Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 116 117 118 119 120 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,606 do 7,670 z 9,305 ]

7,606

Odp: Sąsiad...111
Harvey napisał/a:

Pokolenie "Przyjaciołów" tongue

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5f/2b/16/5f2b16947a132c8c4d941dc5cfbe0d7a--deadpool-funny-quotes-deadpool-spiderman.jpg

7,607

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czekaj, czekaj... znajdą się... na każdego są... nieświadoma jesteś po prostu tongue

Jest róznica po między "są" a "znalazły się" tongue Tej drugiej opcji nie polecam. Nie ze mną tongue tongue

tongue

https://swonderfulsmarvellous.files.wordpress.com/2012/08/screen-shot-2012-08-07-at-21-41-451.png

Chowasz za wersalką, jak pies moich znajomych ? big_smile

7,608

Uwielbiam Przyjaciół... a RH jest jak Phoebe tongue

7,609

SonyXperia napisał/a:

Chowasz za wersalką, jak pies moich znajomych ? big_smile

Zjadam... bo się nauczyłem, że jak schowam to zapominam gdzie i potem przerąbane tongue

7,610

W sumie pomyślawszy... że nie ma teraz kultowego serialu, którego by wszyscy oglądali to trochę smuteczek. Bo ile to na gołe pośladki na instagramie można się paczać? wink

7,611

Harvey napisał/a:

Uwielbiam Przyjaciół... a RH jest jak Phoebe tongue

Harveyu... smile Pytanie teraz czy to komplement...? Widząc Twoje motto powinienem się zawstydzić tongue 'Mój ci on jest!' lol

http://4.s.dziennik.pl/pliki/6570000/6570003-krzyzacy-643-385.jpg

7,612

Harvey napisał/a:

W sumie pomyślawszy... że nie ma teraz kultowego serialu, którego by wszyscy oglądali to trochę smuteczek. Bo ile to na gołe pośladki na instagramie można się paczać? wink

A Wspaniałe Stulecie? tongue big_smile Kobiety teraz mnie zlinczują za ironię... tongue

7,613

"Wspaniałe stulecie - Vod.tvp.pl - Telewizja Polska S.A."

Abonament zapłacił?

Bo ja telewizora nie mam... nie orientuje się w telewizyjnych hitach tongue

"Maluczcy będą wielkimi"... powiedział ktoś... i umarł tongue

7,614

Komputer ma? Czyli masz urządzenie audiowizualne... też płać! tongue Był hit... teraz nie wiem co jest hitem... tongue Może dalej 'Na Wspólnej' czy 'M jak miłość'? Who knows? smile Jakieś seriale wyszukiwałem ale ostatnio co mnie wciągło trochę to 'Lie to me'... Jednak pierwsze odcinki były spoko to potem się zrobiło 'Gra o tron' tongue Trochę znudzili...

7,615

Ta Rh, ta big_smile niby się nie orientuje, a tytułami sypie z rękawa smile to jak z disco polo, nikt nie słucha, a teksty na pamięć big_smile

Teraz na czasie to właśnie "Gra o tron", osobiście widziałam ze dwa odcinki, dużo seksu i przemocy i odpuściłam smile

7,616

lody miętowe napisał/a:

Ta Rh, ta big_smile niby się nie orientuje, a tytułami sypie z rękawa smile to jak z disco polo, nikt nie słucha, a teksty na pamięć big_smile

Teraz na czasie to właśnie "Gra o tron", osobiście widziałam ze dwa odcinki, dużo seksu i przemocy i odpuściłam smile

tongue Taaaa... A grę to nawet ze 2 sezony dałem radę ciągnąć tongue Do końca nie dałem rady a podobno nowy sezon się zaczął smile

http://images01.bebzol.com/data/201301/100924-188d5c3c69c1b0bb101b066b0176e703.gif

7,617

Był taki jeszcze serial komediowy "Trzecia planeta od słońca" - zna ktoś? Polecam smile

7,618

rampampam napisał/a:

Był taki jeszcze serial komediowy "Trzecia planeta od słońca" - zna ktoś? Polecam smile

Jo!!! Ja! Ja, ja, ja znam...!!! smile Szkoda, że odlecieli... Wielka głowa był nijaki ale inni to po prostu kosmici tongue

7,619

ej słyszeliście, że Chester Bennington z Linkin Park popełnił samobójstwo?

WTF?! hmm

7,620

rampampam napisał/a:

Pamiętam to smile Ale fajny był też Alf smile

7,621

Harvey napisał/a:

ej słyszeliście, że Chester Bennington z Linkin Park popełnił samobójstwo?

WTF?! hmm

7,622 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-21 11:52:58)

SonyXperia napisał/a:
rampampam napisał/a:

Pamiętam to smile Ale fajny był też Alf smile

Tia... I Ed Bundy i Simpsonowie i Roxane i Seinfeld i Teoria Wielkiego Podrywu (byłem jakiś czas zakochany w tym serialu) - podobno podniósł w UK zainteresowanie kierunkami ścisłymi o 17% a Cosby'ego to lepiej nie wspominać bo gościu okazał się gwałcicielem sad Jasia Fasoli nie lubię bo on w rzeczywistości nie jest fajnym człowiekiem smile

A ten Chester Bennington z Linkin Park to jednak szkoda faceta - młody i utalentowany tylko co? Właśnie - co? sad Zamki ze szkła? Hmmmmm...

7,623

Jaaa sad Linkin Park to zespół mojej młodości, słuchało się...ale naj za moich dziewczęcych czasów był SOAD, to mi "ryło beret" big_smile i się "kochałam" w perkusiście, a przede wszystkim w basiście, tym łysym z warkoczem hahah....o ile perkusistę rozumiem nawet dzisiaj, to gitarzystę już nie smile zawsze miałam dziwny gust a propos męskiej urody big_smile a może nadal mam tongue

7,624

lody miętowe napisał/a:

Jaaa sad Linkin Park to zespół mojej młodości, słuchało się...ale naj za moich dziewczęcych czasów był SOAD, to mi "ryło beret" big_smile i się "kochałam" w perkusiście, a przede wszystkim w basiście, tym łysym z warkoczem hahah....o ile perkusistę rozumiem nawet dzisiaj, to gitarzystę już nie smile zawsze miałam dziwny gust a propos męskiej urody big_smile a może nadal mam tongue

Dziwny...? tongue A co rozumieć? Taki muzyczny 'drwal' tongue

7,625

Mam ujowy dzień. A jest piątek. Nic mnie nie cieszy dzisiaj. Nawet Lody tongue Mam chęć kogoś zabić. Udusić. Rozerwać na strzępy. Byłby ktoś tak łaskawy i dał się rozerwać? big_smile

7,626 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-21 21:16:08)

Ja nie. Mam inne sprawy na głowie. Proponuję rh.

7,627

Harvey napisał/a:

Mam ujowy dzień. A jest piątek. Nic mnie nie cieszy dzisiaj. Nawet Lody tongue Mam chęć kogoś zabić. Udusić. Rozerwać na strzępy. Byłby ktoś tak łaskawy i dał się rozerwać? big_smile

Ewentualnie jakieś kandydatury możemy podesłać...do rozerwania... Może ktoś się kogoś chce pozbyć? smile

7,628

rampampam napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ewentualnie jakieś kandydatury możemy podesłać...do rozerwania... Może ktoś się kogoś chce pozbyć? smile

A, zapomniałam. Harvey, jak porządnie rozerwać chcesz, to na pw dam adres mojego eks big_smile

7,629

santapietruszka napisał/a:
rampampam napisał/a:
Harvey napisał/a:

A, zapomniałam. Harvey, jak porządnie rozerwać chcesz, to na pw dam adres mojego eks big_smile

I zaraz będzie cała kolejka kandydatów do rozerwania... Może nawet nieźle na tym zarobisz smile

7,630

Ja nie. Mam inne sprawy na głowie. Proponuję rh.

No tak... Wszędzie mnie pchają... wszędzie... tongue A choć Harvey, choć... jako ja miałem 'a ić' big_smile Rwij, szarp, ciągaj... tylko najpierw dokończę program co mi się samo pisze od kilku dni... sad
Ale... ale... Pietruszkę łatwiej pokroić, rozerwać, chociaż dusi się dosyć długo bo będzie pewnie ze 20 min. big_smile

PS. ale, że już Lody nie cieszą? Nie wierzę tongue A btw. Harviątko... skrobłem Ci na gg jakiegoś witalca pewnie z kilka dni temu... i co? Wtedy też życie nie cieszyło, że tak wypomnę? lol

7,631

rampampam napisał/a:
Harvey napisał/a:

See, madness see... big_smile

7,632

rh72 napisał/a:

Ale... ale... Pietruszkę łatwiej pokroić, rozerwać, chociaż dusi się dosyć długo bo będzie pewnie ze 20 min. big_smile

Tam zaraz 20 minut, nie przeceniaj się... tongue

7,633

rampampam napisał/a:
rampampam napisał/a:

I zaraz będzie cała kolejka kandydatów do rozerwania... Może nawet nieźle na tym zarobisz smile

A podchwyciły... tongue ram... Ciebie o krwiożercze instynkty najmniej podejrzewałem tongue Ja kiedyś słyszałem o książce (tytułu nie znam a szukałem) o kolegach, w pracy informatykach, którzy strasznie się nudzili ale to tak, że z nudów postanowili wykorzystać swój inte;ekt i zaplanować szereg morderstw doskonałych - bez motywów, bez śladów, bez dowodów i bawić się w seryjnych lol Tak, tak... proponowałem koledze 'udział' ale powiedział, że zarobiony jest i mu się nie nudzi tongue

7,634

rh72 napisał/a:

A btw. Harviątko... skrobłem Ci na gg jakiegoś witalca pewnie z kilka dni temu... i co? Wtedy też życie nie cieszyło, że tak wypomnę? lol

A skąd Ty masz moje gie gieee...

Aaa, czeka no....

zaraz sprawdzę tongue

7,635

rh72 napisał/a:

proponowałem koledze 'udział' ale powiedział, że zarobiony jest i mu się nie nudzi tongue

Ktoś musi pracować, żeby morderstwa planować mógł ktoś... tongue

Sorki, ale chyba z Wami dzisiaj nie pogadam. Mam umysł gdzie indziej.

7,636

rh72 napisał/a:

Tam zaraz 20 minut, nie przeceniaj się... tongue

No, piękna riposta big_smile Doceniłem... smile Ja bym tam Ciebie wciągał tongue Przecież wiesz co robię z witaminami lol

7,637

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

A btw. Harviątko... skrobłem Ci na gg jakiegoś witalca pewnie z kilka dni temu... i co? Wtedy też życie nie cieszyło, że tak wypomnę? lol

A skąd Ty masz moje gie gieee...

Aaa, czeka no....

zaraz sprawdzę tongue

No nieeee... przecież tak Ci wszyscy wiek namierzyli tongue Zapomniał się? big_smile Reklama bije w oczy ale reklamodawca dawno zapomniał big_smile big_smile big_smile

7,638

Drobiazgami jakoś nie zaprzątam sobie myśli tongue wink

7,639

Jak Ciebie drobiazgi nie martwią to ić do roboty w szpilkach tongue A spodobało mi się choć i ić big_smile

7,640

ram... pieniędzy potrzeba? Spóła.. Robimy biznes jako zawodowi mordercy? tongue Klientów pewnie tutaj na forum znajdziemy lol

7,641

Byleby nie w stringach tongue

7,642

Stringi Ci się Harvey nie podobają? big_smile

W sumie by się zapytać co się stało, że tak do luftu, ale trochę się boję smile
Więc proponuję kieliszeczek, dla spokojności big_smile

7,643

A ja mam takie oto pytanie big_smile Jeśli mam w telelonie komórkowym opcję "dodaj numer do spamu" i to zrobiłam dla określonego numeru, to jaki komunikat otrzymuje abonent który nadal wysłyła do mnie sms'y spod tego numeru? Chodzi mi o raport doręczeń, czy jeśli ma włączoną tę opcję to otrzymuje normalne powiadomienie że sms do mnie dotarł czy może ma info że sms oczekuje na doręczenie. Jak to jest? Ktoś coś się orientuje?? big_smile

7,644

rh72 napisał/a:

ram... pieniędzy potrzeba? Spóła.. Robimy biznes jako zawodowi mordercy? tongue Klientów pewnie tutaj na forum znajdziemy lol

To jest całkiem niegłupi pomysł smile Mordercza spółka "Brygada rr" (kiedyś taka była, nawet miała sukcesy hihi). Co do zleceń: na początku bierzemy jak leci, potem pomyślimy o specjalizacji... Prawa rynku smile

7,645

lody miętowe napisał/a:

Cierpię na brak zadu wink więc w moim przypadku byłby to pasek... od krzyża do ziemi, a takich nie produkują tongue

SonyXperia napisał/a:

A ja mam takie oto pytanie big_smile Jeśli mam w telelonie komórkowym opcję "dodaj numer do spamu" i to zrobiłam dla określonego numeru, to jaki komunikat otrzymuje abonent który nadal wysłyła do mnie sms'y spod tego numeru? Chodzi mi o raport doręczeń, czy jeśli ma włączoną tę opcję to otrzymuje normalne powiadomienie że sms do mnie dotarł czy może ma info że sms oczekuje na doręczenie. Jak to jest? Ktoś coś się orientuje?? big_smile

Skoro blokujesz... to co to kogo obchodzi co on tam otrzyma wink Do połączeń "niechcianych" mam avast (daje rade), do smsow jeszcze coś szukam wink

7,646

Nie przepadam za Mansonem... ale to lubię big_smile

7,647

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Cierpię na brak zadu wink więc w moim przypadku byłby to pasek... od krzyża do ziemi, a takich nie produkują tongue

SonyXperia napisał/a:

Skoro blokujesz... to co to kogo obchodzi co on tam otrzyma wink Do połączeń "niechcianych" mam avast (daje rade), do smsow jeszcze coś szukam wink

No mnie obchodzi wink po prostu chcę wiedzieć czy wie że ja mam to gdzieś i nawet tego nie otrzymuję tongue

7,648

SonyXperia napisał/a:

No mnie obchodzi wink po prostu chcę wiedzieć czy wie że ja mam to gdzieś i nawet tego nie otrzymuję tongue

Fakin lodżik wink

Zablokuj kogoś by powiedzieć spierdalaj w taki sposób by poczuł podniecenie na samą myśl o zbliżającej się podróży tongue

7,649

SonyXperia napisał/a:

Jaki system? A najważniejsze jaki masz numer? tongue Z tego co się orientuję to taka blokada musi być na poziomie Twojego operatora aby nadawca miał w raporcie doręczeń niepowodzenie... jeśli masz jakąś apkę w telefonie typu blacklist to ona nie ma jak odrzucić sms'a i w raporcie doręczeń nadawcy będzie sukces a ta apka po prostu skasuje takiego niechcianego sms'a sad

7,650

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Fakin lodżik wink

Zablokuj kogoś by powiedzieć spierdalaj w taki sposób by poczuł podniecenie na samą myśl o zbliżającej się podróży tongue

To dostaje raporty doręczeń w takiej sytuacji czy nie dostaje, czy ma np. jakąś opcję czeka lub żądanie dostarczenia ? big_smile

7,651

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jaki system? A najważniejsze jaki masz numer? tongue Z tego co się orientuję to taka blokada musi być na poziomie Twojego operatora aby nadawca miał w raporcie doręczeń niepowodzenie... jeśli masz jakąś apkę w telefonie typu blacklist to ona nie ma jak odrzucić sms'a i w raporcie doręczeń nadawcy będzie sukces a ta apka po prostu skasuje takiego niechcianego sms'a sad

Dwóch róznych operatorów

7,652

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

To jest całkiem niegłupi pomysł smile Mordercza spółka "Brygada rr" (kiedyś taka była, nawet miała sukcesy hihi). Co do zleceń: na początku bierzemy jak leci, potem pomyślimy o specjalizacji... Prawa rynku smile

Jeszcze jakiegoś kota musimy znaleźć ale gadającego więc problem smile Pewnie,... i reklama dźwignią biznesu... Zmieniamy sobie motto na coś w stylu: 'Czyścimy uczciwie i do końca...' tongue

7,653

Harvey napisał/a:

Nie przepadam za Mansonem... ale to lubię big_smile

Oooo... kolejny morderca do spółki... musimy uważać bo jeszcze się dogadamy tongue

7,654

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Fakin lodżik wink

Przy zablokowaniu apką ten co próbuje się dodzwonić jest automatycznie odrzucany i to wszystko... dodzwonić się może... smile

7,655

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Dwóch róznych operatorów

Napisałem... raczej dostanie info, że sms doszedł... lub musisz gadać ze swoim operatorem o blokowaniu w ich sieci - wtedy jest szansa o tym aby dostawał (/ła tongue ) info o braku doręczenia smile

7,656

rh72 napisał/a:

Oooo... kolejny morderca do spółki... musimy uważać bo jeszcze się dogadamy tongue

Lubię go smile Chociaż miał pod górkę...

7,657 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-21 22:49:13)

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Lubię go smile Chociaż miał pod górkę...

A Keanu też lubię... skubaniec nic się nie starzeje tongue Lepiej się trzyma niż Clint'cik big_smile

7,658

Niektórzy faceci tak mają, "chłopięcy"typ urody, ładnie się starzeją big_smile Keanu to ten typ smile

Rh, jak podchodzisz do kobiety to pewnie też się pytasz "jaki system"? tongue

7,659

lody miętowe napisał/a:

Niektórzy faceci tak mają, "chłopięcy"typ urody, ładnie się starzeją big_smile Keanu to ten typ smile

Nope... to drugie tongue Jaki masz numer? tongue

7,660

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I dlaczego taki duży tongue

7,661

lody miętowe napisał/a:

Mniam tongue

7,662

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Hihihi... Amator drobnych kobiet tongue Hihihihihihihi... tongue

7,663

36 tongue

7,664

lody miętowe napisał/a:

Mniam tongue

Taaaaa... na razie smaku narobiliśmy... już tak nie mniamaj tongue big_smile Strażaka dawno nie dawałem a tu już Keanu się zachciewa smile

7,665 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-21 23:03:14)

lody miętowe napisał/a:

36 tongue

Lody... pomysł był Harveya... i pewnie do Niego ta odpowiedź big_smile Jemu coś też chcesz smaku narobić? smile

7,666

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hihihi... Amator drobnych kobiet tongue Hihihihihihihi... tongue

Koneser. Zakoduj to sobie tongue

7,667

Przecież to mój nr buta tongue

7,668 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-21 23:43:22)

Harvey napisał/a:

Koneser. Zakoduj to sobie tongue

Absztyfikant... fircyk.. korsarz damskich serc... smile

PS. Harvey - tego Twojego 'konesera' to chyba serwer nie zniósł już... tongue 'Internal server error' to rzadkość - pierwszy raz się mi tu trafia smile

7,669

lody miętowe napisał/a:

Przecież to mój nr buta tongue

tongue Dziecęca stopka tongue

7,670

rh72 napisał/a:

PS. Harvey - tego Twojego 'konesera' to chyba serwer nie zniósł już... tongue 'Internal server error' to rzadkość - pierwszy raz się mi tu trafia smile

Mówiłem, że mam zły dzień? wink

Posty [ 7,606 do 7,670 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 116 117 118 119 120 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024