Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 111 112 113 114 115 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,281 do 7,345 z 9,305 ]

7,281

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tajczyznę.... To Tajka, nie Chinka... i widzisz... wolę polskie żarcie lol tongue

Tak przymilaj się. big_smile A trup z szafy i tak wyleci. tongue

No tylko ciekawe u kogo tongue A jak u mnie to posprzątam... i to nie będzie tajskie czy chińskie badziewie lol

Trochę długo Ci to sprzątanie idzie. tongue Ładny masz szacunek dla innych ludzi. tongue A podobno to ja jestem "złym rasistą". big_smile

7,282 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-15 15:59:22)

Eeee... Miałam ochotę na coś słodkiego w wersji normal, jakieś standardowe kinder-jajeczko tongue A tu jak zwykle jakieś hocki - klocki special edyszyny big_smile

7,283

SonyXperia napisał/a:

Eeee... Miałam ochotę na coś słodkiego w wersji normal, jakieś standardowe kinder-jajeczko tongue A tu jak zwykle jakieś hocki - klocki special edyszyny big_smile

No bo tu piszą faceci specjalnej troski. big_smile To muszą być hocki -klocki. wink

7,284

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tak przymilaj się. big_smile A trup z szafy i tak wyleci. tongue

No tylko ciekawe u kogo tongue A jak u mnie to posprzątam... i to nie będzie tajskie czy chińskie badziewie lol

Trochę długo Ci to sprzątanie idzie. tongue Ładny masz szacunek dla innych ludzi. tongue A podobno to ja jestem "złym rasistą". big_smile

A ja o ludziach piszę? big_smile Tylko tak między nami - też uwielbiam chińszczyznę... ale nie w dużych ilościach bo się przejada smile

7,285

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A ja o ludziach piszę? big_smile Tylko tak między nami - też uwielbiam chińszczyznę... ale nie w dużych ilościach bo się przejada smile

Nie o dmuchanych lalach. lol

7,286

SonyXperia napisał/a:

Dzisiaj miałem dostawę z Tesco... i mam prince polo smile Chcesz? big_smile I muszę właśnie kurczaka wpierdzielać bo kupiłem wczoraj i widzę termin ważności do dzisiaj... smile

7,287

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Dzisiaj miałem dostawę z Tesco... i mam prince polo smile Chcesz? big_smile I muszę właśnie kurczaka wpierdzielać bo kupiłem wczoraj i widzę termin ważności do dzisiaj... smile

Mój kurczak właśnie leży w marynacie. tongue

7,288

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ciebie kiedyś żarty zawiodą... gadasz tylko o seksie i żarciu... tongue Wolf, więc zrozum, że jesteś taki jak ja! lol

7,289

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mój kurczak właśnie leży w marynacie. tongue

Taki sam jak ja! tongue lol

7,290

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ciebie kiedyś żarty zawiodą... gadasz tylko o seksie i żarciu... tongue Wolf, więc zrozum, że jesteś taki jak ja! lol

Jak mnie żarty zawiodą, to zostanie mi sarkazm i ironia jeszcze. tongue A jak one zawiodą to empatia. wink I chciałbyś być taki jak ja. tongue Dlaczego to odsyłam do postu lody. tongue

7,291

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jak mnie żarty zawiodą, to zostanie mi sarkazm i ironia jeszcze. tongue A jak one zawiodą to empatia. wink I chciałbyś być taki jak ja. tongue Dlaczego to odsyłam do postu lody. tongue

Tobie to zgorzknienie zostanie... tongue Taaaaa... i 'empatia' - lepiej pisz, że telepatia - prędzej w to uwierzyć idzie... lol

7,292

SonyXperia napisał/a:

Hihihi tongue Ale to jakieś nienormalne słodkości? big_smile Kinder-jajeczka czy hocki-klocki... tongue

7,293

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tobie to zgorzknienie zostanie... tongue Taaaaa... i 'empatia' - lepiej pisz, że telepatia - prędzej w to uwierzyć idzie... lol

Wiesz, przykro mi, że jedyne uczucie jakie Ci zostało to to: tongue

7,294

AloneWolf90 napisał/a:

Ale Ty się chłopie 'przeceniasz' tongue Pewnie każda kobieta, która z Tobą będzie ma być najszczęśliwsza na świecie, co? tongue O królu mój... lol Uważaj Wolfik, bo sezon przejdzie i będą naprawdę przeceny tongue Nawet prince polo nie masz aby coś słodkiego kobiecie zaproponować... big_smile

7,295

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale Ty się chłopie 'przeceniasz' tongue Pewnie każda kobieta, która z Tobą będzie ma być najszczęśliwsza na świecie, co? tongue O królu mój... lol Uważaj Wolfik, bo sezon przejdzie i będą naprawdę przeceny tongue Nawet prince polo nie masz aby coś słodkiego kobiecie zaproponować... big_smile

Ja wiem, że Ty już po "obniżce" i boli. tongue Słodkie mam co zaproponować i zdrowe Mango, borówki, shake. wink

7,296

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja wiem, że Ty już po "obniżce" i boli. tongue Słodkie mam co zaproponować i zdrowe Mango, borówki, shake. wink

Wilk, nabijasz się sam z siebie i z innych obok... Każdy tak ma - i zależy czy przecena czy promocja lol ... I nie chodzi o zdrowe... Słodkie więc trujące, takie normalne big_smile Uffff... Ty byś, coś czuję, pozwolił 'wybrać' big_smile

7,297 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-15 17:42:35)

Kobiety powiedzcie coś... Przecież to dla Was się tak staramy... tongue sami sobie byśmy tak nigdy nie docinali lol

EDIT: moja...

7,298

No właśnie, wyczułam, że o żarciu gadacie, a zwłaszcza o tym co lubię najbardziej big_smile o słodkościach, żeby nie było, że co innego big_smile ja jestem łasa na słodkie, ale że Rh suchy wafelek? Proponujesz kobiecie wafelek big_smile nie wiem jak Sony, ale na wafelek to nie polecę big_smile
A Wilk, oprócz owoców, to co tam możesz dobrego zaproponować? smile

7,299

lody miętowe napisał/a:

No właśnie, wyczułam, że o żarciu gadacie, a zwłaszcza o tym co lubię najbardziej big_smile o słodkościach, żeby nie było, że co innego big_smile ja jestem łasa na słodkie, ale że Rh suchy wafelek? Proponujesz kobiecie wafelek big_smile nie wiem jak Sony, ale na wafelek to nie polecę big_smile

Lody limonkowe, galaretki do wyboru do koloru, kisiele. big_smile

7,300

lody miętowe napisał/a:

Księciunia proponuję tongue

7,301 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 18:51:45)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Księciunia proponuję tongue

Wiesz, szkoda mi miejsca na Ciebie w lodówce. tongue

Wiesz, ja bardzo lubię siebie, ale nie jestem w sobie tak zakochany jak Ty. wink

Tak wyglądasz dla mnie jak wbijasz się do każdego tematu. tongue
https://vignette1.wikia.nocookie.net/filmopedia/images/7/7c/KzB01.jpg/revision/latest?cb=20131205191148&path-prefix=pl

7,302

Wolf... jutro już... dobrze...? Znudziło mi się jednak... smile

7,303 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-15 19:10:14)

A pochwalę się swoim miejscem do spacerów, które teraz codziennie zaliczam smile Szkoda, że słońca nie było jak foto robiłem...

https://preview.ibb.co/myZS2v/20170715_175443.jpg

7,304

https://preview.ibb.co/gsRzhv/20170715_175446.jpg

7,305

Oooo. Nie, żebym chciała Ci zrobić przyjemność, ale ładne miejsce, kurde big_smile Lubię takie big_smile

7,306

https://preview.ibb.co/kPRt9a/20170715_180041.jpg

7,307

A na fotce Twoja psina? big_smile

7,308

santapietruszka napisał/a:

Oooo. Nie, żebym chciała Ci zrobić przyjemność, ale ładne miejsce, kurde big_smile Lubię takie big_smile

I to pod samym nochalem... Jakieś 200 m od domu jest furtka do lasku z ostatniego zdjęcia smile

7,309

lody miętowe napisał/a:

A na fotce Twoja psina? big_smile

Wiedziałem, że ktoś zauważy... tongue Moja psina big_smile

7,310 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-15 19:22:41)

rh72 napisał/a:

I to pod samym nochalem... Jakieś 200 m od domu jest furtka do lasku z ostatniego zdjęcia smile

Super. Mnie się bardzo podobają lasy na Mazowszu, są zupełnie inne niż u mnie big_smile
Ale rzadko mam okazję połazić, ostatni raz w 2003 łaziłam, jak w Otwocku zdawałam egzamin i skończyłam go pisać o 3 godziny za wcześnie big_smile

Psinę też zauważyłam, ale mało widać tongue

7,311

rh72 napisał/a:

Super. Mnie się bardzo podobają lasy na Mazowszu, są zupełnie inne niż u mnie big_smile
Ale rzadko mam okazję połazić, ostatni raz w 2003 łaziłam, jak w Otwocku zdawałam egzamin i skończyłam go pisać go o 3 godziny za wcześnie big_smile

hahaha! tongue Uprzedzam, noga moja... tongue

https://preview.ibb.co/d3oC2v/20170630_153708.jpg

7,312

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale rzadko mam okazję połazić, ostatni raz w 2003 łaziłam, jak w Otwocku zdawałam egzamin i skończyłam go pisać go o 3 godziny za wcześnie big_smile

https://preview.ibb.co/d3oC2v/20170630_153708.jpg

Podryw na psa, bo nie idzie? tongue

Fajny pies moja była podobna...

7,313

rh72 napisał/a:

Ale rzadko mam okazję połazić, ostatni raz w 2003 łaziłam, jak w Otwocku zdawałam egzamin i skończyłam go pisać o 3 godziny za wcześnie big_smile

Ciebie Pietruszka to rzucało po tym świecie i niestrachliwa jesteś ale sama po lesie to lepiej nie chodzić... Co prawda las spokojny - dzisiaj natknąłem się na fajną dziewczynę z takim maleńkim psiunkiem, że 3x mniejszy od tego mojego kundla i się nie bała... tongue

7,314

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Podryw na psa, bo nie idzie? tongue

Fajny pies moja była podobna...

Idzie... idzie... ale pomaga big_smile Tyle co fajnych sąsiadek poznaję... big_smile

7,315 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-15 19:35:26)

rh72 napisał/a:

Ciebie Pietruszka to rzucało po tym świecie i niestrachliwa jesteś ale sama po lesie to lepiej nie chodzić... Co prawda las spokojny - dzisiaj natknąłem się na fajną dziewczynę z takim maleńkim psiunkiem, że 3x mniejszy od tego mojego kundla i się nie bała... tongue

Do kogo Ty gadasz... do człowieka w lasach wychowanego... tongue

Przecież nie łaziłam jakoś szczególnie po tym Otwocku big_smile Niedaleko tego ośrodka, w którym był egzamin, był las, płynęła rzeczka, to poszłam pooglądać big_smile
Jak sobie przypomnę, co to za ośrodek był i w którym miejscu, to może sobie to wyguglę i Wam pokażę big_smile
Na pewno jakiś elegancki luksusowy rządowy ośrodek to był, bo egzamin państwowy big_smile Ale już bym tam nie trafiła teraz big_smile

Prosz. W dobie internetów jednak szybko to idzie. Ale co to za lasy...
https://s21.postimg.org/dhw0elb6v/Screenshot_2017-07-15_19-33-19.jpg

7,316

Fajny psiak big_smile tak się zastanawiam na teoria upodabniania się właścicieli do ich psów albo odwrotnie big_smile i tak mi średnio pasuje Rh w Twoim przypadku, no chyba , że piwne oczy i szczery uśmiech big_smile

7,317

rh72 napisał/a:

Do kogo Ty gadasz... do człowieka w lasach wychowanego... tongue

Przecież nie łaziłam jakoś szczególnie po tym Otwocku big_smile Niedaleko tego ośrodka, w którym był egzamin, był las, płynęła rzeczka, to poszłam pooglądać big_smile
Jak sobie przypomnę, co to za ośrodek był i w którym miejscu, to może sobie to wyguglę i Wam pokażę big_smile
Na pewno jakiś elegancki luksusowy rządowy ośrodek to był, bo egzamin państwowy big_smile Ale już bym tam nie trafiła teraz big_smile

Gugluj... Jak będę miał sprawniejszą nogę to się zapuszczę tam w 'swoje' rejony... Grzyby tam nawet zbierałem. I mam blisko do poligonu wojskowego rzut beretem i generalnie to pod lasem mieszkam tongue Nigdy nie pamiętam kiedy się sezon grzybowy zaczyna a zawsze jeżdżę w jakieś lasy bo uwielbiam grzyby zbierać... Grzybki marynowane.... uuuuuu... W tym roku chyba zamówię sobie na alledrogo smile

7,318

A gdzie Ty? Nie widzę... tongue

7,319 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-15 19:42:47)

rh72 napisał/a:

Byłam tam w 2003 i już sobie pojechałam tongue
Chyba nie myślałeś, że tam sobie siedzę w tym lesie, jak ten słynny Japończyk po II wojnie światowej tongue

7,320

lody miętowe napisał/a:

Fajny psiak big_smile tak się zastanawiam na teoria upodabniania się właścicieli do ich psów albo odwrotnie big_smile i tak mi średnio pasuje Rh w Twoim przypadku, no chyba , że piwne oczy i szczery uśmiech big_smile

A co Ci nie podobny? tongue Psiak nie wybrany ale znaleziony i wyratowany więc nici z upodobniania lol Ale że co? Że on suczek niby nie lubi? tongue No nieeeeee...

7,321

rh72 napisał/a:

Szybka kobieta... big_smile

7,322

rh72 napisał/a:

Chyba nie myślałeś, że tam sobie siedzę w tym lesie, jak ten słynny Japończyk po II wojnie światowej tongue

Szybka kobieta - ja 2 słowa napisałem - Ona dziesięć ponad w międzyczasie tongue

7,323

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Szybka kobieta - ja 2 słowa napisałem - Ona dziesięć ponad w międzyczasie tongue

big_smile big_smile big_smile

7,324

W dwóch przypadkach ludzie absolutnie nie wierzą żadnym tłumaczeniom. Gdy mężczyzna wyjaśnia skąd ma podbite oko, a kobieta... nowe futro.

Marlena D. tongue

7,325

rh72 napisał/a:

W dwóch przypadkach ludzie absolutnie nie wierzą żadnym tłumaczeniom. Gdy mężczyzna wyjaśnia skąd ma podbite oko, a kobieta... nowe futro.

Marlena D. tongue

Nice smile

7,326

To jeszcze jeden jej cytacik... smile

By zdobyć kobietę, mężczyźni wynajdują cudowne oszukaństwa. By ją porzucić - wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa.

7,327

rh72 napisał/a:

To jeszcze jeden jej cytacik... smile

By zdobyć kobietę, mężczyźni wynajdują cudowne oszukaństwa. By ją porzucić - wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa.

To już w ogóle prawda żadna nie jest potrzebna???

7,328

Tylko true lies, tylko true lies... smile takie tango d/m smile

7,329

7,330

Lie to me big_smile

Chodź, połóż się przy mnie
Chodź, okłam mnie
Powiedz, że mnie kochasz
Powiedz, że jestem tym jedynym

Doświadczenia wywierają trwałe wrażenie
Ale słowa raz wypowiedziane
Teraz nie znaczą zbyt wiele
Wiara jest drogą
Drogą niewinnych
A kiedy mówię niewinnych
Powinienem powiedzieć naiwnych
Więc okłamuj mnie
Ale rób to szczerze
Spraw bym słuchał
Choć przez minutę
Spraw bym myślał
Że jest w tym choć trochę prawdy

Obietnice składane dla wygody
Nie są koniecznie tym
Czego potrzebujemy
Prawda to słowo
Które straciło swe znaczenie
Prawda stała się
Zaledwie półprawdą
Więc okłam mnie
Jak robią to w fabryce
Spraw bym myślał
Że pod koniec dnia
Jakaś wielka nagroda
Spotka mnie

7,331

W ogóle nie widzę tych waszych obrazków sad

7,332 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-15 21:11:51)

rampampam napisał/a:

Santa puściła Fleetwood Mac "Little lies" a ja Depeche Mode i "Lie to me" smile Pewnie mobilna przeglądarka nie ma flasha smile

PS. a wcześnie była scena tango z True Lies z Arnim Schwarzenegger'em smile

7,333

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Santa puściła Fleetwood Mac "Little lies" a ja Depeche Mode i "Lie to me" smile Pewnie mobilna przeglądarka nie ma flasha smile

PS. a wcześnie była scena tango z True Lies z Arnim Scharzenegger'em smile

A ten z Alem Pacino i tangiem, jak się nazywał?

7,334

rh72 napisał/a:

Pewnie mobilna przeglądarka nie ma flasha smile

Nie ma to jak zapytać informatyka tongue

7,335

Już mam! "Zapach kobiety" smile
Ale i nasz Linda z Sarą tango tańczył smile
Ma to urok...

7,336

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

PS. a wcześnie była scena tango z True Lies z Arnim Scharzenegger'em smile

A ten z Alem Pacino i tangiem, jak się nazywał?

Nie lubię tego... Zapach kobiety... tongue

7,337

rh72 napisał/a:

Nikt nie pytał... sam się udzieliłem tongue

7,338

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

I tak dobrze, że nie udzieliłeś instrukcji w stylu "wpisz dysk c, ukośnik, nsadgsdhgfsdhfgsafdhsagcfvsah" i powinnaś widzieć tongue

7,339

rampampam napisał/a:

Już mam! "Zapach kobiety" smile
Ale i nasz Linda z Sarą tango tańczył smile
Ma to urok...

Aaaaa.. znalazłaś jednak... smile Ale tego Zapachu... skąd taki tytuł wzięli...? bym kawał z liceum powiedział ale się wstydzę tongue

7,340

rh72 napisał/a:

I tak dobrze, że nie udzieliłeś instrukcji w stylu "wpisz dysk c, ukośnik, nsadgsdhgfsdhfgsafdhsagcfvsah" i powinnaś widzieć tongue

Kobieto! Mówiłem Ci że bezpośrednio w katalogu c:\ trudno coś zapisać pod Windows bo chroniony katalog tongue I jak kobieta - nie słuchałaś... big_smile

7,341 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-15 21:21:11)

rh72 napisał/a:

Kobieto! Mówiłem Ci że bezpośrednio w katalogu c:\ trudno coś zapisać pod Windows bo chroniony katalog tongue I jak kobieta - nie słuchałaś... big_smile

Jak nie słuchałam, skoro zapisałam na d:\ ... a potem skopiowałam na f:\ nawet...  proszę nie umniejszać moich umiejętności... tongue

7,342

rh72 napisał/a:

Jak nie słuchałam, skoro zapisałam na d:\ ... a potem skopiowałam na f:\ nawet...  proszę nie umniejszać moich umiejętności... tongue

W życiu... smile Nawet bym nie śmiał... liczyłbym na nie raczej lol

7,343

Ja akurat nie słuchałam wink

7,344

rampampam napisał/a:

Ja akurat nie słuchałam wink

Kobiety... nie zamieniać ról! tongue

http://img3.dmty.pl//uploads/201103/1299539075_by_Kwazi12_600.jpg

7,345