Krejzolka82 napisał/a:Przemuś napisał/a:Witaj Krejzolko , obserwuje temat od czasu do czasu, nie wypowiadałem się, bo nic mi ciekawego do głowy nie przyszło, jak tam łowy na portalach randkowych ktoś cię zaciekawił?, ja też mam na jednym konto, ale jest nudno , i mam wrażenie że pisze z fejk kontami albo z kobietami z zawaloną skrzynką pocztową, brak odpowiedzi brak nawet przeczytanych wiadomości no cóż może muszę poczekać, a opisy tych panien są nudne albo ich nie i weź tu bądź zdrowy
PS: ktoś się odezwał jednak z portalu randkowego , nie jest widać ze mną jeszcze tak źle , he he
Ale to nie trzeba obserwować tylko pisać.
E tam, wiadomo, że temat portali to tylko przykrywka, ważniejsze jest pisanie O.T. na każdy inny temat.Portale? Nic a nic.
A przynajmniej fajna Kobietka się odezwała?
Ok będę się udzielał, a z kobietą z portalu skończyło się szybciej niż zaczeło, no coż niektóre kobiety są bardzo wybredne, najpierw pisze a potem bach i koniec i nawet nie wiesz dlaczego, trudno zagadywał będe dalej
jak tam niedziele spędzacie, ja oddam się jakieś powieści aby zapomnieć o szarej rzeczywistości
Będzie mi niezmiernie miło, dziękuję.
Bo czasami tak się zdarza, że nie pyknie i tyle.
Ale serio chciałbyś przeczytać wiadomość typu:"Przepraszam, ale nie jestem zainteresowana znajomością z Tobą"?
Oczywiście pytam tylko i wyłącznie o znajomości z portali randkowych.
Też dzisiaj zrobiłam sobie relaksik z książką. Uwielbiam czytać książki.
Pewnie Ktoś z Was zapytałby jakie, więc odpowiadam już teraz: różnorakie, począwszy od obyczajowych skończywszy na kryminałach.
Faktycznie otacza Cię, aż tak szara rzeczywistość, że musisz o niej zapomnieć?