Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,316 do 3,380 z 4,079 ]

3,316

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
santapietruszka napisał/a:

W związku z tym, że gorąco dyskutuję akurat z koleżankami (...)]

Friendzone?

Zobacz podobne tematy :

3,317

rh72 napisał/a:

EDIT: za moich czasów bym dostał 2 bo nie było 1 - nie było wtedy w szkole poczucia humoru i/lub wolności słowa albo ogólnie pojętej otwartości myślenia sad

Teraz są kryteria ocen i wymagania edukacyjne. Czy i jak są stosowane, to trzeba by zainteresowanych zapytać.
Kto ma dzieci w szkole, ten wie.

Ja nie mam, jakby co.
Innych też nie. wink

3,318

rh72 napisał/a:

Więc musisz doprecyzować koleżanko o co chodziło Ci w pytaniu? O treść czy o ocenę? smile

Nie mam zielonego pojęcia, o co chodziło w pytaniu tongue  A ja pytałam ogólnie, na zasadzie luźnej pogawędki smile

3,319

A ja pytałam ogólnie, na zasadzie luźnej pogawędki smile

No. Takie też są fajne. W środku nocy.
Nawet o ... szkole! wink

3,320

I_see_beyond napisał/a:

No popatrzcie jak Motyl skrzydełka rozwinął ... wink big_smile

Mówisz, że poczwarka się przeistacza? big_smile wink Metyl w Motyla wink

3,321

Coś tam kiedyś było na wątku o cudach, magii, cyfrach (3) i numerologii.
W naszej szkole bywa jak w Hogwarcie. Są i zajęcia z transfiguracji:

https://media.giphy.com/media/2RrdpefGWbYyc/giphy.gif

PS U mnie w Google Chrome znów nie widać grafiki.

3,322

A ja widzę i to animowaną. wink

Nowy avatar. tongue

3,323

Metyl napisał/a:

A ja widzę i to animowaną. wink

Nowy avatar. tongue

Ty TEŻ widzisz więcej ?... : O

wink

3,324

Czasami...

3,325

Hahaha! tongue

3,326

Z jednej strony to bardzo dobra cecha, pozwala zrozumieć, jak ten świat funkcjonuje, z drugiej strony... może prowadzić do samotności.*

Jest też "widzenie więcej", po którym dziewczyny mogą się zarumienić i ukryć wzrok za okularami:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif cool

wink

Jadę zaraz do kina. Podzielę się wrażeniami. Może na TYM wątku ktoś mnie chociaż czyta... big_smile

*O tym też jest w filmie.

3,327 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-16 22:44:52)

Byłam na filmie "Powiernik królowej". Super. Napisałam o swoich wrażeniach w na innym wątku.

Zapowiada się ciekawie jeszcze "polski film, który podbija świat" - "Twój Vincent".

Zamierzam obejrzeć.

EDIT

Ale ...

Metyl napisał/a:

Nowy avatar. tongue

widzę. wink Dobrze Ci się śpi?...

3,328

Ajsi, jak wklejasz zdjęcia czy linki to w drugim nawiasie kwadratowym musi być np: /youtube. Bez tego / się wykrzacza.

3,329

Dawno nie byłam w kinie. Na koncercie to tak. Nawet sama poszłam.

3,330

rossanka napisał/a:

Kiedyś byłem mocno anty na wychodzenie gdzieś samemu. Dziś jest zdecydowanie inaczej, dobrze robisz. wink

3,331

Nie wiem dlaczego, ale nowy avatar kolegi Metyla kłóci mi się z moim forumowym wyobrażeniem o nim wink

3,332

rossanka napisał/a:

Za to ja jestem w kinie bardzo często ostatnimi czasy.
Na koncercie byłam ... wieki temu.

Na jakim koncercie byłaś, ross?

Dzięki, Metyl. Jestem czasem roztrzepana jak piszę. Drobny szczegół a robi różnicę. Spróbuję to poprawić.

3,333

I_see_beyond napisał/a:
rossanka napisał/a:

Za to ja jestem w kinie bardzo często ostatnimi czasy.
Na koncercie byłam ... wieki temu.

Na jakim koncercie byłaś, ross?

Dzięki, Metyl. Jestem czasem roztrzepana jak piszę. Drobny szczegół a robi różnicę. Spróbuję to poprawić.

To ja odwrotnie, właśnie w kinie dawno nie byłam.  Koncert był że tak powiem tematyczno-etniczny. Tak się zastanawiałam,  czy ma się chce iść,  czy jednak nie, ale poszłam i nie żałuję. 
smile

3,334

A ja Wam powiem, że teraz korzystam z życia garściami - będąc singielką, a nie w związku.
Zależy czy ta druga osoba lubi to samo, co my.
My, np., z wkrótce_byłym_mężem, zaczęliśmy się w pewnym momencie rozjeżdżać jeśli chodzi o zainteresowania.

Związek jest fajny pod wieloma względami, ale ... również bywa ograniczający.

Dla mnie nie ma problemu, ŻADNEGO, żeby gdzieś samej pójść.
ZAWSZE spotkam kogoś fajnego (różnych ludzi) albo po prostu skorzystam z ciekawej oferty.

Metyl, brawo za spostrzegawczość. Oczywiście, że chodziło o / .

3,335

SonyXperia napisał/a:

Nie wiem dlaczego, ale nowy avatar kolegi Metyla kłóci mi się z moim forumowym wyobrażeniem o nim wink

Sony, to jest właśnie urok awatarów, stopek, postów itd.

Ja też mam wyobrażenia o ludziach stąd, oni o mnie.
Kilka zweryfikowałam. smile

3,336

SonyXperia napisał/a:

To jakie to wyobrażenie? smile Pytam serio.

A avatar...avatar jest zdjęciem Metyla. Tego serialowego od którego rzecz jasna wziął się nick.

3,337 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-16 22:54:46)

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sony, to jest właśnie urok awatarów, stopek, postów itd.

Ja też mam wyobrażenia o ludziach stąd, oni o mnie.
Kilka zweryfikowałam. smile

Jak uważasz, czy avatary, ich wybór jest przypadkowy? Czy może jednak odzwierciedla częstkę osobowości użytkownika? A jeśli tak, to którą cząstkę? Myślisz, że w wyborze avataru może być coś z przekory?

3,338

Metyl napisał/a:

Sony, jestem ciekawa Twojej opinii.

Również o mnie. wink
Na zasadzie zabawy.

...przyjmuję wszystko na klatę w razie czego. big_smile

Zaraz Ci odpowiem na Twoje pytanie w osobnym poście.

3,339

I see-też nie mam problemu, by samej gdzieś wyjść.  No może na wakacje sama bym nie pojechała,  bo 7 dni czy 14 samej spędzać to srednio mi  się podoba, ale kto wie, co przyszłość przyniesie.

3,340

SonyXperia napisał/a:

Jak uważasz, czy avatary, ich wybór jest przypadkowy? Czy może jednak odzwierciedla częstkę osobowości użytkownika? A jeśli tak, to którą cząstkę? Myślisz, że w wyborze avataru może być coś z przekory?

Myślę, że część nicków z pewnością jest przypadkowa. Ot, ktoś ma jakieś skojarzenie od imienia, przedmiotu, który ma akurat w zasięgu wzroku.

Część natomiast jest świadomie i rozważnie wybrana, tak jak mój, o czym pisałam tu wcześniej.

Myślę, że awatary są już bardziej świadomie dobierane i jak najbardziej odzwierciedlają jakąś istotną informację o osobowości czy fragmencie historii życiowej (choć czytałam i o przypadkowych wyborach). Według mnie odzwierciedlają najbardziej rzucającą się w oczy cząstkę charakteru - np. waleczność, drapieżność, intelektualizm, czasem zołzowatość, poczucie humoru i wiele innych.

Odnośnie przekory - nie wykluczam. Ilu użytkowników, tyle pomysłów na swój forumowy image. wink

Mnie te informacje co nieco mówią o użytkowniku, szczególnie w połączeniu z postami, które czytam.

3,341

rossanka napisał/a:

I see-też nie mam problemu, by samej gdzieś wyjść.  No może na wakacje sama bym nie pojechała,  bo 7 dni czy 14 samej spędzać to srednio mi  się podoba, ale kto wie, co przyszłość przyniesie.

ross, wierz mi, że jak to sobie dobrze zaplanujesz to nawet jeżdżąc samemu można jednocześnie dobrze się bawić i też nie czuć się samotnym. Ale sporo też zależy od tego jak bardzo ma się tę kwestię uporządkowaną w głowie i jakie masz do tego podejście. Aczkolwiek jestem przykładem, że zdecydowanie warto. wink

3,342

Metyl Nie będzie tego dużo, bo zbyt krótko się "znamy" wink Wydajesz mi się mężczyzną bardzo poważnym i zasadniczym, takim który ma grubą skorupę, pod którą jednak kryje się naprawdę wrażliwy człowiek, ale do tej części Ciebie trzeba dotrzeć. Taki trochę niedostępny i tajemniczy mi się jawisz smile

3,343

rossanka napisał/a:

A ja nie mam problemu z dłuższymi wyjazdami. Naprawdę.
14 dni to dla mnie normalka.

Na plaży 2 tygodni samej to bym nie zniosła. Ale inne formy pobytu gdzieś - no problem.

3,344

Metyl napisał/a:
rossanka napisał/a:

ross, wierz mi, że jak to sobie dobrze zaplanujesz to nawet jeżdżąc samemu można jednocześnie dobrze się bawić i też nie czuć się samotnym. Ale sporo też zależy od tego jak bardzo ma się tę kwestię uporządkowaną w głowie i jakie masz do tego podejście. Aczkolwiek jestem przykładem, że zdecydowanie warto. wink

To też mówię,  że nie wiadomo co będzie w przyszłości.  Może się sama wybiorę,  kto wie.

3,345

Ja miałam w tym roku plan jechać samej za granicę na 10 dni.

Musiałam zrezygnować. : /
Na innym wątku już pisałam dlaczego. >:(

Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to sobie ten wyjazd odkuję w przyszłym roku.

Trzymajcie kciuki. smile

3,346

I_see_beyond napisał/a:

Ja miałam w tym roku plan jechać samej za granicę na 10 dni.

Musiałam zrezygnować. : /
Na innym wątku już pisałam dlaczego. >:(

Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to sobie ten wyjazd odkuję w przyszłym roku.

Trzymajcie kciuki. smile

A to konkretne miejsce?

3,347

Portugalia.

3,348

SonyXperia napisał/a:

Metyl Nie będzie tego dużo, bo zbyt krótko się "znamy" wink Wydajesz mi się mężczyzną bardzo poważnym i zasadniczym, takim który ma grubą skorupę, pod którą jednak kryje się naprawdę wrażliwy człowiek, ale do tej części Ciebie trzeba dotrzeć. Taki trochę niedostępny i tajemniczy mi się jawisz smile

Hmmm... Ajsi, jak to skomentujesz?

3,349

I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

Podobno tam jest pięknie.

3,350

Metyl napisał/a:

Hmmm... Ajsi, jak to skomentujesz?

Ja się zgodzę z Sony, że trochę mało się znamy (choć mam tę przewagę jednego spotkania w realu).
Również Cię tak odbieram. Plus dodałabym - masz potencjał na stworzenie fajnego, harmonijnego związku.

3,351

rossanka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

Chciałabym to zweryfikować. smile

3,352

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

Sony, jestem ciekawa Twojej opinii.

Również o mnie. wink
Na zasadzie zabawy.

...przyjmuję wszystko na klatę w razie czego. big_smile

Wydajesz mi się bardzo subtelną, ciepłą osobą. Pełną kobiecości. Nie masz w sobie nic z zadziorności, agresji, chociaż doskonale umiesz bronić własnego zdania. W postach odznaczasz się dużym taktem i wrażliwością. Zwracasz uwagę na formę wypowiedzi. Twoje posty są jasne, przejrzyste, przemyślane. Nie ma w nich bałaganu myślowego. Wydajesz mi się także solidna i uporządkowana.

3,353

I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

Och! I_see to też moje marzenie jest. I, co najgorsze, miałem i mam możliwość pojechać tam na miesiąc lub dwa. Wystarczy, że zmienię pracę. smile Nowa firma daje mi szkolenie w Portugalii z pełnym zakwaterowaniem.Oczywiście praca ale i bym coś zobaczył przecież. To sporo czasu... Jednak na razie nie zmieniam. Myślę, że pozycja jeszcze jest dla mnie otwarta z minimum mc. Potem pewnie znajdą kogoś innego. Lajf... Ale też pragnę tam się udać i pewnie mi się uda udać smile

3,354

Zastanawia mnie co dokładnie masz na myśli pisząc o byciu 'poważnym i zasadniczym'. smile Z resztą ogólnie bym się zgodził. Ciekawe mnie też z czego bierze się to, że (pewnie nie Ty jedyna) uważasz mnie za niedostępnego i tajemniczego. Tzn z czego konkretnie to się bierze. Oczywiście dla jednych będą to wady a dla innych zalety ale no, jestem ciekaw na podstawie czego wysnułaś takie wnioski.

3,355

SonyXperia napisał/a:

Wydajesz mi się bardzo subtelną, ciepłą osobą. Pełną kobiecości. Nie masz w sobie nic z zadziorności, agresji, chociaż doskonale umiesz bronić własnego zdania. W postach odznaczasz się dużym taktem i wrażliwością. Zwracasz uwagę na formę wypowiedzi. Twoje posty są jasne, przejrzyste, przemyślane. Nie ma w nich bałaganu myślowego. Wydajesz mi się także solidna i uporządkowana.

Dziękuję. smile

Metyl?... wink big_smile

3,356

I_see_beyond napisał/a:
rossanka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

Chciałabym to zweryfikować. smile

Mówią,  chcieć to  móc,  jakkolwiek banalnie to brzmi, to ma szansę,  że dojdzie do tego wyjazdu i przekonasz się naocznie;)

3,357

I_see_beyond napisał/a:

Metyl?... wink big_smile

Tak, zobaczymy się jeszcze. tongue

3,358

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

mam możliwość pojechać tam na miesiąc lub dwa. Wystarczy, że zmienię pracę. smile

Ty to masz LAJF, rh72. big_smile

Ja muszę odkładać na wakacje. wink

3,359

SonyXperia napisał/a:

Wydajesz mi się ....

Sony mam inną prośbę... tongue Nie opiniuj mnie, please. Od razu zaznaczam, że wszystko co napiszesz o mnie zanurzone jest w warstwie emocjonalnej wywołanej silnymi wahaniami uczuć i totalnie niezrozumiałą fascynacją lol No, to tego... big_smile

3,360

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Metyl?... wink big_smile

Dobry jesteś. big_smile big_smile big_smile

ross, jestem konsekwentna w dążeniu do celu.
Natomiast nie do końca mam na wszystko wpływ.
Jak się pomyślnie ułożą sprawy z nowym miejscem zamieszkania, wakacje będą. smile

3,361

I_see_beyond napisał/a:

Drugiego takiego nie ma. wink

3,362

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Metyl?... wink big_smile

ross, jestem konsekwentna w dążeniu do celu.
Natomiast nie do końca mam na wszystko wpływ.
Jak się pomyślnie ułożą sprawy z nowym miejscem zamieszkania, wakacje będą. smile

A pewnie,  że tak;)

3,363

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Portugalia.

mam możliwość pojechać tam na miesiąc lub dwa. Wystarczy, że zmienię pracę. smile

Ty to masz LAJF, rh72. big_smile

Ja muszę odkładać na wakacje. wink

A widzisz... teraz jednak nie zrozumiałaś kontekstu wypowiedzi sad Ja pisałem to nie wspominając o ramach swoich ograniczeń czyli dlaczego podejmuję taką decyzję. A to już nie jest nic high... ale spoko. smile Magia internetu i perspektywa - czyli literalność wypowiedzi oraz brak pełnych informacji. Ja bym zobaczył Lizbonę i jakąś małą, fajną miejscowość nad oceanem smile

3,364

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Drugiego takiego nie ma. wink

I to jest pewność siebie, którą lubię, połączona z dawką humoru.
Nie "zbytnia pewność siebie", "zarozumialstwo", "zadufanie", "megalomania", "bufonada", itp.

Myślę, że wiecie, o co mi chodzi.
Dobre myślenie o sobie jest bardzo ważne.

3,365

Metyl napisał/a:

Zastanawia mnie co dokładnie masz na myśli pisząc o byciu 'poważnym i zasadniczym'. smile Z resztą ogólnie bym się zgodził. Ciekawe mnie też z czego bierze się to, że (pewnie nie Ty jedyna) uważasz mnie za niedostępnego i tajemniczego. Tzn z czego konkretnie to się bierze. Oczywiście dla jednych będą to wady a dla innych zalety ale no, jestem ciekaw na podstawie czego wysnułaś takie wnioski.

Kojarzysz mi się z zawodem wojskowego. Taki konkret do bólu - pytanie, odpowiedź, pytanie, odpowiedź. I tyle. Nic więcej. Tyle ile potrzeba. Ta niedostępność chyba jest konsekwencją bycią 'poważnym i zasadniczym'. Widzę to tak - sam z siebie nie pokażesz wrażliwego oblicza, trzeba wpasować się w klucz, który otwiera do niego drzwi. A zwróc uwagę, że to są spostrzeżenia z rozmowy w luźnym wątku, w atmosferze kafejki, gdzie luz jest wpisany w atmosferę rozmowy.

3,366 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-09-16 23:30:47)

Sony aż uciekła po tym wszystkim czego się nasłuchała o mnie. big_smile

Haha, jednak nie. lol

3,367

rh72 napisał/a:

A widzisz... teraz jednak nie zrozumiałaś kontekstu wypowiedzi sad Ja pisałem to nie wspominając o ramach swoich ograniczeń czyli dlaczego podejmuję taką decyzję. A to już nie jest nic high... ale spoko. smile Magia internetu i perspektywa - czyli literalność wypowiedzi oraz brak pełnych informacji. Ja bym zobaczył Lizbonę i jakąś małą, fajną miejscowość nad oceanem smile

Myślę, że MNIEJ WIĘCEJ orientuję się w ograniczeniach po kilku postach na ten temat.

Napisałeś wyraźnie: "mam taką możliwość".
Potem powstała część z "ale" i teraz informacja o Twoim WYBORZE, aby z oferty nie skorzystać.

To odczytałam.

Ja się skupiłam na tym, że ta możliwość JEST.

A Lizbona - to jest magia i perspektywa. smile

3,368 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-16 23:34:22)

I jak z tymi opiniami psychologicznymi wink Pozory mylą, czy jednak nie?

3,369

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wydajesz mi się ....

Sony mam inną prośbę... tongue Nie opiniuj mnie, please. Od razu zaznaczam, że wszystko co napiszesz o mnie zanurzone jest w warstwie emocjonalnej wywołanej silnymi wahaniami uczuć i totalnie niezrozumiałą fascynacją lol No, to tego... big_smile

rh, ja też mam prośbę, masz już co najmniej dwa wątki od pajacowania... to może tam pajacuj tongue

3,370

Sony, jesteś okrutna cool

A ja znikam do łóżka. Nie wiem, o której wstanę big_smile Dobranoc big_smile

3,371

SonyXperia napisał/a:

Kojarzysz mi się z zawodem wojskowego. Taki konkret do bólu - pytanie, odpowiedź, pytanie, odpowiedź. I tyle. Nic więcej. Tyle ile potrzeba. Ta niedostępność chyba jest konsekwencją bycią 'poważnym i zasadniczym'. Widzę to tak - sam z siebie nie pokażesz wrażliwego oblicza, trzeba wpasować się w klucz, który otwiera do niego drzwi. A zwróc uwagę, że to są spostrzeżenia z rozmowy w luźnym wątku, w atmosferze kafejki, gdzie luz jest wpisany w atmosferę rozmowy.

Hmmm...

Wojskowym ani nie jestem ani być nie chciałem. Nie uważam się też za takiego jak wojskowi człowieka hmm, surowego, zamkniętego, do bólu konkretnego, bez luzu, z jednym konkretnym światopoglądem etc. Aczkolwiek... to co może się w jakimś tam stopniu pokrywać to zamiłowanie do 'wojskowej' garderoby typu militarne kurtki czy płaszcze, wysokie i 'ciężkie' ale tylko z wyglądu buty, tego typu rzeczy. Nie zgodziłbym się z tym, że jestem konkretny w stylu pytanie-odpowiedź. Myślę że Ajsi by to potwierdziła. Ja naprawdę mógłbym godziny spędzać na rozmowie z kimś od tematów błahych po poważniejsze. Nierzadko rozmyślam sobie o różnych, czasem całkowicie abstrakcyjnych rzeczach tylko nie zawsze mam z kim porozmawiać mieszkając samemu. wink Czy jestem poważny? Wydaje mi się że...że wtedy kiedy trzeba bo ogólnie z powagą chyba u mnie dosyć różnie bywa. Może po prostu mam taki wyraz twarzy nieprzyjemny. lol

3,372

SonyXperia napisał/a:

Opinia, wydana nawet przez psychologa, nijak MOŻE się mieć do rzeczywistości. Syn koleżanki miał taką wydaną przez lokalną poradnię psychologiczno-pedagogiczną. Gdybym nie znała osobiście dzieciaka, to bym powiedziała, że nie powinien w ogóle skończyć szkoły. A z gościem bardzo fajnie się rozmawia, jest inteligentny.

Na forum natomiast zdarzają się bardzo trafne opinie. I co ciekawe, piszą tu ludzie nie mający oczywiście żadnego przygotowania specjalistycznego, a po prostu doświadczenie życiowe czy dobre oko do pewnych rzeczy.

Pozory potrafią zmylić. Dla mnie ma znaczenie pierwsze wrażenie, ale jeśli poznam kogoś bliżej, to wiadomo, że weryfikuję te pierwotne wyobrażenia.

3,373

Ożesz, Metyl z tymi wojskowymi ciuchami teraz pojechałeś...

Jak byłam, ekhem ekhem, młodziuteńką dziewczyną, świeżuteńko po maturze, to mi jedna wróżka powiedziała, że za mąż wyjdę za ... mężczyznę w mundurze!

Mój "ślubny" munduru nie nosi.

My ślubu brać nie zamierzamy.

No i jak ten temat teraz ugryźć? ... big_smile

3,374

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hmmm...

Wojskowym ani nie jestem ani być nie chciałem. Nie uważam się też za takiego jak wojskowi człowieka hmm, surowego, zamkniętego, do bólu konkretnego, bez luzu, z jednym konkretnym światopoglądem etc. Aczkolwiek... to co może się w jakimś tam stopniu pokrywać to zamiłowanie do 'wojskowej' garderoby typu militarne kurtki czy płaszcze, wysokie i 'ciężkie' ale tylko z wyglądu buty, tego typu rzeczy. Nie zgodziłbym się z tym, że jestem konkretny w stylu pytanie-odpowiedź. Myślę że Ajsi by to potwierdziła. Ja naprawdę mógłbym godziny spędzać na rozmowie z kimś od tematów błahych po poważniejsze. Nierzadko rozmyślam sobie o różnych, czasem całkowicie abstrakcyjnych rzeczach tylko nie zawsze mam z kim porozmawiać mieszkając samemu. wink Czy jestem poważny? Wydaje mi się że...że wtedy kiedy trzeba bo ogólnie z powagą chyba u mnie dosyć różnie bywa. Może po prostu mam taki wyraz twarzy nieprzyjemny. lol

Nie twierdzę, że nie masz luzu. Twierdzę, że nie od razu to widać. wink

3,375

I_see_beyond napisał/a:

No i jak ten temat teraz ugryźć? ... big_smile

Się postawi manekina...

3,376

SonyXperia napisał/a:

Tak tylko wyjaśniłem. wink

To...u Ciebie czy u mnie? big_smile

3,377

A ja znikam do łóżka. Nie wiem, o której wstanę big_smile Dobranoc big_smile

Zaczekaj! Nie gaś jeszcze światła. Biegnę w tym samym kierunku.

Ale śpimy osobno, jakby ktoś coś sobie wyobrażał. big_smile
http://gohan.ssj2.fm.interia.pl/pliki6/spioch.gifhttp://gohan.ssj2.fm.interia.pl/pliki6/spioch.gif

3,378

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Opinia, wydana nawet przez psychologa, nijak MOŻE się mieć do rzeczywistości. Syn koleżanki miał taką wydaną przez lokalną poradnię psychologiczno-pedagogiczną. Gdybym nie znała osobiście dzieciaka, to bym powiedziała, że nie powinien w ogóle skończyć szkoły. A z gościem bardzo fajnie się rozmawia, jest inteligentny.

Na forum natomiast zdarzają się bardzo trafne opinie. I co ciekawe, piszą tu ludzie nie mający oczywiście żadnego przygotowania specjalistycznego, a po prostu doświadczenie życiowe czy dobre oko do pewnych rzeczy.

Pozory potrafią zmylić. Dla mnie ma znaczenie pierwsze wrażenie, ale jeśli poznam kogoś bliżej, to wiadomo, że weryfikuję te pierwotne wyobrażenia.

Oczywiście zgadzam się. Jeśli chodzi o osobowość czlowieka, żeby móc go scharakteryzowac trzeba najpierw z tym kimś zjeść przysłowiową beczkę soli.  Żadne testy u psychologa tego nie zastąpią. To są dlugie lata obserwacji człowieka w przeróznych sytuacjach życiowych. A i tak ten ktoś na koniec może nas zaskoczyć. Nie bez przyczyny przecież mówi się "nie spodziewałam/em się tego po Tobie".

3,379

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie twierdzę, że nie masz luzu.

Luz to czy ... zbytnia pewność siebie?... big_smile wink

Sony, z ostatnim Twoim postem - pełna zgoda. Doświadczyłam tego w RÓŻNYCH relacjach.
Czasem były to pozytywne zaskoczenia czasem negatywne.

Życie. smile

3,380

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak tylko wyjaśniłem. wink

Ja się długo oswajam tongue

Posty [ 3,316 do 3,380 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024