Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 106 107 108 109 110 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,956 do 7,020 z 9,305 ]

6,956

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hihihi tongue spoko... I tak 'przegrałeś' big_smile

Czasami by wygrać wojnę trzeba poddać bitwę. tongue

Dokładnie wink I to jest właśnie to, co się nazywa "taktyką" tongue

lol

http://memeguy.com/photos/thumbs/my-reaction-when-the-opposing-pokemon-uses-selfdestruct-or-explosion-36244.gif

6,957

W robocie jednak mnie znają... nie wiedziałem, że mam 'taką' opinię tongue Stałem przed kontuarem recepcji i sobie z kolegą coś gadam a idzie inny z takimi większymi, białymi słuchawkami na głowie... podszedł, zdjął słuchawki i się próbuje przyłączyć... Jego błąd! lol Zapytałem się tylko grzecznie dlaczego 'majtki' na głowie nosi (no przypominało to takie białe 'coś' na główce). Się nie zdenerwował i mówi do kolegi na recepcji: 'A nie mówiłem? Nie opowiadałem Ci, że on taki...?' - to było o mnie big_smile Mam opinię i to dobrą smile

6,958

rh72 napisał/a:

Zapytałem się tylko grzecznie dlaczego 'majtki' na głowie nosi (no przypominało to takie białe 'coś' na główce). Się nie zdenerwował i mówi do kolegi na recepcji: 'A nie mówiłem? Nie opowiadałem Ci, że on taki...?' - to było o mnie big_smile Mam opinię i to dobrą smile

Że wszystko Ci się z majtkami kojarzy?

6,959

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zapytałem się tylko grzecznie dlaczego 'majtki' na głowie nosi (no przypominało to takie białe 'coś' na główce). Się nie zdenerwował i mówi do kolegi na recepcji: 'A nie mówiłem? Nie opowiadałem Ci, że on taki...?' - to było o mnie big_smile Mam opinię i to dobrą smile

Że wszystko Ci się z majtkami kojarzy?

Nooooo... pewnie też tongue Koleżanka dzisiaj bardzo źle się czuła i patrzy na mnie i mówi coś w stylu: 'Ja Ciebie znam, jednak powiem...' I mówi: 'Do łóżka bym poszła...' lol Ma się to 'coś'! tongue

6,960

To "coś" to witamina C big_smile

6,961

lody miętowe napisał/a:

To "coś" to witamina C big_smile

lol

6,962

W świetle ostatnich wydarzeń politycznych i nie tylko kiepskiego idola sobie obrałeś tongue

6,963

W świetle ostatnich wydarzeń politycznych i nie tylko kiepskiego idola sobie obrałeś tongue

Jaki tam idol... tongue Mówię jedynie, że jesteście 'dealerki' tych witamin lol Spryciule tongue

6,964

Ale Rh uważaj, bo witaminki można przedawkować, a wtedy spustoszenie w organizmie, tak więc trzeba sobie dawkować z głową big_smile

6,965

lody miętowe napisał/a:

Ale Rh uważaj, bo witaminki można przedawkować, a wtedy spustoszenie w organizmie, tak więc trzeba sobie dawkować z głową big_smile

A nie... a nie...! Gwiazdy rocka (jak prawie ja) są w bardzo dobrej kondycji mimo, że ćpają... a dlaczego? no? tongue bo... dobry towar biorą big_smile I do 'złotego strzału' mi się jeszcze nie spieszy! lol

6,966

lody miętowe napisał/a:

w zasadzie nie da sie przedawkowac wit C, nadmiar zostaje wysikany z moczem. A ze mezczyzni lubia sikac, to chyba nie bedzie to problemem.

6,967

vicky85 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

w zasadzie nie da sie przedawkowac wit C, nadmiar zostaje wysikany z moczem. A ze mezczyzni lubia sikac, to chyba nie bedzie to problemem.

I zaorane big_smile
Rh, idź zrób siku, i wszystko wróci do normy big_smile

6,968

Bo ja wiem co tam Rh "ćpa", przypuszczam, jak na prawie gwiazdę, prawie rocka big_smile to nie ogranicza się tylko do jednej witaminki tongue oj na pewno, nie do jednej big_smile

6,969

Pewnie witaminę E też ćpa. Coby młodość zachować...

Ale to se muszę wyguglować, czy tą też wysika, czy aby nadmiar nie spowoduje powrotu do pampersów big_smile
Boshe, a człowiek kiedyś miał 6 z biologii i chemii, i głupie witaminy musi sobie wyguglować... sad

6,970

vicky85 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kobieto, tą witaminę na 100% można tongue To taka specjalna co chcieli tu wiedzieć gdzie i jaka kupuję ale adresu i kontaktu do dealera nie dałem... To mi wypominają 'co okazja' big_smile A co? Kobiety nie lubią? lol

6,971

vicky85 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I zaorane big_smile
Rh, idź zrób siku, i wszystko wróci do normy big_smile

A na spacerze właśnie byłem... smile Deszcz świetny kropi... bym napisał, że ciepły ale zaraz 'zaorają'... ble... tongue

6,972

lody miętowe napisał/a:

Bo ja wiem co tam Rh "ćpa", przypuszczam, jak na prawie gwiazdę, prawie rocka big_smile to nie ogranicza się tylko do jednej witaminki tongue oj na pewno, nie do jednej big_smile

Chodźcie witaminki do mnie... chodźcie... smile Niedobory w różnych obszarach trzeba uzupełniać... tongue

6,973

Ale to se muszę wyguglować, czy tą też wysika, czy aby nadmiar nie spowoduje powrotu do pampersów big_smile
Boshe, a człowiek kiedyś miał 6 z biologii i chemii, i głupie witaminy musi sobie wyguglować... sad

Chyba e-kompleks... coby e od ego było a kompleks coby kompleksy podleczyła big_smile to mi wygugluj... jak jest to zamawiam... lol

6,974

rh72 napisał/a:

Chyba e-kompleks... coby e od ego było a kompleks coby kompleksy podleczyła big_smile to mi wygugluj... jak jest to zamawiam... lol

Informatyk, a sam wyguglować nie umie...

6,975

rh72 napisał/a:

Informatyk, a sam wyguglować nie umie...

Ty, Pietruszka... sobie wyguglowałem tongue Jesteś 3 po selerze i marchewce jako super warzywko na libido lol

3. PIETRUSZKA:
-    Ma działanie pobudzające
-    Szczególnie polecana dla kobiet: drażni ściany macicy i poprawia przekrwienie narządów płciowych
-    Natomiast w starożytnym Rzymie była polecana mężczyznom jako niezwykle skuteczny środek na potencję
-    Zawiera olejek eteryczny- apiol (zawarty również w selerze), który zwiększa ochotę na seks

6,976 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-07 23:04:59)

rh72 napisał/a:

Ty, Pietruszka... sobie wyguglowałem tongue Jesteś 3 po selerze i marchewce jako super warzywko na libido lol

3. PIETRUSZKA:
-    Szczególnie polecana dla kobiet: drażni ściany macicy i poprawia przekrwienie narządów płciowych
-    Natomiast w starożytnym Rzymie była polecana mężczyznom jako niezwykle skuteczny środek na potencję
-    Zawiera olejek eteryczny- apiol (zawarty również w selerze), który zwiększa ochotę na seks

A to aż guglować musiałeś, nie wiedziałeś wcześniej????
Po prostu santaseler głupio by brzmiało... tongue

6,977

rh72 napisał/a:

3. PIETRUSZKA:

A to aż guglować musiałeś, nie wiedziałeś wcześniej????
Po prostu santaseler głupio by brzmiało... tongue

A bo też  mi się zapomniało z tej podstawówki... tongue A trzeba wiedzieć co warto ćpać lol

6,978

Kurczę... lubię słuchać tego gościa (nie wszystko ale to, przykładowo, bardzo)... więc spokojna muza na nockę, choć Was może ciut zdołować smile

6,979

rh72 napisał/a:

W sumie tak mi przyszło do głowy, że nie wiem, czy chcę wiedzieć, co Ty sobie guglujesz po nocach... ale że jestem zgodną, niekłopotliwą i miłą osóbką, to nie pytam tongue

6,980

rh72 napisał/a:

W sumie tak mi przyszło do głowy, że nie wiem, czy chcę wiedzieć, co Ty sobie guglujesz po nocach... ale że jestem zgodną, niekłopotliwą i miłą osóbką, to nie pytam tongue

A właśnie Ty natchnieniem byłaś więc, miła osóbko, co Ci tam do główki przychodzi? tongue Ale jeśli 'to', zgodna moja, to są inne wyszukiwarki lol tak przez gugle to można sobie krzywdę zrobić i wejść na stronę, gdzie wirusa złapiesz... i witaminki nie pomogą... prewencja najważniejsza więc tylko nie gugluj tak - tak tylko uprzedzam... big_smile

6,981

Jakie wory?

http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2015/08/Colin-Farrell-WTF.gif

6,982

Harvey napisał/a:

Jakie wory?

http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2015/08/Colin-Farrell-WTF.gif

Pod oczami... dobrego kremu szukaliśmy... tongue

6,983

rh72 napisał/a:

A... myślałem, że na plecach "worów" szukaliście... tongue

6,984

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

A... myślałem, że na plecach "worów" szukaliście... tongue

Na to nie ma kremiku... nic... sad witaminki te nie pomogą...

6,985

Codzienny masaż pomaga wink

6,986

Harvey napisał/a:

Ale Ty masujesz czy Ciebie? Jak Ty to podaj stawkę i adres bo się zrobiłeś tutaj 'czarny koń' wyścigu tongue Panię na pewno będą zainteresowane a ja poproszę spory rabat... No przecież będziesz rh masował i nie wiem kto tu komu powinien zapłacić tongue

6,987

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ale Ty masujesz czy Ciebie? Jak Ty to podaj stawkę i adres bo się zrobiłeś tutaj 'czarny koń' wyścigu tongue Panię na pewno będą zainteresowane a ja poproszę spory rabat... No przecież będziesz rh masował i nie wiem kto tu komu powinien zapłacić tongue

No, stawkę to chyba Tobie ma podać.. nam dopłaca... tongue

6,988

rh72 napisał/a:

No przecież będziesz rh masował i nie wiem kto tu komu powinien zapłacić tongue

https://media.giphy.com/media/e4Jyxh9zQjgnC/giphy.gif

6,989

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

No przecież będziesz rh masował i nie wiem kto tu komu powinien zapłacić tongue

https://media.giphy.com/media/e4Jyxh9zQjgnC/giphy.gif

Patrz a chciałem tego gifa wrzucić zamiast chicken sad Ale Clint tak zainteresowanie okazuje a nie zdegustowanie tongue taki ma styl gry... chyba, że Ty szczerze zainteresowany tongue

6,990

To kto kogo masuje? Bo nie wiem czy zostać, czy zmykać? big_smile

6,991

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

No, stawkę to chyba Tobie ma podać.. nam dopłaca... tongue

To Ty też robisz masaże? Stać mnie? Bo ostatnio buńczucznie chciałaś mnie tylko w skarpetkach puścić... lol

6,992 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-08 00:09:29)

lody miętowe napisał/a:

To kto kogo masuje? Bo nie wiem czy zostać, czy zmykać? big_smile

A w jakim układzie zostajesz...? Harvey masuje więc Lody układy rozgryzają... big_smile

6,993

Ja będę tylko patrzeć big_smile na męskie plecy oczywiście big_smile mnie już ma kto masować tongue

6,994

nam dopłaca... tongue

lol

Pohandlujmy tongue

6,995

lody miętowe napisał/a:

Ja będę tylko patrzeć big_smile na męskie plecy oczywiście big_smile mnie już ma kto masować tongue

Eeeeee... no to klops... jeśli jest masażysta to zabieram zabawki i się przenoszę na swoją część podwórka... sad

6,996

rh72 napisał/a:

Patrz a chciałem tego gifa wrzucić zamiast chicken sad Ale Clint tak zainteresowanie okazuje a nie zdegustowanie tongue taki ma styl gry... chyba, że Ty szczerze zainteresowany tongue

Jak Clint tak okazuje zainteresowanie to ja nie chce wiedzieć jak... a czekaj, w sumie to wiem:

https://68.media.tumblr.com/73f0a9a415dd597471c7730b974c0451/tumblr_nn9p1aZF6S1qdqzl4o1_500.gif

6,997

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Eeeeee... no to klops... jeśli jest masażysta to zabieram zabawki i się przenoszę na swoją część podwórka... sad

Kłamie jak z nut tongue

Rh, taki stary, yyy znaczy się doświadczony tongue a jak szczyl z piaskownicy tongue

No weeee, ogarnij temat tongue A nuż lody nie mają owłosionych pleców lol

6,998

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jak Clint tak okazuje zainteresowanie to ja nie chce wiedzieć jak... a czekaj, w sumie to wiem:

https://68.media.tumblr.com/73f0a9a415dd597471c7730b974c0451/tumblr_nn9p1aZF6S1qdqzl4o1_500.gif

Właśnie o to chodzi... Gra jedną twarzą i trudno poznać co pokazuje dopoki spluwy nie wyjmie smile

6,999

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kłamie jak z nut tongue
Rh, taki stary, yyy znaczy się doświadczony tongue a jak szczyl z piaskownicy tongue
No weeee, ogarnij temat tongue A nuż lody nie mają owłosionych pleców lol

Harveyku big_smile Zaraz kłamie... niech Lody dementują... ja Jej tam wierzę. Pełne zaufanie, jak przyprawia mi rogi to Jej sumienie big_smile

7,000

Tak dalej Rh, tak dalej, ufaj, ufaj, grzeczny chłopczyk big_smile

Ale Pan mniej/więcej ma rację, owłosionych pleców nie mam big_smile
I jak na cichą wodę przystało, zamilknę smile

7,001

lody miętowe napisał/a:

Nie lubię cichych wód... Niby milusie a zdradliwe, jak rude tongue Wole rzucić się w wir dzikiej rzeki big_smile

7,002

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie lubię cichych wód... Niby milusie a zdradliwe, jak rude tongue Wole rzucić się w wir dzikiej rzeki big_smile

Hahaha! A wierzysz Lodom...? przecież kłamie... ciut młodszy a jak dziecko w piaskownicy... tongue

PS. idę spać, towarzystwo kochane smile

7,003

rh72 napisał/a:

Właśnie o to chodzi... Gra jedną twarzą i trudno poznać co pokazuje dopoki spluwy nie wyjmie smile

Tak źle, tak nie dobrze, tak blee, tak plaaa...

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201310/1382989693_by_RedHeadCath_inner.gif

To CLINT! Nie ma Ci się podobać tylko ma cię rozwalić z magnuma! tongue

7,004

rh72 napisał/a:

ciut młodszy a jak dziecko w piaskownicy... tongue

Z Tobą na wojnę bym nie szedł... zabiłbyś się o własne kolana tongue

7,005

Ja już Ci Rh mówiłam, zostaw mi Clinta w spokoju, dla mnie może sobie grać jedną miną big_smile

To widzisz Harvey źle Cię oceniłam, ok. big_smile

7,006

lody miętowe napisał/a:

Kusisz, ale odpuszczę... "Nigdy nie osądzaj ludzi wg opinii innych. Każdy człowiek pokazuje inną stronę swojej osobowości różnym ludziom. J.S." wink

Dobranoc smile

7,007

Harvey napisał/a:

nam dopłaca... tongue

lol

Pohandlujmy tongue

Handel wymienny? big_smile Ekwiwalentny czy nieekwiwalentny? tongue

7,008

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

nam dopłaca... tongue

lol

Pohandlujmy tongue

Chyba ekwilibryczny... tongue

https://d-nm.ppstatic.pl/kadr/k/r/76/e3/5649bae539836_o,size,933x0,q,70,h,ecc2f6.jpg

7,009

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

ciut młodszy a jak dziecko w piaskownicy... tongue

Z Tobą na wojnę bym nie szedł... zabiłbyś się o własne kolana tongue

Ty masz wyobraźnię... może chodziło Ci o potknąć się o własne stopy? Jak się zabić o kolana...? tongue Na kolanach... to tak... big_smile

https://media0.giphy.com/media/9bOTQyS0lhmus/200_s.gif

7,010

lody miętowe napisał/a:

Ja już Ci Rh mówiłam, zostaw mi Clinta w spokoju, dla mnie może sobie grać jedną miną big_smile

Ale ja bardzo lubię Clinta... smile

https://media.giphy.com/media/TQSg2B6bUoeuA/giphy.gif

7,011

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kusisz, ale odpuszczę... "Nigdy nie osądzaj ludzi wg opinii innych. Każdy człowiek pokazuje inną stronę swojej osobowości różnym ludziom. J.S." wink

Hihihi tongue "See, LOVE, as you know, is like gravity: all it takes is a little push! Here You are..." lol

7,012

Hihihi tongue BIG LOVE big_smile mam tylko nadzieję, że Harvey potrafi dobrze pływać, skoro lubi rzucać się "w wir dzikiej rzeki" tongue ehhhhh....czasami najlepsi się topią smile

Tak w ogóle to chciałam coś innego, zauważyłam Rh, że zacząłeś pisać lody z dużej litery smile i cóż mam o tym myśleć??? big_smile a gdzie ta Twoja kindersztuba się pytam smile

7,013

Ty mnie z duzej piszesz... big_smile Jak mogę inaczej? Kindersztuba przecież dla dzieci jest... My tu dorośle gadamy... tongue

7,014

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

lol

Pohandlujmy tongue

Eeee tam... żadnej ekwilibrystyki... Ty się nie znasz big_smile Prosta sprawa - chce handlować chłopak, to albo zyska albo straci tongue

7,015

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Eeee tam... żadnej ekwilibrystyki... Ty się nie znasz big_smile Prosta sprawa - chce handlować chłopak, to albo zyska albo straci tongue

Czyli straci... tongue

7,016

No co zrobić? smile

7,017

7,018

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czyli straci... tongue

Raz straci, raz zyska, na swoje pewnie i tak wyjdzie tongue jak to handlowcy big_smile

7,019

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czyli straci... tongue

Raz straci, raz zyska, na swoje pewnie i tak wyjdzie tongue jak to handlowcy big_smile

Słoneczko, w Tobie się 'żyłka' handlowca obudziła? Sama chcesz handlować? Czy Pietruszkę dopingujesz? tongue

7,020

Zgadnij big_smile

Posty [ 6,956 do 7,020 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 106 107 108 109 110 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024