Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,631 do 6,695 z 9,305 ]

6,631

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wiem, wiem... i poezja westchnień czułych... "Pań" tongue

Ohy i ahy syren nie grozne... ale ni to zjesc ni to zerznac wink

I taki to pożytek z autopilota tongue

Pochylając się bardziej nad tematem... dałoby się zrobić i to i to tongue Dla chcącego nic trudnego big_smile

6,632

lody miętowe napisał/a:

Zastanowiło mnie na jakiej to diecie jest Harvey, bo co dwuznacznie to odczytalam big_smile

a ti ti ti big_smile Cicha woda rzeki rwie big_smile

6,633

(...) nie zdążysz zabezpieczyć się,bo nie zna nikt metody, by się ustrzec cichej wody big_smile

6,634

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ohy i ahy syren nie grozne... ale ni to zjesc ni to zerznac wink

Pochylając się bardziej nad tematem... dałoby się zrobić i to i to tongue Dla chcącego nic trudnego big_smile

To, co powstrzymuje pilota? tongue

6,635

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Może kręgosłup, pochylić się nie może...

6,636

lody miętowe napisał/a:

(...) nie zdążysz zabezpieczyć się,bo nie zna nikt metody, by się ustrzec cichej wody big_smile

Ja tam na poezji się nie znam ale "tatusiem" być jeszcze nie chce tongue

6,637

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Syrenka warszawska jest nie w moim typie tongue

6,638 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-30 22:54:27)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Syrenka warszawska jest nie w moim typie tongue

Punkt za prawidłową odpowiedź cool W moim też nie tongue

6,639 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-30 22:57:29)

santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wódka na Babiej Górze?

jakbyś przyjechała, to jednak może w środku usiądziemy? Przez okno też widać big_smile

Nie kuś, nie kuś wink

6,640 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 23:06:53)

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wódka na Babiej Górze?

jakbyś przyjechała, to jednak może w środku usiądziemy? Przez okno też widać big_smile

Nie kuś, nie kuś wink

No chooooooo big_smile
Dziś o 4 rano było widać. Pierwszy raz wstałam tu tak wcześnie i zamiast zająć się robotą, do której wstałam, to delektowałam się widokiem wschodzącego słońca nad górami... poezja... ale taka prawdziwa, nie jakieś rymowanki portowe Harvey'a big_smile

6,641

SonyXperia napisał/a:

Nie kuś, nie kuś wink

No chooooooo big_smile
Dziś o 4 rano było widać. Pierwszy raz wstałam tu tak wcześnie i zamiast zająć się robotą, do której wstałam, to delektowałam się widokiem wschodzącego słońca nad górami... poezja... ale taka prawdziwa, nie jakieś rymowanki portowe Harvey'a big_smile

To szanta "Port" Klenczona  tongue

6,642

Spoko Harvey, skoro jesteś na diecie, to "tatusiowanie" Ci nie grozi smile

A C.Ronaldo właśnie został tatą bliźniaków, jeden strzał, a dwa gole big_smile taaaaa....jasne, teraz już dzieci można sobie kupić....jak dla mnie to chore hmm

6,643

nie jakieś rymowanki portowe Harvey'a big_smile

Foch, że na piwo nie poszedł? lol

6,644 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 23:15:17)

SonyXperia napisał/a:

To szanta "Port" Klenczona  tongue

Ale ja o Harvey'u, nie o Klenczonie... no weź... o syrenkach i co można z nimi itd... takie przyziemne, a Babia nad tym... sad
Ale racja, Klenczon bardziej wart dyskusji big_smile

Harvey napisał/a:

Foch, że na piwo nie poszedł? lol

Kto? tongue

6,645

lody miętowe napisał/a:

Spoko Harvey, skoro jesteś na diecie, to "tatusiowanie" Ci nie grozi smile

Ale 500+ korci wink

lody miętowe napisał/a:

A C.Ronaldo właśnie został tatą bliźniaków, jeden strzał, a dwa gole big_smile taaaaa....jasne, teraz już dzieci można sobie kupić....jak dla mnie to chore hmm

W próbówkę się nie liczy tongue

Poza tym... będzie miał 4, z podstawioną laską smile

A i tak wszyscy wiedzą, że gej tongue

6,646

Kto? tongue

Co? tongue

6,647

Harvey napisał/a:

Kto? tongue

Co? tongue

Gdzie? tongue

A co do Ronaldo - gej, wiadomo, ale dzieci kocha... bo to widać... trochę się zastanawiałam nad tym, co z nich wyrośnie bez matki, ale w sumie nie one jedne bez matki się chowają... i jakoś wyrastają na ludzi, a tu jeszcze kasa wchodzi w grę, nie będą miały problemów finansowych... w sumie ciężki temat smile

6,648

Harvey, zobacz jaka łatwa kasa, oddasz swój cenny materiał genetyczny, bo szkoda żeby się marnował big_smile do banku nasienia, zarobisz i jeszcze zrobisz dobry uczynek big_smile

6,649

lody miętowe napisał/a:

Harvey, zobacz jaka łatwa kasa, oddasz swój cenny materiał genetyczny, bo szkoda żeby się marnował big_smile do banku nasienia, zarobisz i jeszcze zrobisz dobry uczynek big_smile

Eee, materiał to Ronaldo chyba ma swój, nie? Myślisz, że chciałby mieć dziecko z Harvey'em? big_smile

6,650

Bo ja wiem, skoro Ronaldo gej, a Harvey taki ładniutki tongue

6,651

A co do Ronaldo - gej, wiadomo, ale dzieci kocha... bo to widać... trochę się zastanawiałam nad tym, co z nich wyrośnie bez matki, ale w sumie nie one jedne bez matki się chowają... i jakoś wyrastają na ludzi, a tu jeszcze kasa wchodzi w grę, nie będą miały problemów finansowych... w sumie ciężki temat smile

Popatrz na dzieci Andzeliny Dżuli, albo Willa Smisa (a weź i przeliteruj te zagramaniczne nazwiska tongue ) albo te pokraki Steczkowskiej albo Górniak... Co wyrośnie? Nic ciekawego tongue

Chociaż córa Cindy Crawford zaczyna być... apetyczna wink

Zły Harvey, zły... brudne myśli... bleee, fuuuj.... tongue

6,652 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 23:43:57)

lody miętowe napisał/a:

Byle dziecko to była dziewczynka, bo Ronaldo też ładny, szkoda taki materiał na faceta zmarnować big_smile

6,653

lody miętowe napisał/a:

Zazdrościsz Ronaldo zgrabnego tyłka? tongue

6,654

lody miętowe napisał/a:

Byle dziecko to była dziewczynka, bo Ronaldo też ładny, szkoda taki materiał na faceta zmarnować big_smile

Oby nie...

przed milionami i po milionach:

http://i1.pudelekx.pl/89c829a261b21858822c97e13200a7b3e3c6e404/000-jpg

Chociaż i z miotły teraz da się zrobić wazę tongue

6,655

Harvey napisał/a:

Popatrz na dzieci Andzeliny Dżuli, albo Willa Smisa (a weź i przeliteruj te zagramaniczne nazwiska tongue ) albo te pokraki Steczkowskiej albo Górniak... Co wyrośnie? Nic ciekawego tongue

Chociaż córa Cindy Crawford zaczyna być... apetyczna wink

Szczerze, to Angelina i Brad jako rodzice w ogóle nie podchodzą mi do gustu, ładna z nich para, ale do wychowania dzieci mi nie pasują, jak dla mnie to te adopcje i reszta wyglądają na for fun, pokażmy światu, jacy jesteśmy wspaniali... Alanek na geja wyrośnie albo na życiową ciamajdę, nie życzę mu źle, ale takie mam wrażenie... "pokraki" to może za dużo powiedziane, nie? Co do wychowania się właściwie nie określę. ale syn wygląda, jakby gwiazdorzył, a jeszcze nie ma podstaw... a dzieci Willa Smitha to se muszę iść wyguglować, bo nie znam big_smile

6,656

Przed milionami, to nie ma nawet o czym gadać, a po milionach tym bardziej tongue

6,657

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Oby nie...

przed milionami i po milionach:

Chociaż i z miotły teraz da się zrobić wazę tongue

No, ale ta dziewczynka na wejściu by miała te miliony, więc wiesz tongue Jak planujesz dziecko z Ronaldo, to się nie krępuj big_smile

6,658

Masz rację Harvey, Ronaldo jest zrobiony i tyle, a tak w ogóle mi się nie podoba, zupełnie big_smile

6,659

No, ale ta dziewczynka na wejściu by miała te miliony, więc wiesz tongue Jak planujesz dziecko z Ronaldo, to się nie krępuj big_smile

Za stary dla mnie tongue

Tego nie kupi big_smile

6,660

lody miętowe napisał/a:

Masz rację Harvey, Ronaldo jest zrobiony i tyle, a tak w ogóle mi się nie podoba, zupełnie big_smile

A w moim  typie Ronaldo nie jest w ogóle i nigdy nie był. Ja tam zawsze wolałam jakichś krzywych czy coś zamiast południowców. Mój pierwszy chłopak był rudy, piegowaty i na dodatek uczył się w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym...

6,661

lody miętowe napisał/a:

ale jego miliony już tak wink

6,662

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A można wziąć miliony bez Ronaldo? Bo jak tak, to ja się piszę. A potem sobie na te miliony przygrucham kogoś krzywego w moim typie big_smile

6,663

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Czasem nawet miliony nie pomogą tongue

6,664

Nawet z milionami bym go nie chciała big_smile

Przecież wiadomo, że najlepsze są polskie chłopaki big_smile

6,665

3:0

i pozamiatane przez dziewczyny big_smile

Ten chłop co go weźmie to musiałby mieć jakiś spaczony gust... Rh, reflektujesz?

lol

Ps. No dobra, to było poniżej pasa... znaczy się, że nie fair tongue (a weź tu pisz bez dwuznaczności tongue )

6,666

A my tam nie wnikamy, co Ty rh robisz poniżej pasa... cool

6,667

A my tam nie wnikamy, co Ty rh robisz poniżej pasa... cool

Samobój...

Za mało piwa. Ot Gospodyni tongue

6,668

Ja piwo mam... A że się nie skusiłeś na zaproszenie, to - że zacytuję z innego wątku - Twój problem tongue

6,669

Jestem wymiernowany...Wy się tu fajnie bawicie a mnie poniewierała właśnie impra firmowa... żeberka bym polecił - inne były zbyt warzywne potrawy i dali nawet 2 rodzaje ryb ale się obroniłem, ciasta już mniej dobre... sad alkoholu nie mogłem aby nie zabić się o kuli. To co mnie dziwi po tej akurat imprezie, że ludzie, którzy zwykle nie gadają nagle czują się w obowiązku być towarzyscy - nie to, że im się chce ale czują, że dobry moment do pogadania smile

Harvey, dzięki! zabawiasz kobiety? no właśnie dobry Harvey, dobry Harvey... big_smile

6,670

Ja piwo mam... A że się nie skusiłeś na zaproszenie, to - że zacytuję z innego wątku - Twój problem tongue

Po pijaku nie prowadzę tongue

rh72 napisał/a:

Harvey, dzięki! zabawiasz kobiety? no właśnie dobry Harvey, dobry Harvey... big_smile

Rano przeczytasz... i odwołasz wink

6,671

Taaaa... cwaniaku - ja krzywy i mogę być rudy tongue a mnie tak nie zapraszasz... napisz wyraźnie Santa: krzywy, rudy i młody - wykapany Harvey, cholera... tongue kolejny konkurent...

6,672

Co to są zbyt warzywne potrawy???

6,673 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-01 01:01:27)

Harvey napisał/a:

Tory kolejowe też do mnie są. Wymówka tongue mizogin tongue

rh72 napisał/a:

Taaaa... cwaniaku - ja krzywy i mogę być rudy tongue a mnie tak nie zapraszasz... napisz wyraźnie Santa: krzywy, rudy i młody - wykapany Harvey, cholera... tongue kolejny konkurent...

Nie, no, jak krzywy i rudy, to też możesz być. Tylko flaszkę przywieź big_smile

6,674

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Rano przeczytasz... i odwołasz wink

Czytałem, gadają jeszcze z Tobą, to znaczy, że jest OK lub:

1. lody sobie kombinuje kto Ty i próbuje podejść jak się dowiedzieć ile masz lat co wygra krzynkę
2. Santa wstała zbyt rano, widok ją oszołomił i nie doszła do siebie
3. Słoneczko ma wolne, jest zestresowana, przeniosła się do świata nierzyczywistego

więc nie miałeś nic trudnego do roboty - wystarczyło COŚ powiedzieć typu kto? co? gdzie? big_smile ale pewne teksty zrozumiem jutro big_smile tfu... dzisiaj...

6,675

Co to są zbyt warzywne potrawy???

Coś co ma w sobie jakieś warzywo, nawet ziemniaki big_smile na imprezach działa dieta niemieszania: tylko mięcho, ciasta i alkohol tongue Te ostatni wypadł dzisiaj sad

Mam za to banalny przepis na taką krówkówkę - takie coś jak kukułkówka do zrobienia w 5 minut smile

6,676

Bym zjadła boczek... albo pierogi... jesu, musicie wiecznie o jedzeniu???

6,677

Harvey napisał/a:

Tory kolejowe też do mnie są. Wymówka tongue mizogin tongue

rh72 napisał/a:

Nie, no, jak krzywy i rudy, to też możesz być. Tylko flaszkę przywieź big_smile

Ale jak się przefarbuję i nie zawezwiesz skutecznie to będę Ciebie prześladował w snach - i piwo ci obrzydzę po dnie ostatnie big_smile

6,678 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-07-01 01:09:31)

A weź mi nie mów. Dzisiaj/wczoraj mi się śnił mój były mąż. Pewnie dlatego nie miałam problemu z pobudką o 4. Wolałam wstać.

6,679

Bym zjadła boczek...

Dzisiaj kupiony, świeżutki z lokalnej masarni smile

albo pierogi...

no były ale nie próbowałem - jakbyś wcześniej powiedziała to bym kilka do kieszeni wrzucił i jak znalazł smile

6,680

rh72 napisał/a:

krzywy, rudy i młody - wykapany Harvey, cholera...

Rudy?

Rudy????

Rudy???????????

No trzymajcie mnie albo naślę na niego chłopaków!!

6,681 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 01:16:03)

A weź mi nie mów. Dzisiaj/wczoraj mi się śnił mój były mąż. Pewnie dlatego nie miałam problemu z pobudką o 4. Wolałam wstać.

Karę już więc znasz... wódka jest lub kupię ulubioną... smile Sony też da się wyciągnąć...  - ciężką pracą i jeszcze jednym urlopem i się zagubi i będzie nagle miła i się zgodzi... smile

lody pilnowane przez Wilka - więc pozamiatane...

A Harvey? A Harvey? Ty masz 18 lat abyśmy nie trafili do więzienia za rozpijanie nieletnich?

6,682

rh72 napisał/a:

Bym zjadła boczek...

albo pierogi...

no były ale nie próbowałem - jakbyś wcześniej powiedziała to bym kilka do kieszeni wrzucił i jak znalazł smile

Kuuuuusisz big_smile A boczuś tylko podwędzany czy jakiś bardziej, do zjedzenia na surowo?
A pierogi z czym? Bo ja fanka kapusty i grzybów, z mięsem też wtranżolę, ale mniej chętnie big_smile big_smile big_smile

6,683

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Rudy?

Rudy????

Rudy???????????

A ja tam rudych lubię. Zwłaszcza, jak mają ze sobą flaszkę.

6,684 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-01 01:18:03)

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Rudy?

Rudy????

Rudy???????????

Na geja też tak reagowałeś a wyszło na nasze... już dobrze... już cichutko... widzisz? nic strasznego tongue

6,685

rh72 napisał/a:

Bym zjadła boczek...

albo pierogi...

Kuuuuusisz big_smile A boczuś tylko podwędzany czy jakiś bardziej, do zjedzenia na surowo?
A pierogi z czym? Bo ja fanka kapusty i grzybów, z mięsem też wtranżolę, ale mniej chętnie big_smile big_smile big_smile

Boczuś pieczony z jakimis ziołami na skórce... Pierogi na imprezie były ale nie wiem z czym... Ale raczej nie z serem bo nie było śmietany lol

6,686

Flache taaa

Rudą dziewczynę też

Ale mnie od rudych? hmm

Rh, no bezlitosny po wypiciu jesteś... tongue

6,687

rh72 napisał/a:

Boczuś pieczony z jakimis ziołami na skórce...

Boshe, z ziołami... nie wstyd tak boczku marnować, żeby jakieś śmieci na niego nakładać????

6,688

Harvey napisał/a:

Flache taaa

Rudą dziewczynę też

Ale mnie od rudych? hmm

Rh, no bezlitosny po wypiciu jesteś... tongue

Harvey bezlitosny dla Ciebie bym był gdybym napisał po prawdzie, że ryży ale zładniłem tongue

6,689

rh72 napisał/a:

Boczuś pieczony z jakimis ziołami na skórce...

Boshe, z ziołami... nie wstyd tak boczku marnować, żeby jakieś śmieci na niego nakładać????

Kolejne narzekanie - mogę to ściąć, pasuje? big_smile Może oni to dla ładności robia?

6,690

No tak, poszedł na impre i zamiast jakieś kobitki podrywać, to tylko przegląd talerzy robił big_smile a później, że kilogramów za dużo big_smile hahah...gorzej jak Ty z tych, co to z jakiejś impry wracają i stwierdzają, że są nadal głodni big_smile

6,691

lody miętowe napisał/a:

No tak, poszedł na impre i zamiast jakieś kobitki podrywać, to tylko przegląd talerzy robił big_smile a później, że kilogramów za dużo big_smile hahah...gorzej jak Ty z tych, co to z jakiejś impry wracają i stwierdzają, że są nadal głodni big_smile

Mój ojciec taki był - po imprezie, w domu był głodny. Ja nic cały dzień nie jadłem do 19:00 bo po co? A kobitki? smile Nie powiem... Z pewną panią zrobiliśmy przegląd jej tatuaży - niesamowite miała smile Talerz przeglądałem raz plus jakaś podstawka do filiżanki z 2 ciastkami i kilka mieszańców - drinków bezalkoholowych. Impreza była tym razem kulturalna i bez ekscesów jak 'zawieszony' kolega na kolanach siedzi i zasnął bo do łóżka nie doszedł - niepełny metr miał (wyglądało dosłownie jakby się modlił przed łóżkiem) i co dla niego najgorsze - drzwi zostawił otwarte na oścież sad

6,692

Sprawa wygląda tak: wczoraj miałam wolne, świeciło słońce - nie opalałam się, dzisiaj mam wolne, chcę się opalić - nie świeci słońce  mad big_smile

6,693

SonyXperia napisał/a:

Sprawa wygląda tak: wczoraj miałam wolne, świeciło słońce - nie opalałam się, dzisiaj mam wolne, chcę się opalić - nie świeci słońce  mad big_smile

Zaproś mnie... pochucham tongue nie piłem - będzie bezalkoholowo...naprawdę nie wiesz ale to moje to milsze tongue

6,694

Co ma słońce do chuchania? tongue Tyle co piernik do wiatraka? big_smile

6,695

SonyXperia napisał/a:

Co ma słońce do chuchania? tongue Tyle co piernik do wiatraka? big_smile

Przyjemność, wygrzanie i w zależności od tego jak blisko będę chuchał ślady bardziej trwałe w kilku miejscach... smile

Posty [ 6,631 do 6,695 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024