy. Napiłam się czerwonego, frustracja mi spadła nieco. Oj smile

7,691

Hej. Można się dołączyć?

7,692

Avis_25 napisał/a:

Hej. Można się dołączyć?

Pewno... Nowe siły - nowe tematy! smile

7,693

rh72 napisał/a:
Avis_25 napisał/a:

Hej. Można się dołączyć?

No to super. Jaka pogoda u was? U mnie burzowo smile

7,694

Hej Avis_25 big_smile nie chcę być niemiła tak na "dzień dobry", ale lekko to tutaj nie ma big_smile tak więc, tak z pustymi rękoma? tongue alkohol może być, piwo z sokiem, ewentualnie bez soku(różne są tutaj gusta big_smile), czysta, wiśniówka, pigwówka, porto big_smile no i coś słodkiego by wypadało, tylko nie lody, bo tego to już pewnie mają "po kokardę" tongue

U mnie upał niesamowity, czyli pogoda nie dla lodów, bo się szybko rozpuszczają big_smile

To wątek Rh72, ale nawet on już sam w to nie wierzy big_smile

7,695

Avis_25 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Avis_25 napisał/a:

Hej. Można się dołączyć?

No to super. Jaka pogoda u was? U mnie burzowo smile

Pogoda deszczowa... smile Letko tu nie ma, pamiętaj, że tu od razu Ciebie sprawdzą, prześwietla a potem będą Ci mnie wpychali jak remedium na bóle tego świata tylko nikt mnie nie chce tongue Lody rację mają - wątek wspólnotowy smile

7,696

lody miętowe napisał/a:

Hej Avis_25 big_smile nie chcę być niemiła tak na "dzień dobry", ale lekko to tutaj nie ma big_smile tak więc, tak z pustymi rękoma? tongue alkohol może być, piwo z sokiem, ewentualnie bez soku(różne są tutaj gusta big_smile), czysta, wiśniówka, pigwówka, porto big_smile no i coś słodkiego by wypadało, tylko nie lody, bo tego to już pewnie mają "po kokardę" tongue

U mnie upał niesamowity, czyli pogoda nie dla lodów, bo się szybko rozpuszczają big_smile

To wątek Rh72, ale nawet on już sam w to nie wierzy big_smile

Rozpiłem kobietę... znowu mi się od Wilka dostanie tongue Lody, Rh zawsze swoje 'wie' - u mnie nie ma, że coś wierzę lub nie tongue

7,697

Och, nie boje się niczego.:)

7,698

Avis_25 napisał/a:

Och, nie boje się niczego.:)

A nie podpuszczaj... 100% myszy się boisz tongue Która kobieta nie boi się myszy? Tak tylko deklarujecie, że nie ale jak mysz widać to taki pisk, że uszy więdną... tongue Prawie jakby smok bał się owieczki lol

https://img1.etsystatic.com/130/0/9079821/il_340x270.1117271659_63cl.jpg

7,699

A no myszy się boję.:)

7,700

Dobra... widać, że kobieta! tongue Prawie jak Lody... nie może się zdecydować i ciągle zmienia zdanie... i przekonać trudno... Sunny już przekonałem smile no prawie, zawiesiła mi się na ostatnim etapie - akceptacji tongue

7,701

Deszcz chyba powoduje, że się forumowy serwer ciągle psuje sad chyba ten serwer boi się grzmotów - na osiedlu właśnie pierdyknęło chyba w piorunochron bo był niezły huk i błysk - a jak nie to jakieś pobliskie drzewo oberwało tongue

7,702

rh72 napisał/a:

Deszcz chyba powoduje, że się forumowy serwer ciągle psuje sad chyba ten serwer boi się grzmotów - na osiedlu właśnie pierdyknęło chyba w piorunochron bo był niezły huk i błysk - a jak nie to jakieś pobliskie drzewo oberwało tongue

O to nie tylko u mnie tak burza. Już druga idzie smile

7,703 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-23 19:09:54)

Avis_25 napisał/a:
rh72 napisał/a:

O to nie tylko u mnie tak burza. Już druga idzie smile

Uważaj, bo to tutaj jakaś czasami tajemnica... ja się, głupi, przyznałem od razu... więc skąd jesteś? smile Ja z Ząbek podwarszawskich... inni to głównie górale i jakieś drugie końce Polski tongue Jedną Panią mam bliżej tylko tongue Jak burze zgrane w czasie to też może bliżej mieszkasz...

PS. a Wilk to jakiś emigrant, za Duńczyka się podaje... ale ja bardziej na Holendra stawiam big_smile

7,704 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-23 20:16:27)

To Ciebie też Rh już tutaj nie chcą tongue tak serio, to też mam ogromne problemy z zalogowaniem smile

A żeś głupi i żeś wszystkie karty na start odkrył, to się nie dziw, że jest jak jest big_smile

"Prawie Lody" ti, ti, ti, tongue

EDIT: no nie, Wilk jest zdecydowanie bardziej przystojny, niż Holender czy Duńczyk tongue ehhhhh.....nie powinnam chyba się tutaj udzielać "pod wpływem" tongue

7,705 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-23 20:45:08)

Ja też mam ten sam błąd, co rh big_smile Ło matko, chyba mnie coś od niego oblazło big_smile tongue

PS. Słuchajcie, a kim jest ta cała Sunny, co go zaakceptować nie chce? Ktoś, coś ? big_smile

PS1. Wilki są przystojne tongue

7,706

lody miętowe napisał/a:

To Ciebie też Rh już tutaj nie chcą tongue tak serio, to też mam ogromne problemy z zalogowaniem smile
A żeś głupi i żeś wszystkie karty na start odkrył, to się nie dziw, że jest jak jest big_smile
EDIT: no nie, Wilk jest zdecydowanie bardziej przystojny, niż Holender czy Duńczyk tongue ehhhhh.....nie powinnam chyba się tutaj udzielać "pod wpływem" tongue

Ti, ti, ti... musiałem odczekać aby to przeczytać tongue Po wpływem i 'czegoś' i Wolfa jak widzę... smile No, no, no... Jakie wszystkie karty? Ale asa w rękawie nie mam, Harvey ma lol Ciebie, Lody, kiedyś magnetyzmy zgubią... Lody i Wilczek... tongue

http://www.bkartonline.com/wp-content/uploads/2013/03/tricksm.jpg

7,707

SonyXperia napisał/a:

Ja też mam ten sam błąd, co rh big_smile Ło matko, chyba mnie coś od niego oblazło big_smile tongue

Się przystaje się staje... big_smile

SonyXperia napisał/a:

PS. Słuchajcie, a kim jest ta cała Sunny, co go zaakceptować nie chce? Ktoś, coś ? big_smile

Zwana Słoneczkiem od przejęzyczenia koleżanki Han_na i podchwycone przez rh tongue Udająca niezorientowaną... upsss... a może? lol

SonyXperia napisał/a:

Taaaaa... a misie miłe big_smile tia... pogłaszcz big_smile

7,708 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-23 20:51:42)

rh72 napisał/a:

Spadaj big_smile tongue

PS. Czy ktoś poleje coś mocniejszego? big_smile Kurczę, przydałoby się tongue

7,709

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Spadaj big_smile tongue
PS. Czy ktoś poleje coś mocniejszego? big_smile Kurczę, przydałoby się tongue

Oooooo.... Widzę, że pogoda daje w kość tongue i Sunny i Lody... Inni pewnie już urobieni więc się nawet nie odzywają tongue A ja idę z pieskiem na spacer a potem czytam o MS PRISM, więc really też chyba sobie coś poleję smile

http://s9.flog.pl/media/foto/6281237_nalewka-z-wisni-myyy-smaczna-.jpg

7,710 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-23 21:04:36)

Sony ja polewam tongue i nawet Rh wydaje się fajny big_smile

EDIT: Rh czy to porto? A idź że na ten spacer, bo.... tongue

7,711

lody miętowe napisał/a:

Sony ja polewam tongue

Super big_smile To może za moją opaleniznę? big_smile  W końcu tongue

7,712

Sony, piję za Twoją opaleniznę, serio big_smile za młode ciałko muśnięte promieniami słońca big_smile

Cholercia co ja piszę, chyba sama bym musiała pół litra czasnąć, żeby Rh był fajny tongue

7,713 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-23 21:22:14)

lody miętowe napisał/a:

Sony, piję za Twoją opaleniznę, serio big_smile za młode ciałko muśnięte promieniami słońca big_smile

Masz u mnie ekstra toast smile Ciało mówi fenk ju wink

7,714 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-23 21:53:06)

Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem... tongue garaż mi zalało... smile Nie porto ale jeszcze wiśniówka została mi się smile A kieliszek spory bo po DoppelHerz tongue  Musiałem sobie kupić aby zboleć przycinki Lodów sad I ta wódka nawet ładnie pachnie lol kątek alkoholików... Słoneczko, za opaleniznę, aby się uleżała, bo ze mnie już 2 razy skóra schodziła... smile

7,715

Się napisałam i mi zeżarło, jeszcze raz  smile Rh jakie przycinki, z mojej strony to tylko pieszczota tongue ale masz rację, lodów najlepiej nie brać na trzeźwo tongue

Harveya wcięło, pewnie "liże rany" po jakiejś dziuni smile Harvey, tego kwiatu jest pół światu big_smile

No i Wilk smile kobiety Ci komplementy prawią, a Ty nic hmm liczyłam i ja i Sony, że powiesz, ze my ładne, zgrabne i powabne big_smile

Ehhhhhh..gdzie Ci mężczyźni, na miarę czasów, orły, sokoły, herosy, gdzie te chłopy, gdzie big_smile

Wiem gdzie, w piosenkach smile

Dziękuję za uwagę, to mówiłam ja, lody miętowe big_smile

7,716

A ja się naczekałem na na ten post... Idą zaraz potem ciekawe zdjęcia... Sunny, Lody - napiłem się, program skopiowałem do oddzielnego katalogu - jutro pewnie go odtworzę po dzisiejszcyh poprawkach tongue hep! smile Jest fajnie! Jakby te Wasze ciałka tu były - ale bez Waszych świadomości bo byście docinały i po zabawie tongue To co miłego powiesz Lody? Słoneczko prawie zakochana więc się już nie napraszam a ram podróżuje i sprząta smile

7,717

http://img.joemonster.org/i/2017/07/demot-231-630.jpg

7,718

http://img.joemonster.org/i/2017/07/demot-231-600.jpg

7,719

http://img.joemonster.org/i/2017/07/demot-231-450.jpg

7,720

Pocieszyć? smile Dzisiaj siedzę do oporu - jutro muszę być w robocie na 12:00 tongue

http://img.joemonster.org/i/2017/07/demot-231-710.jpg

7,721

rh72 napisał/a:

a ram podróżuje i sprząta smile

Ale na noc do domu wracam...zazwyczaj...do czystego... choć wolałabym nie wink

7,722

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

ram... po kilku kieliszkach jestem i myśli nieprzystojne smile Ale co nie? Nie wracać czy nieczystego? tongue Skomplikowałaś mi połączenia w mózgu... piję dalej... tongue

mój kieliszeczek i resztunia smile sad

https://preview.ibb.co/iaDLfQ/20170723_233708.jpg

7,723

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

ram... po kilku kieliszkach jestem i myśli nieprzystojne smile Ale co nie? Nie wracać czy nieczystego? tongue Skomplikowałaś mi połączenia w mózgu... piję dalej... tongue

https://preview.ibb.co/iaDLfQ/20170723_233708.jpg

Hehe, a pij, bracie, na zdrowie smile Bo cóż zostaje? wink

7,724

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Hehe, a pij, bracie, na zdrowie smile Bo cóż zostaje? wink

Kobiety? tongue

7,725

lody miętowe napisał/a:

Jak mi tu wczoraj posłodzili. tongue Aż się zaczerwieniłem. smile To na zdjęciach tylko tak ładnie wychodzę. big_smile W rzeczywisotości jest jak w temacie Szyszki. big_smile A ja nie mogłem wejść wczoraj ciągle błąd external error 500 miałem. sad Mam nadzieję, że się Lody i Sony nie obrażą. smile Cóż lody wodzą na manowce. big_smile I są bardziej gorące od tzw. ciepłych lodów. big_smile A co do wyglądu cóż ja tu będę mówił, nie wiem co powiedzieć, nie można oderwać wzroku. tongue

Ja nie wiem, jak wyglądają Holendrze czy Duńczycy? big_smile Zostali w ogóle jacyś jeszcze w Danii i Holandii czy same imigranty? big_smile

SonyXperia napisał/a:

Cóż Sony bardzo inteligentna kobitka, prawdziwa mistrzyni ciętej riposty. big_smile Taka idealna do rządzenia światem. big_smile jak wygląda to nie wiem. big_smile Ale myślę, że nie ma się czego wstydzić. tongue A i Tylko nie rozumiem, czemu radziła mi się opalić. tongue

7,726 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-24 16:14:07)

A Lody są... Acha.. Acha.. Gorące... tongue Wilk, Lody, Słoneczko... Coś Wam potrzebny jeszcze jestem? tongue ale cukier... Ale ulepek.. big_smile tu już nawet łyżeczką nie zamieszasz... Stanęła i stoi... lol juz sam miodzio i to nie dla misia... big_smile

Ps. Wilk ja tam mysle ze internal... Wewnętrzny błąd serwera... Jak external to tylko Ty mogłeś byc tym błędem skoro zewnętrzny lol

7,727 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-24 16:58:03)

Co to znaczy: ja tylko siedziałem na wyjebce ? Nachos tak powiedział tongue I dodał: totalna mielonka... tongue

PS. chyba wiem... tongue wywaliła go nauczycielka do 'oślej' ławki big_smile

7,728

Jeżeli Rh już tak bardzo chcesz być potrzebny, to może coś byś z tym błędem serwera zrobił, swoje usługi zaproponował big_smile no i w sumie będziesz już wolny big_smile

7,729

lody miętowe napisał/a:

Jeżeli Rh już tak bardzo chcesz być potrzebny, to może coś byś z tym błędem serwera zrobił, swoje usługi zaproponował big_smile no i w sumie będziesz już wolny big_smile

Z błędem nie poradzę... nie dadzą wejścia... z drugim prędzej... tongue oki... big_smile

7,730

Ehhhh...no to już nie wiem jakie znaleźć "zastosowanie" Twojej osoby na tym forum big_smile pomysły mi się skończyły big_smile

7,731

rh72 napisał/a:

Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem... tongue garaż mi zalało... smile Nie porto ale jeszcze wiśniówka została mi się smile A kieliszek spory bo po DoppelHerz tongue  Musiałem sobie kupić aby zboleć przycinki Lodów sad I ta wódka nawet ładnie pachnie lol kątek alkoholików... Słoneczko, za opaleniznę, aby się uleżała, bo ze mnie już 2 razy skóra schodziła... smile

Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy tongue życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie tongue Spadaj na drzewo tongue

7,732

lody miętowe napisał/a:

Ehhhh...no to już nie wiem jakie znaleźć "zastosowanie" Twojej osoby na tym forum big_smile pomysły mi się skończyły big_smile

Czyli jednak chcesz? smile Na forum to sam sobie znajdę zastosowanie tongue Wilk pewnie włączył tryb 'nadsłuchiwania' co Lody powiedzą... big_smile

7,733

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy tongue życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie tongue Spadaj na drzewo tongue

No i widzisz kobieto co z Tobą zrobiłem? Wspomnę jakieś mniej bezpośrednie imię a Ty już o zdradzie big_smile A Ty podobno rajdowca szukasz? A ja że feeee... A tu paczaj... Wilkowi zdrad nie wypominasz tongue Jest i akceptacja... nareszcie tongue

7,734

Dzisiaj cytaty kuchenne:
1. pogodziłem się z kuchenką mikrofalową już jakiś czas temu... dzisiaj pogodziłem się ponownie ze zmywarką smile a niby 1 osoba...
2. polecam noże ceramiczne... mam dobre noże stalowe i do tego super ostrzałkę jednak aby były one tak ostre jak ceramiczne to trzeba je dosłownie codziennie ostrzyć... a tak tylko trzeba zadbać o to aby się nie potłukły... już 2 tak poszczerbiłem... ja mam tefala ale inne pewnie równie dobre...
3. robię sobie rano kawę i ... zapominam o niej, really... już któryś raz i potem idę pić zimną bo mi szkoda i zadziała też i potem - mam taki malutki ekspres na kapsułki ale nie Tchibo tongue
4. pada i pada i pada... i pada sad i pada... dzisiaj sobie pomokłem na spacerze z psiakiem - nie chciało mi się po parasolkę wracać tongue

Słoneczko, kiepsko znaleźć to słoneczko, co? smile

7,735 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-25 16:44:35)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No i widzisz kobieto co z Tobą zrobiłem? Wspomnę jakieś mniej bezpośrednie imię a Ty już o zdradzie big_smile A Ty podobno rajdowca szukasz? A ja że feeee... A tu paczaj... Wilkowi zdrad nie wypominasz tongue Jest i akceptacja... nareszcie tongue

Tylko rh potrafi posłanie na drzewo uznać za akceptację big_smile Wiedziałam big_smile Przewidywalny do bólu tongue rh - zaskocz czymś wreszcie, co ? tongue

Posty [ 7,671 do 7,735 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 117 118 119 120 121 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024