Tylko, żeby nic DERORMY nie doznało wskutek działań reformatorskich... Albo deformacji
6,436 2017-06-25 21:49:29 Ostatnio edytowany przez rampampam (2017-06-25 21:55:44)
6,437 2017-06-25 21:49:48
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:No, to w ramach reformy egzam z "batuty" masz niezaliczony
Ale to nie ja ją miałem 'ćwiczyć'
Bravo ja miałem klaskać
Poka, poka, jak się klaszcze batutą...
Puka się tylko... tak o stoliczek dyrygencki
6,438 2017-06-25 21:53:27
Tylko, żeby nic DERORFY nie doznało wskutek działań reformatorskich... Albo deformacji
Ja już nie chcę tej def... Człowiek się umacha a przyjemność jakakolwiek z tych działań
6,439 2017-06-25 21:53:37
santapietruszka napisał/a:rh72 napisał/a:Ale to nie ja ją miałem 'ćwiczyć'
Bravo ja miałem klaskać
Poka, poka, jak się klaszcze batutą...
Raczej energicznie wymachuje Ale co orkiestra, to inny dyrygent
6,440 2017-06-25 21:57:01
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Poka, poka, jak się klaszcze batutą...
Raczej energicznie wymachuje
Ale co orkiestra, to inny dyrygent
A i od utworu zależy...
6,441 2017-06-25 21:59:34
Mniejsza o utwór, jeśli dyrygent umie tylko wystukiwać rytm
6,442 2017-06-25 22:02:27
Ejjjj.... aż tak się na muzyce nie znam Swoje wiem tylko... nic tam nie posłuchacie sobie bez dyrygenta
6,443 2017-06-25 22:02:36
Mniejsza o utwór, jeśli dyrygent umie tylko wystukiwać rytm
Zdecydowanie powinno być rytmicznie!!!
6,444 2017-06-25 22:05:38
SonyXperia napisał/a:Mniejsza o utwór, jeśli dyrygent umie tylko wystukiwać rytm
Ale na samym rytmie daleko nie zajedziesz... odrobina artyzmu też konieczna...
6,445 2017-06-25 22:05:46
SonyXperia napisał/a:Mniejsza o utwór, jeśli dyrygent umie tylko wystukiwać rytm
I pewnie w szybkim tempie? Przy wolnych utworach zasypiacie, co?
6,446 2017-06-25 22:07:35
rampampam napisał/a:SonyXperia napisał/a:Mniejsza o utwór, jeśli dyrygent umie tylko wystukiwać rytm
Ale na samym rytmie daleko nie zajedziesz... odrobina artyzmu też konieczna...
Dobrze, że nie zacząłem tematu o drwalach.... ufffff... tam dopiero ciężko z artyzmem ale swoje umieć trzeba
6,447 2017-06-25 22:09:39
Dobrze, że nie zacząłem tematu o drwalach.... ufffff...
tam dopiero ciężko z artyzmem ale swoje umieć trzeba
Rżnąć artystycznie
6,448 2017-06-25 22:11:53 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-25 22:12:05)
rh72 napisał/a:Dobrze, że nie zacząłem tematu o drwalach.... ufffff...
tam dopiero ciężko z artyzmem ale swoje umieć trzeba
Rżnąć artystycznie
![]()
![]()
No cholera... a jednak znalazła
Jest jakiś zawód poważny...? Hihihi
Jest! Informatyk...
Skojarzenia? A posłucham choć znam następstwa tego pytania...
6,449 2017-06-25 22:16:32
Informatyk...
Wchodzi - nie działa... wychodzi - nie działa...
6,450 2017-06-25 22:20:14
rh72 napisał/a:Informatyk...
"Ciemność widzę, ciemność.."
6,451 2017-06-25 22:22:44 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-25 22:28:56)
rh72 napisał/a:Informatyk...
Przynajmniej wszedł i wyszedł Lucky one
Hihihi! Zaliczył
6,452 2017-06-25 22:25:01
santapietruszka napisał/a:rh72 napisał/a:Informatyk...
Dobrze ram, dobrze! Prawidłowo się kojarzy... Seksmisja!
6,453 2017-06-25 22:28:33
rampampam napisał/a:santapietruszka napisał/a:Wchodzi - nie działa... wychodzi - nie działa...
Dobrze ram, dobrze!
Prawidłowo się kojarzy... Seksmisja!
Wiemy o tym Nie musisz nam tego tłumaczyć jak łaciatym na miedzy
6,454 2017-06-25 22:31:34 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-25 22:32:06)
rh72 napisał/a:rampampam napisał/a:"Ciemność widzę, ciemność.."
Dobrze ram, dobrze!
Wiemy o tym
Nie musisz nam tego tłumaczyć jak łaciatym na miedzy
Ale mi się spodobało... W ego poszło... ram? Yeah, baby!
6,455 2017-06-25 22:58:30 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-25 22:59:39)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Dobrze ram, dobrze!
Wiemy o tym
Nie musisz nam tego tłumaczyć jak łaciatym na miedzy
Ale mi się spodobało...
W ego poszło... ram? Yeah, baby!
Mnie zawsze idzie w boczki
6,456 2017-06-25 23:12:23
Mnie zawsze idzie w boczki
![]()
Seks idzie w boczki? Czyli co? Musisz reglamentować? Ten ból potem...
6,457 2017-06-25 23:43:33
Yeah, baby!
Hm, tak z kolei mówił Joey z "Przyjaciół"... Nie wiem, czy to dobrze
6,458 2017-06-26 09:23:21 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-26 09:23:36)
rh72 napisał/a:Yeah, baby!
Hm, tak z kolei mówił Joey z "Przyjaciół"... Nie wiem, czy to dobrze
Nie mów, że fanka Friendsów...? Ja cały czas się produkuję, że Matthew Perry to mój pupilek. Tylko miał ciemną stronę. Podobno nie pamięta nic z 2 sezonów ich serialu bo robił go totalnie na kacu Dla mnie tylko Chandler - i gadajcie co chcecie nawet że go zwykle za geja brali
Cholerka, miał facet jeden problem - jak mu Monica powiedziała, że zna kogoś śmieszniejszego to się mało co nie załamał...
6,459 2017-06-26 18:32:04
Nie mów, że fanka Friendsów...?
Totalna, absolutna, całkowita!!!
Znam prawie na pamięć
6,460 2017-06-26 19:58:28
rh72 napisał/a:Nie mów, że fanka Friendsów...?
Znam prawie na pamięć
Ja stary romantyk... odcinek w Londynie to mój najbardziej romantyczny... jedynie co mnie nie mogą przekonać do siebie to kwestia ich zmienności partnerów Ale właśnie Joey był totalnie konsekwentny: sex... no.. food... no... sex... no... food... no...
ale pytanie było niebanalne
6,461 2017-06-26 20:17:22
rampampam napisał/a:rh72 napisał/a:Nie mów, że fanka Friendsów...?
Znam prawie na pamięćJa stary romantyk... odcinek w Londynie to mój najbardziej romantyczny... jedynie co mnie nie mogą przekonać do siebie to kwestia ich zmienności partnerów
Ale właśnie Joey był totalnie konsekwentny: sex... no.. food... no... sex... no... food... no...
ale pytanie było niebanalne
Mnie kiedyś zapytano o hierarchię: sen, seks, jedzenie...
Ja nadal tęsknię do posiadania paczki przyjaciół hehe - stara baba a głupia! ale co tam..;)
6,462 2017-06-26 20:36:15
Z tym snem mi się skojarzyło, dzisiaj usłyszałam o czym takim jak dieta na śpiącą królewnę więcej śpisz, aby nie jeść
to nawet nie wiedziałam, że ja na diecie jestem, bo ja lubię spać
niby śmieszne, ale straszne, bo niektóre jadły hurtowo tabletki nasenne i spały po 20 godzin na dobę...tylko jaki wtedy w tym sens, jak całe życie się prześpi
6,463 2017-06-26 20:41:19
Z tym snem mi się skojarzyło, dzisiaj usłyszałam o czym takim jak dieta na śpiącą królewnę
więcej śpisz, aby nie jeść
niby śmieszne, ale straszne, bo niektóre jadły hurtowo tabletki nasenne i spały po 20 godzin na dobę...tylko jaki wtedy w tym sens, jak całe życie się prześpi
Rzeknę za smerfem Marudą: niecierpię diet!!!
6,464 2017-06-26 21:54:49
lody miętowe napisał/a:Z tym snem mi się skojarzyło, dzisiaj usłyszałam o czym takim jak dieta na śpiącą królewnę
więcej śpisz, aby nie jeść
Rzeknę za smerfem Marudą: niecierpię diet!!!
Słusznie
Poza tym dieta z greckiego "styl życia" więc generalnie każdy ma jakąś dietę
Ludzie robią różne głupoty żeby schudnąć. Do o czym piszą lody to pierwsze słyszę, ale znam historie celowego zarażania się tasiemcem. A prawda jest taka, że wystarczy nie jeść syfu i będzie ok. A tym wszystkimi dietami 1000 kcal można sobie zrobić tylko krzywdę, bo owszem efekty na początku są spektakularne, ale potem metabolizm siada i zaczyna się tycie od powietrza. Dosłownie. Mnie się strasznie śmiać chce z niektórych osób, głównie dziewczyn - piją mleko 0%, bo to 3,2% jest fe tłuste, kaloryczne itd ale potem idą i wpierdalają Macdonalda. Gdzie tu sens, gdzie logika?
6,465 2017-06-26 22:00:20
generalnie każdy ma jakąś dietę
Ja jestem na diecie obrotowej, odkąd pamiętam. Gdzie się nie obrócę, tam coś zeżrę...
6,466 2017-06-27 09:18:51
Hihihihi! mi przyszło do głowy:
Dieta korporacyjna: zjedz bo Ciebie zjedzą
Dieta nieszczęśliwych kochanków (tu nauczyli): dobrze żarło ale nagle zdechło
Dieta faceta: Kochanie, co dzisiaj na obiad?
6,467 2017-06-27 10:14:11
Ram Jej! Fajnie mieć paczkę przyjaciół ale... przyjaciół. Znajomych warto mieć... koniecznie... fajniej mieć przyjaciół. Mówi się, że małżeństwo można przebudować w przyjaźń i to ta wielka tajemnica. Ale ja sądzę, że można mieć i innych przyjaciół. Jedna kwestia to czy można, przykładowo, budować relacje wirtualnie...? czy da się podtrzymać, jak są/były, takie głębsze relacje 'na odległość'...? kiedy następuje ta prawdziwa przyjaźń a kiedy jeszcze kumplowanie...? jakie ograniczenia niesie przyjaźń? (czy np. seks jest tabu w przyjaźni d/m? - hihihi przeczytałem ponownie i mi wyszło, że hetero jestem bo zaraz tylko d/m...) jak respektować granice przyjaźni a kiedy nastąpi zawód? (tutaj trudno np. mówić o czymś tak prostym jak zdrada seksualna)?
Co to jest do cholery przyjaźń?! Miałem jeden poważny incydent 'przyjaźni' startując od liceum... do końca studiów... do momentu aż przyjaciel się nie ożenił i ja osobiście sądzę, że nie podobałem się jego żonie (nomem omen naszej wspólnej koleżance) i... dobrze żarło ale zdechło... może kiedyś był brak wiedzy o kwestii pielęgnowania przyjaźni a w związkach ludzie muszą myśleć o swoim partnerze aby nie dać możliwości podejrzewania o cokolwiek czy wyborów związanych z priorytetami. Więc przyjaźnie pewnie można realizować generalnie przed / po małżeństwie no chyba, że sobie przypasujemy wszyscy razem co nie jest też takie głupie
Czy do przyjaźni ważna jest 'chemia', jak do związku?
Hej! To nie jest głupie... bo np wzmacnia to atrakcyjność przyjaźni czy wręcz blokuje zainteresowanie dla niektórych
No może teraz coś się wypowiecie a nie zaraz parfume Wam nie pasuje czy triangulacja nie taka Tematem o diecie to tylko drażnicie bo mam parcie i to zdrowotne i McDonalds to był ostatnio hohoho!
6,468 2017-06-27 10:51:48
Han_Na napisał/a:generalnie każdy ma jakąś dietę
Ja jestem na diecie obrotowej, odkąd pamiętam. Gdzie się nie obrócę, tam coś zeżrę...
To może warto stanąć przy Tobie...? Chociaż strach - to Ty namawiałaś do gryzienia przecież
6,469 2017-06-27 12:07:07 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 12:09:40)
Ja tam jestem często na diecie wapniowej i to niezależenie od wysokości wynagrodzenia. I to od studiów już, ale to zwykle tylko teraz jeden tydzień w miesiącu taki jest.
Chyba potrzebuję księgowej do zarzadzania moim budżetem.
6,470 2017-06-27 13:30:00
A podobno wapno na mózg dobre... ech, te mity....
A nie... sorrryyy... na kości to było, na kości!
A dlaczego nie księgowego, co? Coś ekstra serwisu oczekujesz?
6,471 2017-06-27 13:42:30
A podobno wapno na mózg dobre...
ech, te mity....
![]()
![]()
Na mózg jest dobra lecytyna.... Ale to trzeba dużej ilości żeby zadziałała.
Łatwiej wyrwać księgową niż księgowego, to pewnie dlatego
Wiesz czemu Cię szanuje rh? Bo zjadłeś zęby na wymyślaniu dobrych tekstów i jeszcze od Ciebie 2 tych samych nie usłyszałam
6,472 2017-06-27 14:33:48
rh72 napisał/a:A podobno wapno na mózg dobre...
ech, te mity....
![]()
![]()
Wiesz czemu Cię szanuje rh? Bo zjadłeś zęby na wymyślaniu dobrych tekstów i jeszcze od Ciebie 2 tych samych nie usłyszałam
Słowa czy to dobre czy złe maja to do siebie, że sa tylko pustym słowem.
6,473 2017-06-27 14:37:05
rh72 napisał/a:A podobno wapno na mózg dobre...
ech, te mity....
![]()
![]()
Kobieto! Boże drogi!!! Nie zagrzmiałeś?! Ja nie o taki szacunek walczę!
Łeeeeeeeeeeee.....
Zęby zjadłeś na wymyślaniu? Ty myślisz, że ja wymyślam? Ja wymyślam?! Jak ja bym wymyślał to bym z sensem gadał, bo bym pomyślał.
Teraz zrobiłaś ze mnie bajeranta, a idźże...
Jak nawet nie chcesz to dokopiesz
Komplement prosto w klejnoty...
6,474 2017-06-27 14:39:48
Han_Na napisał/a:rh72 napisał/a:A podobno wapno na mózg dobre...
ech, te mity....
![]()
![]()
Wiesz czemu Cię szanuje rh? Bo zjadłeś zęby na wymyślaniu dobrych tekstów i jeszcze od Ciebie 2 tych samych nie usłyszałamSłowa czy to dobre czy złe maja to do siebie, że sa tylko pustym słowem.
Po czynach ich poznacie.... czy jakoś tak to szło
6,475 2017-06-27 14:44:10
AloneWolf90 napisał/a:Han_Na napisał/a:Na mózg jest dobra lecytyna.... Ale to trzeba dużej ilości żeby zadziałała.
Wiesz czemu Cię szanuje rh? Bo zjadłeś zęby na wymyślaniu dobrych tekstów i jeszcze od Ciebie 2 tych samych nie usłyszałamSłowa czy to dobre czy złe maja to do siebie, że sa tylko pustym słowem.
Da stimmt!
6,476 2017-06-27 14:48:14
Han_Na napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Słowa czy to dobre czy złe maja to do siebie, że sa tylko pustym słowem.
Da stimmt!
Myślisz, że da? Wolfik, z kretesem sobie wybij z głowy już! Nie da...
Hahaha! Nawet stimmt nie dostaniesz
A ja sobie przynajmniej pogadam...
6,477 2017-06-27 14:53:06
AloneWolf90 napisał/a:Han_Na napisał/a:Po czynach ich poznacie.... czy jakoś tak to szło
Da stimmt!
Myślisz, że da? Wolfik, z kretesem sobie wybij z głowy już!
Nie da...
Hahaha! Nawet stimmt nie dostaniesz
![]()
![]()
A ja sobie przynajmniej pogadam...
Aż sobie wygooglowałam co to znaczy....
No skoro ustaliliśmy że nie da, to chyba trzeba zacząć myśleć. Intensywnie.
Polecam myślenie nad sobą. Często to robię
6,478 2017-06-27 14:58:58
Aż sobie wygooglowałam co to znaczy....
Wolfik, odczytaj kobietę, że jej zależy... jakby nie zależało to by nie googlowała
Zmilczałaby
Chłopie, jak Ty działasz na te kobiety...! A ja tylko gadam i gadam i gadam i....
Dobrze, że Słoneczko pewnie zapracowana bo bym już miał zmytą głowę Jeszcze jej Wilczunia obsmarowuję to już w ogóle
lody? A Ty co tak stoicko milczysz? Za którym jesteś?!
6,479 2017-06-27 15:08:57
Harveya brak... Przejął się testem i biznes otworzył jaki... znając Go piwem handluje... musi da bez soku bo to przecież inaczej profanacja
6,480 2017-06-27 15:14:33
To, że milczę, to nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia
Tak odnośnie przyjaźni, jestem poszukiwaczką skarbów
"Znaleźć człowieka, z którym można porozmawiać nie wysłuchując banałów, konowałów, idiotyzmów cwaniackich, łgarstw, fałszywych zapewnień, specjalistycznych bełkotów "fachowca" dla którego branżowe wykształcenie plus umiejętność trzymania widelca jest całą jego kulturą, kogoś bez płaskostopia mózgowego i bez lizusowskiej mentalności- to znaleźć skarb, przyjaciela (W.Łysiak) i ja się pod tym podpisuje
6,481 2017-06-27 15:31:54 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-27 15:32:41)
"Znaleźć człowieka, z którym można porozmawiać nie wysłuchując banałów, konowałów, idiotyzmów cwaniackich, łgarstw, fałszywych zapewnień, specjalistycznych bełkotów "fachowca" dla którego branżowe wykształcenie plus umiejętność trzymania widelca jest całą jego kulturą, kogoś bez płaskostopia mózgowego i bez lizusowskiej mentalności- to znaleźć skarb, przyjaciela
(W.Łysiak) i ja się pod tym podpisuje
lody moje drogie... Jedno proste pytanie... Znalazłaś skarb? I wiesz co? Nie zgodzę się z Łysiakiem w jego tezie, tak jak zgodzę się z twierdzeniem, że ideał istnieje... zgodzę się właśnie niebanalnie, że ten ideał istnieje
Wiemy..., co? jako ideał
No dobrze... no dobrze... już się znowu chciałem chwalić tylko przyszło mi do głowy, że ktoś mi ostatnio przygadał, że dziwnie łyżkę trzymam Jednak nie jestem ideałem
EDIT: prawie mnie podeszłaś... prawie Nie o to pytałem! Hej?!
6,482 2017-06-27 15:38:13 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-27 15:39:08)
"Znaleźć człowieka, z którym można porozmawiać nie wysłuchując banałów, konowałów, idiotyzmów cwaniackich, łgarstw, fałszywych zapewnień, specjalistycznych bełkotów "fachowca" dla którego branżowe wykształcenie plus umiejętność trzymania widelca jest całą jego kulturą, kogoś bez płaskostopia mózgowego i bez lizusowskiej mentalności- to znaleźć skarb, przyjaciela
lody... yyyyyyyyyyyyyychm.... ale tylko pogadać? A to chyba nie odpowiadaj... już wiem za kim jesteś!
6,483 2017-06-27 15:47:42
lody miętowe napisał/a:To, że milczę, to nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia
lody... yyyyyyyyyyyyyychm....
ale tylko pogadać? A to chyba nie odpowiadaj... już wiem za kim jesteś!
![]()
![]()
No tak tutaj tylko jedna osoba dużo gada a nic nie robi
Płaskostopie mózgowe..... cudowne sformułowanie
6,484 2017-06-27 16:01:11
rh72 napisał/a:lody miętowe napisał/a:To, że milczę, to nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia
lody... yyyyyyyyyyyyyychm....
![]()
![]()
![]()
Płaskostopie mózgowe..... cudowne sformułowanie
Znowu dostałem... Han_nia... ten gadający to ja mam być! No nie... ja się chcę na inteligenta odstawić a ta mi 'sru' zamiast innemu Muszę wyraźniej pisać, jeszcze niechcący Wilka lodom 'sprzedam'
6,485 2017-06-27 16:06:17
Han_Na napisał/a:rh72 napisał/a:lody... yyyyyyyyyyyyyychm....
![]()
![]()
![]()
Płaskostopie mózgowe..... cudowne sformułowanieZnowu dostałem... Han_nia... ten gadający to ja mam być! No nie... ja się chcę na inteligenta odstawić a ta mi 'sru' zamiast innemu
Muszę wyraźniej pisać, jeszcze niechcący Wilka lodom 'sprzedam'
No nie wiem czy to było do Ciebie. Ale nie obrażę się jak weźmiesz to do Siebie.
Ja to trochę inaczej zinterpretowałem.
6,486 2017-06-27 16:09:41
rh72 napisał/a:Han_Na napisał/a:No tak tutaj tylko jedna osoba dużo gada a nic nie robi
![]()
Płaskostopie mózgowe..... cudowne sformułowanieZnowu dostałem... Han_nia... ten gadający to ja mam być! No nie... ja się chcę na inteligenta odstawić a ta mi 'sru' zamiast innemu
No nie wiem czy to było do Ciebie.
Ale nie obrażę się jak weźmiesz to do Siebie.
Hihihi Wezmę ale z przydatkami... lody też moje!
6,487 2017-06-27 16:11:32
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Znowu dostałem... Han_nia... ten gadający to ja mam być! No nie... ja się chcę na inteligenta odstawić a ta mi 'sru' zamiast innemu
No nie wiem czy to było do Ciebie.
Ale nie obrażę się jak weźmiesz to do Siebie.
Hihihi
Wezmę ale z przydatkami... lody też moje!
Jest taki ładny zwrot Ruska, na jednym z pierwszych filmów ze Smoleńska i Tobie rh go dedykuję. (potem zaczyna uciekać.
)
6,488 2017-06-27 16:18:44
Na lekcjach polskiego dowiedzialam się, że każda interpretacja jest dobra, pod warunkiem, że jest odpowiednio uargumentowana
Jeśli macie macie panowie argumenty na taką a nie inną interpretacje no to pewnie jest właściwa
6,489 2017-06-27 16:20:09
Na lekcjach polskiego dowiedzialam się, że każda interpretacja jest dobra, pod warunkiem, że jest odpowiednio uargumentowana
![]()
Jeśli macie macie panowie argumenty na taką a nie inną interpretacje no to pewnie jest właściwa
Wiesz moja interpretacja na języku polskim nigdy nie była zgodne z kanonem szkolnym.
6,490 2017-06-27 16:21:35
Jest taki ładny zwrot Ruska, na jednym z pierwszych filmów ze Smoleńska i Tobie rh go dedykuję.
(potem zaczyna uciekać.
)
No niewyrazisty jesteś... Tyle interpretacji!
Zwrot? Na Smoleńsk Ciebie poniosło? Mi coś dedykujesz, nie kobietom? Powiesz mi coś i uciekniesz? Ile tych pytań, jak sam widzisz?
Ale mów a potem uciekaj... mi więcej zostanie
6,491 2017-06-27 16:23:51
6,492 2017-06-27 16:24:20
![]()
A to chyba tym razem do mnie było! Zaraz 'panowie'... To ja insynuuję, że jeszcze kochasz... On próbuje ogonem machać niepewnie i nie wie, czy jeszcze może liczyć na drapańsko za uszami
6,493 2017-06-27 16:24:20
AloneWolf90 napisał/a:Jest taki ładny zwrot Ruska, na jednym z pierwszych filmów ze Smoleńska i Tobie rh go dedykuję.
(potem zaczyna uciekać.
)
No niewyrazisty jesteś... Tyle interpretacji!
![]()
Zwrot? Na Smoleńsk Ciebie poniosło? Mi coś dedykujesz, nie kobietom? Powiesz mi coś i uciekniesz? Ile tych pytań, jak sam widzisz?
Ale mów a potem uciekaj... mi więcej zostanie
Wiesz, jedyne co po rusku rozumiem to zajac, spasiba. Ale ten zwrot Ruska to moje zdanie odnośnie tego co napisałeś o lodach, zrozumiesz bez problemu.
6,494 2017-06-27 16:26:54
Han_Na napisał/a:Na lekcjach polskiego dowiedzialam się, że każda interpretacja jest dobra, pod warunkiem, że jest odpowiednio uargumentowana
![]()
Jeśli macie macie panowie argumenty na taką a nie inną interpretacje no to pewnie jest właściwaA to chyba tym razem do mnie było!
Zaraz 'panowie'... To ja insynuuję, że jeszcze kochasz... On próbuje ogonem machać niepewnie i nie wie, czy jeszcze może liczyć na drapańsko za uszami
![]()
![]()
Jeszcze.... co robię? Nawet nie zaczęłam. A na drapańsko nie zasłużył. Co najwyżej na zdrowego kopa w 4 litery.
6,495 2017-06-27 16:27:31
Han_Na napisał/a:Na lekcjach polskiego dowiedzialam się, że każda interpretacja jest dobra, pod warunkiem, że jest odpowiednio uargumentowana
![]()
Jeśli macie macie panowie argumenty na taką a nie inną interpretacje no to pewnie jest właściwaWiesz moja interpretacja na języku polskim nigdy nie była zgodne z kanonem szkolnym.
Ale składnie piszesz... buńczucznie ale składnie... i zawsze przyjdziesz jak inni milczą
Tylko abyś ciut miał więcej instynktu samozachowawczego
6,496 2017-06-27 16:28:06 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-27 16:28:44)
![]()
Jeśli macie macie panowie argumenty na taką a nie inną interpretacje no to pewnie jest właściwaA to chyba tym razem do mnie było!
Zaraz 'panowie'... To ja insynuuję, że jeszcze kochasz... On próbuje ogonem machać niepewnie i nie wie, czy jeszcze może liczyć na drapańsko za uszami
![]()
![]()
6,497 2017-06-27 16:28:57
Wiesz, jedyne co po rusku rozumiem to zajac, spasiba.
Ale ten zwrot Ruska to moje zdanie odnośnie tego co napisałeś o lodach, zrozumiesz bez problemu.
Zajac i spasiba... Mam sobie sam wybrać?
6,498 2017-06-27 16:30:03
rh72 napisał/a:Han_Na napisał/a:Na lekcjach polskiego dowiedzialam się, że każda interpretacja jest dobra, pod warunkiem, że jest odpowiednio uargumentowana
![]()
![]()
![]()
....
6,499 2017-06-27 16:30:38
...kopa w 4 litery.
Jak nie z przodu o tych 4 literach to nie boli... przereklamowane...
6,500 2017-06-27 16:32:12
AloneWolf90 napisał/a:Wiesz, jedyne co po rusku rozumiem to zajac, spasiba.
Ale ten zwrot Ruska to moje zdanie odnośnie tego co napisałeś o lodach, zrozumiesz bez problemu.
Zajac i spasiba...
Mam sobie sam wybrać?
![]()
![]()
No Panie, nie udawaj Pan Greka i czytaj całe zdanie.