Han_Na napisał/a:...kopa w 4 litery.
Jak nie z przodu o tych 4 literach to nie boli... przereklamowane...
Wiesz z autopsji?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiesz z autopsji?
Ja mam takie twarde, że prędzej nogę sobie złamię. Ale jak bym dostał z przodu to bym nie wstał.
A teraz wybaczcie, że was opuszczam, ale czas iść po cifa i wyszorować buty przed moim jutrzejszym powrotem na boisko. Potem opowiem czy cif się sprawdził.
Po rocznej przerwie znowu będę grał na orliku.
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Wiesz, jedyne co po rusku rozumiem to zajac, spasiba.
Ale ten zwrot Ruska to moje zdanie odnośnie tego co napisałeś o lodach, zrozumiesz bez problemu.
Zajac i spasiba...
Mam sobie sam wybrać?
![]()
![]()
No Panie, nie udawaj Pan Greka i czytaj całe zdanie.
![]()
Spasiba...
rh72 napisał/a:Han_Na napisał/a:...kopa w 4 litery.
Ja mam takie twarde, że prędzej nogę sobie złamię.
Ale jak bym dostał z przodu to bym nie wstał.
A teraz wybaczcie, że was opuszczam, ale czas iść po cifa i wyszorować buty przed moim jutrzejszym powrotem na boisko.
Potem opowiem czy cif się sprawdził.
Po rocznej przerwie znowu będę grał na orliku.
...zajac
rh72 napisał/a:Han_Na napisał/a:...kopa w 4 litery.
Wiesz z autopsji?
A skąd niby? Wilka nie słuchaj... żaden facet takich nie ma... no chyba, że sztuczne
Han_Na napisał/a:rh72 napisał/a:Jak nie z przodu o tych 4 literach to nie boli... przereklamowane...
Wiesz z autopsji?
A skąd niby? Wilka nie słuchaj... żaden facet takich nie ma... no chyba, że sztuczne
![]()
![]()
Wolę słuchać Ciebie
Wolę słuchać Ciebie
Echhhh... jakbyś Ty jeszcze posłuszna była... echhhh... No samo dobre by było
Han_Na napisał/a:rh72 napisał/a:Jak nie z przodu o tych 4 literach to nie boli... przereklamowane...
Wiesz z autopsji?
![]()
![]()
Ale 4 litery są z przodu i z tyłu. Przecież napisałem, że tylko 4 litery z tyłu mam twarde.
Ale 4 litery są z przodu i z tyłu.
Przecież napisałem, że tylko 4 litery z tyłu mam twarde.
Napisałeś, ze masz twarde... (nie twardą) i że byś nie wstał, jak z przodu bądź precyzyjniejszy bo wychodzi, że jak dostaniesz w swoje twarde jaja to idziesz spać
A ciekawostka
AloneWolf90 napisał/a:Ale 4 litery są z przodu i z tyłu.
Przecież napisałem, że tylko 4 litery z tyłu mam twarde.
Napisałeś, ze masz twarde... (nie twardą) i że byś nie wstał, jak z przodu
bądź precyzyjniejszy bo wychodzi, że jak dostaniesz w swoje twarde jaja to idziesz spać
![]()
![]()
Oj nie masz nawet cząstki humanisty w sobie. Przyjdzie Sony, przyjdzie lody to Cię douczą.
Odmiana przymiotników się kłania, napisałem, że mam twarde w znaczeniu cztery litery....
Ale wiesz, mnie nie zależy, żebyś to Ty mnie rozumiał.
Oj nie masz nawet cząstki humanisty w sobie.
Przyjdzie Sony, przyjdzie lody to Cię douczą.
Odmiana przymiotników się kłania, napisałem, że mam twarde w znaczeniu cztery litery....
Ale wiesz, mnie nie zależy, żebyś to Ty mnie rozumiał.
Humanista powiedział I już mnie swoją paczką straszy
Pani na lekcji polskiego: Jasiu czy wiesz kto to Mickiewicz czy Słowiański?
Jasiu: No co?! A Pani wie, kto to Kazik i Jacenty?! Mam lepszą paczkę...
A tego sobie posłuchajcie... długie bo prawie 45 minut ale niejednoznaczne
Całe życie byłam przekonana, że facet ma twardych 5 liter z przodu....
Czego ja się na stare lata dowiaduje
Całe życie byłam przekonana, że facet ma twardych 5 liter z przodu....
Czego ja się na stare lata dowiaduje
Zależy co masz na myśli z przodu. Ale w mowie potocznej lub wulgarnej wszystko z przodu jest na 4 litery (za co byś się nie wzięła.
).
Z resztą, 4 litery z tyłu też nie pochodzą od medycznego określenia...
A tego sobie posłuchajcie... długie bo prawie 45 minut ale niejednoznaczne
Ekstra filmik, nie miałem żadnych problemów by wysiedzieć te 45 minut. Nie wszystko mi się podobało, ale gość ma talent do mówienia i dość mądrze gada.
Wolf.... panie inżynierze od samochodów....
P-E-N-I-S
5 liter
P-E-N-I-S
5 liter
Znam bardziej wulgarne i też na 5
P-E-N-I-S
5 liter
Ja nie mogę przeliterować. Ale często taki napis jest na murach.
Penis jest medycznym określeniem a cztery litery z tyłu nie.
A o kopaniu w jaja z przodu to szanowne Panie nie słyszały?
I wszystko z przodu może być na cztery litery.
Han_Na napisał/a:Wolf.... panie inżynierze od samochodów....
P-E-N-I-S
5 literZnam bardziej wulgarne i też na 5
Ja też Ale chciałam być grzeczna
I na 4 litery też znam.
santapietruszka napisał/a:Han_Na napisał/a:Wolf.... panie inżynierze od samochodów....
P-E-N-I-S
5 literZnam bardziej wulgarne i też na 5
Ja też
Ale chciałam być grzeczna
I na 4 litery też znam.
To co się czepiasz?
Han_Na napisał/a:Wolf.... panie inżynierze od samochodów....
P-E-N-I-S
5 literJa nie mogę przeliterować.
Ale często taki napis jest na murach.
Penis jest medycznym określeniem a cztery litery z tyłu nie.
A o kopaniu w jaja z przodu to szanowne Panie nie słyszały?
I wszystko z przodu może być na cztery litery.
C-H-U-J?
Ja znam tylko werbalne kopanie w jaja. Tzn tylko takie stosuje. Wolf... nic z tego co tu piszemy o 4 czy tam 5 literach NIE jest na poważnie.
Han_Na napisał/a:santapietruszka napisał/a:Znam bardziej wulgarne i też na 5
Ja też
Ale chciałam być grzeczna
I na 4 litery też znam.
To co się czepiasz?
Ja się nie czepiam. To żart był.
Oj dobrze Han_Na, że nam przeliterowałaś, bo byśmy sie nie domyslili:)
Wilk to ma czuły punkt, ale ani z tyłu, ani z przodu i po niemiecku też na cztery litery będzie
Oj dobrze Han_Na, że nam przeliterowałaś, bo byśmy sie nie domyslili:)
Ktoś kogo palcem nie pokaże miał problem
Wilk to ma czuły punkt, ale ani z tyłu, ani z przodu i po niemiecku też na cztery litery będzie
Nie z tyłu 4 polskie litery odpowiadają 5 niemieckim.
A to słowo to Arsch
Edit Chyba teraz załapałem. Herz?
A może chodzi o głowę? Kopf?
lody miętowe napisał/a:Oj dobrze Han_Na, że nam przeliterowałaś, bo byśmy sie nie domyslili:)
A oglądałaś władcę pierścieni. To język Mordoru, którym ja tu nie przemówię.
A w końcu ja jestem czarodziejem.
"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nigdy nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy, kiedy ma na to ochotę."
Nie, nie,nie Wilk, jejku czyli to nie aż taki czuły punkt
A buciki wyczyszczone, na błysk, biel daje po oczach
Nie, nie,nie Wilk, jejku czyli to nie aż taki czuły punkt
![]()
A buciki wyczyszczone, na błysk, biel daje po oczach
Tak tylko sznurówki trochę brudne i bardziej szare niż białe.
Han_Na napisał/a:lody miętowe napisał/a:Oj dobrze Han_Na, że nam przeliterowałaś, bo byśmy sie nie domyslili:)
A oglądałaś władcę pierścieni.
To język Mordoru, którym ja tu nie przemówię.
![]()
"Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nigdy nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy, kiedy ma na to ochotę."
Jasne, że oglądałam
Ja listu z Hogwartu nie dostałam i przybywam wtedy, kiedy się umawiam
AloneWolf90 napisał/a:Han_Na napisał/a:Ktoś kogo palcem nie pokaże miał problem
A oglądałaś władcę pierścieni.
To język Mordoru, którym ja tu nie przemówię.
![]()
Jasne, że oglądałam
![]()
Ja listu z Hogwartu nie dostałam i przybywam wtedy, kiedy się umawiam
A Interstellar też? Tam czas przestaję być zmienną.
Interstellar nie oglądałam. Tam czas może nie jest zmienną, ale w świecie realnym a i owszem. Tik tok tik tok tik tok tik tok
Interstellar nie oglądałam. Tam czas może nie jest zmienną, ale w świecie realnym a i owszem. Tik tok tik tok tik tok tik tok
Ja utknąłem gdzieś pomiędzy fikcją (marzeniami), a światem realnym...
Wolę tą muzykę niż tik tok. Od tik tok można zawału dostać....
Tik tok to muzyka z interstellara:
Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocji
Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa
![]()
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocji
Tylko wiesz co oryginał to nie to samo co podróba. Ten gość z filmiku rh72 biję Szustaka na głowę dysfonią, poczuciem humoru, gestykulacja, jest po prostu doskonałym mówca i nie przynudza, chcę się go oglądać.
Szustak 5 min to max.
Han_Na napisał/a:Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa
![]()
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocjiTylko wiesz co oryginał to nie to samo co podróba.
Ten gość z filmiku rh72 biję Szustaka na głowę dysfonią, poczuciem humoru, gestykulacja, jest po prostu doskonałym mówca i nie przynudza, chcę się go oglądać.
Szustak 5 min to max.
Dla mnie Szustak nie przynudza. Bije na głowę cały kler pod względem haryzmy
AloneWolf90 napisał/a:Han_Na napisał/a:Co prawda nie obejrzałam filmiku rh do końca, ale za to oglądałam Szustaka "Pomarańczarnie" i "Ballady i romanse". Mówią praktycznie to samo, zwłaszcza Ballady są mocno zainspirowane wykładem tego gościa
![]()
Generalnie zgadzam się z większością rzeczy które mówi - zwłaszcza z tym, o nie podejmowaniu decyzji pod wpływem emocjiTylko wiesz co oryginał to nie to samo co podróba.
Ten gość z filmiku rh72 biję Szustaka na głowę dysfonią, poczuciem humoru, gestykulacja, jest po prostu doskonałym mówca i nie przynudza, chcę się go oglądać.
Szustak 5 min to max.
Dla mnie Szustak nie przynudza. Bije na głowę cały kler pod względem haryzmy
Dobra nie jest taki zły, ale ma głos jak do radia, a ja bardziej lubię aktorski, ale faktycznie jak na klechę dobrze gada.
Prawie randkujecie
I do tego z emocjami
Oj tam oj tam
No przepraszam, ale tak stonka za stronką? I to ja?
No tak, wrzucił filmik na 45 minut, a ile Cię Rh nie było....dłużej:) nie żebym Cię z czasu rozliczała, zupełnie nie
Ja tam robactwa nie lubię i "stonkę" Ci oddaje, a ciesz się, nie ma nic fajniejszego w życiu niż cieszyć się z małych rzeczy
Hahaha.....niektórzy nie mają wyboru i muszą cieszyć się z "małych rzeczy"
Nie lubię burz:/ a u mnie zaraz będzie armagedon:/
No tak, wrzucił filmik na 45 minut, a ile Cię Rh nie było....dłużej:) nie żebym Cię z czasu rozliczała, zupełnie nie
Ja tam robactwa nie lubię i "stonkę" Ci oddaje, a ciesz się, nie ma nic fajniejszego w życiu niż cieszyć się z małych rzeczy
Hahaha.....niektórzy nie mają wyboru i muszą cieszyć się z "małych rzeczy"
Nie lubię burz:/ a u mnie zaraz będzie armagedon:/
No przyłapała a byłem pewny, że zgasiłem światło i już takich głupich błędów nie robię Coś innego byś oddała. Pewnie, że niektórzy ale zwykle zaszczyt spada na kobietę bo jej trudniej się cieszyć z tych małych rzeczy
No a co to za chmury idą - aż koniec świata?
To teraz już wiem, co Ty Rh w wolnych chwilach robisz, wędrujesz po górach i dolinach a i szczyty zdobywasz
Aaaaaa.....i zrozumiałam, że nie ważne, że mały, ważne, że szprytny
Ty pójdziesz górą a ja doliną
Ty pójdziesz górą a ja doliną
... i to w godzinie zero Haha, ale się wstrzeliłeś z tym postem
Oświadczyny tylko przy pełni księżyca Godzina duchów choć lody zaraz przypiszą mi inną kreaturę
Jasiu pyta się taty:
-Tato czy ty przeżyłeś miesiąc miodowy z mamą?
-Pewnie, przecież tu stoję!
Zgwałciła mój umysł... ratuje 6989 ludzi... (7000 - 1 zamachowiec - 10 Polaków) i czy by jej tych 10 Polaków przeszło przez gardło jak to byli jej bliscy...? argumentum at znieczulicum i bezrefleksum dała
Czyli co? Jeśli ich nie przygarniemy to oni zginą? Logika bez pokrycia... 10 Polaków to nie cena życia tylko naszej dobroci...
Ano normalnie i zwykle - ilość się liczy - to czasami racja tylko często nie trzeba tak poświęcać się dla kogoś No, rąbła
dla mnie rąbła...
Hahahaha......naprawdę, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad wypowiedzią tej Pani szkoda komentować(chyba, że to z kontekstu wyrwane, bo tylko fragment)
No pieśni patriotycznych to jeszcze tutaj nie było, tak więc jak będziesz się Rh kiedyś oświadczał, to wiesz.....będzie niebanalnie
Męczy mnie pewna duperela... No po prostu muszę napisać... Kindersztuba pisania postów i odnoszenie do nicka. Może inaczej myślicie ale sobie umyśliłem coby użytkować Wasze nicki wg tego, jak sami napisaliście więc lody i rampampam piszę z małej literki a Wolf czy Han_na z dużej - tak się przedstawiliście...
Chyba, że początek zdania - wtedy kombinuję, co ma przewagę - teraz doszedłem do wniosku, że początek zdania!
Logika musi być
lody... nie tylko diamenty... )
Nie tylko diamenty
Zgodnie ze słowami piosenki, diamenty są najlepszymi przyjaciółmi każdej dziewczyny, ale prawdę tę należy traktować z przymrużeniem oka, bo z pewnością znajdą się kobiety, które wolą mniej okazałe błyskotki. Niemniej jednak najcenniejsze kamienie szlachetne to bezpieczne, bo klasyczne i uniwersalne, rozwiązanie. Pierścionek ozdobiony diamentem, czyli najtwardszą substancją, jaka istnieje na tej planecie, to symbol trwałości, wierności i nieprzemijalności uczucia łączącego zakochanych. Ci, którzy wolą mniej standardowe rozwiązania, mogą zdecydować się na przykład na pierścionek z szafirem, rubinem albo szmaragdem. Każdemu z nich przypisuje się inne znaczenie. Nazywany „kamieniem wiary i spokoju” szafir uznawany za najbardziej „uduchowiony” ze wszystkich kamieni szlachetnych, już w starożytności postrzegany był jako symbol nieba i niewinności stojący na straży godności narzeczonych. Głęboka czerwień rubinu to z kolei symbol miłości, zjednoczenia dusz, życia, pierwotnej energii i ognia, ale również przemiany. Ostatni z wymienionych kamieni, czyli szmaragd, za sprawą św. Jana został zaliczony w poczet dwunastu kamieni Niebiańskiej Jerozolimy. Niektórzy uważają, że chroni nas przed działaniem mocy piekielnych. Swoją symbolikę zawdzięcza zielonej barwie, odnoszącej się do harmonii przyrody i jej życiodajnej siły. Zgodnie z tradycją chrześcijańską, symbolizuje również czystość, wiarę oraz nieśmiertelność.
Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania
A może trolle w upały nie siedzą przed kompem?
A mnie się wydarzyło coś, co tylko mnie może się wydarzyć w upał rozleciał mi się - hm, toalet
i zero faceta w pobliżu, nawet takiego rh
I radź sobie, babo, sama
Trolle w upały opalają się
santa, przyznaj się, nie rozleciał się, tylko zepsułaś
Ale im dobrze... a ja muszę pracować...
Nie zepsułam akurat nie ja
Młody zepsuł parę tygodni temu, jak miał zły humor i odmawiał sikania wyrwał cały
Jakoś to się przykręciło i nawet silikonem się otrzaskało, ale dzisiaj odmówiło posłuszeństwa całkiem
Taki ze mnie hydraulik, jak z koziej d... trąbka
Opalają się w pracy papierosami ?
Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania
A może trolle w upały nie siedzą przed kompem?A mnie się wydarzyło coś, co tylko mnie może się wydarzyć w upał
rozleciał mi się - hm, toalet
![]()
![]()
I radź sobie, babo, sama
Jak Ci się rozleciał? Połączone siedzisko z rezerwuarem wody czy górny oddzielny dolnopłuk czy zabudowane i podwieszone? Zdjecie zrob - może tak coś podpowiem, jak się poznam... i na priv...
Opalają się w pracy papierosami ?
A to akurat mogę. Z tym, że przeważnie wychodzę na balkon się opalać
santapietruszka napisał/a:Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania
A może trolle w upały nie siedzą przed kompem?A mnie się wydarzyło coś, co tylko mnie może się wydarzyć w upał
![]()
![]()
I radź sobie, babo, samaJak Ci się rozleciał?
Połączone siedzisko z rezerwuarem wody czy górny oddzielny dolnopłuk czy zabudowane i podwieszone? Zdjecie zrob - może tak coś podpowiem, jak się poznam... i na priv...
Kompakt, ale dzięki, dzięki, już opisałam wyżej, wyleciał cały + rura odpływowa była też tak miła, że pękła, nie wytrzymała upojnej zabawy
Spoko, już ogarnięte, zdjęć kibelka nie będę wysyłać przecież nawet na pw
Ale skoro się tak oferujesz, to podobno cza mi będzie za jakiś czas wymienić jakiś automat w spłuczce, dowiedziałam się bo ciecze
to zapraszam
Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów
... więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Nie, to nie wrózy dobrze Dla rh ...
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Nudy coś na tym forum, w ogóle nie widać, że wakacje się zaczęły, zero trollowania
![]()
![]()
I radź sobie, babo, samaJak Ci się rozleciał?
Połączone siedzisko z rezerwuarem wody czy górny oddzielny dolnopłuk czy zabudowane i podwieszone? Zdjecie zrob - może tak coś podpowiem, jak się poznam... i na priv...
Kompakt, ale dzięki, dzięki, już opisałam wyżej, wyleciał cały
+ rura odpływowa była też tak miła, że pękła, nie wytrzymała upojnej zabawy
Spoko, już ogarnięte, zdjęć kibelka nie będę wysyłać przecieżnawet na pw
Ale skoro się tak oferujesz, to podobno cza mi będzie za jakiś czas wymienić jakiś automat w spłuczce, dowiedziałam się
bo ciecze
to zapraszam
Dawaj zdjęcie tej spłuczki i automatu... Trzeba podjechać...
lody miętowe napisał/a:... więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Nie, to nie wrózy dobrze
Dla rh ...
Nie tylko...
lody miętowe napisał/a:... więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Nie, to nie wrózy dobrze
Dla rh ...
Ja piszę rh, bo rh72 to za długo. A co do reszty logiki się zgadzam. Też jej używam, nick to nick, jak ktoś sam siebie nazwał z małej, to należy to uszanować. No, ale rh to co innego Kojarzy mi się z Rh(+) i Rh(-)
Rh, na pewno chcesz zdjęcie mojej spłuczki, a nie np. moje? Przemyślałeś, co piszesz?
Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów
Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała...
lody miętowe napisał/a:Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała...
Ja wolę srebro zamiast złota. Powaga.
A propos naprawiania, to rozleciał mi się też kolczyk, srebrny i odleciał z niego bursztyn. Czym to mogę przykleić, bo to było przyklejone wcześniej? Jakiś specjalny klej czy ogarnę np. kropelką, wikolem, butapremem czy coś? Ktoś wie? Chciałam się skusić na kropelkę, bo to moje ulubione, ale się boję, że spieprzę... a to ulubione...
Hahaha.....tylko srebro
SonyXperia napisał/a:lody miętowe napisał/a:... więc będzie Rh, z szacunku do starszych
Nie, to nie wrózy dobrze
Dla rh ...
Ja piszę rh, bo rh72 to za długo. A co do reszty logiki się zgadzam. Też jej używam, nick to nick, jak ktoś sam siebie nazwał z małej, to należy to uszanować. No, ale rh to co innego
Kojarzy mi się z Rh(+) i Rh(-)
Rh, na pewno chcesz zdjęcie mojej spłuczki, a nie np. moje?
Przemyślałeś, co piszesz?
Więc lody mnie nie szanują!
Przez spłuczkę do zwycięstwa aby winda była bo noga dalej 'obca' - jak nie ma będzie ślimak po schodach - raz mi sie zdarzyło - da radę
Połączenie zdjęć będzie idealne ale mnie uprzedziłaś bo najpierw chciałem sprawdzić możliwości techniczne aby potem nie było odmawiania
Santa, nie ma to jak czarna seria, jak się coś psuje, to wszystko jednocześnie
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024