Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 104 105 106 107 108 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,826 do 6,890 z 9,305 ]

6,826

Odp: Sąsiad...111
AloneWolf90 napisał/a:

Nie było szans. sad Potem w każdej rozmowie była cięta na mnie i nigdy nie zapomniała chyba albo mnie nie lubiła. big_smile

Oj tam, oj tam, niedostępną zgrywała wink

6,827 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-04 18:10:53)

Harvey napisał/a:

Oj tam, oj tam, niedostępną zgrywała wink

To nie była niedostępność, ale wręcz wrogość do mojej osoby...

6,828

"Ostra" niewiasta wink

6,829

Harvey napisał/a:

"Ostra" niewiasta wink

W sam raz dla Ciebie? tongue

Niestety mam złe wiadomości jakieś parę miesięcy temu wyszła za mąż. big_smile

6,830

Harvey napisał/a:

Wolałem matematyce... taki milf z niej był, że jak stawiała pałę to odczuwałem z tego jakąś dziką radość wink

Chyba wszsyscy lubicie jak wam się stawia pały

Te w szkole oczywiście

6,831

Han_na ubiegłaś mnie, miałam coś w ten deseń napisać, do Harveya zresztą big_smile

6,832 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 19:01:26)

Harvey napisał/a:

Wolałem matematyce... taki milf z niej był, że jak stawiała pałę to odczuwałem z tego jakąś dziką radość wink

Bo jak milf, to pewnie robiła to profesjonalnie... wink nic dziwnego, że chłopczyków kręciło tongue

6,833

AloneWolf90 napisał/a:

Stalker tongue

Han_Na, lody miętowe, SonyXperia ... hattrick big_smile

https://media.giphy.com/media/9wcu6Tr1ecmxa/giphy.gif

6,834

Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Stalker tongue

Od kiedy przeglądanie fb to stalking? big_smile

6,835

Taaaa.....Harvey, taaaaa tongue aaaa...nie wiem czy już pytałam, ile masz lat tongue

6,836 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 19:26:13)

Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Stalker tongue

Oj, Harvey, Harvey smile
Lubisz być traktowany przedmiotowo...? tongue

6,837

lody miętowe napisał/a:

Taaaa.....Harvey, taaaaa tongue aaaa...nie wiem czy już pytałam, ile masz lat tongue

Na pewno nie ma jeszcze 40-stki big_smile wink

6,838 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-04 19:30:41)

Ja wiem ile Harvey ma lat. big_smile I to dokładnie, zresztą on sam tego nie ukrywa. wink

6,839 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-04 19:35:13)

Ale Sony coś tam wiesz ten tego big_smile czy tak "obstawiasz" big_smile

EDIT: noooo....proszę post 666 smile zabawne, z pewnych względów big_smile
EDIT 2: czyli norma, facetowi powie, a od kobiet to zaraz ciągnąłby profity big_smile

6,840

lody miętowe napisał/a:

EDIT 2: czyli norma, facetowi powie, a od kobiet to zaraz ciągnąłby profity big_smile

Zajrzyj na mail. wink

6,841

lody miętowe napisał/a:

Ale wiesz o tym, że Harvey właśnie doskonale się bawi? wink

6,842

lody miętowe napisał/a:

Mniej lub więcej tongue

SonyXperia napisał/a:

Ściśle tongue

AloneWolf90 napisał/a:

Ja wiem ile Harvey ma lat. big_smile I to dokładnie, zresztą on sam tego nie ukrywa. wink

Jesteś pewien? tongue

lody miętowe napisał/a:

Szatan, nie kobieta wink

SonyXperia napisał/a:

Chcesz dołączyć? tongue

6,843

Primo: tak Sony wiem, ale przecież o zabawę tu chodzi smile
Secundo: kuźwa muszę Rh zacytować, Wilk myśl trochę......:)
Tertio:  Rh szykuj skrzynkę piwa, szykuj smile

6,844

lody miętowe napisał/a:

Secundo: kuźwa muszę Rh zacytować, Wilk myśl trochę......:)

A o czym to Wilczek nie pomyślał? O czym? Hmm? tongue

6,845 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 20:04:36)

Harvey napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Chcesz dołączyć? tongue

Do Was... ? tongue Czy do... Ciebie? tongue
PS. Ja się tu od samego początku bardzo dobrze bawię wink

6,846 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 20:06:56)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ściśle tongue

Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? big_smile tongue

6,847 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-04 20:09:50)

Harvey, ciekawość to pierwszy stopień do 666 tongue

"Tańczę na stolę, kieckę zadzieram, tłukę butelki, depczę szkła,
smutni panowie ćwiczą pokera, a ja przed nimi kankana!"

Jak się bawić, to się bawić big_smile

6,848

Tak w ogóle Harvey, bo Harvey Dent(Kent)/Dwie Twarze? big_smile tak mi się skojarzyło big_smile

6,849

lody miętowe napisał/a:

Tak w ogóle Harvey, bo Harvey Dent(Kent)/Dwie Twarze? big_smile tak mi się skojarzyło big_smile

A na avatarze ma jokera. big_smile

Harvey Ty taki fan batmana?

Mnie się ten nowy Batman z Balem też bardzo podobał. wink

6,850 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-04 22:07:39)

Tak Wilk, tak, łudźmy się, że Harvey nam odpowie big_smile

Fakt Ch.Bale całkiem przyjemny aktor smile ale w "Mechaniku" wyglądał przerażająco hmm nie wiem czy to już nie głupota, taka radykalna metamorfoza, czasami się zastanawiam czy jest jakaś granica, której aktor nie przekroczy, aby wypaść wiarygodnie w swej roli...

6,851

lody miętowe napisał/a:

To by było zbyt proste tongue

6,852

@lody w związku z tym wierszem...  (bo mnie tu forum z błędem wyskakuje... programiści tongue )

Udko odkrywasz, paluszkiem kusisz, majtki wręcz zdzierasz, koszule wnet dusisz, guziki rozpinasz, piersi odkrywasz a Wilk jak ta owca... pier*lca można dostać wink big_smile

6,853

Harvey napisał/a:

@lody w związku z tym wierszem...  (bo mnie tu forum z błędem wyskakuje... programiści tongue )

Udko odkrywasz, paluszkiem kusisz, majtki wręcz zdzierasz, koszule wnet dusisz, guziki rozpinasz, piersi odkrywasz a Wilk jak ta owca... pier*lca można dostać wink big_smile

lol Te rymy, to dzieło własne, czy inspirowane jakimś źródłem? tongue

6,854

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Program sponsoruje Budweiser (lokowanie produktu wink )

6,855 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 23:40:19)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Program sponsoruje Budweiser (lokowanie produktu wink )

Budweiser mówisz.... hmm... wink

6,856

Hahaha....mi też z błędem, pewnie Rh sabotuje big_smile

6,857

Zza węgła big_smile

6,858

smile Ja wiem, czy zza węgła? tongue

http://www.thefilmagazine.com/wp-content/uploads/2016/03/16.gif

6,859

rh72 napisał/a:

smile Ja wiem, czy zza węgła? tongue

http://www.thefilmagazine.com/wp-content/uploads/2016/03/16.gif

Czyli jednak skończyłeś pod ścisłą obserwacją psychiatryczną big_smile

6,860

Wyrwę się... smile Słoneczko... cool

https://media.giphy.com/media/146NwA4ucisPoA/giphy.gif

6,861 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-05 11:42:12)

Mam dla Ciebie dwie wiadomości - złą i złą big_smile Którą wybierasz pierwszą? tongue
1. Nie masz szans
2. Nie masz po co
tongue

6,862

SonyXperia napisał/a:

Mam dla Ciebie dwie wiadomości - złą i złą big_smile Którą wybierasz pierwszą? tongue
1. Nie masz szans
2. Nie masz po co
tongue

Słoneczko, mon amour... smile Napisałem 'Wyrwę się' a Ty mnie znowu przeceniasz i wyszło Ci 'Wyrwę Cię' tongue Padłem tongue big_smile big_smile Dzienks...

http://38.media.tumblr.com/tumblr_luml03WlX81r35bz1o1_r1_500.gif

6,863 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-05 13:22:33)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

1. Nie masz szans
2. Nie masz po co
tongue

Słoneczko, mon amour... smile Napisałem 'Wyrwę się' a Ty mnie znowu przeceniasz i wyszło Ci 'Wyrwę Cię' tongue Padłem tongue big_smile big_smile Dzienks...

Przeceniasz rh, to Ty samego siebie big_smile bo dokładnie nie "wyrwiesz się"... od samego siebie tongue Tam dokąd trafiłeś, one way ticekt sobie wykupiłeś tongue
No, także tego, tak by to wyglądało big_smile Miało być z dreszczykiem a wyszło jak wyszło big_smile

6,864

SonyXperia napisał/a:

Przeceniasz rh, to Ty samego siebie big_smile bo dokładnie nie "wyrwiesz się"... od samego siebie tongue Tam dokąd trafiłeś, one way ticekt sobie wykupiłeś tongue
No, także tego, tak by to wyglądało big_smile Miało być z dreszczykiem a wyszło jak wyszło big_smile

smile Słoneczko... smile tongue Z dreszczykiem? Znowu mnie przeceniasz smile Fajnie miało być... Spójrzmy na to z innej strony tongue

6,865 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-05 13:46:27)

rh, jakby Ci to powiedzieć... hmm...  z której strony by nie patrzeć... no tak, nie za bardzo coś widać tongue

PS. Właśnie czytam w Internetach, że 5 lipca jest DNIEM ŁAPANIA ZA BIUST wink

6,866

SonyXperia napisał/a:

rh, jakby Ci to powiedzieć... hmm...  z której strony by nie patrzeć... no tak, nie za bardzo coś widać tongue

Język widać big_smile cały czas... niedługo coś innego będzie... tongue

http://comicsalliance.com/files/2012/08/tumblrlmeqs5tpwl1qafrh6.gif

6,867

Nie dostrzegam niczego interesującego tongue

6,868

SonyXperia napisał/a:

Hihihihi tongue No przecież... nic interesującego nie widzisz? - ja dostrzegam tongue I 5 lipca? Tak to robić? lol

https://media.giphy.com/media/YY7T8dhs3F6fu/giphy.gif

6,869

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hihihihi tongue No przecież... nic interesującego nie widzisz? - ja dostrzegam tongue I 5 lipca? Tak to robić? lol

https://media.giphy.com/media/YY7T8dhs3F6fu/giphy.gif

Jak nie wiesz, jak to robić, to albo się za to w ogóle nie zabieraj albo... zapytaj Harveya tongue On jest tutaj specjalistą od biustów... wink

6,870 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-05 14:05:45)

SonyXperia napisał/a:

Jak nie wiesz, jak to robić, to albo się za to w ogóle nie zabieraj albo... zapytaj Harveya tongue On jest tutaj specjalistą od biustów... wink

Dobra... Harvey?! Pokażesz? Mamy modelkę chętną... tongue

EDIT: ale tak w ogóle, Harvey, to Ty tutaj siejesz spustoszenie wśród dobrostanu żeńskiego smile Chłopie, szacun! big_smile Wszystkie Panie mają o Tobie niesamowite opinie... muszę sobie takie alter ego zafundować... wpadający na chwilę wielbiciel piwa i piersi i... działa! tongue

6,871

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

big_smile I to pewnie nie jedną tongue

6,872

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

big_smile I to pewnie nie jedną tongue

Koleżanki? lol

6,873

6,874

Hihihi big_smile Bardziej co innego... A Harvey nie byłby aż takim złym kompanem w mojej świadomości... tongue

6,875 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-05 15:33:20)

Rh poczekaj do 14 lipca, do światowego dnia łapania za tyłek, wtedy będziesz mógł bezkarnie Harveya wytarmosić, skoro takim uczuciem do faceta zapałałeś tongue zawsze możesz powiedzieć, że dzień święty święcisz big_smile

Tylko czy Harvey ma zgrabny tyłeczek? big_smile ale Rh chyba nie będziesz przy takiej okazji wybrzydzał tongue

EDIT: i proszę mnie nie wrzucać do worka z napisem "Wszystkie Panie mają niesamowitą opinię  o Harveyu" big_smile

6,876

Lody, co Wy kobiety macie z tym łapaniem za piersi czy tyłek? tongue I wszystko do mnie... nie obrobię lol Ciekawe, co inne Panie zaproponują? Na razie Lody i Słońce... świąt zabraknie tongue

6,877

rh72 napisał/a:

Lody, co Wy kobiety macie z tym łapaniem za piersi czy tyłek? tongue I wszystko do mnie... nie obrobię lol Ciekawe, co inne Panie zaproponują? Na razie Lody i Słońce... świąt zabraknie tongue

Dzisiaj mozesz sam złapać się za piersi a 14 poklepac w tylek swojego psa.
Mam nadzieje że pomogłam smile

6,878

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dzisiaj mozesz sam złapać się za piersi a 14 poklepac w tylek swojego psa.
Mam nadzieje że pomogłam smile

I wszystkie chcą jednak abym to ja coś zrobił... Nawet Han_na smile No to wracam do gry, z której nigdy nie wypadłem tongue

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f6/c8/d5/f6c8d506f63ae3b71009126999a126fa.gif

6,879

Ot i Han_Na dała Ci Rh rozwiązanie, żebyś mógł się bez problemu obrobić tongue

Ja tam lubię męskie tyłeczki, a męską klatą to w szczególności nie pogardzę big_smile

6,880

lody miętowe napisał/a:

Ot i Han_Na dała Ci Rh rozwiązanie, żebyś mógł się bez problemu obrobić tongue

Wolę z problemami... smile Bez problemów nudą jedzie... nie mówcie, że nudę wolicie smile

lody miętowe napisał/a:

Ja tam lubię męskie tyłeczki, a męską klatą to w szczególności nie pogardzę big_smile

A ja odwrotnie... dobraliśmy się? lol

6,881

A kiedy będzie dzień rh? Może coś ustalimy... nawet 'nigdy' to jakiś termin... poczekam tongue Wtedy tylko jedno poproszę... smile

6,882

Mam idiotyczną reklamę jakiegoś kogoś czegoś... 'Jak przestać się stresować'? No kurczę... a po co zaczynać? tongue

6,883

To chyba ja dzień święty źle uświęciłem, ale polatałem sobie chociaż po zakrętach. big_smile A każdy dzień jest dobry by piracić na drodze. tongue

Prawie mnie znowu złapała policja. big_smile Cwaniakai schowały się za dostawczakiem, ale lizak wystawał. big_smile big_smile I jeździłem nową astrą. tongue Może i ma fajne fotele, ale nie nadaję się dla pirata drogowego, bardziej pasuję do kogoś tak kapciowego jak rh, w ogóle nie ma przekazywanych informacji spod kół i nie ma frajdy. wink big_smile big_smile

6,884 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-05 19:21:39)

AloneWolf90 napisał/a:

To chyba ja dzień święty źle uświęciłem, ale polatałem sobie chociaż po zakrętach. big_smile A każdy dzień jest dobry by piracić na drodze. tongue

Prawie mnie znowu złapała policja. big_smile Cwaniakai schowały się za dostawczakiem, ale lizak wystawał. big_smile big_smile I jeździłem nową astrą. tongue Może i ma fajne fotele, ale nie nadaję się dla pirata drogowego, bardziej pasuję do kogoś tak kapciowego jak rh, w ogóle nie ma przekazywanych informacji spod kół i nie ma frajdy. wink big_smile big_smile

Ty, Wolf, wolisz samochody... inne gusta tongue no tak... informacje Ci koła przekazują? Kiepskie źródło natchnienia lol

6,885 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-05 19:27:46)

lody miętowe napisał/a:

Rh poczekaj do 14 lipca, do światowego dnia łapania za tyłek, wtedy będziesz mógł bezkarnie Harveya wytarmosić, skoro takim uczuciem do faceta zapałałeś tongue zawsze możesz powiedzieć, że dzień święty święcisz big_smile

Tylko czy Harvey ma zgrabny tyłeczek? big_smile ale Rh chyba nie będziesz przy takiej okazji wybrzydzał tongue

EDIT: i proszę mnie nie wrzucać do worka z napisem "Wszystkie Panie mają niesamowitą opinię  o Harveyu" big_smile

Ale nie chcesz być w worku z napisem "opinia niesamowicie negatywna" czy w worku z napisem  "opinia niesamowicie pozytywna"?  wink

6,886

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ale nie chcesz być w worku z napisem "opinia niesamowicie negatywna" czy w worku z napisem  "opinia niesamowicie pozytywna"?  wink

No i Harvey ma dwa worki tongue Podejrzewałem coś... Tylko Mu trzeciego nie znajdźcie... bo będzie spinka u Harveya tongue

6,887

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ty, Wolf, wolisz samochody... inne gusta tongue no tak... informacje Ci koła przekazują? Kiepskie źródło natchnienia lol

Nie prawda. big_smile Po prostu nie mam z kim świętować, tongue to świętuję tak jak mogę. wink big_smile

6,888

Ejjjj Wilk, przecież Ty dni świętych nie święcisz, więc tongue Ty się zastanów, może warto się jednak nawrócić big_smile

Rh, może Cię zaskoczę, ale ja u Harveya znalazłam i trzeci worek big_smile a w nim SERCE big_smile i ogólnie rzecz ujmując, do żadnego worka Harveya nie wskakuję tongue

6,889 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-05 20:10:38)

lody, nawet do osierdziowego wink

6,890

lody miętowe napisał/a:

Ejjjj Wilk, przecież Ty dni świętych nie święcisz, więc tongue Ty się zastanów, może warto się jednak nawrócić big_smile

Rh, może Cię zaskoczę, ale ja u Harveya znalazłam i trzeci worek big_smile a w nim SERCE big_smile i ogólnie rzecz ujmując, do żadnego worka Harveya nie wskakuję tongue

Hihihi! big_smile Od razu wskakiwać... tongue W sercu to tylko można nosić smile Ale co serce ma wspólnego z 2 wymienionymi wcześniej workami to tylko kobieta wie tongue

Posty [ 6,826 do 6,890 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 104 105 106 107 108 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024