Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 110 111 112 113 114 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,216 do 7,280 z 9,305 ]

7,216

Odp: Sąsiad...111

Dojrzewa, jak piwo dojrzewające w butelce

7,217

SonyXperia napisał/a:

Dojrzewa, jak piwo dojrzewające w butelce

Do wypicia, co? Spragnione.... tongue

7,218

Ehhhh....jak to leciało, głodnych nakarmić, spragnionych napoić smile
To który dobrze nakarmi, a który dobrze napoi? big_smile

7,219

lody miętowe napisał/a:

I jeszcze kasą na drobne wydatki niech sypnie... tongue

Wiem, wiem, materialistka jestem. Ale wiek mnie zobowiązuje, jak wszyscy wiedzą z innego wątku tongue

7,220

lody miętowe napisał/a:

Primo: a może być coś innego co też zaspokoi? tongue

santapietruszka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I jeszcze kasą na drobne wydatki niech sypnie... tongue

Wiem, wiem, materialistka jestem. Ale wiek mnie zobowiązuje, jak wszyscy wiedzą z innego wątku tongue

Secundo: ale tutaj Nieświęta będziesz Ty zaspokajała... lol

7,221 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-14 21:14:10)

rh72 napisał/a:

Secundo: ale tutaj Nieświęta będziesz Ty zaspokajała... lol

Eee, no. Zaspokajać mogę, wiek nie gra roli. Ale nie kasą, bom materialistka... tongue

O, stronę Wilczkowi ukradłam big_smile chyba pierwszy raz big_smile

7,222 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-14 21:18:27)

A ja, dobrze wiesz, że nie o kasie gadam od Ciebie... DROBNE wydatki zobowiązują tongue
A czemu Wolfowi a nie mnie? smile On samo mięso jada, nie warzywka... no chyba, że farbowany... wilk... lol

7,223

rh72 napisał/a:

A ja, dobrze wiesz, że nie o kasie gadam od Ciebie... DROBNE wydatki zobowiązują tongue

A nic nie wiem o Twoich drobnych wydatkach na mnie? Konto też sprawdziłam i stan mi się zgadza? To weź tu nie kłam, nie oszukuj, nie podpuszczaj... tongue

7,224

Wiedziałam, że zaraz będzie, że DROBNE wydatki zobowiązują, Rh, albo robisz się już tak przewidywalny, albo tak "znany" big_smile

7,225

Już sprawdziłaś? Szybka... Już? lol A jak ja nie w Twoim typie to co? Materialistko... big_smile Kto tu kogo podpuszcza... tongue

7,226

lody miętowe napisał/a:

Wiedziałam, że zaraz będzie, że DROBNE wydatki zobowiązują, Rh, albo robisz się już tak przewidywalny, albo tak "znany" big_smile

Tak, jak i DROBNE przysługi tongue To nie ja napisałem tak i właśnie dałem wielkimi literami bo mi wychodzi, że nie takie drobne tongue Mogłem dać w cudzysłowie... ale tak ładniej smile

7,227

rh72 napisał/a:

Już sprawdziłaś? Szybka... Już? lol A jak ja nie w Twoim typie to co? Materialistko... big_smile Kto tu kogo podpuszcza... tongue

Codziennie sprawdzam tongue I jak dotąd, żadnego wpływu od niejakiego rh, więc wiesz... jak Ty nie zaspokajasz moich potrzeb, to dlaczego ja mam Twoje... tongue

7,228

No a co z tym zaspokajaniem innych potrzeb tongue właśnie dowiedziałam się, że jestem już "za stara" dla rówieśników, o młodszych nie wspominając, tak więc muszę już tylko rozglądać się za "starymi dziadami" big_smile

7,229

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Tak, jak i DROBNE przysługi tongue To nie ja napisałem tak i właśnie dałem wielkimi literami bo mi wychodzi, że nie takie drobne tongue Mogłem dać w cudzysłowie... ale tak ładniej smile

A teraz poważnie - powiedziałam, że stawiam flaszkę albo dwie w zależności od rozwoju imprezy za te DROBNE przysługi big_smile Na priv się kryguje, a publicznie tyłek mi obrabia big_smile
Ech, faceci big_smile Wszyscy tacy sami big_smile

7,230

lody miętowe napisał/a:

No a co z tym zaspokajaniem innych potrzeb tongue właśnie dowiedziałam się, że jestem już "za stara" dla rówieśników, o młodszych nie wspominając, tak więc muszę już tylko rozglądać się za "starymi dziadami" big_smile

Rh se weź. To stary dziad jest, tylko gada big_smile big_smile big_smile

7,231

Hahaha....czyli, że dobrze językiem się posługuje big_smiletongue

7,232

lody miętowe napisał/a:

Nie sprawdzałam, ale tak czy siak jesteś pewna, że to w życiu wystarczy? tongue

7,233

Taaaaa... Same się krygujecie 'tam', w 'tamtym' temacie... i się wypowiadacie jakby to Was dotyczyło tongue A ja nic publicznie nie obrabiam, Pietruszka, za honorowa jesteś... tongue Flaszki by stawiała... 45+ jak się wypowiadacie to stan przedzawałowy już... poproszę zawał tongue

7,234

lody miętowe napisał/a:

Nie sprawdzałam, ale tak czy siak jesteś pewna, że to w życiu wystarczy? tongue

Pomaga? tongue Aby w gębie nie trzymał bo gołosłownie będzie tongue

7,235

rh72 napisał/a:

Codziennie sprawdzam tongue I jak dotąd, żadnego wpływu od niejakiego rh, więc wiesz... jak Ty nie zaspokajasz moich potrzeb, to dlaczego ja mam Twoje... tongue

Początki są zawsze trudne tongue

7,236

Ech, faceci big_smile Wszyscy tacy sami big_smile

Eeeeee tam... co najwyżej podobni tongue

7,237 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-14 21:53:31)

rh72 napisał/a:

Taaaaa... Same się krygujecie 'tam', w 'tamtym' temacie... i się wypowiadacie jakby to Was dotyczyło tongue A ja nic publicznie nie obrabiam, Pietruszka, za honorowa jesteś... tongue Flaszki by stawiała... 45+ jak się wypowiadacie to stan przedzawałowy już... poproszę zawał tongue

Ja nic o stanie przedzawałowym akurat nie mówiłam tongue Nie chcesz flaszki, to nie, sama wypiję big_smile big_smile big_smile

Ja tylko powiedziałam, że Harvey stary dziad jest big_smile

7,238

lody miętowe napisał/a:

Hihihihi tongue I do tego 'prawiczkami' smile Życie to je bajka... big_smile

Żona do męża: - Opowiedz mi bajkę na wieczór
Mąż do żony: - Kocham cię

7,239

Pietruszka? I Harvey i ja... Ty chyba się za 25- rozglądasz? tongue No tak - kiedyś tacy mieli jeszcze średnio 10 lat życia przed sobą a 45+ to już dziadkowie byli a mnie nawet samochodem nie ubił tongue

7,240

rh72 napisał/a:

Pietruszka? I Harvey i ja... Ty chyba się za 25- rozglądasz? tongue

Nie właśnie. Całkiem niedawno odstawiłam takiego 28, bo mimo że go bardzo lubię, to mnie męczył. Mnie raczej ci starsi nie chcą, bo zbyt walnięta jestem, a oni poważnych szukają... sad

7,241

No tak... no tak... zadumałem się... poważnie... tongue Ale 28 lat? No nie rozumiem... czym męczył? Za poważny? Czyli co? 20-? tongue

7,242

Muszę spoważnieć... jak każą i jak wiek zobowiązuje... smile Dobra, więc będę już poważny... sad

7,243 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-14 22:08:03)

rh72 napisał/a:

No tak... no tak... zadumałem się... poważnie... tongue Ale 28 lat? No nie rozumiem... czym męczył? Za poważny? Czyli co? 20-? tongue

Nie wiem, czy to się nadaje na publiczne forum i zupełnie nie w temacie, ale niech będzie tongue
Męczył. Nie wiem, czym. Niby poglądy i wszystko miał podobne, i świetnie się dogadywaliśmy, i niebo u stóp by mi położył, i w ogóle - nie wiem, męczył. Może tym kładzeniem nieba do stóp.

Nie, 20- to już chyba byłaby przesada tongue

7,244 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-14 22:09:55)

Widzisz Rh, widzisz, a Ty sobie jakieś ograniczenia wiekowe stawiasz, bez sensu big_smile

7,245

rh72 napisał/a:

Nie wiem, czy to się nadaje na publiczne forum i zupełnie nie w temacie, ale niech będzie tongue
Męczył. Nie wiem, czym. Niby poglądy i wszystko miał podobne, i świetnie się dogadywaliśmy, i niebo u stóp by mi położył, i w ogóle - nie wiem, męczył. Może tym kładzeniem nieba do stóp.

Nie, 20- to już chyba byłaby przesada tongue

No tej to nie dogodzisz, jak widać... smile Nawet nie wiesz czemu rzuciłaś? tongue No i macie baby placek... smile Tylko przepisu nie podali na niego lol

7,246 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-14 22:27:10)

Ej, halo, nie rzuciłam. Nie wyszło. Nie rób ze mnie jakiegoś wampa czy femme fatale...
Rzuciłam to byłego męża, i gdzieś tu już na forum pisałam, dlaczego, i tatusia młodych, też pisałam - tajemnic nie ma, ale bez przesady...

Dobra, już się nie odzywam, będę tylko czytać. Bo nikt mi za to nie płaci tongue

7,247

lody miętowe napisał/a:

Widzisz Rh, widzisz, a Ty sobie jakieś ograniczenia wiekowe stawiasz, bez sensu big_smile

Ja sobie? Ja sobie...? Ja nie sobie... tongue To cicho aby Wolf nie słyszał... ale niebo do stóp położysz? tongue To ja w to wchodzę, ja nie będę marudził big_smile I będę okropny, straszny... abym nie zamęczył swoim niebem, jak ten pietruszkowy tongue

7,248

Ej, halo, nie rzuciłam. Nie wyszło. Nie rób ze mnie jakiegoś wampa czy femme fatale...
Dobra, już się nie odzywam, będę tylko czytać. Bo nikt mi za to nie płaci tongue

Hihihihi tongue To czym Ciebie z norki wyciągać? big_smile Sama piszesz, że męczył a teraz, że nie wyszło... smile Kobieca logika... I.... to ja też już nie piszę... tongue

7,249

Rzuciłam to byłego męża, i gdzieś tu już na forum pisałam, dlaczego, i tatusia młodych, też pisałam - tajemnic nie ma, ale bez przesady...

Pietruszka... ech Pietruszka... nie Twój dzień dzisiaj, co? tongue Mnie tylko nie rzucaj... big_smile

7,250

I... wiesz, że ciut siwy jestem tongue ale jeszcze nie łysy big_smile bo nie wiem, co z tą regułą... ? tongue

7,251

Ty Rh i ta Twoja wszechobecna logika big_smile a czy ja o sobie, o sobie, daj spokój, szkoda mojego zgrabnego, młodego, jędrnego ciałka na takiego "starego dziada", jeszcze mu niebo do stóp kłaść, co jeszcze? smile

7,252 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-14 22:40:48)

rh72 napisał/a:

Pietruszka... ech Pietruszka... nie Twój dzień dzisiaj, co? tongue Mnie tylko nie rzucaj... big_smile

Ja prdl big_smile Ok. Dokładniej to męczył, bo nienawidzę słodkich buziaków w telefonie czy serduszek bez powodu co 5 minut, bo mi to przeszkadza w pracy. A jak ktoś jeszcze ma pretensje, że buziaczka nie odesłałam, to czizas maryja wszyscy święci... Takie, widzisz, męskie myślenie mam zamiast być uczuciowa jak prawdziwa kobieta... A poza tym zmęczył mnie gadaniem o polityce, nie w sensie, że nie lubię, ale inaczej ją pojmowaliśmy, ja pamiętam stan wojenny, a gość nie - i z racji tego mamy nieco inne poglądy tongue

O to Ci chodziło? O sposób na poderwanie Pietruszki? tongue To zapewniam, że i tak nie podziała tongue

7,253

rh72 napisał/a:

I... wiesz, że ciut siwy jestem tongue ale jeszcze nie łysy big_smile bo nie wiem, co z tą regułą... ? tongue

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus big_smile

7,254

lody miętowe napisał/a:

Ty Rh i ta Twoja wszechobecna logika big_smile a czy ja o sobie, o sobie, daj spokój, szkoda mojego zgrabnego, młodego, jędrnego ciałka na takiego "starego dziada", jeszcze mu niebo do stóp kłaść, co jeszcze? smile

Wreszcie piszesz o Sobie jak należy. wink A rh72 jak szuka kobiety co mu nieba do stóp kłaść będzie niech szuka Ukrainki co mu się będzie przymilać za wizę. tongue Tylko nie uważa na choroby weneryczne, bo u nich adidas jest tak powszechny jak 3 paski na ubraniu. big_smile

7,255

lody miętowe napisał/a:

No tak... smile

7,256

Wilk, jak to wreszcie? big_smile a tak w ogóle to skąd wiesz jakie mam ciało, może blefuje tongue no tak, masz dużą wyobraźnię big_smile
Ale z tymi wizami to pudło, bo już nie potrzebują, no chyba, że jeszcze rozporządzenie w życie nie weszło smile ale lepiej nie o polityce, bo jak widać po wypowiedzi Pietruszki, można się przejechać big_smile

7,257

rh72 napisał/a:

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus big_smile

To też tongue

7,258

Ukrainki już nie potrzebują podobno tongue

7,259

Ukrainki już nie potrzebują podobno tongue

O? Idę szukać... tongue

7,260

Lody... Nie mogę Ci na blefa odpowiedzieć bo co nie napiszę to cenzorują i mam errora lol

7,261

Następny z bujną wyobraźnią tongue

7,262 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 00:02:38)

lody miętowe napisał/a:

Wilk, jak to wreszcie? big_smile a tak w ogóle to skąd wiesz jakie mam ciało, może blefuje tongue no tak, masz dużą wyobraźnię big_smile
Ale z tymi wizami to pudło, bo już nie potrzebują, no chyba, że jeszcze rozporządzenie w życie nie weszło smile ale lepiej nie o polityce, bo jak widać po wypowiedzi Pietruszki, można się przejechać big_smile

A co pisałaś wcześniej, jak się tu pojawiłem w tym temacie (jutro go wkleję, bo dzisiaj znowu głupoty napiszę big_smile). tongue Wyobraźnię to ja mam ogromną...  A skoro rh72 ma też taką dużą wyobraźnię to widać takich przyciągasz. tongue

7,263 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-15 00:03:30)

Lody: A skąd wiesz? Może blefuję? tongue

7,264

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A co pisałaś wcześniej, jak się tu pojawiłem w tym temacie (jutro go wkleję, bo dzisiaj znowu głupoty napiszę big_smile). tongue Wyobraźnię to ja mam ogromną...  A skoro rh72 ma też taką dużą wyobraźnię to widać takich przyciągasz. tongue

Wilk, a ja wolę Lody niewymyślone, niemiętowe, takie zrozumiałe i poskładane.... Bez zaskoczeń, abym mógł w bokserkach po domu chodzić...wkurzać w złe dni i rozśmieszać w lepsze i coś jeszcze jednego... jedynego... to mi wystarczy smile

A nie zaraz wyobraźnię mam ogromną - nie mam sad dlatego lubię filmy oglądać a książki juz mniej czytam smile

7,265

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Wilk, a ja wolę Lody niewymyślone, niemiętowe, takie zrozumiałe i poskładane.... Bez zaskoczeń, abym mógł w bokserkach po domu chodzić...wkurzać w złe dni i rozśmieszać w lepsze i coś jeszcze jednego... jedynego... to mi wystarczy smile

A nie zaraz wyobraźnię mam ogromną - nie mam sad dlatego lubię filmy oglądać a książki juz mniej czytam smile

A to nie można chodzić po domu w bokserkach? tongue ja tak całe życie chodzę. big_smile

7,266

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A to nie można chodzić po domu w bokserkach? tongue ja tak całe życie chodzę. big_smile

Sorki, to trzeba przedyskutować... ale generalnie zrozumiałeś... smile

7,267

Oooo o mnie coś było smile Rh, Twoja wizja lodów podoba mi się, ale może kiedyś smile

Wilk, jakie znowu głupoty? big_smile nie mów, że znowu Ci się gust zmienił i teraz na tapecie będą rudowłose o rubensowskich kształtach big_smile wiem, uszczypliwa bywam, ale tylko w stosunku do osób, które lubię albo bardzo nie lubię big_smile

7,268 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 12:52:38)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sorki, to trzeba przedyskutować... ale generalnie zrozumiałeś... smile

A jedna żonka już nie wystarcza? tongue Jej pewnie też tak wszystko obiecywałeś? wink

Zgodnie z obietnicą wygrzebałem Ten post, o któym wczoraj wspominałem. wink

lody miętowe napisał/a:

Patrzcie ludziska, jaki szybki:) znając moje szczęście, to pewnie będę ta 10, że nie taka figura, że kolor oczu nie taki, że za STARA, dla drugiego za MŁODA, nigdy facetowi nie dogodzisz:)

EDIT: teraz to już koniec Rh, jeśli jesteś zodiakalnym bykiem, to nic z nas nie będzie, nie pasujemy do siebie, przykre:'(
a Wilczek to jaki znak zodiaku?

7,269

Wilk, z obietnicami to generalnie Ty masz największy problem i to świeży... zadbaj o swoje obietnice najpierw, co? tongue

A do drugiego nie będę pisał, Lodom coś imputujesz, zazdrością zipiesz... przypominasz coś... nudzisz... lol

7,270 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 14:55:15)

rh72 napisał/a:

Wilk, z obietnicami to generalnie Ty masz największy problem i to świeży... zadbaj o swoje obietnice najpierw, co? tongue

A do drugiego nie będę pisał, Lodom coś imputujesz, zazdrością zipiesz... przypominasz coś... nudzisz... lol

Wiesz, ale ja żony nie mam. tongue W związku żadnym też nie jestem. tongue Moimi obietnicami się nie martw. wink Poza tym nawet jeśli zawiodłem to na dużo niższym poziomie niż Ty. big_smile

7,271

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wiesz, ale ja żony nie mam. tongue W związku żadnym też nie jestem. tongue Moimi obietnicami się nie martw. wink Poza tym nawet jeśli zawiodłem to na dużo niższym poziomie niż Ty. big_smile

Ech Wolf... A masz jakieś zalety? I masz rację... na dużo niższym poziomie... tongue

7,272

Dobra Wilk, przyznaj się coś Ty tam Rh naobiecywał, że taki rozczarowany Twoją postawą big_smile

7,273 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 15:13:28)

lody miętowe napisał/a:

Dobra Wilk, przyznaj się coś Ty tam Rh naobiecywał, że taki rozczarowany Twoją postawą big_smile

Tajkę. big_smile Ale miała być bez niespodzianki, a była z. tongue

7,274 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-15 15:17:17)

Tia smile Oświadczył się, miał pierścionek przywieźć i jak zobaczył to uciekł... do tej pory mam chandrę lol Tajkę? Do tego z? Wolf i ta Twoja wyobraźnia... bogata tylko czym się kieruje? tongue a titititi i te Twoje upodobania tongue

7,275 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-15 15:23:51)

rh72 napisał/a:

Tia smile Oświadczył się, miał pierścionek przywieźć i jak zobaczył to uciekł... do tej pory mam chandrę lol Tajkę? Do tego z? Wolf i ta Twoja wyobraźnia... bogata tylko czym się kieruje? tongue a titititi i te Twoje upodobania tongue

Prawdziwą Tajkę bez niespodzianek wziąłem dla Siebie. tongue Teraz będzie mi miał kto chińszczyznę robić. tongue

W końcu nie bez powodu na netkobietach wyświetlają mi się reklamy Meet Asian Women. wink big_smile

7,276

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Prawdziwą Tajkę bez niespodzianek wziąłem dla Siebie. tongue Teraz będzie mi miał kto chińszczyznę robić. tongue

Tajczyznę.... To Tajka, nie Chinka... i widzisz... wolę polskie żarcie lol tongue

7,277

A to była może Kinder niespodzianka ? big_smile

7,278

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tajczyznę.... To Tajka, nie Chinka... i widzisz... wolę polskie żarcie lol tongue

Tak przymilaj się. big_smile A trup z szafy i tak wyleci. tongue

7,279

SonyXperia napisał/a:

A to była może Kinder niespodzianka ? big_smile

Oooo... Słoneczko, lepiej aby tego dzieciom nie dawali do zabawy tongue i te jajko musiałoby być o wiele większe... special edition... Wolf edition big_smile

7,280

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tak przymilaj się. big_smile A trup z szafy i tak wyleci. tongue

No tylko ciekawe u kogo tongue A jak u mnie to posprzątam... i to nie będzie tajskie czy chińskie badziewie lol

Posty [ 7,216 do 7,280 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 110 111 112 113 114 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024