rh72 napisał/a:PS. Harvey - tego Twojego 'konesera' to chyba serwer nie zniósł już...
'Internal server error' to rzadkość - pierwszy raz się mi tu trafia
Mówiłem, że mam zły dzień?
Raczej dobry bo wyjątkowy... A co się stanęło?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rh72 napisał/a:PS. Harvey - tego Twojego 'konesera' to chyba serwer nie zniósł już...
'Internal server error' to rzadkość - pierwszy raz się mi tu trafia
Mówiłem, że mam zły dzień?
Raczej dobry bo wyjątkowy... A co się stanęło?
Aaaaaaa... no cóż... bolesne jednak mam nadzieję, że nie trwałe?
Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie.
Efekty powrotu na boisko chyba odczuwam do tej pory. Na szczęście obyło się bez groźnych kontuzji.
No może słońce mi przygrzało za bardzo.
I teraz zostałem latynosem lub hiszpanem.
No i w muzyce też to się odbiło.
Ja jestem jak zegarmistrz z tego teledysku.
Nie wiem o czym śpiewają, ale refren jest świetny.
Wolf... please...
Nadal jesteś dowodem,
Że są zwycięstwa, za które płaci się bólem
Że w miłości i na wojnie
Wszystko się liczy
Skoczyłaś jako pierwsza
Zostawiając łódkę, która w końcu nigdy się nie zatopiła
Ja zostawiłem sobie syreny
Ty utonęłaś
Już zapomniałem imię twojego psa
I [zapomniałem] o tym pożegnaniu na stacji
I chociaż mój ból przyrzekłby, że na ciebie tutaj czekam
Inne usta skradły mój pocałunek
I to, co mówisz, że jestem ci winny
Zabrały
Nie przychodź po zapłatę, bo nic ci nie jestem winny, nic
Już zrozumiałem, że cię wcale nie kocham, wcale
I chociaż za tobą tęskniłem, minęło już tyle czasu, że o tobie zapomiałem
Bo nie zawsze ten, kto zgrzeszył pierwszy, wygrywa
Próbowałem uratować tą miłość lodem, i umarła
Zrobiłaś tak, żeby nie bolało
I tak oto, dawniej dobra, złamałaś serce
Serce, które złamane
niech je wymienią
Już zapomniałem imię twojego psa
I [zapomniałem] o tym pożegnaniu na stacji
I chociaż mój ból przyrzekłby, że na ciebie tutaj czekam
Inne usta skradły mój pocałunek
I to, co mówisz, że jestem ci winny
Zabrały
Próbowałem uratować tą miłość lodem, i umarła
I schowany był gdzieś twoje wspomnienie, które się zgubiło
I chociaż obłożyłem całą twoją miłość lodem, już umarła
Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie.
A to Cię nie było?
Polityki trochę wrzucę...
AloneWolf90 napisał/a:Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie.
A to Cię nie było?
Wytykał ktoś komuś... Coś...
santapietruszka napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Miałem już nie pisać w tym temacie, ale to mnie brakuję Was bardziej niż Wam mnie.
A to Cię nie było?
Wytykał ktoś komuś...
Coś...
Niektórzy zauważyli.
To się porobiło, Wilk stęsknił się za Rh Rh, no muszę przyznać, masz ten magnetyzm w sobie
To się porobiło, Wilk stęsknił się za Rh
Rh, no muszę przyznać, masz ten magnetyzm w sobie
Gdzie napisałem, że za rh?
lody miętowe napisał/a:To się porobiło, Wilk stęsknił się za Rh
Rh, no muszę przyznać, masz ten magnetyzm w sobie
Gdzie napisałem, że za rh?
Wilk, nie zmieniaj toku myślenia Lodów...
Ratunku! WY tu chyba dobrze się znacie na sieci itp.
Założylam dziecku konto na fb. Prosilo i prosiło. I tak mi się porobiło - nie wiem jak - że teraz nie mogę się tam dostać. ŻADEN SPOSÓB NIE POMAGA! Bym chciała albo to odzyskać albo usunąć, ale ni cholery nie wiem jak??? Już wszystkie sposoby wykorzystałam, które oni tam podają i nic. Chcą jakieś zdjęcie w ramach weryfikacji tożsamości, ale na tym koncie nie zdążyliśmy żadnego zdjęcia umieścić. Cholera, nerwicy przez to dostanę...
A czemu się nie możesz dostać? Jakiś komunikat?
A czemu się nie możesz dostać? Jakiś komunikat?
Nagle mnie wyrzuciło i zażądało potwierdzenia tożsamości. Co ciekawe za pomocą zdjęcia, którego jeszcze nie zdążyliśmy umieścić...
Wykorzystałam wszystkie dostępne sposoby, włącznie ze zmianą hasła i mi mówi, że nie zweryfikowano tożsamości i niech ja próbuję później..
No, nerwicy dostanę no...
A to spróbuj kliknąć w to puste, co Ci się pokazuje, jak pyta o zdjęcie?
A to spróbuj kliknąć w to puste, co Ci się pokazuje, jak pyta o zdjęcie?
No nie działa właśnie...
Tylko dostaję komunikat: nie możemy obecnie zweryfikować twojej tożsamości, spróbuj później...
ram... Mam konto na fb ale puste... nie korzystam z ustrojstwa... ale chyba próbowałaś https://www.facebook.com/recover/initiate ?
Nie wiem, co znaczy, że wszystkie sposoby wykorzystałaś? Wygląda, że maja problemy techniczne skoro piszą abyś spróbowała później
Ewentualnie ta strona: https://www.facebook.com/login/identify Może pomoże, jak nie to pisz... będziemy eksperymentować
Ale pewnie trzeba by do nich napisać, jak komunikat będzie się powtarzał Może jakiś mechanizm obrony przed botami - jak za często ktoś źle się logował to może chcieć odczekać jakiś czas - jak w przypadku logowania do Windows - aby boty zbyt często nie próbowały prób logowania z brutalnie wygenerowanym hasłem? ( A tu się nie znam...
Ja właśnie znowu doświaczalem Server Internal Error na forum
ram... Mam konto na fb ale puste... nie korzystam z ustrojstwa... ale chyba próbowałaś https://www.facebook.com/recover/initiate ?
Nie wiem, co znaczy, że wszystkie sposoby wykorzystałaś? Wygląda, że maja problemy techniczne skoro piszą abyś spróbowała później
Ewentualnie ta strona: https://www.facebook.com/login/identifyMoże pomoże, jak nie to pisz... będziemy eksperymentować
Ale pewnie trzeba by do nich napisać, jak komunikat będzie się powtarzałMoże jakiś mechanizm obrony przed botami - jak za często ktoś źle się logował to może chcieć odczekać jakiś czas - jak w przypadku logowania do Windows - aby boty zbyt często nie próbowały prób logowania z brutalnie wygenerowanym hasłem? ( A tu się nie znam...
No, tymczasem nic nie działa. Poczekam do jutra, się zobaczy. Napiłam się czerwonego, frustracja mi spadła nieco. Oj
Hej. Można się dołączyć?
Hej. Można się dołączyć?
Pewno... Nowe siły - nowe tematy!
Avis_25 napisał/a:Hej. Można się dołączyć?
No to super. Jaka pogoda u was? U mnie burzowo
Hej Avis_25 nie chcę być niemiła tak na "dzień dobry", ale lekko to tutaj nie ma
tak więc, tak z pustymi rękoma?
alkohol może być, piwo z sokiem, ewentualnie bez soku(różne są tutaj gusta
), czysta, wiśniówka, pigwówka, porto
no i coś słodkiego by wypadało, tylko nie lody, bo tego to już pewnie mają "po kokardę"
U mnie upał niesamowity, czyli pogoda nie dla lodów, bo się szybko rozpuszczają
To wątek Rh72, ale nawet on już sam w to nie wierzy
rh72 napisał/a:Avis_25 napisał/a:Hej. Można się dołączyć?
No to super. Jaka pogoda u was? U mnie burzowo
Pogoda deszczowa... Letko tu nie ma, pamiętaj, że tu od razu Ciebie sprawdzą, prześwietla a potem będą Ci mnie wpychali jak remedium na bóle tego świata tylko nikt mnie nie chce
Lody rację mają - wątek wspólnotowy
Hej Avis_25
nie chcę być niemiła tak na "dzień dobry", ale lekko to tutaj nie ma
tak więc, tak z pustymi rękoma?
alkohol może być, piwo z sokiem, ewentualnie bez soku(różne są tutaj gusta
), czysta, wiśniówka, pigwówka, porto
no i coś słodkiego by wypadało, tylko nie lody, bo tego to już pewnie mają "po kokardę"
U mnie upał niesamowity, czyli pogoda nie dla lodów, bo się szybko rozpuszczają
To wątek Rh72, ale nawet on już sam w to nie wierzy
Rozpiłem kobietę... znowu mi się od Wilka dostanie Lody, Rh zawsze swoje 'wie' - u mnie nie ma, że coś wierzę lub nie
Och, nie boje się niczego.:)
Och, nie boje się niczego.:)
A nie podpuszczaj... 100% myszy się boisz Która kobieta nie boi się myszy? Tak tylko deklarujecie, że nie ale jak mysz widać to taki pisk, że uszy więdną...
Prawie jakby smok bał się owieczki
A no myszy się boję.:)
Dobra... widać, że kobieta! Prawie jak Lody... nie może się zdecydować i ciągle zmienia zdanie... i przekonać trudno... Sunny już przekonałem
no prawie, zawiesiła mi się na ostatnim etapie - akceptacji
Deszcz chyba powoduje, że się forumowy serwer ciągle psuje chyba ten serwer boi się grzmotów - na osiedlu właśnie pierdyknęło chyba w piorunochron bo był niezły huk i błysk - a jak nie to jakieś pobliskie drzewo oberwało
Deszcz chyba powoduje, że się forumowy serwer ciągle psuje
chyba ten serwer boi się grzmotów - na osiedlu właśnie pierdyknęło chyba w piorunochron bo był niezły huk i błysk - a jak nie to jakieś pobliskie drzewo oberwało
O to nie tylko u mnie tak burza. Już druga idzie
rh72 napisał/a:Deszcz chyba powoduje, że się forumowy serwer ciągle psuje
chyba ten serwer boi się grzmotów - na osiedlu właśnie pierdyknęło chyba w piorunochron bo był niezły huk i błysk - a jak nie to jakieś pobliskie drzewo oberwało
O to nie tylko u mnie tak burza. Już druga idzie
Uważaj, bo to tutaj jakaś czasami tajemnica... ja się, głupi, przyznałem od razu... więc skąd jesteś? Ja z Ząbek podwarszawskich... inni to głównie górale i jakieś drugie końce Polski
Jedną Panią mam bliżej tylko
Jak burze zgrane w czasie to też może bliżej mieszkasz...
PS. a Wilk to jakiś emigrant, za Duńczyka się podaje... ale ja bardziej na Holendra stawiam
To Ciebie też Rh już tutaj nie chcą tak serio, to też mam ogromne problemy z zalogowaniem
A żeś głupi i żeś wszystkie karty na start odkrył, to się nie dziw, że jest jak jest
"Prawie Lody" ti, ti, ti,
EDIT: no nie, Wilk jest zdecydowanie bardziej przystojny, niż Holender czy Duńczyk ehhhhh.....nie powinnam chyba się tutaj udzielać "pod wpływem"
Ja też mam ten sam błąd, co rh Ło matko, chyba mnie coś od niego oblazło
PS. Słuchajcie, a kim jest ta cała Sunny, co go zaakceptować nie chce? Ktoś, coś ?
PS1. Wilki są przystojne
To Ciebie też Rh już tutaj nie chcą
tak serio, to też mam ogromne problemy z zalogowaniem
A żeś głupi i żeś wszystkie karty na start odkrył, to się nie dziw, że jest jak jest
EDIT: no nie, Wilk jest zdecydowanie bardziej przystojny, niż Holender czy Duńczykehhhhh.....nie powinnam chyba się tutaj udzielać "pod wpływem"
Ti, ti, ti... musiałem odczekać aby to przeczytać Po wpływem i 'czegoś' i Wolfa jak widzę...
No, no, no... Jakie wszystkie karty? Ale asa w rękawie nie mam, Harvey ma
Ciebie, Lody, kiedyś magnetyzmy zgubią... Lody i Wilczek...
Ja też mam ten sam błąd, co rh
Ło matko, chyba mnie coś od niego oblazło
![]()
Się przystaje się staje...
PS. Słuchajcie, a kim jest ta cała Sunny, co go zaakceptować nie chce? Ktoś, coś ?
Zwana Słoneczkiem od przejęzyczenia koleżanki Han_na i podchwycone przez rh Udająca niezorientowaną... upsss... a może?
PS1. Wilki są przystojne
Taaaaa... a misie miłe tia... pogłaszcz
Taaaaa... a misie miłe
tia... pogłaszcz
Spadaj
PS. Czy ktoś poleje coś mocniejszego? Kurczę, przydałoby się
rh72 napisał/a:Taaaaa... a misie miłe
tia... pogłaszcz
Spadaj
![]()
PS. Czy ktoś poleje coś mocniejszego?Kurczę, przydałoby się
Oooooo.... Widzę, że pogoda daje w kość i Sunny i Lody... Inni pewnie już urobieni więc się nawet nie odzywają
A ja idę z pieskiem na spacer a potem czytam o MS PRISM, więc really też chyba sobie coś poleję
Sony ja polewam i nawet Rh wydaje się fajny
EDIT: Rh czy to porto? A idź że na ten spacer, bo....
Sony ja polewam
Super To może za moją opaleniznę?
W końcu
Sony, piję za Twoją opaleniznę, serio za młode ciałko muśnięte promieniami słońca
Cholercia co ja piszę, chyba sama bym musiała pół litra czasnąć, żeby Rh był fajny
Sony, piję za Twoją opaleniznę, serio
za młode ciałko muśnięte promieniami słońca
Masz u mnie ekstra toast Ciało mówi fenk ju
Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem... garaż mi zalało...
Nie porto ale jeszcze wiśniówka została mi się
A kieliszek spory bo po DoppelHerz
Musiałem sobie kupić aby zboleć przycinki Lodów
I ta wódka nawet ładnie pachnie
kątek alkoholików... Słoneczko, za opaleniznę, aby się uleżała, bo ze mnie już 2 razy skóra schodziła...
Się napisałam i mi zeżarło, jeszcze raz Rh jakie przycinki, z mojej strony to tylko pieszczota
ale masz rację, lodów najlepiej nie brać na trzeźwo
Harveya wcięło, pewnie "liże rany" po jakiejś dziuni Harvey, tego kwiatu jest pół światu
No i Wilk kobiety Ci komplementy prawią, a Ty nic
liczyłam i ja i Sony, że powiesz, ze my ładne, zgrabne i powabne
Ehhhhhh..gdzie Ci mężczyźni, na miarę czasów, orły, sokoły, herosy, gdzie te chłopy, gdzie
Wiem gdzie, w piosenkach
Dziękuję za uwagę, to mówiłam ja, lody miętowe
A ja się naczekałem na na ten post... Idą zaraz potem ciekawe zdjęcia... Sunny, Lody - napiłem się, program skopiowałem do oddzielnego katalogu - jutro pewnie go odtworzę po dzisiejszcyh poprawkach hep!
Jest fajnie! Jakby te Wasze ciałka tu były - ale bez Waszych świadomości bo byście docinały i po zabawie
To co miłego powiesz Lody? Słoneczko prawie zakochana więc się już nie napraszam a ram podróżuje i sprząta
Pocieszyć? Dzisiaj siedzę do oporu - jutro muszę być w robocie na 12:00
a ram podróżuje i sprząta
Ale na noc do domu wracam...zazwyczaj...do czystego... choć wolałabym nie
rh72 napisał/a:a ram podróżuje i sprząta
ram... po kilku kieliszkach jestem i myśli nieprzystojne Ale co nie? Nie wracać czy nieczystego?
Skomplikowałaś mi połączenia w mózgu... piję dalej...
mój kieliszeczek i resztunia
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:a ram podróżuje i sprząta
ram... po kilku kieliszkach jestem i myśli nieprzystojne
Ale co nie? Nie wracać czy nieczystego?
![]()
Hehe, a pij, bracie, na zdrowie Bo cóż zostaje?
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:Ale na noc do domu wracam...zazwyczaj...do czystego... choć wolałabym nie
ram... po kilku kieliszkach jestem i myśli nieprzystojne
Ale co nie? Nie wracać czy nieczystego?
![]()
Hehe, a pij, bracie, na zdrowie
Bo cóż zostaje?
Kobiety?
To Ciebie też Rh już tutaj nie chcą
tak serio, to też mam ogromne problemy z zalogowaniem
EDIT: no nie, Wilk jest zdecydowanie bardziej przystojny, niż Holender czy Duńczyk
ehhhhh.....nie powinnam chyba się tutaj udzielać "pod wpływem"
Jak mi tu wczoraj posłodzili. Aż się zaczerwieniłem.
To na zdjęciach tylko tak ładnie wychodzę.
W rzeczywisotości jest jak w temacie Szyszki.
A ja nie mogłem wejść wczoraj ciągle błąd external error 500 miałem.
Mam nadzieję, że się Lody i Sony nie obrażą.
Cóż lody wodzą na manowce.
I są bardziej gorące od tzw. ciepłych lodów.
A co do wyglądu cóż ja tu będę mówił, nie wiem co powiedzieć, nie można oderwać wzroku.
Ja nie wiem, jak wyglądają Holendrze czy Duńczycy? Zostali w ogóle jacyś jeszcze w Danii i Holandii czy same imigranty?
Ja też mam ten sam błąd, co rh
Ło matko, chyba mnie coś od niego oblazło
![]()
![]()
![]()
PS1. Wilki są przystojne
Cóż Sony bardzo inteligentna kobitka, prawdziwa mistrzyni ciętej riposty. Taka idealna do rządzenia światem.
jak wygląda to nie wiem.
Ale myślę, że nie ma się czego wstydzić.
A i Tylko nie rozumiem, czemu radziła mi się opalić.
A Lody są... Acha.. Acha.. Gorące... Wilk, Lody, Słoneczko... Coś Wam potrzebny jeszcze jestem?
ale cukier... Ale ulepek..
tu już nawet łyżeczką nie zamieszasz... Stanęła i stoi...
juz sam miodzio i to nie dla misia...
Ps. Wilk ja tam mysle ze internal... Wewnętrzny błąd serwera... Jak external to tylko Ty mogłeś byc tym błędem skoro zewnętrzny
Co to znaczy: ja tylko siedziałem na wyjebce ? Nachos tak powiedział I dodał: totalna mielonka...
PS. chyba wiem... wywaliła go nauczycielka do 'oślej' ławki
Jeżeli Rh już tak bardzo chcesz być potrzebny, to może coś byś z tym błędem serwera zrobił, swoje usługi zaproponował no i w sumie będziesz już wolny
Jeżeli Rh już tak bardzo chcesz być potrzebny, to może coś byś z tym błędem serwera zrobił, swoje usługi zaproponował
no i w sumie będziesz już wolny
Z błędem nie poradzę... nie dadzą wejścia... z drugim prędzej... oki...
Ehhhh...no to już nie wiem jakie znaleźć "zastosowanie" Twojej osoby na tym forum pomysły mi się skończyły
Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem...
garaż mi zalało...
kątek alkoholików... Słoneczko, za opaleniznę, aby się uleżała, bo ze mnie już 2 razy skóra schodziła...
Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie
Spadaj na drzewo
Ehhhh...no to już nie wiem jakie znaleźć "zastosowanie" Twojej osoby na tym forum
pomysły mi się skończyły
Czyli jednak chcesz? Na forum to sam sobie znajdę zastosowanie
Wilk pewnie włączył tryb 'nadsłuchiwania' co Lody powiedzą...
rh72 napisał/a:Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem...
garaż mi zalało...
Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy
życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie
Spadaj na drzewo
No i widzisz kobieto co z Tobą zrobiłem? Wspomnę jakieś mniej bezpośrednie imię a Ty już o zdradzie A Ty podobno rajdowca szukasz? A ja że feeee... A tu paczaj... Wilkowi zdrad nie wypominasz
Jest i akceptacja... nareszcie
Dzisiaj cytaty kuchenne:
1. pogodziłem się z kuchenką mikrofalową już jakiś czas temu... dzisiaj pogodziłem się ponownie ze zmywarką a niby 1 osoba...
2. polecam noże ceramiczne... mam dobre noże stalowe i do tego super ostrzałkę jednak aby były one tak ostre jak ceramiczne to trzeba je dosłownie codziennie ostrzyć... a tak tylko trzeba zadbać o to aby się nie potłukły... już 2 tak poszczerbiłem... ja mam tefala ale inne pewnie równie dobre...
3. robię sobie rano kawę i ... zapominam o niej, really... już któryś raz i potem idę pić zimną bo mi szkoda i zadziała też i potem - mam taki malutki ekspres na kapsułki ale nie Tchibo
4. pada i pada i pada... i pada i pada... dzisiaj sobie pomokłem na spacerze z psiakiem - nie chciało mi się po parasolkę wracać
Słoneczko, kiepsko znaleźć to słoneczko, co?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Poszłem... przyszłem... wku... się... no to chlup, serio piję, powód znalazłem...
garaż mi zalało...
Ja wiedziałam od samego początku, że rh jest zdradziecki i fałszywy
życzy jakiemuś Słoneczku, żeby mu się opalenizna uleżała podczas gdy ja nie mogę upolować dnia na opalanie
Spadaj na drzewo
No i widzisz kobieto co z Tobą zrobiłem? Wspomnę jakieś mniej bezpośrednie imię a Ty już o zdradzie
A Ty podobno rajdowca szukasz? A ja że feeee... A tu paczaj... Wilkowi zdrad nie wypominasz
Jest i akceptacja... nareszcie
Tylko rh potrafi posłanie na drzewo uznać za akceptację Wiedziałam
Przewidywalny do bólu
rh - zaskocz czymś wreszcie, co ?
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024