Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 102 103 104 105 106 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,696 do 6,760 z 9,305 ]

6,696

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Co ma słońce do chuchania? tongue Tyle co piernik do wiatraka? big_smile

Przyjemność, wygrzanie i w zależności od tego jak blisko będę chuchał ślady bardziej trwałe w kilku miejscach... smile

Ale mnie chodzi o opaleniznę big_smile Wiesz... taki brązowy kolor ciała tongue  Więc mocno nie bardzo Twoja propozycja w moje potrzeby tongue

6,697

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Co ma słońce do chuchania? tongue Tyle co piernik do wiatraka? big_smile

Przyjemność, wygrzanie i w zależności od tego jak blisko będę chuchał ślady bardziej trwałe w kilku miejscach... smile

Ale mnie chodzi o opaleniznę big_smile Wiesz... taki brązowy kolor ciała tongue  Więc mocno nie bardzo Twoja propozycja w moje potrzeby tongue

I tylko taką masz potrzebę? Interesowna... ja myślę kompleksowo - pewnie czegoś tam nie opalisz a ja właśnie to super wychucham tongue

6,698

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

I tylko taką masz potrzebę? Interesowna... ja myślę kompleksowo - pewnie czegoś tam nie opalisz a ja właśnie to super wychucham tongue

A ja to alkomat jestem, czy co, żeby na mnie się wychuchiwać??? big_smile
Eeee...zawracasz tyły rh tongue

6,699 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 12:23:10)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A ja to alkomat jestem, czy co, żeby na mnie się wychuchiwać??? big_smile
Eeee...zawracasz tyły rh tongue

Eeeeee... w alkomat się... dmucha! big_smile A jak? Mam prościej pisać? Wyszło wychuchiwanie... blisko...

6,700

Idę szukać słońca tongue

6,701

SonyXperia napisał/a:

Idę szukać słońca tongue

E, czyli wzięło? lol Podać adres? big_smile

6,702

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Idę szukać słońca tongue

Podać adres? big_smile

Nie. Po co mi od Ciebie jakiś adres?

6,703

Teraz już wiem dlaczego u mnie od kilku dni tak pizga, Rh przestań wreszcie chuchać, dmuchać, bo do Sony nie dociera, tylko u mnie podmuchy zostają big_smile jestem przewiana dokładnie big_smile

6,704

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Idę szukać słońca tongue

Podać adres? big_smile

Nie. Po co mi od Ciebie jakiś adres?

A bo szłaś szukać... chciałem abyś trafiła jednak a nie sąsiad zawsze korzysta tongue

6,705

No właśnie, chyba wieje w innym kierunku wink

6,706

lody miętowe napisał/a:

Teraz już wiem dlaczego u mnie od kilku dni tak pizga, Rh przestań wreszcie chuchać, dmuchać, bo do Sony nie dociera, tylko u mnie podmuchy zostają big_smile jestem przewiana dokładnie big_smile

Ubierz się kobieto! tongue No to co będzie, jakbym masaż zaproponował? Jaka byś wtedy była? big_smile

6,707

SonyXperia napisał/a:

Ja zrozumiałem, że za słabo właśnie i lody twierdzi, że potrzebujemy być bliżej smile bo teraz tylko ona odczuwa! big_smile

6,708

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja zrozumiałem, że za słabo właśnie i lody twierdzi, że potrzebujemy być bliżej smile bo teraz tylko ona odczuwa! big_smile

A ja nie potrzebuję tongue Ale może lody jest chęta, skoro taka wyczulona na podmuchy wink

6,709

I Słoneczko - już się bronisz... bronisz... tongue i wystarczy teraz znaleźć malutką, zapomnianą furteczkę... smile

Likier kajmakowy w 5 minut co mnie edukowały kobiety na imprezie: kupić puszkę z gotową masą kajmakową, dodać min pół litra spirytusu i zblendować smile

6,710 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-01 13:25:17)

rh72 napisał/a:

I Słoneczko - już się bronisz... bronisz... tongue i wystarczy teraz znaleźć malutką, zapomnianą furteczkę... smile

Nudzę się tongue Słońca nie ma big_smile Kto pokrzyżował mi plany na dziś i zabrał słońce?

6,711

Rh, jak opanujesz sztukę masażu mandżurskiego, to wtedy pogadamy tongue

6,712 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-01 13:44:20)

rh72 napisał/a:

Likier kajmakowy w 5 minut co mnie edukowały kobiety na imprezie: kupić puszkę z gotową masą kajmakową, dodać min pół litra spirytusu i zblendować smile

Wiesz rh ja tam Cie z chęcią pouczę fizyki doświadczalnej.Zwłaszcza, że i tak chcialbym wymienić przednią szybę, a jedną szkodę w roku mogę mieć. tongue big_smile

Rh uważaj dzisiaj wilk już nie jest otumaniony. wink Ale głodny, a jak głodny to zły. tongue big_smile

Dzisiaj jestem dwie twarze z wyglądu, a w wczoraj był joker. big_smile
Także rh uważaj, bo ja tez mam monetę z dwoma takimi samymi stronami i jak rzucę Nią, to wiesz, decyzja będzie zawsze zła dla Ciebie. tongue

Sony 140km na północny zachód od Krakowa, na samym skraju małopolski mamy dzisiaj słoneczko, choć deszcz czasem kropi, ale nie dużej niż 10 min.

lody miętowe napisał/a:

Rh, jak opanujesz sztukę masażu mandżurskiego, to wtedy pogadamy tongue

A mnie nawet bing nie znajduję co to jest masaż mandżurski... sad
Jak mam opanować coś co nawet nie wiem co to jest? sad Ale ja już pewnie to umiem, chociaż nie wiem, ze to to to. wink big_smile

6,713

U mnie też nie ma słońca na opalanie i WIEJE do tego, tak więc Sony, co złego to nie ja smile pewnie Rh zabrał, żeby Cię zwabić do siebie, ale przypuszczam, eeee....wiem na pewno, że aż tak bardzo Ci na opalaniu nie zależy big_smile

6,714

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wiesz rh ja tam Cie z chęcią pouczę fizyki doświadczalnej.Zwłaszcza, że i tak chcialbym wymienić przednią szybę, a jedną szkodę w roku mogę mieć. tongue big_smile

Rh uważaj dzisiaj wilk już nie jest otumaniony. wink Ale głodny, a jak głodny to zły. tongue big_smile

Sony 140km na północny zachód od Krakowa, na samym skraju małopolski mamy dzisiaj słoneczko, choć deszcz czasem kropi, ale nie dużej niż 10 min.

Gdzie Ty sie włóczysz ? big_smile

6,715

lody miętowe napisał/a:

U mnie też nie ma słońca na opalanie i WIEJE do tego, tak więc Sony, co złego to nie ja smile pewnie Rh zabrał, żeby Cię zwabić do siebie, ale przypuszczam, eeee....wiem na pewno, że aż tak bardzo Ci na opalaniu nie zależy big_smile

Ostrożnie lody, bo za opalanie... a dokładnie za jego brak... mogę zabić tongue big_smile więc rh, możesz się już zacząć chować po kątach, bo jak Cię dopadnę za te podmuchy, to... all you are is dust in the wind tongue

6,716

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Gdzie Ty sie włóczysz ? big_smile

U rodziców siedzę. tongue I za tydzień też. wink

6,717

Sony, to teraz wiem dlaczego Rh nie ma, schował się ze strachu przed Tobą big_smile

6,718

rh nie ma bo technologia nawala tylko właśnie nie u rh... powiadomienia nie przychodzą i nie sprawdzi to nie widzi, że gadają.
Słoneczko, nie zrzędź! tongue Jak w małżeństwie - mąż seks proponuje, żona, że gościu jest winien powodzi w Chinach więc nic z tego i od razu za kochankiem się ogląda tongue
lody... wiem, co to za masaż smile pewnie że mam i muzę i materiały jednak bym poćwiczył - brak opinii jak się teraz doskonalić: czy dotyk, czy cierpliwość smile

6,719 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-01 14:54:22)

rh72 napisał/a:

Słoneczko, nie zrzędź!

Jakiś problem? tongue Coś Ci się nie podoba? tongue big_smile

6,720

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Słoneczko, nie zrzędź!

I do tego bardzo wyrywkowo cytuje... smile Chyba jednak tego opalania nie ma smile Ale Wam w Krakowie teraz zmniejszają emisję smogu więc w następnym sezonie... I doceń, dmucham, znaczy się chmury chcę przegonić. Nikt tu nic nie robi tylko ja! big_smile

6,721

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Słoneczko, nie zrzędź!

I do tego bardzo wyrywkowo cytuje... smile Chyba jednak tego opalania nie ma smile Ale Wam w Krakowie teraz zmniejszają emisję smogu więc w następnym sezonie... I doceń, dmucham, znaczy się chmury chcę przegonić. Nikt tu nic nie robi tylko ja! big_smile

Cytuję, jak mi się podoba tongue
Po drugie -  kto twierdzi, że jestem w Krakowie? big_smile
Po trzecie - niczego, nigdy i nikogo nie doceniam tongue
Taka to ze mnie SonyXperia wink

6,722 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 15:32:30)

No nieeee... coś tam doszłyście przy sacrum profanum że coś doceniasz lol Ale dzisiaj możesz być wszędzie oprócz okolic Łodzi - sprawdziłem mapę pogodową... tylko dzisiaj piwo... albo po mojemu porto lub inne dobre jak wiśniówka smile Faceta obcego nie proponuję, bo ja 'swój' tongue

EDIT: no to idę na spacer więc dopiero może popadać smile

6,723

To bardzo ciekawe Rh, że wiesz o jaki masaż mi chodzi, aż strach myśleć jakie myśli kłębią się w Twojej głowie big_smile

6,724

I do tego kiepski z Ciebie detektyw tongue

6,725

lody miętowe napisał/a:

To bardzo ciekawe Rh, że wiesz o jaki masaż mi chodzi, aż strach myśleć jakie myśli kłębią się w Twojej głowie big_smile

Zaraz strach... myśl przyjemniej, jak ja smile

6,726

SonyXperia napisał/a:

I do tego kiepski z Ciebie detektyw tongue

Więc dobry materiał na jelenia tongue

6,727

Akurat masz rację, jak sobie coś łyknę, bo i okazja jest, to i myśli będą przyjemniejsze big_smile

6,728

A ja na dwór wyszedłem lub na pole tongue i słońce wyszło... Po prostu Wam podkradam...

6,729

lody miętowe napisał/a:

Akurat masz rację, jak sobie coś łyknę, bo i okazja jest, to i myśli będą przyjemniejsze big_smile

I takie te myśli będą stabilniejsze... A świat jaki szeroki i głęboki. Faceci milsi... Przystojniejsi bo ładne to podobno tylko piersi. Ech gdyby nie next day... Ech... smile

6,730

lody miętowe napisał/a:

No dobra... Czytam ze zrozumieniem ale sobie myślę że pewnie nie powiesz... Ale co mi tam spróbować... smile co to za okazja? smile

6,731 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 16:53:05)

Hihihi! Deszczowa pogoda? Lubię... tongue

6,732 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 21:09:28)

Kolega podrzucił, jak powiedziałem, że lubię Luxtorpedę smile Więc kawałek w tym stylu smile Pamiętacie pitu-pitu Arki Noego? lol

6,733 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 21:15:55)

A to drugie sam znalazłem i się 'oczywiście' spodobało najbardziej ...bo się kunia boi.. big_smile Komentarze uprzedzam tongue

6,734 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-02 17:15:59)

No i nikogo nie ma smile Wszyscy się opalają... a ja sprawdziłem sobie notowania bitcoina i znowu mnie zmurowało... inwestując w marcu można było sobie podwoić oszczędności smile upssss...
EDIT: już sie nie handluje detalicznie bitcoinami ale mBtc czyli microbitcoinami 1 mBtc = 0.001 Btc bo 1 bitcoin to teraz około 9 tys. a było i więcej... ciekawe jak sie sytuacja rozwinie?

6,735 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-02 22:39:41)

"...Coś mnie gryzie, coś mnie je, nie zważając na pogodę i na porę!..."

- czyli sezon na komary uważam oficjalnie za otwarty big_smile

6,736

Pierdziu...! roll właśnie wynalazłem kolumny... FOCAL GRANDE UTOPIA EM... więc sobie musiałem dobrze cenę sprawdzić bo nie wierzyłem ale 3 opinie na ceneo mi się spodobały... ironia chyba dosłowna lol

Flasznik: poleca, ocena: 5/5 - Jak moim Tagom "dam w piety" i na dodatek łyknę ze 3 głębsze to też są takie powyginane.
ghost: poleca, ocena: 5/5 - swietny zakup, jak sie pusci z nich muze dziewczynom same spadaja ubrania. a i cena rozsondna.
koneser poleca, ocena: 5/5 - Boskie! W moim pokoju w akademiku grają prześlicznie. A cena okazyjna.

ostatni dał mniejszą ocenę ale też był 'szczery'...

Głośniki grają chyba dobrze, ale mnie chodzi o to, by gościom, których nie lubię, opadały szczęki. Ten wygląd, dla mnie przekombinowany, na nich robi wrażenie. Po to wziąłem kredyt. A najbardziej mnie rajcuje, jak już jestem sam i podłączam do nich amplituner Zodiak. Tylko one potrafią wydobyć z niego cały ten ***** i inne niuanse peerelowskiej myśli technicznej. Lecz muzyka, którą się delektuję, jest dużo bardziej współczesna: Lady Gaga i Manieczki. Udany zakup. Minus jedna gwiazdka za cenę i jedna za wygląd.

A kolumny kosztują.... jedynie 349 000 PLN (trzysta czterdzieści dziewięć tysięcy za sztukę chyba) i mają wielkość budki telefonicznej, jeśli jeszcze ktoś to pamięta big_smile No ale kto 'komu' zabroni big_smile Diamentów i pazłotka tam nie ma tongue

6,737

SonyXperia napisał/a:

KOMARZYCE! KOMARZYCE! big_smile Ładna stopka, wróciła... smile

6,738

Biorąc pod uwagę miejsce ,w które zostałam pokąsana, i to czterokrotnie wink  - na pewno był to komar tongue

6,739 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-02 23:03:33)

SonyXperia napisał/a:

Moja ulubiona piosenka z kolonii big_smile
A więc witamina B, owadozol itd. .... i turystyczne pieśni stare big_smile

6,740

Ooooo... są! Się znalazły... a trzeba było komary aż wypuszczać... Ale ten jeden dostanie po łapkach za nieautoryzowany dostęp tongue Się zapędził...

6,741

santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Moja ulubiona piosenka z kolonii big_smile
A więc witamina B, owadozol itd. .... i turystyczne pieśni stare big_smile

W harcerzach kazali mi to nawet śpiewać przy ognisku big_smile Jak zaśpiewałem to wszystkie komary padały więc piosenka działała big_smile I jeszcze cholerne 'kaczuszki' - nightmare do końca życia! tongue

6,742

rh72 napisał/a:

Ooooo... są! Się znalazły...

... wymarzone, wyczekane, wyśpiewane... tongue

6,743 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-02 23:12:01)

rh72 napisał/a:

W harcerzach kazali mi to nawet śpiewać przy ognisku big_smile

W harcerzach to ja uwielbiałam "harcerzyk głośno mówi: niech mi druhna wierzy... " - albo "że będziemy wierne swojej cnoooocie..." big_smile

A poważnie to "Krajkę" do dzisiaj dzieciom śpiewam. Ale nie, nie proście, na yt nie dam big_smile

A ja chciałbym znów zielony mundur mieć i plecak swój... ech big_smile

6,744

Och strasznie swedzi to komary czy komarzyce spijaja krew?

6,745 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-02 23:16:48)

rh72 napisał/a:

...wakacje?... jeśli chodzi o komary to jest dykteryjka harcerska, która wywodzi się z kręgu moich druhów...

pojechali pod namiot i kupili środek przeciw komarom... posmarowali się na noc i rano... cali opuchnięci... no po prostu bąbel na bąblu, gdzie tylko kawałek skóry był widoczny... się wkurzyli na 'złoty środek'; jednak biorą go i czytają: środek przeciw komarom, działa na zasadzie ich przyciągania, w celu ochrony POSMAROWAĆ NAJBLIŻSZE DRZEWO! No tak, nigdy człowiek nie czyta tych instrukcji a potem boli lol

6,746

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

Och strasznie swedzi to komary czy komarzyce spijaja krew?

Komarzyce! Aaaaaa....! Komarzyce! big_smile Ród męski nigdy nie był winny a przerzuciły odpowiedzialność...

6,747

rh72 napisał/a:

W harcerzach kazali mi to nawet śpiewać przy ognisku big_smile

W harcerzach to ja uwielbiałam "harcerzyk głośno mówi: niech mi druhna wierzy... " - albo "że będziemy wierne swojej cnoooocie..." big_smile

A poważnie to "Krajkę" do dzisiaj dzieciom śpiewam. Ale nie, nie proście, na yt nie dam big_smile

A ja chciałbym znów zielony mundur mieć i plecak swój... ech big_smile

ZAŚPIEWAJ, ZAŚPIEWAJ, ZAŚPIEWAJ... prosimy smile co? please... prosimy big_smile

6,748 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-02 23:25:14)

rh72 napisał/a:

...czterokrotne pokąsanie, pod rząd... tongue wink

6,749

rh72 napisał/a:

ZAŚPIEWAJ, ZAŚPIEWAJ, ZAŚPIEWAJ... prosimy smile co? please... prosimy big_smile

Zapomnij, dzieci już śpią big_smile

Napisać mogę: tyle kilometrów masz za sobą, tyle ognisk, biwaków i tras, tyle lat wędrówki wspólną drogą... dwa dni po zdjęciu gipsu z nogi po skomplikowanym złamaniu kości strzałkowej z przemieszczeniem, składanym operacyjnie pod narkozą, powędrowałam pieszo na biwak. Dobrze, że nie sama i miał mnie kto wytargać pod górę, ale że mama mnie puściła w ogóle, to do dzisiaj się dziwię... albo miała mnie już dość? big_smile

6,750

rh72 napisał/a:

Zapomnij, dzieci już śpią big_smile

Napisać mogę: tyle kilometrów masz za sobą, tyle ognisk, biwaków i tras, tyle lat wędrówki wspólną drogą... dwa dni po zdjęciu gipsu z nogi po skomplikowanym złamaniu kości strzałkowej z przemieszczeniem, składanym operacyjnie pod narkozą, powędrowałam pieszo na biwak. Dobrze, że nie sama i miał mnie kto wytargać pod górę, ale że mama mnie puściła w ogóle, to do dzisiaj się dziwię... albo miała mnie już dość? big_smile

Mi to i gipsu nie zdejmowali tylko kazali wziąć kule i 3 miesiąc po ostatniej operacji posłali do pracy smile U mnie piszczelowa i strzałkowa! I brak nastu lat sad Ale też do dżungli wpuścili! big_smile

6,751

Od dzisiaj idzie na poważnie... neutral

http://joemonster.org/images/vad/img_41141/bdc2f0bce781826464a3f25d1012dba2.jpg

6,752

rh72 napisał/a:

Od dzisiaj idzie na poważnie... neutral

http://joemonster.org/images/vad/img_41141/bdc2f0bce781826464a3f25d1012dba2.jpg

Eeee tam. Propaganda big_smile Ja często byłem zamyślony i gówno to dawało.

6,753

Wilczysko, ale też byłeś 'taki ładny' jak ten na zdjęciu? tongue Jeśli tak to pewnie kobiet wtedy nie było w pobliżu! lol

6,754

No właśnie, trzeba być "takim ładnym" jak Al Pacino, to wtedy można rwać na "myśliciela" tongue

Pewnie Strawińskiego słucha smile kiedy grał w "Ojcu chrzestnym" właśnie namiętnie słuchał Strawińskiego, aby uzyskać stan zamyślenia, wejść w pewien trans, zwłaszcza, gdy miał grać brutalne sceny smile

6,755 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-03 15:41:46)

Widzisz Wilczysko...? A nie mówiłem...? Trzeba być 'taki ładny' i od razu kobieta się znajdzie. Zamyślenie, co racja to racja - pikuś tongue Zawsze strażaka dawałem ale Panie się już rozbestwiły i nawet strażak nie pomaga tongue Ale Al'a nie poznałem na pierwszy rzut oka bo nie przepadam big_smile

6,756

Nie przepadasz, bo przystojniejszy od Ciebie tongue

To za jakim "przepadasz"? Aaaaa....głupia ja, wiadomo J.Nicholson big_smile

6,757

Wiesz lody... dziwne.... Nicholsonowi wybaczam chyba wszystkie błędy aktorskie, gdzie ich nie widać zwykle bo zawsze jakoś gra siebie i im starszy tym lepszy tongue Al zraził mnie totalnie tym 'zapachem kobiety'... wszystko tam wywąchał i zamiast podziwu było zblazowanie ale twórcy filmu chyba chcieli podziw dla kobiet wyrazić smile Dziwnie im to wyszło to, bo jak gdzieś wyczytałem kolega Al kończy swoja wypowiedź na temat płci pięknej jednym słówkiem... pussy... tongue Więc dla mnie cały wydźwięk tego filmu jest porąbany i Al sobie przegrał u mnie i cały czas już dla mnie będzie się kojarzył z tą rolą, więc może i pikny (ale nie w moim typie lol ) ale nie przepadam tongue

6,758 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-03 19:55:01)

rh72 napisał/a:

Wiesz lody... dziwne.... Nicholsonowi wybaczam chyba wszystkie błędy aktorskie, gdzie ich nie widać zwykle bo zawsze jakoś gra siebie i im starszy tym lepszy tongue Al zraził mnie totalnie tym 'zapachem kobiety'... wszystko tam wywąchał i zamiast podziwu było zblazowanie ale twórcy filmu chyba chcieli podziw dla kobiet wyrazić smile Dziwnie im to wyszło to, bo jak gdzieś wyczytałem kolega Al kończy swoja wypowiedź na temat płci pięknej jednym słówkiem... pussy... tongue Więc dla mnie cały wydźwięk tego filmu jest porąbany i Al sobie przegrał u mnie i cały czas już dla mnie będzie się kojarzył z tą rolą, więc może i pikny (ale nie w moim typie lol ) ale nie przepadam tongue

Wiesz, ja tam najbardziej nie znoszę De Niro, w czasie ostatniej kampanii prezdyenckiej w USA, pokazał swoją "kulturę", zresztą ja nie wiem co on widzi w w murzynkach, ale patrząc na to z drugiej strony przynajmniej nie jest dla mnie konkurencją, bo mamy inny target. big_smile

A w twoim typie rh to rozumiem Harvey, coś mu już kiedyś obiecałeś? tongue

6,759

Wilk... mój target? smile Hmmmm.... ej tam... jakbym miał tu konkurencję jakąś to bym się i targetował lol ale Harvey nie chce jeszcze w związki wchodzić, więc konkurencji mi nie robi tongue

6,760

rh72 napisał/a:

Wilk... mój target? smile Hmmmm.... ej tam... jakbym miał tu konkurencję jakąś to bym się i targetował lol ale Harvey nie chce jeszcze w związki wchodzić, więc konkurencji mi nie robi tongue

Faktycznie nie jesteś dla nikogo konkurencją.  tongue W końcu Ty sam siebie zawsze pogrążasz. big_smile

Posty [ 6,696 do 6,760 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 102 103 104 105 106 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024