Jak udowodnic ze nie zdradzilem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak udowodnic ze nie zdradzilem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Jak udowodnic ze nie zdradzilem?

Czesc wszystkim, mam do was pytanie bo wlasciwie juz nie wiem co robic?

A mianowicie mam piekna nazeczona ktora bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Pracuej duzo za granica w trybie 2tyg polska dwa tg za granica.
Ostatnio zostalem sam w domu w nocy, troche popilem i jak to do glowy przyszlynrozne dziwne rzeczy. Powchodzilem na strony (nazwijmy to dla doroslych) i nasunol sie temat sponsoringu. Tz ze kobieta sponsoruje faceta, kiedys mi o tym wspominal kumpel wiec z ciekawosci wyslalem zapytanie. Rano wstalem wytrzezwialem i zapomnialem o calej sytuacji.
Kilka dni pozniej Ona przeczytala tego maila z zapytania i sie zaczelo ze na pewno ja zdradzilem.
Nie pomagaja tez tlumaczenia ze tam sa stare baby z ktorymi nie wyobrazam sobie czego kolwiek a co dopiero zdradzy. Nigdy bym jej nie zdradzil a gdybym mogl cofnac czas to zrobilbym to bez zawachania. Nie interesjue mnie nikt inny niz ona.

Zanim zaczniecie po mnie jechac powiem ze swoje juz cierpie. Nie moge jesc bo boje sie ze ja strace, nie spie i mam stany lekowe.

Co zrobic zeby mi wybaczyla

Pomozcie bo zwaryjuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak udowodnic ze nie zdradzilem?

A co Twoja narzeczona ma dostęp do Twojej poczty czy co ?

3

Postaw się na jej miejscu.Przeczytała pytanie ile można zarobić na byciu męska K...a. I nigdy nie mów nigdy.A teraz pomysl co twoja narzeczona pomyślała?Czy wybaczy?Tego nie wiem.

4

Trochę głupia sytuacja i niema sposobu na to niż wytłumaczenie jej że coś takiego nie miało miejsca. Wydaje mi się że im bardziej będziesz ją przepraszał i pisał tym bardziej ona będzie trzymała na swoim. Powiedziałabym na Twoim miejscu wyraźnie że jej nie zdradziłeś i dała spokój. Taki stosunek zawsze skutkuje. Poza tym, czy ona ma Cię za głupka że skasowałbyś wszelkie ślady tego jak się umawiasz na spotkanie z kobietą a pozostawił głównego maila? Litości..
Dałabym jej maksymalnie tydzień, że przemyśli i sama Cię przeprosi. Pamiętaj, winny się tłumaczy

5

mtuz91 napisał/a:

Co zrobic zeby mi wybaczyla

To proste... wszystko napisałeś w tym swoim poście. Wystarczy wydrukować i jej to dać. NIC więcej nie możesz zrobić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak udowodnic ze nie zdradzilem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024