Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,761 do 6,825 z 9,305 ]

6,761

Odp: Sąsiad...111
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wilk... mój target? smile Hmmmm.... ej tam... jakbym miał tu konkurencję jakąś to bym się i targetował lol ale Harvey nie chce jeszcze w związki wchodzić, więc konkurencji mi nie robi tongue

Faktycznie nie jesteś dla nikogo konkurencją.  tongue W końcu Ty sam siebie zawsze pogrążasz. big_smile

Tia... tongue Ciekawe kto to ten 'nikt'? lol Ja tam może i wiekiem jedynie 'przegrywam' chociaż kto wie... kto wie? tongue

6,762

To, że ktoś komuś "nie robi konkurencji" nie oznacza, że nią nie jest tongue

6,763

Ej Koguciki! Uważajcie bo ktoś Was oskubie i skonczycie w niedzielnym rosole smile

6,764

No właśnie, jestem ładniejszy, mądrzejszy, zabawniejszy, młodszy tongue taaaa....jednemu Pacino nie pasi, drugiemu De Niro tongue

6,765

Dzięki Wam Panie kochane! smile Ale zaraz koguciki ? tongue Stary kogut i  kogucik... A robienie faux pas? Hmmmm... Hmmmmm... tak delikatnie napiszę, że robienie komplementów to sztuka, która polega na tym, że się jest spójnym i się wierzy w co się mówi i jakie słodkości prawi... i robienie złośliwości też... big_smile Hihihi big_smile Chociaż to ostatnie to pewnie nie, co? lol

6,766

Nowa strona - znaczy prawdę gadam big_smile

6,767

Spójne, z tego co się orientuję, to powinny być zeznania lub wyjaśnienia tongue Ale żeby komplementy? big_smile Coś się komuś merda... i to zdrowo lol

6,768

lody miętowe napisał/a:

No właśnie, jestem ładniejszy, mądrzejszy, zabawniejszy, młodszy tongue taaaa....jednemu Pacino nie pasi, drugiemu De Niro tongue

lody, Wilka skomplementowałaś, że hej! big_smile Ale nie możesz mieć 'wszystkiego' tongue

6,769

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

lody, Wilka skomplementowałaś, że hej! big_smile Ale nie możesz mieć 'wszystkiego' tongue

A kto jej zabroni? big_smile

6,770

lody miętowe napisał/a:

Przynajmniej nie trzeba zamiatac. Sami się pozamiataja lol

6,771

SonyXperia napisał/a:

Spójne, z tego co się orientuję, to powinny być zeznania lub wyjaśnienia tongue Ale żeby komplementy? big_smile Coś się komuś merda... i to zdrowo lol

Słoneczko, właśnie spójne... jak ktoś ewidentnie woli blondynki to ewidentnie big_smile brrrrr... Ty byś nie dała popłynąć w zeznaniach, co? 'Niewinne' oczy nie pomogą... lol

6,772

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Komplementować - nikt smile , mieć 'wszystkiego' - świat czyli taki los... taki los... sad

6,773 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-03 21:28:42)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Słoneczko, właśnie spójne... jak ktoś ewidentnie woli blondynki to ewidentnie big_smile brrrrr... Ty byś nie dała popłynąć w zeznaniach, co? 'Niewinne' oczy nie pomogą... lol

A co mają wspólnego komplementy z obiektywną rzeczywistością?? W d.... mam takie "komplementy" tongue Komplement powinien być odpowiedni -  do sytuacji, czasu i miejsca tongue

6,774

Han_Na napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Przynajmniej nie trzeba zamiatac. Sami się pozamiataja lol

A kobiety nagle kibicują, co? tongue Kibicki lol

6,775 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-03 21:29:50)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Komplementować - nikt smile , mieć 'wszystkiego' - świat czyli taki los... taki los... sad

Zawiść to destrukcyjne uczucie tongue Wyobraź sobie, że można mieć "wszystko"... przynajmniej we własnym poczuciu tongue

6,776

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A co mają komplementy z obiektywną rzeczywistością?? W d.... mam takie "komplementy" tongue Komplement powinien być odpowiedni -  sytuacji, czasu i miejsca tongue

I co? Może wtedy jest obiektywny... tongue Jak się odnosi w odpowiednim miejscu, czasie i sytuacji do obiektywnej rzeczywistości... smile Podpuszczalska... big_smile Wolisz słodzika? tongue No napisz, że wolisz, no pisz... nikt Ci nie uwierzy! lol

6,777

Jak to mówią, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta big_smile komplementy były do Pana komety smile

6,778

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Zawiść to destrukcyjne uczucie tongue Wyobraź sobie, że można mieć "wszystko"... przynajmniej we własnym poczuciu tongue

Zapomniałem, że mam do czynienia jedynie z kobietami lol i chodzi o 'poczucia' tongue

6,779

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A co mają komplementy z obiektywną rzeczywistością?? W d.... mam takie "komplementy" tongue Komplement powinien być odpowiedni -  sytuacji, czasu i miejsca tongue

I co? Może wtedy jest obiektywny... tongue Jak się odnosi w odpowiednim miejscu, czasie i sytuacji do obiektywnej rzeczywistości... smile

Komplement to komplement tongue Czasem widzi to i docenia to, czego nie dostrzegają inni tongue

6,780

lody miętowe napisał/a:

Jak to mówią, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta big_smile komplementy były do Pana komety smile

Skorzystał? tongue Harvey, wołają, wróć.... smile a to dobrze, lody, przywracasz mi wiarę w ... 'coś' tongue

6,781

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zapomniałem, że mam do czynienia jedynie z kobietami lol i chodzi o 'poczucia' tongue

Ja mam w życiu "wszystko"... I co teraz? Nadal twierdzisz, że nie można mieć wszystkiego? Świat mi zabroni? big_smile

6,782

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I co? Może wtedy jest obiektywny... tongue Jak się odnosi w odpowiednim miejscu, czasie i sytuacji do obiektywnej rzeczywistości... smile

Komplement to komplement tongue Czasem widzi to i docenia to, czego nie dostrzegają inni tongue

Ufffff... Sunny, pokomplikowałaś tak prostą sprawę... smile A ja prosty chłop tongue

6,783

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ufffff... Sunny, pokomplikowałaś tak prostą sprawę... smile A ja prosty chłop tongue

Na odwórt rh - a może po prostu Ty nie radzisz sobie z prostymi sprawami tongue

6,784

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tylko sobie radzę z prostymi... skomplikowana sprawa i się gubię... no nie mów, że Wy proste jesteście...? big_smile Jesteście? To radzę sobie z Wami czy nie...? tongue

6,785

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tylko sobie radzę z prostymi... skomplikowana sprawa i się gubię... no nie mów, że Wy proste jesteście...? big_smile Jesteście? To radzę sobie z Wami czy nie...? tongue

To radzisz sobie z nami czy nie... ? big_smile

6,786 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-03 21:44:12)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wybrła z pułapki... lol Respect! big_smile

6,787

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wybrła... lol Respect! big_smile

Nie podlizuj sie big_smile Litość dla Ciebie mam tongue

6,788

Ejjjj... smile Nigdy nie miałaś... tongue Może coś więcej niż litość? tongue Tak, tak... wiem... wiem... swoje lol

6,789

Litość to zbrodnia. Nigdy o nią nie proś tongue

6,790

SonyXperia napisał/a:

Ja mam w życiu "wszystko"... I co teraz? Nadal twierdzisz, że nie można mieć wszystkiego? Świat mi zabroni? big_smile

Mnie JESZCZE nie masz tongue I nikt Ci nie zabroni, nikt... świat też nie... lol

6,791

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mnie JESZCZE nie masz tongue I nikt Ci nie zabroni, nikt... świat też nie... lol

Sam się o to prosisz rh tongue  ale... objedzie się bez Ciebie tongue

6,792

SonyXperia napisał/a:

Nawet nie myślałem... Nie miej dla mnie tej litości... nie miej... tongue

6,793

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mówisz, masz tongue

6,794

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No nie, Słoneczko... no nie! Jak wszystko to wszystko - bądź konsekwentna lol uppppssss! kobieta? lol

6,795

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mówisz, masz tongue

Pewnie, wolę inne uczucia big_smile Mówię, mam? lol

6,796

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No nie, Słoneczko... no nie! Jak wszystko to wszystko - bądź konsekwentna lol uppppssss! kobieta? lol

Tak. Wszystko. Jestem konsekwentna. tongue

6,797

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak. Wszystko. Jestem konsekwentna. tongue

Ekhmmm... smile Tak trzymaj! Przypomnę Ci to... big_smile

6,798

lody miętowe napisał/a:

Ktoś tu kogoś podrywa? big_smile

6,799

Cisza... pewnie 'nikt' i 'nikogo' tongue lody dalej nie wie ile Harvey ma lat a krata piwa stoi i czeka na 'wygranie' tongue Ale tu chyba o kratę nie chodzi, co, lody? tongue

6,800

A wiecie, że w 2025 roku w USA 7% prac będą wykonywały Sztuczne Inteligencje (SI)? smile Dzisiaj czytałem w polskim HBR... tongue 7%? Wow! I na forum za 100 lat sobie będą SI gadały... lol

6,801

rh72 napisał/a:

Cisza... pewnie 'nikt' i 'nikogo' tongue lody dalej nie wie ile Harvey ma lat a krata piwa stoi i czeka na 'wygranie' tongue Ale tu chyba o kratę nie chodzi, co, lody? tongue

Kto nie wie, ten nie wie... tongue big_smile

6,802

Dlatego się cieszę, że za 100 lat mnie już nie będzie na tym świecie smile

Właśnie sobie uświadomiłam Rh, dlaczego te szpilki smile bo lubisz ja Panie po Tobie "łażą" i im mocniej wbijają, tym większa przyjemność tongue

6,803

lody miętowe napisał/a:

Dlatego się cieszę, że za 100 lat mnie już nie będzie na tym świecie smile

Właśnie sobie uświadomiłam Rh, dlaczego te szpilki smile bo lubisz ja Panie po Tobie "łażą" i im mocniej wbijają, tym większa przyjemność tongue

Hihihi! Inaczej uczą na tych filmach instruktażowych... tongue Ale z Tobą wszystko dozwolone big_smile Na studiach kupiłem pierwszy swój komputer w firmie sławetnej Optimus. To była konfiguracja z procesorem 386DX (DX!) ... coś ugrałem i zostało ciut grociszy więc zrobiliśmy imprezę... koledzy wtedy mnie ostro zszargali i spili... potem im na łóżkach zawadzałem to położyli na dywanie na środku pokoju w akademiku, muza na full i sobie po mnie poskakali... Swój pierwszy komputer okupiłem kacem i bólem i wieloma siniakami... big_smile jaki student pełen poświęcenia może być? lol

6,804

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kto nie wie, ten nie wie... tongue big_smile

A wiesz, czy znasz kogoś, kto zna kogo i ten zna... tongue

6,805

rh72 napisał/a:

Na studiach kupiłem pierwszy swój komputer w firmie sławetnej Optimus. To była konfiguracja z procesorem 386DX (DX!) ... coś ugrałem i zostało ciut grociszy więc zrobiliśmy imprezę... koledzy wtedy mnie ostro zszargali i spili... potem im na łóżkach zawadzałem to położyli na dywanie na środku pokoju w akademiku, muza na full i sobie po mnie poskakali... Swój pierwszy komputer okupiłem kacem i bólem i wieloma siniakami... big_smile jaki student pełen poświęcenia może być? lol

Dobrze, że po komputerze nie poskakali tongue

6,806

Cwaniej było - najpierw opijaliśmy potem pojechalismy po sprzęt, jak kac przeszedł big_smile

6,807

rh72 napisał/a:

Dzięki Wam Panie kochane! smile Ale zaraz koguciki ? tongue Stary kogut i  kogucik... A robienie faux pas? Hmmmm... Hmmmmm... tak delikatnie napiszę, że robienie komplementów to sztuka, która polega na tym, że się jest spójnym i się wierzy w co się mówi i jakie słodkości prawi... i robienie złośliwości też... big_smile Hihihi big_smile Chociaż to ostatnie to pewnie nie, co? lol

Taaaa. Jeden nieopierzony drugi wyleniały. Nic tylko brać lol

6,808

rh72 napisał/a:

Wilczysko, ale też byłeś 'taki ładny' jak ten na zdjęciu? tongue Jeśli tak to pewnie kobiet wtedy nie było w pobliżu! lol

No nie... Taki ładny to nie byłem... Ale tego samego chyba wzrostu big_smile

6,809

wilczysko napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wilczysko, ale też byłeś 'taki ładny' jak ten na zdjęciu? tongue Jeśli tak to pewnie kobiet wtedy nie było w pobliżu! lol

No nie... Taki ładny to nie byłem... Ale tego samego chyba wzrostu big_smile

Eeeeeeeeee... to się coś źle 'zamyślałeś' pewnie smile Takim 'szklanym' wzrokiem patrzyłeś? Podpierałeś się tak specjalnie ręką aby dwa palce na policzku były? Wiesz, to trzeba dobrze zrobić... Jak się rzeczywiście zamyślisz to kobiety nie zauważą tongue Nie rozumieją tego stanu, więc Ty pewnie dlatego miałeś niepowodzenie... lol

6,810

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:

Taaaa. Jeden nieopierzony drugi wyleniały. Nic tylko brać lol

Tra la la! Koguty nie lenieją! tongue Piórka coraz ładniejsze... smile

6,811 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-07-04 14:26:16)

Cóż z tego, że piórka coraz ładniejsze, jak kogucik coraz starszy, a mięsko coraz twardsze i łykowate, ostatecznie, jak kogut zupełnie stary wręcz niezjadliwe big_smile

To oczywiście było w temacie drobiu tongue wyłącznie tongue

6,812

lody miętowe napisał/a:

Cóż z tego, że piórka coraz ładniejsze, jak kogucik coraz starszy, a mięsko coraz twardsze i łykowate, ostatecznie, jak kogut zupełnie stary wręcz niezjadliwe big_smile

Ty gadasz o kogutach - dziadkach... Takiego nie znajdziesz bo i tak wcześniej ugotują tongue A jak nie to piórka zostają... smile Ale, lody - w kontekście kanibalizmu nie chcę gadać o kogutach... w innym to tak... w innym tak... lol

6,813 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-04 16:49:31)

lody miętowe napisał/a:

No big_smile Ani to ugotować, ani zmielić, ani usmażyć, ani na rożen tongue W żaden sposób nie idzie takiego koguta "skonsumować" big_smile

6,814

lody miętowe napisał/a:

Takiego nieopierzonego możesz sobie wyhodować wg potrzeb. tongue I mięsko zrobić  jakie chcesz i zjeść kiedy Ci się będzie podobało. tongue big_smile

6,815

Co wam z kogutów jak nawet jajek nie dadzą lol

"Łaciate" lepsze! I cyc konkretny i mlekiem spragnionego napoją wink

6,816

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

No big_smile Ani to ugotować, ani zmielić, ani usmażyć, ani na rożen tongue W żaden sposób nie idzie takiego koguta "skonsumować" big_smile

Znowu stopka zmieniona? smile Słoneczko, odwracamy... kogut Ciebie skonsumuje i będzie, że 'idzie'... smile

6,817

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Takiego nieopierzonego możesz sobie wyhodować wg potrzeb. tongue I mięsko zrobić  jakie chcesz i zjeść kiedy Ci się będzie podobało. tongue big_smile

Echhhh... ten się zawsze podłoży... To Ty się tylko 'na mięcho' nadajesz? Echhh...

6,818

Harvey napisał/a:

Harvey ale Ty tu w czubieniu się na koguty swoją propozycję rozwijasz jako... łaciatej? tongue No nie... teraz nie wiem, czy pisać 'chłopie' czy inaczej? lol Jakby byczka to może bym 'startował' ale na konkretny cyc się nie proponuję big_smile big_smile big_smile

6,819 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-07-04 17:26:28)

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Harvey ale Ty tu w czubieniu się na koguty swoją propozycję rozwijasz jako... łaciatej? tongue No nie... teraz nie wiem, czy pisać 'chłopie' czy inaczej? lol Jakby byczka to może bym 'startował' ale na konkretny cyc się nie proponuję big_smile big_smile big_smile

https://media.giphy.com/media/mHjBdBZuqBvJC/giphy.gif

Z interpretacji tekstu czytanego w szkole musiałeś mieć same pały tongue albo brzydką nauczycielkę big_smile

6,820 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-04 17:36:33)

Sorki, Harvey, doczytałem... chodziło Ci, że koguty jajek nie dają? tongue No tak, noszą - nie znoszą lol

EDIT: jedna była taka fajna... echhhh... też się podkochiwałeś / podkochujesz (sorki, wieku nie znam lol ) w nauczycielce polskiego? tongue

6,821

Wolałem matematyce... taki milf z niej był, że jak stawiała pałę to odczuwałem z tego jakąś dziką radość wink

6,822 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-04 17:42:41)

Harvey napisał/a:

Wolałem matematyce... taki milf z niej był, że jak stawiała pałę to odczuwałem z tego jakąś dziką radość wink

Ja miałem taką profesor na studiach... nie szło analizy matematycznej opuścić tongue

https://media.giphy.com/media/98jU7NxuNSSZ2/giphy.gif

Sorki... ten lepszy...

http://www.reactiongifs.com/r/rdlol.gif

6,823 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-04 17:54:52)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Echhhh... ten się zawsze podłoży... To Ty się tylko 'na mięcho' nadajesz? Echhh...

Ja chcę, żeby było jak w tej piosence:
"On się nam daje cały, z nami zamieszkał tu". big_smile

Ja miałem w liceum taką ładną od polskiego. big_smile Ale bałem się, że postawi mi pałę i będę dziwnie się czuł przy odpowiedzi. big_smile Za to jedna koleżanka stała się na mnie cięta, jak sobie z niej zażartowałem na zajęciach tej śliczniej Pani. tongue Koleżanka w dziwny sposób wkładała długopis do buzi (w charakterystyczny sposób tongue) i nauczycielka do Niej Co ty robisz big_smile Ja siedziałem akurat tuż przed nią odwróciłem się i powiedziałem, że ćwiczy przed spotkaniem z chłopakiem po południu, cała sala w brech oczywiście, łącznie z nauczycielką. big_smile A ona czerwona jak burak. big_smile Nigdy mi tego nie darowała. big_smile

6,824

AloneWolf90 napisał/a:

Ja miałem w liceum taką ładną od polskiego. big_smile Ale bałem się, że postawi mi pałę i będę dziwnie się czuł przy odpowiedzi. big_smile Za to jedna koleżanka stała się na mnie cięta, jak sobie z niej zażartowałem na zajęciach tej śliczniej Pani. tongue Koleżanka w dziwny sposób wkładała długopis do buzi (w charakterystyczny sposób tongue) i nauczycielka do Niej Co ty robisz big_smile Ja siedziałem akurat tuż przed nią odwróciłem się i powiedziałem, że ćwiczy przed spotkaniem z chłopakiem po południu, cała sala w brech oczywiście, łącznie z nauczycielką. big_smile A ona czerwona jak burak. big_smile Nigdy mi tego nie darowała. big_smile

Trzeba było koleżance korepetycje zaproponować wink

6,825

Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Trzeba było koleżance korepetycje zaproponować wink

Nie było szans. sad Potem w każdej rozmowie była cięta na mnie i nigdy nie zapomniała chyba albo mnie nie lubiła. big_smile

Posty [ 6,761 do 6,825 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024