Araquelle napisał/a:adiaphora napisał/a:Mowiac brzydko, gowno wam do tego. Kim wy jestescie, ze dajecie sobie prawo do mieszania innych z blotem, do tej pogardy i chamstwa, ktore tu sie wylalo (wulgarne teksty o dziwkach, ladacznicach, swedzacej cipie itp...) do bezpardonowego oceniania i narzucania swojej moralnosci?
A robimy to samo co Ty ;-). I tobie tak samo gówno do tego co my piszemy i do naszych ocen. Stosuj do wszystkich tą samą miarę, także do siebie.
Nasze święte oburzenie jest beee a twoje super? I bądź takaz miła, zastosuj się do swoich słów, nie narzucaj nam swojej moralności.
I tak, jak ci się nie podoba to też nie musisz tu zaglądać. prostezal mi Ciebie. Sciskam Cie mocno i czule. Pozdrow kolezanki, jak dolecisz na Łysą Górę.
A dzięki, dzięki. Ale nie musisz mnie żałować ani ściskać. Jakoś sobie radzę (nawet jestem z tym moim wrednym charakterem zadowolona z życia) a jest tylu bardziej potrzebujących twego wsparcia - o, choćby autorka tak wrednie i niesprawiedliwie potraktowana. A ja cóż, jestem szczęśliwa tylko wtedy jak opluję taką karwę. A przecież każdy ma prawo do szczęścia, więc i ja ;-). Sama autorka namawiała żeby walczyć o swoje szczęście. To walczę jak lwica! I nie wiem czemu nie spotyka mnie zrozumienie takie jak ją?
Koleżanki z Łysej pozdrowię, jak tylko dolecę.