Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 99 100 101 102 103 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,501 do 6,565 z 9,305 ]

6,501

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

...kopa w 4 litery.

Jak nie z przodu o tych 4 literach to nie boli... przereklamowane... big_smile

Wiesz z autopsji? big_smile

6,502 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 16:36:57)

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

...kopa w 4 litery.

Ja mam takie twarde, że prędzej nogę sobie złamię. big_smile Ale jak bym dostał z przodu to bym nie wstał. big_smile

A teraz wybaczcie, że was opuszczam, ale czas iść po cifa i wyszorować buty przed moim jutrzejszym powrotem na boisko. tongue Potem opowiem czy cif się sprawdził. big_smile Po rocznej przerwie znowu będę grał na orliku. tongue

6,503

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz, jedyne co po rusku rozumiem to zajac, spasiba. big_smile Ale ten zwrot Ruska to moje zdanie odnośnie tego co napisałeś o lodach, zrozumiesz bez problemu. big_smile

Zajac i spasiba... big_smile Mam sobie sam wybrać? big_smile big_smile big_smile

No Panie, nie udawaj Pan Greka i czytaj całe zdanie. big_smile tongue

Spasiba...

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

...kopa w 4 litery.

Ja mam takie twarde, że prędzej nogę sobie złamię. big_smile Ale jak bym dostał z przodu to bym nie wstał. big_smile

A teraz wybaczcie, że was opuszczam, ale czas iść po cifa i wyszorować buty przed moim jutrzejszym powrotem na boisko. tongue Potem opowiem czy cif się sprawdził. big_smile Po rocznej przerwie znowu będę grał na orliku. tongue

...zajac tongue

6,504

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

...kopa w 4 litery.

A skąd niby? Wilka nie słuchaj... żaden facet takich nie ma... no chyba, że sztuczne big_smile big_smile big_smile

6,505

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:

A skąd niby? Wilka nie słuchaj... żaden facet takich nie ma... no chyba, że sztuczne big_smile big_smile big_smile

Wolę słuchać Ciebie tongue

6,506 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-27 16:44:45)

Han_Na napisał/a:

Wolę słuchać Ciebie tongue

Echhhh... jakbyś Ty jeszcze posłuszna była... echhhh... big_smile No samo dobre by było tongue

6,507

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale 4 litery są z przodu i z tyłu. big_smile Przecież napisałem, że tylko 4 litery z tyłu mam twarde. big_smile

6,508 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-27 16:48:53)

AloneWolf90 napisał/a:

Ale 4 litery są z przodu i z tyłu. big_smile Przecież napisałem, że tylko 4 litery z tyłu mam twarde. big_smile

Napisałeś, ze masz twarde... (nie twardą) i że byś nie wstał, jak z przodu big_smile bądź precyzyjniejszy bo wychodzi, że jak dostaniesz w swoje twarde jaja to idziesz spać big_smile big_smile big_smile

6,509

A ciekawostka smile

http://joemonster.org/images/vad/img_41177/fa9c2b1ed70bc420989d39241f63da10.jpg

6,510 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 17:33:07)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Napisałeś, ze masz twarde... (nie twardą) i że byś nie wstał, jak z przodu big_smile bądź precyzyjniejszy bo wychodzi, że jak dostaniesz w swoje twarde jaja to idziesz spać big_smile big_smile big_smile

Oj nie masz nawet cząstki humanisty w sobie. tongue Przyjdzie Sony, przyjdzie lody to Cię douczą. smile Odmiana przymiotników się kłania, napisałem, że mam twarde w znaczeniu cztery litery....

Ale wiesz, mnie nie zależy, żebyś to Ty mnie rozumiał. tongue

6,511

AloneWolf90 napisał/a:

Oj nie masz nawet cząstki humanisty w sobie. tongue Przyjdzie Sony, przyjdzie lody to Cię douczą. smile Odmiana przymiotników się kłania, napisałem, że mam twarde w znaczeniu cztery litery....
Ale wiesz, mnie nie zależy, żebyś to Ty mnie rozumiał. tongue

Humanista powiedział tongue I już mnie swoją paczką straszy tongue

Pani na lekcji polskiego: Jasiu czy wiesz kto to Mickiewicz czy Słowiański?
Jasiu: No co?! A Pani wie, kto to Kazik i Jacenty?! Mam lepszą paczkę...

6,512

A tego sobie posłuchajcie... długie bo prawie 45 minut ale niejednoznaczne big_smile

6,513

Całe życie byłam przekonana, że facet ma twardych 5 liter z przodu....
Czego ja się na stare lata dowiaduje

6,514

Han_Na napisał/a:

Całe życie byłam przekonana, że facet ma twardych 5 liter z przodu....
Czego ja się na stare lata dowiaduje

Zależy co masz na myśli z przodu. tongue Ale w mowie potocznej lub wulgarnej wszystko z przodu jest na 4 litery (za co byś się nie wzięła. big_smile). big_smile Z resztą, 4 litery z tyłu też nie pochodzą od medycznego określenia...

rh72 napisał/a:

A tego sobie posłuchajcie... długie bo prawie 45 minut ale niejednoznaczne big_smile

Ekstra filmik, nie miałem żadnych problemów by wysiedzieć te 45 minut. Nie wszystko mi się podobało, ale gość ma talent do mówienia i dość mądrze gada. smile

6,515

Wolf.... panie inżynierze od samochodów....
P-E-N-I-S
5 liter

6,516

Han_Na napisał/a:

P-E-N-I-S
5 liter

Znam bardziej wulgarne i też na 5 big_smile

6,517 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 19:05:59)

Han_Na napisał/a:

P-E-N-I-S
5 liter

Ja nie mogę przeliterować. tongue Ale często taki napis jest na murach. big_smile Penis jest medycznym określeniem a cztery litery z tyłu nie. wink

A o kopaniu w jaja z przodu to szanowne Panie nie słyszały? big_smile

I wszystko z przodu może być na cztery litery. big_smile

6,518

santapietruszka napisał/a:
Han_Na napisał/a:

P-E-N-I-S
5 liter

Ja też big_smile Ale chciałam być grzeczna tongue I na 4 litery też znam.

6,519

Han_Na napisał/a:
Han_Na napisał/a:

P-E-N-I-S
5 liter

To co się czepiasz? tongue

6,520

AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

P-E-N-I-S
5 liter

Ja nie mogę przeliterować. tongue Ale często taki napis jest na murach. big_smile Penis jest medycznym określeniem a cztery litery z tyłu nie. wink

A o kopaniu w jaja z przodu to szanowne Panie nie słyszały? big_smile

I wszystko z przodu może być na cztery litery. big_smile

C-H-U-J?

Ja znam tylko werbalne kopanie w jaja. Tzn tylko takie stosuje. Wolf... nic z tego co tu piszemy o 4 czy tam 5 literach NIE jest na poważnie.

6,521

AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

To co się czepiasz? tongue

Ja się nie czepiam. To żart był.

6,522

Oj dobrze Han_Na, że nam przeliterowałaś, bo byśmy sie nie domyslili:)

6,523

Wilk to ma czuły punkt, ale ani z tyłu, ani z przodu i po niemiecku też na cztery litery będzie big_smile

6,524

lody miętowe napisał/a:

Ktoś kogo palcem nie pokaże miał problem

6,525 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 19:24:18)

lody miętowe napisał/a:

Wilk to ma czuły punkt, ale ani z tyłu, ani z przodu i po niemiecku też na cztery litery będzie big_smile

Nie z tyłu 4 polskie litery odpowiadają 5 niemieckim. big_smile

A to słowo to Arsch

Edit Chyba teraz załapałem. big_smile Herz?

A może chodzi o głowę? Kopf? big_smile

6,526 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 19:23:32)

Han_Na napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A oglądałaś władcę pierścieni. big_smile To język Mordoru, którym ja tu nie przemówię. big_smile

A w końcu ja jestem czarodziejem. tongue

"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nigdy nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy, kiedy ma na to ochotę." tongue

6,527

Nie, nie,nie Wilk, jejku czyli to nie aż taki czuły punkt big_smile 

A buciki wyczyszczone, na błysk, biel daje po oczach smile

6,528

lody miętowe napisał/a:

Nie, nie,nie Wilk, jejku czyli to nie aż taki czuły punkt big_smile 

A buciki wyczyszczone, na błysk, biel daje po oczach smile

Tak tylko sznurówki trochę brudne i bardziej szare niż białe. sad

6,529

AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A oglądałaś władcę pierścieni. big_smile To język Mordoru, którym ja tu nie przemówię. big_smile

"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nigdy nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy, kiedy ma na to ochotę." tongue

Jasne, że oglądałam smile
Ja listu z Hogwartu nie dostałam i przybywam wtedy, kiedy się umawiam smile

6,530

Han_Na napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Jasne, że oglądałam smile
Ja listu z Hogwartu nie dostałam i przybywam wtedy, kiedy się umawiam smile

A Interstellar też? tongue Tam czas przestaję być zmienną. tongue

6,531

Interstellar nie oglądałam. Tam czas może nie jest zmienną, ale w świecie realnym a i owszem. Tik tok tik tok tik tok tik tok

6,532 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 20:00:56)

Han_Na napisał/a:

Interstellar nie oglądałam. Tam czas może nie jest zmienną, ale w świecie realnym a i owszem. Tik tok tik tok tik tok tik tok

Ja utknąłem gdzieś pomiędzy fikcją (marzeniami), a światem realnym...

Wolę tą muzykę niż tik tok. Od tik tok można zawału dostać....

Tik tok to muzyka z interstellara:

6,533

Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa tongue
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocji smile

6,534

Han_Na napisał/a:

Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa tongue
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocji smile

Tylko wiesz co oryginał to nie to samo co podróba. tongue Ten gość z filmiku rh72 biję Szustaka na głowę dysfonią, poczuciem humoru, gestykulacja, jest po prostu doskonałym mówca  i nie przynudza, chcę się go oglądać. wink Szustak 5 min to max. big_smile

6,535

AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Tylko wiesz co oryginał to nie to samo co podróba. tongue Ten gość z filmiku rh72 biję Szustaka na głowę dysfonią, poczuciem humoru, gestykulacja, jest po prostu doskonałym mówca  i nie przynudza, chcę się go oglądać. wink Szustak 5 min to max. big_smile

Dla mnie Szustak nie przynudza. Bije na głowę cały kler pod względem haryzmy

6,536

Han_Na napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Dla mnie Szustak nie przynudza. Bije na głowę cały kler pod względem haryzmy

Dobra nie jest taki zły, ale ma głos jak do radia, a ja bardziej lubię aktorski, ale faktycznie jak na klechę dobrze gada. big_smile

6,537

Prawie randkujecie big_smile big_smile big_smile I do tego z emocjami big_smile big_smile big_smile Oj tam oj tam big_smile

6,538

No przepraszam, ale tak stonka za stronką? lol I to ja? big_smile

6,539

No tak, wrzucił filmik na 45 minut, a ile Cię Rh nie było....dłużej:) nie żebym Cię z czasu rozliczała, zupełnie nie tongue

Ja tam robactwa nie lubię i "stonkę" Ci oddaje, a ciesz się, nie ma nic fajniejszego w życiu niż cieszyć się z małych rzeczy big_smile

Hahaha.....niektórzy nie mają wyboru i muszą cieszyć się z "małych rzeczy" big_smile

Nie lubię burz:/ a u mnie zaraz będzie armagedon:/

6,540

lody miętowe napisał/a:

No tak, wrzucił filmik na 45 minut, a ile Cię Rh nie było....dłużej:) nie żebym Cię z czasu rozliczała, zupełnie nie tongue

Ja tam robactwa nie lubię i "stonkę" Ci oddaje, a ciesz się, nie ma nic fajniejszego w życiu niż cieszyć się z małych rzeczy big_smile

Hahaha.....niektórzy nie mają wyboru i muszą cieszyć się z "małych rzeczy" big_smile
Nie lubię burz:/ a u mnie zaraz będzie armagedon:/

No przyłapała a byłem pewny, że zgasiłem światło i już takich głupich błędów nie robię smile Coś innego byś oddała. Pewnie, że niektórzy ale zwykle zaszczyt spada na kobietę bo jej trudniej się cieszyć z tych małych rzeczy tongue No a co to za chmury idą - aż koniec świata? sad

https://media2.pl/g/750/50821.jpg

6,541

To teraz już wiem, co Ty Rh w wolnych chwilach robisz, wędrujesz po górach i dolinach tongue a i szczyty zdobywasz tongue
Aaaaaa.....i zrozumiałam, że nie ważne, że mały, ważne, że szprytny big_smile

6,542

Ty pójdziesz górą a ja doliną smile

6,543

rh72 napisał/a:

Ty pójdziesz górą a ja doliną smile

... i to w godzinie zero wink Haha, ale się wstrzeliłeś z tym postem smile

6,544

Oświadczyny tylko przy pełni księżyca big_smile Godzina duchów choć lody zaraz przypiszą mi inną kreaturę big_smile

Jasiu pyta się taty:
-Tato czy ty przeżyłeś miesiąc miodowy z mamą?
-Pewnie, przecież tu stoję!

tongue

6,545 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-28 19:31:51)

Zgwałciła mój umysł... sad ratuje 6989 ludzi... (7000 - 1 zamachowiec - 10 Polaków) i czy by jej tych 10 Polaków przeszło przez gardło jak to byli jej bliscy...? argumentum at znieczulicum i bezrefleksum dała sad Czyli co? Jeśli ich nie przygarniemy to oni zginą? Logika bez pokrycia... 10 Polaków to nie cena życia tylko naszej dobroci...

Ano normalnie i zwykle - ilość się liczy - to czasami racja tylko często nie trzeba tak poświęcać się dla kogoś neutral No, rąbła sad dla mnie rąbła...

6,546

Hahahaha......naprawdę, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad wypowiedzią tej Pani hmm  szkoda komentować(chyba, że to z kontekstu wyrwane, bo tylko fragment)

No pieśni patriotycznych to jeszcze tutaj nie było,  tak więc jak będziesz się Rh kiedyś oświadczał, to wiesz.....będzie niebanalnie smile

6,547

Męczy mnie pewna duperela... No po prostu muszę napisać... big_smile Kindersztuba pisania postów i odnoszenie do nicka. Może inaczej myślicie ale sobie umyśliłem coby użytkować Wasze nicki wg tego, jak sami napisaliście więc lody i rampampam piszę z małej literki a Wolf czy Han_na z dużej - tak się przedstawiliście... smile Chyba, że początek zdania - wtedy kombinuję, co ma przewagę - teraz doszedłem do wniosku, że początek zdania!

Logika musi być lol

6,548

lody... nie tylko diamenty... )

Nie tylko diamenty

Zgodnie ze słowami piosenki, diamenty są najlepszymi przyjaciółmi każdej dziewczyny, ale prawdę tę należy traktować z przymrużeniem oka, bo z pewnością znajdą się kobiety, które wolą mniej okazałe błyskotki. Niemniej jednak najcenniejsze kamienie szlachetne to bezpieczne, bo klasyczne  i uniwersalne, rozwiązanie. Pierścionek ozdobiony diamentem, czyli najtwardszą substancją, jaka istnieje na tej planecie, to symbol trwałości, wierności i nieprzemijalności uczucia łączącego zakochanych. Ci, którzy wolą mniej standardowe rozwiązania, mogą zdecydować się na przykład na pierścionek z szafirem, rubinem albo szmaragdem. Każdemu z nich przypisuje się inne znaczenie. Nazywany „kamieniem wiary i spokoju” szafir uznawany za najbardziej „uduchowiony” ze wszystkich kamieni szlachetnych, już w starożytności postrzegany był jako symbol nieba i niewinności stojący na straży godności narzeczonych. Głęboka czerwień rubinu to z kolei symbol miłości, zjednoczenia dusz, życia, pierwotnej energii i ognia, ale również przemiany. Ostatni z wymienionych kamieni, czyli szmaragd, za sprawą św. Jana został zaliczony w poczet dwunastu kamieni Niebiańskiej Jerozolimy. Niektórzy uważają, że chroni nas przed działaniem mocy piekielnych. Swoją symbolikę zawdzięcza zielonej barwie, odnoszącej się do harmonii przyrody i jej życiodajnej siły. Zgodnie z tradycją chrześcijańską, symbolizuje również czystość, wiarę oraz nieśmiertelność.

6,549

Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania big_smile
A może trolle w upały nie siedzą przed kompem?

A mnie się wydarzyło coś, co tylko mnie może się wydarzyć w upał big_smile rozleciał mi się - hm, toalet big_smile big_smile big_smile i zero faceta w pobliżu, nawet takiego rh big_smile
I radź sobie, babo, sama big_smile

6,550 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-28 21:04:51)

Trolle w upały opalają się wink

santa, przyznaj się, nie rozleciał się, tylko zepsułaś tongue

6,551 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:07:27)

Ale im dobrze... a ja muszę pracować... sad

Nie zepsułam big_smile akurat nie ja big_smile
Młody zepsuł parę tygodni temu, jak miał zły humor i odmawiał sikania big_smile wyrwał cały big_smile
Jakoś to się przykręciło i nawet silikonem się otrzaskało, ale dzisiaj odmówiło posłuszeństwa całkiem big_smile
Taki ze mnie hydraulik, jak z koziej d... trąbka big_smile

6,552

Opalają się w pracy papierosami ? tongue

6,553 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-28 21:08:36)

Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania big_smile

A mnie się wydarzyło coś, co tylko mnie może się wydarzyć w upał big_smile rozleciał mi się - hm, toalet big_smile big_smile big_smile i zero faceta w pobliżu, nawet takiego rh big_smile

Jak Ci się rozleciał? smile Połączone siedzisko z rezerwuarem wody czy górny oddzielny dolnopłuk czy zabudowane i podwieszone? Zdjecie zrob - może tak coś podpowiem, jak się poznam... i na priv...

6,554

SonyXperia napisał/a:

Opalają się w pracy papierosami ? tongue

A to akurat mogę. Z tym, że przeważnie wychodzę na balkon się opalać big_smile

6,555 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:11:42)

rh72 napisał/a:

Jak Ci się rozleciał? smile Połączone siedzisko z rezerwuarem wody czy górny oddzielny dolnopłuk czy zabudowane i podwieszone? Zdjecie zrob - może tak coś podpowiem, jak się poznam... i na priv...

Kompakt, ale dzięki, dzięki, już opisałam wyżej, wyleciał cały tongue + rura odpływowa była też tak miła, że pękła, nie wytrzymała upojnej zabawy big_smile
Spoko, już ogarnięte, zdjęć kibelka nie będę wysyłać przecież big_smile nawet na pw big_smile

Ale skoro się tak oferujesz, to podobno cza mi będzie za jakiś czas wymienić jakiś automat w spłuczce, dowiedziałam się tongue bo ciecze tongue to zapraszam tongue

6,556

Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być  rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów big_smile

6,557

lody miętowe napisał/a:

... więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Nie, to nie wrózy dobrze tongue Dla rh ... tongue

6,558

rh72 napisał/a:

Kompakt, ale dzięki, dzięki, już opisałam wyżej, wyleciał cały tongue + rura odpływowa była też tak miła, że pękła, nie wytrzymała upojnej zabawy big_smile
Spoko, już ogarnięte, zdjęć kibelka nie będę wysyłać przecież big_smile nawet na pw big_smile

Ale skoro się tak oferujesz, to podobno cza mi będzie za jakiś czas wymienić jakiś automat w spłuczce, dowiedziałam się tongue bo ciecze tongue to zapraszam tongue

Dawaj zdjęcie tej spłuczki i automatu... smile Trzeba podjechać... smile

6,559

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie tylko... smile

6,560 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:23:00)

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja piszę rh, bo rh72 to za długo. A co do reszty logiki się zgadzam. Też jej używam, nick to nick, jak ktoś sam siebie nazwał z małej, to należy to uszanować. No, ale rh to co innego big_smile Kojarzy mi się z Rh(+) i Rh(-) big_smile

Rh, na pewno chcesz zdjęcie mojej spłuczki, a nie np. moje? tongue Przemyślałeś, co piszesz? tongue

6,561

lody miętowe napisał/a:

Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być  rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów big_smile

Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała... mad

6,562 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:27:25)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała... mad

Ja wolę srebro zamiast złota. Powaga.

A propos naprawiania, to rozleciał mi się też kolczyk, srebrny i odleciał z niego bursztyn. Czym to mogę przykleić, bo to było przyklejone wcześniej? Jakiś specjalny klej czy ogarnę np. kropelką, wikolem, butapremem czy coś? Ktoś wie? Chciałam się skusić na kropelkę, bo to moje ulubione, ale się boję, że spieprzę... a to ulubione... sad

6,563

Hahaha.....tylko srebro big_smile

6,564 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-28 21:28:07)

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja piszę rh, bo rh72 to za długo. A co do reszty logiki się zgadzam. Też jej używam, nick to nick, jak ktoś sam siebie nazwał z małej, to należy to uszanować. No, ale rh to co innego big_smile Kojarzy mi się z Rh(+) i Rh(-) big_smile

Rh, na pewno chcesz zdjęcie mojej spłuczki, a nie np. moje? tongue Przemyślałeś, co piszesz? tongue

Więc lody mnie nie szanują!

Przez spłuczkę do zwycięstwa aby winda była bo noga dalej 'obca' - jak nie ma będzie ślimak po schodach - raz mi sie zdarzyło - da radę
Połączenie zdjęć będzie idealne ale mnie uprzedziłaś bo najpierw chciałem sprawdzić możliwości techniczne aby potem nie było odmawiania smile

6,565

Santa, nie ma to jak czarna seria, jak się coś psuje, to wszystko jednocześnie smile

Posty [ 6,501 do 6,565 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 99 100 101 102 103 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024