Pierdziu...!
właśnie wynalazłem kolumny... FOCAL GRANDE UTOPIA EM... więc sobie musiałem dobrze cenę sprawdzić bo nie wierzyłem ale 3 opinie na ceneo mi się spodobały... ironia chyba dosłowna 
Flasznik: poleca, ocena: 5/5 - Jak moim Tagom "dam w piety" i na dodatek łyknę ze 3 głębsze to też są takie powyginane.
ghost: poleca, ocena: 5/5 - swietny zakup, jak sie pusci z nich muze dziewczynom same spadaja ubrania. a i cena rozsondna.
koneser poleca, ocena: 5/5 - Boskie! W moim pokoju w akademiku grają prześlicznie. A cena okazyjna.
ostatni dał mniejszą ocenę ale też był 'szczery'...
Głośniki grają chyba dobrze, ale mnie chodzi o to, by gościom, których nie lubię, opadały szczęki. Ten wygląd, dla mnie przekombinowany, na nich robi wrażenie. Po to wziąłem kredyt. A najbardziej mnie rajcuje, jak już jestem sam i podłączam do nich amplituner Zodiak. Tylko one potrafią wydobyć z niego cały ten ***** i inne niuanse peerelowskiej myśli technicznej. Lecz muzyka, którą się delektuję, jest dużo bardziej współczesna: Lady Gaga i Manieczki. Udany zakup. Minus jedna gwiazdka za cenę i jedna za wygląd.
A kolumny kosztują.... jedynie 349 000 PLN (trzysta czterdzieści dziewięć tysięcy za sztukę chyba) i mają wielkość budki telefonicznej, jeśli jeszcze ktoś to pamięta
No ale kto 'komu' zabroni
Diamentów i pazłotka tam nie ma