lody, nawet w osierdziowym?
Dalej o workach... nie sądziłem, że Was tak ten temat zainteresuje... Ale kobieta ma niezbadane ścieżki myśli swych...
Sunny - fajna ta Imany
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lody, nawet w osierdziowym?
Dalej o workach... nie sądziłem, że Was tak ten temat zainteresuje... Ale kobieta ma niezbadane ścieżki myśli swych...
Sunny - fajna ta Imany
lody miętowe napisał/a:Ejjjj Wilk, przecież Ty dni świętych nie święcisz, więc
Ty się zastanów, może warto się jednak nawrócić
Rh, może Cię zaskoczę, ale ja u Harveya znalazłam i trzeci worek
a w nim SERCE
i ogólnie rzecz ujmując, do żadnego worka Harveya nie wskakuję
Hihihi!
Od razu wskakiwać...
W sercu to tylko można nosić
Ale co serce ma wspólnego z 2 wymienionymi wcześniej workami to tylko kobieta wie
W sercu nic nie można nosić , chyba, że chcesz zatoru dostać.
Lub zawału.
Ale to pytaj Han_Na ja jestem od techniki.
W sercu nic nie można nosić
, chyba, że chcesz zatoru dostać.
Lub zawału.
I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu Ale pewnie niżej Ci spadło to 'nic'... Aby do stóp nie doszło to przynajmniej tyle któraś będzie miała szczęścia
Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać bo, zator, bo pikawa wysiądzie
AloneWolf90 napisał/a:W sercu nic nie można nosić
Lub zawału.
I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu
Ale pewnie niżej Ci spadło to 'nic'... Aby do stóp nie doszło to przynajmniej tyle któraś będzie miała szczęścia
W głowie to ja akurat mam dużo rzeczy. I do uwodziciela mi bardzo daleko... To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak.
Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać
bo, zator, bo pikawa wysiądzie
Acha, wg Wolfa Ja Ci inaczej doradzę
Ja tam mam silną pikawę... ale nie tego, że będę żył wiecznie... jeszcze świat zasmucę
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:W sercu nic nie można nosić
Lub zawału.
I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu
Ale pewnie niżej Ci spadło to 'nic'... Aby do stóp nie doszło to przynajmniej tyle któraś będzie miała szczęścia
To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak.
A wszystko dla Ciebie musi być logiczne?
Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać
Wskakiwać można. Grunt, żeby worek był pusty
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:I w głowie by Ci się przydało bo pewno też dbasz o brak zatoru, uwodzicielu
To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak.
![]()
Zależy co to wszystko? Metafory i przenośnie też lubię, ale w tym powiedzeniu nie ma nic takiego dla mnie.
lody miętowe napisał/a:Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać
Tak samemu? Słoneczko...
SonyXperia napisał/a:lody miętowe napisał/a:Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać
Tak samemu? Słoneczko...
Nie. Nie samemu. Nie na doczepkę
SonyXperia napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak.
![]()
Zależy co to wszystko?
Metafory i przenośnie też lubię, ale w tym powiedzeniu nie ma nic takiego dla mnie.
I zależy czym myślisz... I uczucia można poczuć Wolfik... Motylki w brzuchu... i inne...
SonyXperia napisał/a:lody miętowe napisał/a:Czyli reasumując to nigdzie mam nie wskakiwać
Tak samemu? Słoneczko...
Spokojnie Tobie to nie grozi, bo masz pełny na razie i musisz opróżnić.
SonyXperia napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:To z tym sercem to ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie mówią kamień spad mi z serca, jak to wszystko dzieję się w umyślę, wiem zaraz ktoś mi powie, że tak się mówi, ale dla mnie to nie logiczne i bez sensu i tak.
![]()
Zależy co to wszystko?
Metafory i przenośnie też lubię, ale w tym powiedzeniu nie ma nic takiego dla mnie.
Noooo, to wszystko, co dzieje się w tym umyśle
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Wskakiwać można. Grunt, żeby worek był pusty
Tak samemu? Słoneczko...
To pusty, czy nie? Zaczynasz jak Wolf kombinować
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Wskakiwać można. Grunt, żeby worek był pusty
Tak samemu? Słoneczko...
Jezu! Wolf! Ale Ci znowu metafora wyszła... Nie muszę, mi się wydaje, że Ty bardziej...
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Tak samemu? Słoneczko...
To pusty, czy nie?
Zaczynasz jak Wolf kombinować
Twój to wypchany chyba po brzegi
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Tak samemu? Słoneczko...
To pusty, czy nie?
Zaczynasz jak Wolf kombinować
Przebywanie z Tobą na jednym temacie jest chyba bardzo niezdrowe. Znasz to powiedzenie "nie dyskutuj z..... "?
Chyba mój poziom spadł przez Ciebie.
Ale wciąż potrafię mądre rzeczy pisać.
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Tak samemu? Słoneczko...
Jezu! Wolf! Ale Ci znowu metafora wyszła...
Nie muszę, mi się wydaje, że Ty bardziej...
![]()
Jezusa do tego nie mieszajmy
Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie... No za rękę złapał
Usłyszał 'dzięki' na sąsiednim topicu i się puszy... tu mów co mądrego
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Spokojnie Tobie to nie grozi, bo masz pełny na razie i musisz opróżnić.
Jezu! Wolf! Ale Ci znowu metafora wyszła...
Nie muszę, mi się wydaje, że Ty bardziej...
![]()
Jezusa do tego nie mieszajmy
No tak, sorki Jezu! Bo pewnie po tym 'Jezu' Wolf już dalej nie czytał
Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie...
No za rękę złapał
Wbrew temu co myślisz ja lubię pomagać bezinteresownie.
Co do Jezusa..
Jezus to w Świebodzinie straszy i szpeci krajobraz.
Ciekawe co mi przypomina?
czyje ego?
rh72 napisał/a:Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie...
No za rękę złapał
Co do Jezusa..
Jezus to w Świebodzinie straszy i szpeci krajobraz.![]()
czyje ego?
A widzisz coś oprócz i 'obok' swojego? Pomagać gadaniem też umiem
Bezinteresownie
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Tak. Masz winnego... Twój poziom nagle spadł i to przeze mnie...
No za rękę złapał
Co do Jezusa..
Jezus to w Świebodzinie straszy i szpeci krajobraz.![]()
czyje ego?
A widzisz coś oprócz i 'obok' swojego?
Pomagać gadaniem też umiem
Bezinteresownie
Mojego Ego jest jak WTC roztrzaskane i buduję nowe ładniejsze i lepsze wieże.
Wiesz jak wynajdziesz teleporter na usb, to będę mógł pomagać materialnie przez internet, bo poza nim nic nie wiesz o mnie.
Ehhhhh....czy mi się wydaje czy Wy nie przepadacie za sobą? hahaha......jak baby, jak baby
Ehhhhh....czy mi się wydaje czy Wy nie przepadacie za sobą?
hahaha......jak baby, jak baby
Lody, u facetów jest inaczej... jak za sobą nie przepadają to się mijają a nie sobie docinają To nie baby...
Mojego Ego jest jak WTC roztrzaskane i buduję nowe ładniejsze i lepsze wieże.
![]()
Wiesz jak wynajdziesz teleporter na usb, to będę mógł pomagać materialnie przez internet, bo poza nim nic nie wiesz o mnie.
Poza czym? Uważaj bo tam fontannę postawili z płytą pamiątkową a nie wieże... I znowu dałeś ego z dużej litery... chyba już je ostro wybudowałeś
Myślisz, że któraś Pani będzie tak się wspinała aby Ci w oczy spojrzeć..
Nie, nie te... coś bardziej abstrakcyjnego, Wolfik. Oczy Twojej duszyczki, czy jak nie wierzysz to sobie osobowością nazwij
Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo tak robią "normalni" faceci, a nie tacy jak Wy, z kobiecym pierwiastkiem w sobie
Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo
tak robią "normalni" faceci, a nie tacy jak Wy, z kobiecym pierwiastkiem w sobie
A o co się bić? Trzeba mieć powód...
Ja tak ogólnie mówiłam, ja brzydzę się przemocy a skoro powodu brak, to kamień z serca
Wilk ja mało logiczna, więc ten przysłowiowy kamień
lody miętowe napisał/a:Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo
tak robią "normalni" faceci, a nie tacy jak Wy, z kobiecym pierwiastkiem w sobie
Brak powodu, to też powód No, ale jak się ktoś nie umie bić
Ja tak ogólnie mówiłam, ja brzydzę się przemocy
a skoro powodu brak, to kamień z serca
...
Widzisz Lody, ja przeczytałem na forum 'obok', że trzeba być samcem alfa aby Was podrywać i inny temat, gdzie ostatnio radziłaś komuś aby się na pielgrzymkę wybrał, ale... wolę swoje
rh72 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Taaaaa....a ja myślałam, że dają sobie po mordzie, a później idą razem na piwo
Brak powodu, to też powód
No, ale jak się ktoś nie umie bić
Cholerka... uczyłem się boksu na studiach bo mi w podstawówce pigułę w nos załadował mniejszy... sweterek pokrwawiłem ulubiony wtedy I nic... i nic - umiejętność nieużywana zanika
Auć! Ciekawe co mi jeszcze 'zanikło'?
EDIT: podjudzaczka
Czasami pozory mylą i mniejszy nie zawsze słabszy
No i jakie wnioski, z tego tematu z sugerowaną pielgrzymką w tle?
Czasami pozory mylą i mniejszy nie zawsze słabszy
![]()
Akurat był słabszy... a ja głupszy... duży i durny byłem
No i jakie wnioski, z tego tematu z sugerowaną pielgrzymką w tle?
Nie mam... jakbym miał to bym powiedział... dla mnie liczą się intencje i czego facet szuka co komu ugodno
mnie jeszcze nikt tam nie natchnął do wypowiedzi...
Sentyment... na nockę zarzucę...
No nie, Rh i sentymenty ja, po przeczytaniu tylko kilku postów w tamtym temacie, mam wnioski, kilku frustratów, którzy swoje niepowodzenia z kobietami przekładają teraz na cały ród kobiecy....zwłaszcza jeden, którego nie cierpię na tym forum i za każdym razem ciśnienie mi podnosi
w sumie Harvey, choć w innym kontekście, dobrze napisał, każdemu wg potrzeb
No nie, Rh i sentymenty
ja, po przeczytaniu tylko kilku postów w tamtym temacie, mam wnioski, kilku frustratów, którzy swoje niepowodzenia z kobietami przekładają teraz na cały ród kobiecy....zwłaszcza jeden, którego nie cierpię na tym forum i za każdym razem ciśnienie mi podnosi
w sumie Harvey, choć w innym kontekście, dobrze napisał, każdemu wg potrzeb
Echhh... ten temat?
Informatyka, co się zna na bazach danych, potrzebuję pilnie - w celu sprawdzenia użyteczności takowego w prawdziwym życiu są tu może jacyś?
Informatyka, co się zna na bazach danych, potrzebuję pilnie - w celu sprawdzenia użyteczności takowego w prawdziwym życiu
są tu może jacyś?
Są i mają priva nawet Dawaj...
Maila napisałam
Upppssss... to lenistwo czy moda? chyba się napracował aby taki look uzyskać...
Upppssss... to lenistwo czy moda?
chyba się napracował aby taki look uzyskać...
Ja myślę, że on się osobiście i z zaangażowaniem tak wystylizował
Swoją drogą, dzieci i młodzież z czystego lenistwa mają na polu nie-sznurowania butów rewelacyjne osiągnięcia
Ja myślę, że on się osobiście i z zaangażowaniem tak wystylizował
Swoją drogą, dzieci i młodzież z czystego lenistwa mają na polu nie-sznurowania butów rewelacyjne osiągnięcia
Cześć ram! Dawno Ciebie nie było... ale nie mam jeszcze śmiałości nic pisać Piegowatej... Wiesz co? Ty może wiesz lepiej jednak codziennie robię teraz spacerek z psem i popołudniami siadam sobie na ławce aby jakąś książkę poczytać czekają, aż mój 'zając' się wylata... Obok często młodzież siedzi i gadają głośno o szkole, nauczycielach, życiu, relacjach... hihihi
nie pitolą się, ja im nie przeszkadzam i tyle, co ich 'pomysłowości się nasłyszę... och...
co by ich nie oceniać - mają pod górkę... wróciła np. moda na papierosy a uwodzenie dziewczyn po prostu 'leży' więc te dziewczyny chyba standardy mocno obniżają... raz tak ambitnie 10zł kombinowali, że jakbym miał ze sobą portfel to bym im podrzucił
rampampam napisał/a:Ja myślę, że on się osobiście i z zaangażowaniem tak wystylizował
Swoją drogą, dzieci i młodzież z czystego lenistwa mają na polu nie-sznurowania butów rewelacyjne osiągnięciaCześć ram! Dawno Ciebie nie było... ale nie mam jeszcze śmiałości nic pisać Piegowatej...
Wiesz co? Ty może wiesz lepiej jednak codziennie robię teraz spacerek z psem i popołudniami siadam sobie na ławce aby jakąś książkę poczytać czekają, aż mój 'zając' się wylata... Obok często młodzież siedzi i gadają głośno o szkole, nauczycielach, życiu, relacjach... hihihi
nie pitolą się, ja im nie przeszkadzam i tyle, co ich 'pomysłowości się nasłyszę... och...
co by ich nie oceniać - mają pod górkę... wróciła np. moda na papierosy a uwodzenie dziewczyn po prostu 'leży' więc te dziewczyny chyba standardy mocno obniżają... raz tak ambitnie 10zł kombinowali, że jakbym miał ze sobą portfel to bym im podrzucił
O tak, to temat rzeka, długo by bajać...
O tak, to temat rzeka, długo by bajać...
Ale ich kminię... Chociaż oni już tak nie gadają... Jej! O wiele, wiele 'prościej'...
Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku
Nie ogarniam
Ale to już jutro pogadamy, bo moje myślenie ma dość na dzisiaj, styki mi się przegrzały i chłodzę wodą Kubuś z cytryną
W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z Ciebie
rampampam napisał/a:O tak, to temat rzeka, długo by bajać...
Ale ich kminię...
Chociaż oni już tak nie gadają... Jej! O wiele, wiele 'prościej'...
Czyli jeszcze nie jesteś aż tak stary
Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku
Nie ogarniam![]()
![]()
Ale to już jutro pogadamy, bo moje myślenie ma dość na dzisiaj, styki mi się przegrzały i chłodzę wodą Kubuś z cytryną
W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z Ciebie
Hihihi Kobieto, jak publicznie to... 5 banalnych opcji... do wyboru do koloru
z kumplem jak to omawialiśmy to się w pół-słowa dogadaliśmy
Polecam się... na office'ie się mniej wyznaję, co, Wolf?
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:O tak, to temat rzeka, długo by bajać...
Ale ich kminię...
Kolejna by chciała ze mnie młodzieniaszka robić... ksero dowodu wstawiać...? nieee... wtedy uwierzycie i wszystkie uciekniecie
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:Ale ich kminię...
Kolejna by chciała ze mnie młodzieniaszka robić...
ksero dowodu wstawiać...? nieee... wtedy uwierzycie i wszystkie uciekniecie
Zawsze możesz próbować licytować doświadczeniem....
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:Czyli jeszcze nie jesteś aż tak stary
Kolejna by chciała ze mnie młodzieniaszka robić...
ksero dowodu wstawiać...? nieee... wtedy uwierzycie i wszystkie uciekniecie
Zawsze możesz próbować licytować doświadczeniem....
Blefować???
5 banalnych opcji...
Yhy.
Jutro pewnie dojdę do wniosku, że to banalne, ale na dzisiaj mi wiedzy wystarczy
rh72 napisał/a:5 banalnych opcji...
Yhy.Jutro pewnie dojdę do wniosku, że to banalne, ale na dzisiaj mi wiedzy wystarczy
Hahaha! Nie moje...
Nie przyznaję się... hihihi
Bajka na dobranoc...
santapietruszka napisał/a:Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku
Nie ogarniam![]()
![]()
W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z CiebieHihihi
Kobieto, jak publicznie to... 5 banalnych opcji... do wyboru do koloru
Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po krainie dobrej zmiany. No i rh72 przepraszam za wczoraj, zwłaszcza za to co napisałem: "nie dyskutuj z ..." trochę za grube działa wczoraj wytoczyłem, dobrze, że nie było trybunału ds. Zbrodni wojennych u Olinki.
No na na officie to faktycznie. Dałeś mi taką radę jak na tych wszystkich forach.
"Kup oryginalny program"
A ja nie kupiłem i dalej mnie te aktualizację dręczą i denerwują.
Dobrej nocy wszystkim.
Dziękują, przepraszają, Rh, jeszcze chodzisz po ziemi czy już 5 metrów ponad jak dobrze, że ja nic nie muszę, zwłaszcza w stosunku do Rh, bo pewnie słono sobie "liczy" za przysługi, a od kobiet to pewnie stawka podwójna
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Rh, mam prośbę. Napisz do mnie tego ostatniego maila jeszcze raz, ale po polsku
Nie ogarniam![]()
![]()
W każdym razie publicznie chciałam podziękować za pomoc, koffany chopok z CiebieHihihi
Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po krainie dobrej zmiany.
No i rh72 przepraszam za wczoraj, zwłaszcza za to co napisałem: "nie dyskutuj z ..." trochę za grube działa wczoraj wytoczyłem, dobrze, że nie było trybunału ds. Zbrodni wojennych u Olinki.
No na na officie to faktycznie.
Dałeś mi taką radę jak na tych wszystkich forach.
"Kup oryginalny program"
Dobrej nocy wszystkim.
Hihihi spoko... I tak 'przegrałeś'
Dziękują, przepraszają, Rh, jeszcze chodzisz po ziemi czy już 5 metrów ponad
jak dobrze, że ja nic nie muszę, zwłaszcza w stosunku do Rh, bo pewnie słono sobie "liczy" za przysługi, a od kobiet to pewnie stawka podwójna
Lody... Sarkazm czy ironia? Powiedz po prostu , że też chcesz...
Że niby ja 'liczę' czy ja na coś 'liczę'? A mam u kogoś jakieś szanse? Chyba najszybciej u Harveya...
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Hihihi
Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po krainie dobrej zmiany.
No i rh72 przepraszam za wczoraj, zwłaszcza za to co napisałem: "nie dyskutuj z ..." trochę za grube działa wczoraj wytoczyłem, dobrze, że nie było trybunału ds. Zbrodni wojennych u Olinki.
"Kup oryginalny program"
Dobrej nocy wszystkim.
Hihihi
spoko... I tak 'przegrałeś'
Czasami by wygrać wojnę trzeba poddać bitwę.
rh72 napisał/a:Hihihi
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Wybaczycie te dzisiejszą nieobecność, alem dzisiaj podróżował po krainie dobrej zmiany.
"Kup oryginalny program"
Dobrej nocy wszystkim.
Hihihi
Dokładnie I to jest właśnie to, co się nazywa "taktyką"
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Hihihi
Nie filozofuj tu, tylko lepiej szykuj się do odparcia kontrataku. Bo nie znasz ani dnia ani godziny.
Kuuuukurykuuuuuu
Nie wiedziałam że prowadzą kasting do teleranku
Nie filozofuj tu, tylko lepiej szykuj się do odparcia kontrataku.
Bo nie znasz ani dnia ani godziny.
Chicken!
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024