Jak zapomnieć o sekcie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Jak zapomnieć o sekcie?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Jak zapomnieć o sekcie?

wilczysko
Nie czuje się obrażona, ale nie zgadzam się z tym co napisałeś, bo ja piszę tylko i wyłącznie o swoich odczuciach odnośnie swojego ciała. Wobec innych (szukających tu pomocy np. z powodu nieakceptacji swojego wyglądu) zachowuję się wyjątkowo empatycznie, i rozsądnie. Szkodliwe są moim zdaniem grupy ludzi które wymieniłam w swoim poprzednim poście (nie będę się powtarzać), ale nikt im nie daje (z tego co wiem) upomnień.
Wspólna rozmowa osób dzielących problem to nie nakręcanie się.

Celn18 twierdzi że nie dostała odpowiedzi z wyjaśnieniami dlaczego.

Zobacz podobne tematy :

67

lilly25 napisał/a:

wilczysko
Nie czuje się obrażona, ale nie zgadzam się z tym co napisałeś, bo ja piszę tylko i wyłącznie o swoich odczuciach odnośnie swojego ciała. Wobec innych (szukających tu pomocy np. z powodu nieakceptacji swojego wyglądu) zachowuję się wyjątkowo empatycznie, i rozsądnie. Szkodliwe są moim zdaniem grupy ludzi które wymieniłam w swoim poprzednim poście (nie będę się powtarzać), ale nikt im nie daje (z tego co wiem) upomnień.
Wspólna rozmowa osób dzielących problem to nie nakręcanie się.

Celn18 twierdzi że nie dostała odpowiedzi z wyjaśnieniami dlaczego.

No nadal nie rozumiesz o co chodzi. Nikt Ciebie przecież nie banuje. Piszesz o odczuciach odnośnie swojego ciała. One są takie jakie są. Ale nie przekraczasz pewnej granicy. Nie robisz agitki. Celn tą granicę przekroczyła.
Wspólna rozmowa osób dzielących problem to nie nakręcanie się, ale tylko pod warunkiem, że te osoby oceniają to wspólnie jako problem i usiłują się wspierać żeby sobie z tym problemem poradzić. W momencie kiedy osoby dzielące problem zamiast się wspierać w jego rozwiązaniu wspierają się w jego odczuwaniu to zaczyna się robić niebezpiecznie.

68

Napisze prosto: jestem przeciw kastracji psow, tak bardzo wierze w integralna funkcjonalnosc ciala.

To, ze ktos chce wycinac lechtaczke, wargi sromowe, zaszywac kobiete jest dla mnie chore na maksa. Nie tyle, ze usuwane sa FUNKCJONALNE organy, ktore w pelni dzialaja, to dostarcza sie niesamowitych komplikacji, takich jak ciagly bol, niemoznosc podejmowania stosunku, retencja krwi menstrualnej, problemy z cewka moczowa, a nawet przepuklina odbytnicza. Tylko debil motywowany nienawiscia do kobiet badz jakas dziwaczna ideologia jest w stanie namawiac ludzi do czegos takiego.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Jak zapomnieć o sekcie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024