Czy to kiedyś przejdzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to kiedyś przejdzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy to kiedyś przejdzie?

Od trzech lat nie potrafię sobie poradzić z rozstaniem. Muszę go widywać bo mamy dziecko, myślałam że to z czasem minie ale niestety nie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to kiedyś przejdzie?

Współczuję Ci. Urwanie kontaktu bardzo pomaga, no ale w Twoim przypadku nie ma o tym mowy. Czy on ułożył sobie życie z kimś innym? Jeśli to już trzy lata, a Ty nadal się męczysz to może warto skorzystać z porady psychologa?

3

rezolutna napisał/a:

Współczuję Ci. Urwanie kontaktu bardzo pomaga, no ale w Twoim przypadku nie ma o tym mowy. Czy on ułożył sobie życie z kimś innym? Jeśli to już trzy lata, a Ty nadal się męczysz to może warto skorzystać z porady psychologa?

Chyba będę musiała, bo wczoraj jak kompletna idiotka popłakałam się i powiedziałam, że chcę żeby mnie kochał. A dzisiaj mam ogromnego dola. On już zapomniał, mieszka w innym mieście z jakąś kobietą. Nasz związek był dziwny, ranilismy się wzajemnie, były kłótnie itd. Ale ja mogłabym mu wszystko wybaczyć, zdaję sobie sprawę jak żałośnie to brzmi ale nie mogę zmienić tego chorego myślenia.

4 Ostatnio edytowany przez gorszysort992 (2016-09-05 21:15:57)

Absolutnie żałosna nie jesteś ale związek był toksyczny więc dobrze iż się rozpadł. Czas leczy rany. Gdy przej ci od razu to zrozumiesz i pomyślisz jak ja mogłam się w to wpakować. Jak by nie patrzeć to wszystko ma jakiś plus będzie to dla ciebie dobra lekcja lekcja życie.

MałaMi czy moge do Ciebie napisać wiadomość prywatną?

6

Tak, proszę.

7

Jeszcze zadam pytanie czy zanim go poznałaś czułaś się dobrze z samym sobą ?

8

gorszysort992 napisał/a:

Absolutnie żałosna nie jesteś ale związek był toksyczny więc dobrze iż się rozpadł. Czas leczy rany. Gdy przej ci od razu to zrozumiesz i pomyślisz jak ja mogłam się w to wpakować. Jak by nie patrzeć to wszystko ma jakiś plus będzie to dla ciebie dobra lekcja lekcja życie.

No wlasnie w tym problem, ze nie przechodzi a ja nie wiem jak zmienić "tą zdartą płytę"... Nie chcę, ale ciągle o nim myslę. Wiem, że to normalne nie jest.

9

gorszysort992 napisał/a:

Jeszcze zadam pytanie czy zanim go poznałaś czułaś się dobrze z samym sobą ?

No wlasnie sama się zastanawiam teraz. Wiem, że obniżył moje poczucie wartości do zera.

10

Szukam psychologa, bo mnie to wszystko wykańcza emocjonalnie. Najwyraźniej mam depresję (kiedyś już miałam, leczyłam ją i stwierdziłam, że poradzę sobie bez leków).

11 Ostatnio edytowany przez MalaMi78 (2016-09-06 23:34:19)

usunięto

12

Co za palant!

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to kiedyś przejdzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024