Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 112 113 114 115 116 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,346 do 7,410 z 9,305 ]

7,346

Odp: Sąsiad...111

Wprowadzamy parytety...

7,347 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 21:36:13)

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

W ogóle nie widzę tych waszych obrazków sad

Santa puściła Fleetwood Mac "Little lies" a ja Depeche Mode i "Lie to me" smile Pewnie mobilna przeglądarka nie ma flasha smile

PS. a wcześnie była scena tango z True Lies z Arnim Scharzenegger'em smile

A ten z Alem Pacino i tangiem, jak się nazywał?

Zapach kobiety. big_smile

Chyba się spóźniłem trochę. big_smile

7,348

santapietruszka napisał/a:

Spróbuj nie słuchać kobiety, powodzenia big_smile

Zawsze słucham... tongue I sekretów nie zdradzam tongue

http://images4.bibsy.pl/zMdC2oRA/jesli-czujesz-ze-potrzebujesz-sie-komus-zwierzyc-zrob-to-mezowi-nie-powie-nikomu-bo-nawet-nie-slucha.jpeg

7,349

rampampam napisał/a:

Wprowadzamy parytety...

Siłą? Siłą? big_smile Czy podstępem ... zwanym dobrocią? big_smile A na co te parytety? smile Może nie słuchałem uważnie i nie wiem... tongue

7,350

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Wprowadzamy parytety...

Siłą? Siłą? big_smile Czy podstępem ... zwanym dobrocią? big_smile A na co te parytety? smile Może nie słuchałem uważnie i nie wiem... tongue

W myśl aktualnie popularnej filozofii: nieważne po co, ważne, że są wink

7,351

Liberum VETO! Cholerka... sorrryyyy... epoki mi się pomyliły tongue

7,352

rh72 napisał/a:

Czy ja wiem, czy rzeczywiście...??? wink

7,353

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hehe, wyprzedziła mnie z komentarzem big_smile

7,354

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Chwilowy napływ formy wink

7,355

No niby racja... przecież pojedynki na szabelki to rzeczywistość a przyszłość też podobna tongue

https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-07/16/18/enhanced/webdr14/anigif_enhanced-17564-1437087513-8.gif

7,356

rampampam napisał/a:
rampampam napisał/a:

Chwilowy napływ formy wink

Oj... tak się ze mną zgadzacie i mnie słuchacie, że to mi się nierzeczywiste wydaje tongue Czyste S-F, sorrrki znowu - same fiction tongue

7,357

To se Rh Panie "przygruchałeś", że słuchają, że zgadzają, a mówiłeś, że dużej wyobraźni nie masz, a masz, bo wciąż wyobrażasz sobie "za dużo" big_smile

7,358

lody miętowe napisał/a:

To se Rh Panie "przygruchałeś", że słuchają, że zgadzają, a mówiłeś, że dużej wyobraźni nie masz, a masz, bo wciąż wyobrażasz sobie "za dużo" big_smile

Zazdrośnica... big_smile I wiadomo o kogo smile bez dużej wyobraźni to wiem - nie trzeba tutaj wyobrażania sobie... lol Wilka nie prowokuj... a może prowokuj... wszyćko dzisiaj widzę względne tongue

7,359

No patrz Rh, więcej wiesz o mnie, niż ja sama o sobie big_smile

7,360

lody miętowe napisał/a:

No patrz Rh, więcej wiesz o mnie, niż ja sama o sobie big_smile

Wiesz big_smile

7,361 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-16 02:56:00)

Jest 1:25... Skończyłem ten test... tongue Nie wiem ale z godzinkę siedziałem smile Moje odpowiedzi różnią się od tych na źródle czyli na joemonster... wg mnie to prawidłowe lol Chce ktoś sprawdzić? big_smile I sam robiłem... tongue

http://joemonster.org/i/d/test_test1.jpg

odp. 1d, 2a, 3d, 4b, 5e, 6d, 7b, 8e, 9d, 10a, 11d, 12a, 13d, 14b, 15a, 16d, 17b, 18a, 19c, 20e (należy przyjąć, że w 9 'następne' nie oznacza pierwszego następnego ale po prostu dalsze smile - inaczej nierozwiązywalne)

EDIT: nie, skucha... myślę dalej sad

EDIT: mam dosyć ale chyba tak: tongue
1d, 2a, 3d, 4b, 5e, 6d, 7d, 8e, 9d, 10a, 11b, 12a, 13d, 14b, 15a, 16d, 17b, 18a, 19b, 20e uffff... jednemu tam to samo wyszło więc pewnie już dobrze tongue

EDIT - nie jest dobrze sad Ostatnie pytanie ma atrybut "tylko" przy a,b,c,d więc nie może być e gdyż połączenie odpowiedzi zakwestionuje "tylko") Poprawka w ostatnich 3 pytaniach i jest:

1d, 2a, 3d, 4b, 5e, 6d, 7d, 8e, 9d, 10a, 11b, 12a, 13d, 14b, 15a, 16d, 17b, 18e, 19c, 20a - i spać neutral

7,362

http://img.joemonster.org/images/vad/img_41314/b0281230bb478f8d95422b8cfe3422b1.jpg

7,363

Hahaha....teraz to Rh już "pojechałeś" na całego big_smile ze zjeżdżalni oczywiście big_smile

7,364

lody miętowe napisał/a:

Hahaha....teraz to Rh już "pojechałeś" na całego big_smile ze zjeżdżalni oczywiście big_smile

Swoją drogą, słyszę często takie powiedzenie: "masz tyle lat, na ile się czujesz"..
No nie wiem, czy mnie to jakoś całkowicie przekonuje...
Człowiek to jakaś taka istota, że ciągle potrzebuje tych interpretacji, co by sobie świat ułatwić. A może prościej by było, gdyby wszystko brać takim, jakie jest? wink
Tylko cóż by takie podejście ze światem zrobiło? wink

7,365

lody miętowe napisał/a:

No kurczę ale brak tutaj zjeżdżalni a by się chciało czasami tongue Przed wypadkiem tak chciałem pojechać do parku wodnego w Mszczonowie ale nie było chętnych sad a samemu nie nada tongue

7,366

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

No kurczę ale brak tutaj zjeżdżalni a by się chciało czasami tongue Przed wypadkiem tak chciałem pojechać do parku wodnego w Mszczonowie ale nie było chętnych sad a samemu nie nada tongue

Mówisz o tych "termach"? Moje dziecko zachwycone i jak mówi: "dla starych ludzie też się tam znajdzie rozrywka" smile

7,367

rampampam napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Swoją drogą, słyszę często takie powiedzenie: "masz tyle lat, na ile się czujesz"..
Człowiek to jakaś taka istota, że ciągle potrzebuje tych interpretacji, co by sobie świat ułatwić. A może prościej by było, gdyby wszystko brać takim, jakie jest? wink

a. masz tyle lat ile masz, zachowujesz się na tyle lat na ile się czujesz smile
b. nie tyle interpretacji co uproszczeń, zaokrągleń, stereotypów - to ułatwia (i zarazem strasznie przeszkadza) - emocje to takie uproszczenia, przykładowo
c. najlepiej brać takim, jaki jest... najlepiej... ktoś chce? tongue
d. buuuuuuuuuuuum! big_smile

7,368

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Mówisz o tych "termach"? Moje dziecko zachwycone i jak mówi: "dla starych ludzie też się tam znajdzie rozrywka" smile

Taaak... no, jak tam jesteś to pewnie dla mnie, staruszka, znalazłaby by się rozrywka i bez podtekstu bo to miejsce publiczne smile

7,369 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-16 11:27:34)

Zjeżdżalnia mnie aż tak nie rajcuje, ale uwielbiam huśtawki big_smile
Szkoda, że te nowe unijne place zabaw mają w większości tak bezpieczne huśtawki, że stara d... się do nich nie mieści big_smile

7,370

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Taaak... no, jak tam jesteś to pewnie dla mnie, staruszka, znalazłaby by się rozrywka i bez podtekstu bo to miejsce publiczne smile

Ja nie byłam jeszcze, dziecko bywało i taką właśnie dla mnie "zachętę" stosuje.... Może właśnie dlatego jeszcze tam nie dotarłam? smile

7,371

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

b. nie tyle interpretacji co uproszczeń, zaokrągleń, stereotypów - to ułatwia (i zarazem strasznie przeszkadza) - emocje to takie uproszczenia, przykładowo

Może to i ubarwia nieco, ale jak okropnie jednak komplikuje życie!!!

7,372

Szkoda, że te nowe unijne place zabaw mają w większości tak bezpieczne huśtawki, że stara d... się do nich nie mieści big_smile

Oj... aby nie nastrojów tongue Wtedy i dyrektywy unii nie pomogą tongue

PS. na huśtawce nos złamałem - ułańska młodzieńcza fantazja - huśtałem się na stojaka do 'podbitki' (hihihi smile - ktoś wie co to?) i zaprzestałem trzymania się rękami boków więc mnie 'wystrzeliło' i następne co pamiętam to zbliżające się ciut zbyt szybko płyty chodnikowe tongue Nos złamany ale za to zęby były wszystkie smile

7,373

Jedno i drugie winni robić dla "około 40"... wink
Za karuzele łańcuchowe i roller coastery ja zdecydowanie dziękuję... I tak mi się sporo kręci... pod czaszkowym sufitem wink

7,374

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Ja nie byłam jeszcze, dziecko bywało i taką właśnie dla mnie "zachętę" stosuje.... Może właśnie dlatego jeszcze tam nie dotarłam? smile

Ejjj,. bo co? Staruszków się boisz.... aaaaa... tongue

7,375

rh72 napisał/a:

huśtałem się na stojaka do 'podbitki' (hihihi smile - ktoś wie co to?)

A kto by nie wiedział... tongue

7,376

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Może to i ubarwia nieco, ale jak okropnie jednak komplikuje życie!!!

A żyj prosto... taaaaa... smile nawet po śmierci prosto nie będzie tylko Ci śpiewać każą! W chórkach anielskich... tongue

7,377

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hehe, nie... Wody...

7,378

rampampam napisał/a:

Za karuzele łańcuchowe i roller coastery ja zdecydowanie dziękuję... I tak mi się sporo kręci... pod czaszkowym sufitem wink

roller coaster jest SUPER! smile

7,379

rh72 napisał/a:

huśtałem się na stojaka do 'podbitki' (hihihi smile - ktoś wie co to?)

A kto by nie wiedział... tongue

Ten kto nie próbował tongue

7,380

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Mnie na samą myśl to chyba jeszcze komunijny kompot się odbija smile

7,381

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Hehe, nie... Wody...

A to dobrze... będzie silny argument jakbyś niegrzeczna była tongue Wiesz, zawsze można przy brodziku posiedzieć smile

7,382

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hehe, nie... Wody...

A to dobrze... będzie silny argument jakbyś niegrzeczna była tongue Wiesz, zawsze można przy brodziku posiedzieć smile

Rany, strasznie dawno nie byłam niegrzeczna.. Co za los!!!

7,383

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Mnie na samą myśl to chyba jeszcze komunijny kompot się odbija smile

A krzyczałaś? Tak na całe gardło? Jakbyś wrzeszczała to byś tylko frajdę pamiętała... nie był to duży roller coaster jednak zachrypłem tongue

7,384

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Hehe, nie... Wody...

Oj... nic straconego... tongue Na to i na głupoty jeszcze życia starczy tongue

7,385

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oj... nic straconego... tongue Na to i na głupoty jeszcze życia starczy tongue

No i tu wkracza "pozytywne myślenie" hehe

7,386

Oooo.....to się Państwu "w starszym wieku" zamierzchłe czasy przypomniały tongue a mnie nie o zjeżdżalnie chodziło, ale mniejsza z tym smile

7,387

lody miętowe napisał/a:

Oooo.....to się Państwu "w starszym wieku" zamierzchłe czasy przypomniały tongue a mnie nie o zjeżdżalnie chodziło, ale mniejsza z tym smile

smile smile smile

7,388 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-16 11:52:05)

rampampam napisał/a:

Które prowadzi do tematu Piegowatej tongue Pietruszka się wkurzyła... ta to by po prostu faceta usadziła lub wychowała big_smile Ale wiecie co? Czasami facet naprawdę uzna nietrafnie, że może sobie pozwolić i ma taaaaaaaakie szanse i zaczyna wtedy ostro przeć do przodu a idzie ostro do tyłu big_smile taki life, samiuśkie życie... nie możecie być prostsze? Coś jak sygnalizacja na skrzyżowaniach? Co najmniej jakieś oflagowanie noście... lol

7,389

lody miętowe napisał/a:

A myślisz, że nam o to...? tongue Chociaż z Tobą to tylko na zjeżdżalnię lol

7,390

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Które prowadzi do tematu Piegowatej tongue Pietruszka się wkurzyła... ta to by po prostu faceta usadziła lub wychowała big_smile Ale wiecie co? Czasami facet naprawdę uzna nietrafnie, że może sobie pozwolić i ma taaaaaaaakie szanse i zaczyna wtedy ostro przeć do przodu a idzie ostro do tyłu big_smile taki life, samiuśkie życie... nie możecie być prostsze? Coś jak sygnalizacja na skrzyżowaniach? Co najmniej jakieś oflagowanie noście... lol

A czasem po prostu "z małej chmury duży deszcz..." wink

7,391

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Nooooo... Te "z małej..." to co najmniej na 5 sposobów można interpretować w tych kontekstach... co ja godom, co ja godom... minimum 10 i rośnie tongue

7,392

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nooooo... Te "z małej..." to co najmniej na 5 sposobów można interpretować w tych kontekstach... co ja godom, co ja godom... minimum 10 i rośnie tongue

Otóż to! Rośnie! Często w postępie geometrycznym! I na co to komu? Trzymajmy się autostrad wink Albo małych zwykłych ścieżek... smile

7,393

rh72 napisał/a:

Pietruszka się wkurzyła... ta to by po prostu faceta usadziła lub wychowała big_smile

Nie wkurzyłam się. Ani nie usadzałabym czy wychowywała. Po prostu - jeśli coś jest dla mnie niemiłe, to to ucinam i tyle. A nie prowokuję, żeby ktoś sam z siebie przestał i nie cieszę się, że "dałam mu do zrozumienia"... Bo to z reguły tak nie działa big_smile
Ale nie ma sensu o tym mówić chyba tutaj, nie?

... no to idę umyć głowę, a potem poszukać placu zabaw z porządnymi (czyt. dla nieco starszych dzieci) huśtawkami big_smile

7,394

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Otóż to! Rośnie! Często w postępie geometrycznym! I na co to komu? Trzymajmy się autostrad wink Albo małych zwykłych ścieżek... smile

A zwykła droga nie wystarczy? Ej, ram, ej! smile

7,395

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie dla psa kiełbasa. big_smile Do przynoszenia baseniku szukaj innej głupiej. tongue lol

7,396

Rh, TYLKO na zjeżdżalnię?, a gdzie tam, ze mną można przelecieć cały park rozrywki, tylko trzeba mieć mocne nerwy i mocne serce big_smile

7,397

Nie wkurzyłam się. Ani nie usadzałabym czy wychowywała. Po prostu - jeśli coś jest dla mnie niemiłe, to to ucinam i tyle.

Ufffff... Mam nadzieję, że 'to' jest miłe lub mnie potraktujesz ulgowo i nic nie utniesz tongue

... no to idę umyć głowę, a potem poszukać placu zabaw z porządnymi (czyt. dla nieco starszych dzieci) huśtawkami big_smile

Rozumiem... ale mów o sobie nie 'starsze dzieci' tylko 'dorosła młodzież' tongue Też znajdziesz huśtawki smile A jak brzmi! big_smile

7,398

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie dla psa kiełbasa. big_smile Do przynoszenia baseniku szukaj innej głupiej. tongue lol

Phi... Wilk, już wiemy, że Twoje terytorium... tongue Aby jeszcze te terytorium też tak myślało tongue

7,399

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Phi... Wilk, już wiemy, że Twoje terytorium... tongue Aby jeszcze te terytorium też tak myślało tongue

Nie w tym rzecz. wink Darmowej pielęgniarki się zachciało Tobie widzę. tongue

7,400

lody miętowe napisał/a:

Rh, TYLKO na zjeżdżalnię?, a gdzie tam, ze mną można przelecieć cały park rozrywki, tylko trzeba mieć mocne nerwy i mocne serce big_smile

No dobra... zacząłbym od zjeżdżalni... Potem by było to... i parku też, spoko, też tongue Nerwy mam wyluzowane a nie mocne więc nie ma problemu... serce też wytrzyma... Jak o te organy chodzi to pozamiatane smile Tylko muszę wszyć jakąś poduszkę w tylną część spodni bo jakieś zwierze może pokąsać lol Lody, ryzykujemy? smile

7,401

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

No tak, o szpitalu gadamy... No przecież...

7,402

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

No tak, o szpitalu gadamy... No przecież...

No wiesz, ja nie jestem rannym misiem. tongue

A poza tym ja nie muzułmanin, gdzie kobieta jest jego własnością, dlatego porównanie do terytorium średnio mi się podoba. wink Poza tym lody ciężko byłoby upilnować. big_smile Zwłaszcza jakby mnie przypięła do budy. wink

Poza tym ja wolę być świadomie wybrany niż pilnować. tongue

7,403

rh72 napisał/a:

Nie wkurzyłam się. Ani nie usadzałabym czy wychowywała. Po prostu - jeśli coś jest dla mnie niemiłe, to to ucinam i tyle.

Ufffff... Mam nadzieję, że 'to' jest miłe lub mnie potraktujesz ulgowo i nic nie utniesz tongue

Jak będzie niemiło, to utnę tongue Więc musisz się starać tongue

7,404

rh72 napisał/a:

Tnij. tongue

7,405

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

No dobra... zacząłbym od zjeżdżalni... Potem by było to... i parku też, spoko, też tongue Nerwy mam wyluzowane a nie mocne więc nie ma problemu... serce też wytrzyma... Jak o te organy chodzi to pozamiatane smile Tylko muszę wszyć jakąś poduszkę w tylną część spodni bo jakieś zwierze może pokąsać lol Lody, ryzykujemy? smile

Widzisz, ale lody nic nie pisała, że piszę się na wycieczkę z grupą emerytów i rencistów. tongue

7,406

Boskie cytaty ludzi o 'starości' tongue

- Kiedy mając 45 lat, usłyszałem: jak ty jeździsz dziadek.
- Cytując pewnego onetowego trola pisząceogo pod artami o wypadkach: Ludzie w podeszłym wieku, mam na myśli tych po czterdziestce, powinni mieć odbierane prawo jazdy.
- kiedy rano budzę się i nic mnie nie boli, wyciągam ręce do góry i sprawdzam, czy nie dotykam wieka od trumny:).
- Jeżeli coś cię boli: dobra wiadomość, bo żyjesz; zła wiadomość, bo ten ból czujesz wyłącznie ty.
- Tylko powoli, żeby nie strzyknęło.
- Ja uświadomiłem sobie, że się starzeję, gdy spojrzałem na tytuł arta. Tak to nigdy nie zwracałem na to najmniejszej uwagi, dopiero jak ktoś mi o tym przypomniał, to zdałem sobie sprawę z przemijającego czasu. Podobnie się dzieje, gdy ktoś ci powie, byś nie zapominał o mruganiu bądź biciu serca. Czy też o przełykaniu śliny i oddychaniu. Albo to, że masz ciągle nos przed oczami, ale go nie widzisz, bo twój mózg go ignoruje.
- Kiedy zacząłem się modlić słowami: Dobry Boże, który odebrałeś mi możliwości, zechciej odebrać mi także chęci
- Znajomek mi opowiadal ze mial corvette c3 i podjezdza pod bar i wysiada. podchodzi do niego laleczka i mowi: SWIETNY samochod !!! strasznie mi sie podoba..- na co moj kumpel prezy klate i robi mine lysego z brazzers.... a lala dodaje : moj tato takiego mial kiedys... piekny..... k#$$^ wtedy jestes stary
- Skręciłam nogę w kostce. Jakieś trzy tygodnie później, na wizycie kontrolnej u ortopedy, powiedziałam, że nadal mnie boli. Na co on: "I będzie boleć, może nawet dwa lata. Pani nie ma 16 lat, żeby się staw szybko regenerował". Coś we mnie sklęsło.
- starość jest wtedy kiedy wartość świeczek na torcie urodzinowym przekracza wartość tortu
- Starość zaczyna się wtedy, kiedy uświadamiasz sobie, że wolisz ciepły kompot wiśniowy od zimnej oranżady.
- Kiedy na koncertach zaczęły mnie wkurzać pogujące dzieciaki... po czym przypomniałem sobie, że dawniej ja też lubiłem pogować.
- Kiedy na rozkładówkach w playboyu zaczęły sie pojawiać kobiety znacznie młodsze ode mnie.
- Bo najbardziej mnie wku***a u młodzieży, to że już do niej nie należę...
- Dzieci w windzie zaczęły mi mówić "dzien dobry"
- W sumie to nadal oglądam się za cycatymi, młodymi laskami tylko zapomniałem po co.
- Oglądając bajki Disneya - te z księżniczkami, analizuję błędy wychowawcze rodziców głównych bohaterek...
- Zdałam też sobie sprawę, że bliżej mi wiekiem do standardowej "macochy" niż do księżniczki
- prasowanie ubrań traktuje jako relaks a nie przykry obowiązek....
- Kiedy znajomy opowiadał, że kupił sobie świetny odkurzacz, a ja słuchałam z autentycznym zainteresowaniem....
- Kiedy zdajesz sobie sprawę, że nie dożyjesz dwukrotności swojego obecnego wieku...
- Wiele symptomów starzenia się obserwuję. Właśnie w tej chwili w pociągu uwagę moją skupia matka bawiąca się z, na oko, roczną dziewczynką ( so cute smile ), a nie trzy skąpo odziane laski, które się do mnie przysiadły ( zapewne w drodze do Ascot sądząc po ubiorze ) wink Stary się robię.
- Jakiś czas temu,stałam w długaśnej kolejce w aptece. I gdy staruszka,która wepchnęła się przede mnie,wrzasnęła na mnie "Zamknij się smarkulo!" kiedy zwróciłam jej uwagę-poczułam się naprawdę podbudowana.Mam 39 lat.
- Moja koleżanka z czasów liceum niedawno została babcią...
- Kiedy uświadamiasz sobie że możesz legalnie łomotać laski 20 lat młodsze od ciebie
- Starzejesz się wtedy kiedy w Wigilię czekasz bardziej na żarcie niż na prezenty.
- sa jednak plusy tego wieku podeszłego big_smile idac z dziecmi do sali zabaw mozesz zjeźdzac na zjeżdżalni bez płacenia za bilet big_smile bo przeciez ty tylko zjeżdżasz z dzieckiem zeby sie nie bało big_smile
- Kiedy w REALU na wystawowym X-Box'ie odpaliłem Forza Motorsport 6 i usłuszałem od może 12-sto latka... -A pan to umie grać w gry?!...
- Kilka miesięcy temu byłam na koncercie w klubie. Nieprzesadnie trzeźwa stanęłam w kolejce do WC i wdałam się w rozmowę na przeróżne tematy z dwiema sympatycznymi studentkami. Były chyba jeszcze lepiej zrobione niż ja, co nie przeszkodziło im cały czas mówić do mnie "pani" sad((
- Wychowawczyni mojego dziecka jest młodsza ode mnie o 10 lat. Mam płakać?
- Stoję sobie w kolejce do kasy. Trzymam na rękach najmłodszego syna, który zaczyna mi się wiercić, bo wokół pełno różnych cukierków i on chciałby je wszystkie na raz. Udało mi się go spacyfikować, gdy stojąca za mną pani zagadnęła mnie: Co, wnuk się panu zdenerwował?
- historia wprost z ZUS-u. Chociaż ostatnio z nudów zapytałem młodszą koleżankę dlaczego ikonka zapisu wygląda jak wygląda i ubaw był po pachy: bo ktoś taką wymyślił i się przyjęła. (młodsi nie wiedzą co to dyskietka i jak wyglądała i ta ikonka zapisu jest dla nich niezrozumiała)

https://3.bp.blogspot.com/-2O-mMBAffcw/WN5J0V7MO1I/AAAAAAAABRI/RKhWeFMWcoQsNSjQV2i4kCRVsf8Ixp-8ACLcB/s640/przyjaciel.jpg

7,407

rh72 napisał/a:

No to motywacja mi poleciała pod niebo tongue

7,408

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Widzisz, ale lody nic nie pisała, że piszę się na wycieczkę z grupą emerytów i rencistów. tongue

Wilk, zanudzisz kobietę... tongue Jeszcze, jak Nieświęta pisała... Ślij te serduszka i buziaczki i będziesz milusiński smile Moja zaleta dla kobiety polega na tym, że się mną nacieszy zanim zanudzę a jak szybko szczeznę to sobie wilka znajdzie lol

7,409

Rh72 wiesz czemu widać twój wiek? tongue Bo od Twoich dwóch ostatnich postów depresji można dostać. lol

Czas rozruszać towarzystwo. wink Ale Harveyowi pewnie się nie spodoba. big_smile

7,410

AloneWolf90 napisał/a:

Rh72 wiesz czemu widać twój wiek? tongue Bo od Twoich dwóch ostatnich postów depresji można dostać. lol

Tylko, jak to bierzesz serio tongue Więc wyluzuj Wolfik - nikt tam nie czuł się stary tongue

Posty [ 7,346 do 7,410 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 112 113 114 115 116 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024