Piekarnik do zabudowy z rożnem obrotowym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Piekarnik do zabudowy z rożnem obrotowym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Piekarnik do zabudowy z rożnem obrotowym

Witajcie panie. Wiem wiem to wasze forum ale mam nadzieje ze wybaczycie bo szukam w imieniu mojej mamy.

Otóż macie pewnie doświadczenie z piekarnikami i sprzętami. Będzie moja mama wymieniać kuchnie no i oczywiście sprzęty. I szuka piekarnika z rożnem obrotowym na którym można np upiec kurczaka z jakiejś firmy innej niż Amica ze względu na uprzedzenia wcześniejsze. Fajnie by było jakby marka była jakaś dobra bo cała kuchnia taka będzie z Samsunga niestety nic nie znalazłem z Boscha też nie a szkoda. Może któraś z was ma jakieś pomysły tak do 2000 zł za piekarnik zmieścić by się było fajnie ale powiedzmy trochę można to nagiąć jakby miało być super świetnie smile

Dziękuję za pomoc smile

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Piekarnik do zabudowy z rożnem obrotowym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024