Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Ponieważ krąg rozmówców niebezpiecznie poszerza się o osoby będące poza zdolnościami mojej percepcji, tudzież dotyczy to moich zachowań, pora się ewakuować
Ponieważ krąg rozmówców niebezpiecznie poszerza się o osoby będące poza zdolnościami mojej percepcji, tudzież dotyczy to moich zachowań, pora się ewakuować
Pali się? Gdzie? Aaaaaaa... po prostu terrorystki atakują... ja tam zostaję.. dzielnie będę odpierał ataki...
Bardziej chodziło mi o fragment: "Będziesz sam, całkiem sam".
Wolf... Ty sobie nie funduj przepowiedni... Życzenia mogą się sprawdzić... nie błysłeś... oj zaszumiałeś... Jak na razie nicka sobie nie zmieniłeś...
Miałem już nie pisać w tym temacie. Ale napiszę jeszcze jedno zdanie tekst piosenki leci: "będziesz sam, całkiem sam, tak jak kiedyś ja." Także błysnąłem. Tak jak zespół R. A jak nie będę już alone to pewnie zniknę z forum, a nie będę bawił się w zmiany nicka.
Bardziej chodziło mi o fragment: "Będziesz sam, całkiem sam".
Wolf... Ty sobie nie funduj przepowiedni... Życzenia mogą się sprawdzić... nie błysłeś... oj zaszumiałeś... Jak na razie nicka sobie nie zmieniłeś...
Miałem już nie pisać w tym temacie. Ale napiszę jeszcze jedno zdanie tekst piosenki leci: "będziesz sam, całkiem sam, tak jak kiedyś ja." Także błysnąłem. Tak jak zespół R. A jak nie będę już alone to pewnie zniknę z forum, a nie będę bawił się w zmiany nicka.
Ale na tym zdjęciu wilka brakuje... uppppssss... jest maluśki kociak już rozumiem...
Powiedzcie mi, czy to tylko 'zdaje się', że chleb teraz inny - mimo, że jednak kupuję chleb tak bardziej serio czyli staram się aby był lepszy... Różnicę widzę tylko w trwałości gdyż 'marketowy' lepsiejszy poleży ciut krócej a taki brandowy dzień może dłużej... Najważniejsze że te chleby nie pachnął tak fajnie jak zwykły chleb dawniej, gdzie nie było chemii... tak, znam osobiście piekarzy (i to naprawdę dobrych) - nie ma, że domowy, że na zakwasie - zawsze dodadzą nawet 1% jakiś stabilizatorów, spulchniaczy czy innych bo chleb by nie poleżał na półce, odkryty, tak cały dzień ... Kiedyś sam sobie chleb robiłem (mam taką maszynkę) i wtedy pachniało na cały dom, co nie było wyjątkowe skoro chleb się wypiekał Jednak przeszło, bo za dużo roboty Chleb teraz inny? Sam nie wiem...
Harvey!? Ciebie chyba najmniej się spodziewałem... Pizze też robiłem sam Chociaż czasami nie ma to jak z pizzerni A co? Dzisiaj znajomi robią grilla. Napatoczyłem się to i mnie zaprosili... A nie wiedziałem, czy szczere zaproszenie, więc się zmyłem... Karkówkę mieli i co najgorsze to to, że mnie nie ruszyło...
7,577Odpowiedź przez SonyXperia2017-07-20 20:53:06Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-20 20:59:22)
A to podchodzi pod żarcie czy seks... bo wszystko w życiu można podciągnąć pod te 2 tematy Friendsów nie oglądaliście Wybór między nimi ciężki ale z wiekiem... Dobra, piwo idzie pod 'żarcie'
To masz dwóje. Niedostateczny. Niezaliczone. Nieodrobione.
Dwója to nie pała Ale łatwo mi poszło z tą poprawą oceny
Wiem, tylko Ty potrafisz dostrzec poparwę z niedostatecznego na niezaliczony
Każda poprawa jest ważna Poprawa to poprawa... a nauczycielka w okularach i szpilach?
7,592Odpowiedź przez SonyXperia2017-07-20 21:15:28Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-20 21:15:40)
SonyXperia
Gość Netkobiet
Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
O przepraszam, ja gadam jeszcze o piwie
A to podchodzi pod żarcie czy seks... bo wszystko w życiu można podciągnąć pod te 2 tematy Friendsów nie oglądaliście Wybór między nimi ciężki ale z wiekiem... Dobra, piwo idzie pod 'żarcie'
Z tego wniosek, że podciąganie pod tematy zależy od tego czyje to życie
Hehe, Joey się kłania znów Najlepiej naga dziewczyna w wannie wypełnionej dżemem... jakoś tak to szło...?
Hehe, Joey się kłania znów Najlepiej naga dziewczyna w wannie wypełnionej dżemem... jakoś tak to szło...?
A podjedz kiedyś mi coś z talerza... I nie zostawiaj mnie sam na sam z sernikiem
A podjedz kiedyś mi coś z talerza... I nie zostawiaj mnie sam na sam z sernikiem
"Rh doesn't share food!!!"
7,602Odpowiedź przez SonyXperia2017-07-20 21:31:53Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-20 21:36:12)
SonyXperia
Gość Netkobiet
Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Na mnie kwitów nie ma nikt. Ja jestem nie do skwitowania
Czekaj, czekaj... znajdą się... na każdego są... nieświadoma jesteś po prostu
Jest róznica pomiędzy "są" a "znalazły się" Tej drugiej opcji nie polecam. Nie ze mną