Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,891 do 6,955 z 9,305 ]

6,891

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:

lody, nawet w osierdziowym? wink

Dalej o workach... nie sądziłem, że Was tak ten temat zainteresuje... tongue Ale kobieta ma niezbadane ścieżki myśli swych... smile

Sunny - fajna ta Imany smile

6,892 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-05 20:13:32)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ejjjj Wilk, przecież Ty dni świętych nie święcisz, więc tongue Ty się zastanów, może warto się jednak nawrócić big_smile

Rh, może Cię zaskoczę, ale ja u Harveya znalazłam i trzeci worek big_smile a w nim SERCE big_smile i ogólnie rzecz ujmując, do żadnego worka Harveya nie wskakuję tongue

Hihihi! big_smile Od razu wskakiwać... tongue W sercu to tylko można nosić smile Ale co serce ma wspólnego z 2 wymienionymi wcześniej workami to tylko kobieta wie tongue

W sercu nic nie można nosić tongue, chyba, że chcesz zatoru dostać. big_smile Lub zawału. big_smile Ale to pytaj Han_Na ja jestem od techniki. wink

6,893

AloneWolf90 napisał/a:

W sercu nic nie można nosić tongue, chyba, że chcesz zatoru dostać. big_smile Lub zawału. big_smile Ale to pytaj Han_Na ja jestem od techniki. wink

I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu smile Ale pewnie niżej Ci spadło to 'nic'... Aby do stóp nie doszło to przynajmniej tyle któraś będzie miała szczęścia tongue

6,894

Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać tongue bo, zator, bo pikawa wysiądzie tongue

6,895

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu smile Ale pewnie niżej Ci spadło to 'nic'... Aby do stóp nie doszło to przynajmniej tyle któraś będzie miała szczęścia tongue

W głowie to ja akurat mam dużo rzeczy. tongue I do uwodziciela mi bardzo daleko... To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak. wink

6,896

lody miętowe napisał/a:

Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać tongue bo, zator, bo pikawa wysiądzie tongue

Acha, wg Wolfa tongue Ja Ci inaczej doradzę lol Ja tam mam silną pikawę... ale nie tego, że będę żył wiecznie... jeszcze świat zasmucę smile

6,897

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak. wink

A wszystko dla Ciebie musi być logiczne? tongue wink

6,898

lody miętowe napisał/a:

Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać tongue

Wskakiwać można. Grunt, żeby worek był pusty tongue

6,899

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak. wink

Zależy co to wszystko? tongue Metafory i przenośnie też lubię, ale w tym powiedzeniu nie ma nic takiego dla mnie. big_smile

6,900

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Tak samemu? Słoneczko... lol

6,901

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie. Nie samemu. Nie na doczepkę tongue

6,902

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Zależy co to wszystko? tongue Metafory i przenośnie też lubię, ale w tym powiedzeniu nie ma nic takiego dla mnie. big_smile

I zależy czym myślisz... tongue I uczucia można poczuć Wolfik... Motylki w brzuchu... i inne... tongue

6,903

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Spokojnie Tobie to nie grozi, bo masz pełny na razie i musisz opróżnić. big_smile

6,904

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Noooo, to wszystko, co dzieje się w tym umyśle tongue

6,905

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

To pusty, czy nie? tongue Zaczynasz jak Wolf kombinować tongue

6,906

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Spokojnie Tobie to nie grozi, bo masz pełny na razie i musisz opróżnić. big_smile

Jezu! Wolf! Ale Ci znowu metafora wyszła... sad Nie muszę, mi się wydaje, że Ty bardziej... lol cool

6,907

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Twój to wypchany chyba po brzegi big_smile

6,908

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Przebywanie z Tobą na jednym temacie jest chyba bardzo niezdrowe. big_smile Znasz to powiedzenie "nie dyskutuj z..... "? tongue Chyba mój poziom spadł przez Ciebie. big_smile Ale wciąż potrafię mądre rzeczy pisać. wink

6,909

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jezu! Wolf! Ale Ci znowu metafora wyszła... sad Nie muszę, mi się wydaje, że Ty bardziej... lol cool

Jezusa do tego nie mieszajmy big_smile

6,910

Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie... sad No za rękę złapał smile Usłyszał 'dzięki' na sąsiednim topicu i się puszy... tu mów co mądrego tongue

6,911

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jezusa do tego nie mieszajmy big_smile

No tak, sorki Jezu! tongue Bo pewnie po tym 'Jezu' Wolf już dalej nie czytał tongue

6,912 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-05 20:43:05)

rh72 napisał/a:

Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie... sad No za rękę złapał smile Usłyszał 'dzięki' na sąsiednim topicu i się puszy... tu mów co mądrego tongue

Wbrew temu co myślisz ja lubię pomagać bezinteresownie.

Co do Jezusa..

Jezus to w Świebodzinie straszy i szpeci krajobraz. tongue wink Ciekawe co mi przypomina? wink  czyje ego? tongue

6,913

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Co do Jezusa..
Jezus to w Świebodzinie straszy i szpeci krajobraz. tongue wink Ciekawe co mi przypomina? wink  czyje ego? tongue

A widzisz coś oprócz i 'obok' swojego? smile Pomagać gadaniem też umiem tongue Bezinteresownie tongue

6,914 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-05 20:49:38)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Co do Jezusa..

A widzisz coś oprócz i 'obok' swojego? smile Pomagać gadaniem też umiem tongue Bezinteresownie tongue

Mojego Ego jest jak WTC roztrzaskane i buduję nowe ładniejsze i lepsze wieże. wink big_smile Wiesz jak wynajdziesz teleporter na usb, to będę mógł pomagać materialnie przez internet, bo poza nim nic nie wiesz o mnie. tongue

6,915

Ehhhhh....czy mi się wydaje czy Wy nie przepadacie za sobą? big_smile hahaha......jak baby, jak baby tongue

6,916

lody miętowe napisał/a:

Ehhhhh....czy mi się wydaje czy Wy nie przepadacie za sobą? big_smile hahaha......jak baby, jak baby tongue

Lody, u facetów jest inaczej... jak za sobą nie przepadają to się mijają a nie sobie docinają tongue To nie baby... lol

6,917

AloneWolf90 napisał/a:

Mojego Ego jest jak WTC roztrzaskane i buduję nowe ładniejsze i lepsze wieże. wink big_smile Wiesz jak wynajdziesz teleporter na usb, to będę mógł pomagać materialnie przez internet, bo poza nim nic nie wiesz o mnie. tongue

Poza czym? smile Uważaj bo tam fontannę postawili z płytą pamiątkową a nie wieże... I znowu dałeś ego z dużej litery... chyba już je ostro wybudowałeś tongue Myślisz, że któraś Pani będzie tak się wspinała aby Ci w oczy spojrzeć.. tongue Nie, nie te... coś bardziej abstrakcyjnego, Wolfik. Oczy Twojej duszyczki, czy jak nie wierzysz to sobie osobowością nazwij smile

6,918

Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo tongue tak robią "normalni" faceci, a nie tacy jak Wy, z kobiecym pierwiastkiem w sobie tongue

6,919

lody miętowe napisał/a:

Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo tongue tak robią "normalni" faceci, a nie tacy jak Wy, z kobiecym pierwiastkiem w sobie tongue

A o co się bić? Trzeba mieć powód... tongue

6,920 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-05 21:39:11)

Ja tak ogólnie mówiłam, ja brzydzę się przemocy sad a skoro powodu brak, to kamień z serca tongue Wilk ja mało logiczna, więc ten przysłowiowy kamień smile

6,921

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Brak powodu, to też powód tongue No, ale jak się ktoś nie umie bić big_smile

6,922

lody miętowe napisał/a:

Ja tak ogólnie mówiłam, ja brzydzę się przemocy sad a skoro powodu brak, to kamień z serca tongue ... smile

Widzisz Lody, ja przeczytałem na forum 'obok', że trzeba być samcem alfa aby Was podrywać i inny temat, gdzie ostatnio radziłaś komuś aby się na pielgrzymkę wybrał, ale... wolę swoje tongue

6,923 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-05 21:58:56)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Brak powodu, to też powód tongue No, ale jak się ktoś nie umie bić big_smile

Cholerka... uczyłem się boksu na studiach bo mi w podstawówce pigułę w nos załadował mniejszy... sweterek pokrwawiłem ulubiony wtedy smile I nic... i nic - umiejętność nieużywana zanika tongue Auć! Ciekawe co mi jeszcze 'zanikło'? lol

EDIT: podjudzaczka tongue

6,924 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-05 22:27:18)

Czasami pozory mylą i mniejszy nie zawsze słabszy smile
No i jakie wnioski, z tego tematu z sugerowaną pielgrzymką w tle? big_smile

6,925

lody miętowe napisał/a:

Czasami pozory mylą i mniejszy nie zawsze słabszy smile  big_smile

Akurat był słabszy... a ja głupszy... duży i durny byłem smile

lody miętowe napisał/a:

No i jakie wnioski, z tego tematu z sugerowaną pielgrzymką w tle? big_smile

Nie mam... jakbym miał to bym powiedział... dla mnie liczą się intencje i czego facet szuka smile co komu ugodno tongue mnie jeszcze nikt tam nie natchnął do wypowiedzi...

6,926

Sentyment... na nockę zarzucę... smile

6,927

No nie, Rh i sentymenty big_smile ja, po przeczytaniu tylko kilku postów w tamtym temacie, mam wnioski, kilku frustratów, którzy swoje niepowodzenia z kobietami przekładają teraz na cały ród kobiecy....zwłaszcza jeden, którego nie cierpię na tym forum i za każdym razem ciśnienie mi podnosi smile w sumie Harvey, choć w innym kontekście, dobrze napisał, każdemu wg potrzeb smile

6,928 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-06 00:29:47)

lody miętowe napisał/a:

No nie, Rh i sentymenty big_smile ja, po przeczytaniu tylko kilku postów w tamtym temacie, mam wnioski, kilku frustratów, którzy swoje niepowodzenia z kobietami przekładają teraz na cały ród kobiecy....zwłaszcza jeden, którego nie cierpię na tym forum i za każdym razem ciśnienie mi podnosi smile w sumie Harvey, choć w innym kontekście, dobrze napisał, każdemu wg potrzeb smile

Echhh... ten temat?

6,929

Informatyka, co się zna na bazach danych, potrzebuję pilnie - w celu sprawdzenia użyteczności takowego w prawdziwym życiu big_smile są tu może jacyś? big_smile

6,930

santapietruszka napisał/a:

Informatyka, co się zna na bazach danych, potrzebuję pilnie - w celu sprawdzenia użyteczności takowego w prawdziwym życiu big_smile są tu może jacyś? big_smile

Są i mają priva nawet smile Dawaj...

6,931

Maila napisałam tongue

6,932

Upppssss... to lenistwo czy moda? smile chyba się napracował aby taki look uzyskać...

http://img.joemonster.org/i/2017/07/lenistwo_24.jpg

6,933

rh72 napisał/a:

Upppssss... to lenistwo czy moda? smile chyba się napracował aby taki look uzyskać...

http://img.joemonster.org/i/2017/07/lenistwo_24.jpg

Ja myślę, że on się osobiście i z zaangażowaniem tak wystylizował wink
Swoją drogą, dzieci i młodzież z czystego lenistwa mają na polu nie-sznurowania butów rewelacyjne osiągnięcia smile

6,934

rampampam napisał/a:

Swoją drogą, dzieci i młodzież z czystego lenistwa mają na polu nie-sznurowania butów rewelacyjne osiągnięcia smile

Cześć ram! Dawno Ciebie nie było... ale nie mam jeszcze śmiałości nic pisać Piegowatej... smile Wiesz co? Ty może wiesz lepiej jednak codziennie robię teraz spacerek z psem i popołudniami siadam sobie na ławce aby jakąś książkę poczytać czekają, aż mój 'zając' się wylata... Obok często młodzież siedzi i gadają głośno o szkole, nauczycielach, życiu, relacjach... hihihi smile nie pitolą się, ja im nie przeszkadzam i tyle, co ich 'pomysłowości się nasłyszę... och... lol co by ich nie oceniać - mają pod górkę... wróciła np. moda na papierosy a uwodzenie dziewczyn po prostu 'leży' więc te dziewczyny chyba standardy mocno obniżają... raz tak ambitnie 10zł kombinowali, że jakbym miał ze sobą portfel to bym im podrzucił big_smile

6,935

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Cześć ram! Dawno Ciebie nie było... ale nie mam jeszcze śmiałości nic pisać Piegowatej... smile Wiesz co? Ty może wiesz lepiej jednak codziennie robię teraz spacerek z psem i popołudniami siadam sobie na ławce aby jakąś książkę poczytać czekają, aż mój 'zając' się wylata... Obok często młodzież siedzi i gadają głośno o szkole, nauczycielach, życiu, relacjach... hihihi smile nie pitolą się, ja im nie przeszkadzam i tyle, co ich 'pomysłowości się nasłyszę... och... lol co by ich nie oceniać - mają pod górkę... wróciła np. moda na papierosy a uwodzenie dziewczyn po prostu 'leży' więc te dziewczyny chyba standardy mocno obniżają... raz tak ambitnie 10zł kombinowali, że jakbym miał ze sobą portfel to bym im podrzucił big_smile

O tak, to temat rzeka, długo by bajać...

6,936

rampampam napisał/a:

Ale ich kminię... tongue Chociaż oni już tak nie gadają... Jej! O wiele, wiele 'prościej'...

6,937

Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku big_smile
Nie ogarniam big_smile big_smile big_smile

Ale to już jutro pogadamy, bo moje myślenie ma dość na dzisiaj, styki mi się przegrzały i chłodzę wodą Kubuś z cytryną big_smile

W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z Ciebie smile

6,938

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Ale ich kminię... tongue Chociaż oni już tak nie gadają... Jej! O wiele, wiele 'prościej'...

Czyli jeszcze nie jesteś aż tak stary wink

6,939 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-06 21:40:24)

Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku big_smile
Ale to już jutro pogadamy, bo moje myślenie ma dość na dzisiaj, styki mi się przegrzały i chłodzę wodą Kubuś z cytryną big_smile
W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z Ciebie smile

Hihihi tongue Kobieto, jak publicznie to... 5 banalnych opcji... do wyboru do koloru big_smile z kumplem jak to omawialiśmy to się w pół-słowa dogadaliśmy big_smile Polecam się... na office'ie się mniej wyznaję, co, Wolf? big_smile

6,940

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Kolejna by chciała ze mnie młodzieniaszka robić... lol ksero dowodu wstawiać...? nieee... wtedy uwierzycie i wszystkie uciekniecie tongue

6,941

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kolejna by chciała ze mnie młodzieniaszka robić... lol ksero dowodu wstawiać...? nieee... wtedy uwierzycie i wszystkie uciekniecie tongue

Zawsze możesz próbować licytować doświadczeniem....

6,942

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

Zawsze możesz próbować licytować doświadczeniem....

Blefować??? big_smile

6,943

rh72 napisał/a:

5 banalnych opcji...

https://s1.postimg.org/4kwpnsgnj/Screenshot_2017-07-06_21-36-29.jpg
Yhy.

Jutro pewnie dojdę do wniosku, że to banalne, ale na dzisiaj mi wiedzy wystarczy big_smile

6,944

rh72 napisał/a:

5 banalnych opcji...

https://s1.postimg.org/4kwpnsgnj/Screenshot_2017-07-06_21-36-29.jpg
Yhy.

Jutro pewnie dojdę do wniosku, że to banalne, ale na dzisiaj mi wiedzy wystarczy big_smile

Hahaha! tongue Nie moje... big_smile Nie przyznaję się... hihihi big_smile

6,945

Bajka na dobranoc...

6,946

rh72 napisał/a:

Hihihi tongue Kobieto, jak publicznie to... 5 banalnych opcji... do wyboru do koloru big_smile z kumplem jak to omawialiśmy to się w pół-słowa dogadaliśmy big_smile Polecam się... na office'ie się mniej wyznaję, co, Wolf? big_smile

Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po  krainie dobrej zmiany. wink No i rh72 przepraszam za wczoraj, zwłaszcza za to co napisałem: "nie dyskutuj z ..." trochę za grube działa wczoraj wytoczyłem, dobrze, że nie było trybunału ds. Zbrodni wojennych u Olinki. wink

No na na officie to faktycznie. wink Dałeś mi taką radę jak na tych wszystkich forach. smile "Kup oryginalny program" big_smile A ja nie kupiłem i dalej mnie te aktualizację dręczą i denerwują. big_smile

Dobrej nocy wszystkim. smile

6,947

Dziękują, przepraszają, Rh, jeszcze chodzisz po ziemi czy już 5 metrów ponad big_smile jak dobrze, że ja nic nie muszę, zwłaszcza w stosunku do Rh, bo pewnie słono sobie "liczy" za przysługi, a od kobiet to pewnie stawka podwójna tongue

6,948

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po  krainie dobrej zmiany. wink No i rh72 przepraszam za wczoraj, zwłaszcza za to co napisałem: "nie dyskutuj z ..." trochę za grube działa wczoraj wytoczyłem, dobrze, że nie było trybunału ds. Zbrodni wojennych u Olinki. wink

No na na officie to faktycznie. wink Dałeś mi taką radę jak na tych wszystkich forach. smile "Kup oryginalny program" big_smile A ja nie kupiłem i dalej mnie te aktualizację dręczą i denerwują. big_smile

Hihihi tongue spoko... I tak 'przegrałeś' big_smile

6,949

lody miętowe napisał/a:

Dziękują, przepraszają, Rh, jeszcze chodzisz po ziemi czy już 5 metrów ponad big_smile jak dobrze, że ja nic nie muszę, zwłaszcza w stosunku do Rh, bo pewnie słono sobie "liczy" za przysługi, a od kobiet to pewnie stawka podwójna tongue

Lody... Sarkazm czy ironia? tongue Powiedz po prostu , że też chcesz... big_smile Że niby ja 'liczę' czy ja na coś 'liczę'? A mam u kogoś jakieś szanse? Chyba najszybciej u Harveya... lol

6,950

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czasami by wygrać wojnę trzeba poddać bitwę. tongue

6,951

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

lol

http://demotywatory.pl//uploads/201201/1325392939_by_egipcjan_600.jpg

6,952

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Dokładnie wink I to jest właśnie to, co się nazywa "taktyką" tongue

6,953

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

lol

http://demotywatory.pl//uploads/201201/1325392939_by_egipcjan_600.jpg

Nie filozofuj tu, tylko lepiej szykuj się do odparcia kontrataku. wink Bo nie znasz ani dnia ani godziny. wink

6,954

Kuuuukurykuuuuuu

Nie wiedziałam że prowadzą kasting do teleranku tongue

6,955 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-07 20:30:12)

AloneWolf90 napisał/a:

Nie filozofuj tu, tylko lepiej szykuj się do odparcia kontrataku. wink Bo nie znasz ani dnia ani godziny. wink

Chicken! tongue

https://1.bp.blogspot.com/-dkgwyGHXs8c/V_93EgNC2DI/AAAAAAAADHo/FzcH_QqQNg8FUZ1MwxYF-aWr_Qv6SQJ4gCLcB/s1600/s6Gmmql.gif

Posty [ 6,891 do 6,955 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024