Czy warto iść w tym kierunku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy warto iść w tym kierunku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy warto iść w tym kierunku?

Witam wink
Pozwólcie iż zacznę od początku... Miałam 16 kiedy wyprowadziłam się z domu rodzinnego. Bardzo szybko dorosłam, jestem bardzo rozważną i odpowiedzialną osobą. Mam 18 lat smile Jak dotąd byłam w dwóch związkach. Pierwszy trwał kilka miesięcy, zaś drugi ponad półtora roku-nawet mieszkaliśmy juz razem. Jakis czas temu rozstaliśmy się, ja wyprowadziłam sie do innego miasta, zmieniłam szkołę. Nawiasem mówiąc chodzę do szkoły, w której jest około 800 osób z czego tylko 9 to dziewczyny. Wiadomo jak to w typowo męskiej szkole chłopcy wykazują bardzo duże zainteresowanie nową dziewczyną, tym bardziej ładną. Zawsze miałam ogromny dystans to swoich rówieśników. Byłam bardzo uprzedzona, poniewaz zdecydowana większość to duże, infantylne dzieci. Nigdy nie nawiązywałam jakichkolwiek bliższych relacji z rówieśnikami, bo byliśmy na innych falach. Wszyscy moi znajomi i przyjaciele są sporo starsi ode mnie. I chciałam by tak pozostało do momentu, w którym poznałam chłopaka z klasy. Zwykły, przeciętny 17latek, z zupełnie odmiennym światopoglądem. Bardzo  fajnie mi sie rozmawia. Pierwszy raz tak szybko i tak mocno kogoś polubiłam. Ostatnio myślałam sobie o tym, czy moze gdyby relacja rozwinęła sie w kierunku czegoś więcej, warto byłoby spróbować?
Jak myślicie?
Proszę o jakies opinie!
Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto iść w tym kierunku?

To już nie chodzisz na studia, trollu?

3 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-10-02 19:56:56)

RavenKnight napisał/a:

To już nie chodzisz na studia, trollu?

A gdzie pisała, że studiuje?

Katiusza14 napisał/a:

Bardzo  fajnie mi sie rozmawia. Pierwszy raz tak szybko i tak mocno kogoś polubiłam. Ostatnio myślałam sobie o tym, czy moze gdyby relacja rozwinęła sie w kierunku czegoś więcej, warto byłoby spróbować?
Jak myślicie?
Proszę o jakies opinie!
Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam!

Po co dzielisz włosa na czworo?
Podoba się i dobrze wam ze sobą, to nie wiem nad czym się zastanawiasz. Żyj, a nie myśl o życiu. Co przyniesie przyszłość dowiesz się w przyszłości, a obecnie jeśli wszystko gra, to wszystko gra. Nie wiem nawet gdzie tu jest problem i czemu w ogóle rozważasz  to.

4

Klio, w innym wątku pisała.

5

Pisała o mężczyźnie, z którym się umawiała i który studiuje.

6

Katiusza14 napisał/a:

Wyprowadziłam się na studia do oddalonego miasta

7

Ano rzeczywiście. Pamiętałam ten wątek i nawet się udzielałam, ale nie sprawdzałam zdanie po zdaniu. Że też się ludziom chce tak marnować swój i innych czas.

8

Klio napisał/a:

Pisała o mężczyźnie, z którym się umawiała i który studiuje.

W lipcu jeszcze studiowała, ale widać we wrześniu wróciła do klasy

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy warto iść w tym kierunku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024