Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,151 do 7,215 z 9,305 ]

7,151

Odp: Sąsiad...111
lody miętowe napisał/a:

Masz rację Harvey, za mało wypiłeś, dlatego u Ciebie "suche żarty" big_smile

wink

7,152

SonyXperia napisał/a:

Ja tu nie jestem "ofiarą" big_smile na bank tongue  Niczego też nikomu nie ofiaruję big_smile

ZUS ma na ten temat inne zdanie wink

7,153

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Masz rację Harvey, za mało wypiłeś, dlatego u Ciebie "suche żarty" big_smile

wink

No i pięknie smile A podobno " nie lubi cichej wody" wink

7,154

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja tu nie jestem "ofiarą" big_smile na bank tongue  Niczego też nikomu nie ofiaruję big_smile

Oksymoron i ZUS nie idą w parze wink tongue

7,155

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Coś nie wiem czy wypada napisać, jak mi się kojarzą te dwa słowa: "koneser" i "sucho" big_smile Może użyj wyobraźni rh, przynajmniej będzie wesoło big_smile wink

I po dopisaniu swojej ofiary 'wyjaśnień' co do mnie... tongue A nie jest wesoło? big_smile

Ja tu nie jestem "ofiarą" big_smile na bank tongue  Niczego też nikomu nie ofiaruję big_smile  Ale rh, niech zgadnę, Ty i tak "wiesz swoje" big_smile

Na suchych faktach płynę big_smile

7,156

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I US tongue Danina społeczna... kiedyś był czyn społeczny... a teraz tutaj jest czyn zbiorowy tongue

7,157 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-11 23:07:15)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

I po dopisaniu swojej ofiary 'wyjaśnień' co do mnie... tongue A nie jest wesoło? big_smile

Ja tu nie jestem "ofiarą" big_smile na bank tongue  Niczego też nikomu nie ofiaruję big_smile  Ale rh, niech zgadnę, Ty i tak "wiesz swoje" big_smile

Wiem big_smile Ale jaja, a fakty są jakie są big_smile

7,158

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ależ chodzą pod rączkę big_smile Jak ogórek kiszony i wódka lol

7,159

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Twarde... jak jaja tongue

7,160

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Suche, twarde fakty zawsze kręcą powróz na szyję big_smile

7,161

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Suche, twarde fakty zawsze kręcą powróz na szyję big_smile

To jak jaja czy nie jak jaja? smile Przy szyi??? tongue

7,162

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Da się wypić wódkę bez zagryzania ogórkiem tongue

7,163

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Da się i wypić piwo bez soku tongue Po co? big_smile

7,164

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Da się i wypić piwo bez soku tongue Po co? big_smile

Po to, żeby zadawać mądrzejsze pytania big_smile

7,165

SonyXperia napisał/a:

Po to, żeby zadawać mądrzejsze pytania big_smile

Kto pyta ten błądzi... fakt... tongue a suchy i twardy fakt to pleonazm tongue forum robi się 'polonistyczne' lol a miało być kobiece... tongue

7,166

A na nockę dzisiaj... kołysanka... smile

7,167

Jest taka ciekawostka - każdy to ma i łatwo to wykorzystać - w drugim poście wyjaśnię... smile

http://docplayer.pl/docs-images/41/996229/images/page_11.jpg

7,168 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-12 09:30:00)

Na osi pionowej jest nasze wartościowanie, czyli ile coś dla nas znaczy... Na prawo zysk - na lewo strata... Proste. Więc wychodzi, że zysk tej samej wartości ma dla nas mniejsze znaczenie 'wagowe' a więc głównie emocjonalne niż strata tej samej wartości. Czyli bardziej emocjonalnie przywiązujemy się do strat niż do zysków. Stąd można pewne kwestie przedstawiać z 2 perspektyw: zysku i straty. Uczą nas aby robić to z perspektywy zysku bo wtedy działa to pozytywnie i lepiej nastawia itp, itd... Otóż nie taka oczywistość - jednak pokazanie strat zadziała silniej nawet jeśli strata jest wartościowo mniejsza. Zadziała emocjonalnie... Więc trzeba to mieć ZAWSZE na oku - kto jakimi mówi do nas argumentami i ewentualnie prosić o te dotyczące zysku bo zadziałają jednak na nas rozsądniej smile Dziwne? Nie wiem... Jednak za każdym razem warto się zastanowić nawet we własnym myśleniu czy wartościujemy zysk czy stratę i uważać z tą dysproporcją bo jest ciut groźna tongue

EDIT: acha i 'niewielkie' straty czy zyski wartościujemy podobnie... te obserwacje odnoszą się do rzeczy 'większych' jednak nie ma takiej wartości bezwzględnej bo to kwestia osobnicza smile

7,169

Dżisas. Ja dopiero kawę piję, a ten mi tu z wykresami funkcji wyjeżdża...

7,170

santapietruszka napisał/a:

Dżisas. Ja dopiero kawę piję, a ten mi tu z wykresami funkcji wyjeżdża...

Ale grzecznie wyjaśnia co miał na myśli smile więc... 'dzień bez kawy dzień... stracony' tongue Sunny kawy tylko nie pija... jak pamiętam...

7,171 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-12 10:26:26)

Wszystkim na poprawę humoru!!! digi digi quack quack i'm just the duck lol

7,172

Nie będę palcem pokazywać kto tu dużo ryczy bo to brzydko tongue
Tak nawiązując do wieczornej dyskusji wink

7,173

Han_Na napisał/a:

Nie będę palcem pokazywać kto tu dużo ryczy bo to brzydko tongue
Tak nawiązując do wieczornej dyskusji wink

... digi digi quack quack la la la la... big_smile tym razem nie mi się oberwało... tongue

7,174

No proszę. wink Chyba wczoraj rozpoczął się sezon polowania na wilki. big_smile Nie pozostaje mi nic innego jak schować się w bunkrze i przeczekać najgorsze. tongue

Ciężki los zwierzyny, kiedy nawet minister ochrony środowiska to myśliwy, ale jeszcze tylko dwa lata i ciężkie czasy się skończą. big_smile

Ale przynajmniej wiemy co było w kopercie od córki leśniczego, zaproszenie na otwarcie sezonu na wilki. wink big_smile

7,175

Oj tam - polują... Duże słowo... Ogon przycinają tongue

7,176

rh72 napisał/a:

Oj tam - polują... Duże słowo... Ogon przycinają tongue

Ale unia przecież zakazała ucinania ogonów. wink Pozwę Was do Strasburga. big_smile Adwokata daleko szukać nie muszę. tongue

7,177

Pewnie... tylko coś podpadasz tym 'adwokatom' bo ostatnio słabo Ciebie bronią... tongue Ciekawe czym podpadasz? Hmmmmm.... Czyżby za dużo sobie 'adwokatów' chciał przygruchać? lol I się 'adwokaty' wysprytniły... big_smile

7,178 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-12 13:47:41)

rh72 napisał/a:

Pewnie... tylko coś podpadasz tym 'adwokatom' bo ostatnio słabo Ciebie bronią... tongue Ciekawe czym podpadasz? Hmmmmm.... Czyżby za dużo sobie 'adwokatów' chciał przygruchać? lol I się 'adwokaty' wysprytniły... big_smile

Spokojnie jestem przyzwyczajony. wink Mam tak od zawsze, że często zostaję wrogiem numer jeden.  big_smile Zdziwiłbym się jakby było inaczej. wink

A z adwokatem to wiesz dobrze co miałem na myśli, stąd ta próba odwrócenia kota ogonem. wink Ale na wilki to nie działa, bo wilki to psy bardziej. smile

A i pamiętaj, że asy to ja trzymam w rękawie, aż pula będzie taka, że jednym ruchem wygram ta naszą dziwną odmianę  tysiąca. tongue

7,179

Wilk, myślałam, że Ty głównego asa to trzymasz gdzieindziej, a nie w rękawie tongue Czyli, jakby co, to w wilczym szańcu można Cię szukać smile

Oj Rh, i kto to mówi, Tobie się już kobiety mylą i ich preferencje big_smile ale palcem nie wskażę, bo jak Han_Na zauważyła, to nieładnie smile
strzelasz sobie w kolano smile

7,180

lody miętowe napisał/a:

Wilk, myślałam, że Ty głównego asa to trzymasz gdzieindziej, a nie w rękawie tongue Czyli, jakby co, to w wilczym szańcu można Cię szukać smile

Oj Rh, i kto to mówi, Tobie się już kobiety mylą i ich preferencje big_smile ale palcem nie wskażę, bo jak Han_Na zauważyła, to nieładnie smile

No przecież mówiłem, że nie ujawnię moich asów. tongue Nie powiem też gdzie one naprawdę się znajdują, bo rh jeszcze będzie chciał mi podkraść. wink A tak dopisują mi się punkty za jego pasowanie i czekam na odpowiedni moment. big_smile

Skąd wiedziałaś, że chcę się schować w wilczym szańcu? Właśnie tam chcę się udać ale kiedy to nie powiem, bo rh rozda darmową bron myśliwym w tym czasie w pobliskim lesie. wink

7,181

Ta kaczka pierdzi i jest głupia tongue

7,182

SonyXperia napisał/a:

Ta z wiejskiej czy z Brukseli? tongue

7,183

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A która z nich robi digi digi? tongue

7,184

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A która z nich robi digi digi? tongue

Nasza z forum. tongue

7,185

SonyXperia napisał/a:

tongue

7,186 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-12 15:32:40)

lody miętowe napisał/a:

Ja mówię... tongue i tak kochacie... big_smile

7,187

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Spokojnie jestem przyzwyczajony. wink Mam tak od zawsze, że często zostaję wrogiem numer jeden.  big_smile Zdziwiłbym się jakby było inaczej. wink
A z adwokatem to wiesz dobrze co miałem na myśli, stąd ta próba odwrócenia kota ogonem. wink Ale na wilki to nie działa, bo wilki to psy bardziej. smile
A i pamiętaj, że asy to ja trzymam w rękawie, aż pula będzie taka, że jednym ruchem wygram ta naszą dziwną odmianę  tysiąca. tongue

Boziuniu.. Znowu spiąłem Wilka... tongue Wróg nr jeden! As w rękawie tongue Gumka w majtkach lol A w Strzebrzeszynie to ... tongue

7,188

No i tyle w temacie... jak tylko pojawiła się "kaczka" - wszyscy zwiali big_smile  Kto zapodał kaczkę?? Nie będę pokazywać palcem tongue

7,189

Nie odzywam się Sony, bo jak już wiesz, leżę i czekam na śmierć big_smile rozumiem, że Ty z zaświatów do nas mówisz? big_smile

7,190

Czekam na Ciebie tongue wink Zrobimy imprezę, bo dziś jest Światowy Dzień Imprezy wink

7,191

lody miętowe napisał/a:

Nie odzywam się Sony, bo jak już wiesz, leżę i czekam na śmierć big_smile rozumiem, że Ty z zaświatów do nas mówisz? big_smile

Ach... już wiem smile

https://m.popkey.co/0669da/DYDOV.gif

7,192

SonyXperia napisał/a:

Czekam na Ciebie tongue wink Zrobimy imprezę, bo dziś jest Światowy Dzień Imprezy wink

A za co tym razem można łapać? tongue

7,193

SonyXperia napisał/a:

No i tyle w temacie... jak tylko pojawiła się "kaczka" - wszyscy zwiali big_smile  Kto zapodał kaczkę?? Nie będę pokazywać palcem tongue

A to proszę śpiewający miś smile Ja się przyłączam i też tak na gi tarze umiem grać big_smile

http://sliptalk.s3-us-west-2.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/01/30172725/FunnyGifPic-BearGuitar.gif

7,194 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-12 23:30:14)

SonyXperia napisał/a:

Faktycznie. big_smile A gdzieś rozdają Subaru Imprezę? tongue Nie musi być wrx sti.;) Czy to jak z tym żartem, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody? I nie w Moskwie, a w Leningradzie, i nie na Placu Czerwony, a na placu rewolucji i nie samochody, a rowery i nie rozdają, ale kradną? big_smile

PS Od września być nowa generacja Imprezy. tongue

Miałem iść spać, ale w końcu weekend od tygodnia rozróżniam po tym który dzień jestem niewyspany. big_smile

7,195

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Faktycznie. big_smile A gdzieś rozdają Subaru Imprezę? tongue Nie musi być wrx sti.;) Czy to jak z tym żartem, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody? I nie w Moskwie, a w Leningradzie, i nie na Placu Czerwony, a na placu rewolucji i nie samochody, a rowery i nie rozdają, ale kradną? big_smile

PS Od września być nowa generacja Imprezy. tongue

Miałem iść spać, ale w końcu weekend od tygodnia rozróżniam po tym który dzień jestem niewyspany. big_smile

Subaru to Subaru tongue wink

7,196

Ekh... hmmmm.... tongue dawno w barze nie byłem lol

Badania przeprowadzone na samotnych gościach barów i pubów pokazały, że im późniejsza godzina, tym ładniejsza staje się kobieta w oczach mężczyzny. O 19. badany oceniał urodę kobiety na 5 w dziesięciopunktowej skali. Przed północą ta sama kobieta oceniana była na 7, a po północy już na 8 punktów. Niestety, kobiety nie zmieniają swoich ocen atrakcyjności mężczyzny pod wpływem ilości wypitego przez nie alkoholu.

7,197

No tak... złudzenia... tongue

Amerykański psycholog David Buss w swojej publikacji „Ewolucja pożądania” przytoczył wyniki badania przeprowadzonego wśród mieszkańców 1000 różnych państw. We wszystkich kulturach mężczyzn najbardziej pociąga uroda kobiety, a kobiety… dochód mężczyzny.

7,198

Nie wiedziałam, że potrzeba aż badań, żeby stwierdzić oczywiste oczywistości big_smile

7,199

A bo faceci muszą mieć przetłumaczone badaniami... Romantycy... big_smile

7,200

aniuss: A z kim trenujesz?
gocha.r: z Chodakowską, już 3 tydzień. A Ty?
aniuss: a ja dalej z Gessler.

7,201

Kaczka im się nie podobała... smile Ciekawe czy 'big boss' się spodoba... tongue

7,202

Bajka na dobranoc... tongue

7,203

Magic... magic... oh, I love my ugly boy.. tongue aniołek śpiewa...

7,204

Często się tak czujecie? Bo ja dość często... tongue

http://img.joemonster.org/images/vad/img_28994/b4057c9735586090c6afc95336f7f2ad.gif

7,205

rh72 napisał/a:

Czujesz się jak czarny kot, przynoszący pecha? tongue

Myślałam, że jak łoś tongue

7,206

rh72 napisał/a:

Czujesz się jak czarny kot, przynoszący pecha? tongue

Myślałam, że jak łoś tongue

No to kociak miał 'pecha' smile Łoś...? Pomocy! Znaczy się s.o.s.! Czyli łoś wołający pomocy to łosoś tongue

7,207

rh72 napisał/a:

http://img.joemonster.org/images/vad/img_28994/b4057c9735586090c6afc95336f7f2ad.gif

Hehe, haha, huhu, hihi... K*rwa, ten kraj jest tak smutny, że nawet pogoda daje d*py tongue

7,208

Harvey napisał/a:

Hehe, haha, huhu, hihi... K*rwa, ten kraj jest tak smutny, że nawet pogoda daje d*py tongue

Hihihi smile Już nie będę pisał o tym dawaniu bo znowu będą komentarze jednak jeśli by tak było to raczej 'ciekawy' kraj tongue Ale Ty really coś znudzony jak już kobietę napastujesz o niezdecydowanie czy inne problemy emocjonalne... tongue Gdzie się podział piąteczek? smile

7,209

rh72 napisał/a:

Gdzie się podział piąteczek? smile

U mnie jest, u mnie jest! tongue

7,210

A z nudów możesz sobie doniczkę zrobić lub ciasteczka w kształcie serduszek powypiekać... a tak tylko podpowiadam tongue

7,211

rh72 napisał/a:

Gdzie się podział piąteczek? smile

U mnie jest, u mnie jest! tongue

Znowu??? tongue Nie zasiedział się? Co Ty mu robisz, kobieto? big_smile

7,212

Podoba mu się u mnie, to siedzi... tongue

7,213

Dojrzewam... kurfa tongue

7,214 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-14 19:25:13)

No tak... ciekawe komu lepiej... tongue EDIT: jemu że siedzi, czy Tobie, że wylegiwać się będziesz... big_smile

http://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/04/piatek-piateczek-piatunio.jpg

7,215

Harvey napisał/a:

Dojrzewam... kurfa tongue

A bo Ty zawsze niedojrzały byłeś tongue

Posty [ 7,151 do 7,215 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności