Przesadzam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Przesadzam?

Mój kolega parę lat temu otworzył firmę i prowadzi różne usługi informatyczne. Ostatnio wiedząc, że szukam pracy wyszedł z propozycją umowy o dzieło.
Miałem zająć się reklamą. Umówiliśmy się na konkretną kwotę, miała być umowa i do tego inna, poufności.

Zapowiadał, obiecywał, opowiadał, zapewniał i na tym się skończyło.

Przekładał podpisanie umowy z powodu braku czasu. Potem kiedy już umowę wysłał, przestał się na kilka dni odzywać. A później odpowiadał zdawkowo "tak", "spoko". O pracy słowem nie wspomniał.

Poczułem się oszukany i skreśliłem znajomość.

Teraz kolega dziwi się, o co mi chodzi. Jego zdaniem wszystko jest w porządku.

Przesadzam, czy w tym przypadku mam rację?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przesadzam?

Hmm wiesz... nie znam Twojego znajomego ale uwierz mi że to co dla niektórych wydaje się nie do przyjęcia dla innych jest normalne. Znam osoby które dziś planują, obiecują coś a za tydzień nie pamiętają że w ogóle cokolwiek proponowali drugiej osobie;) . Nie wiem od czego to zależy ale chyba to jest taki lekki charakter człowieka.
Myślę że powinieneś powiedzieć wprost znajomemu o co chodź, może jest w stanie racjonalnie wyjaśnić czemu właśnie tak się zachował.

3

echh  to nie koniec świata, powiedz koledze, że nie lubisz takich zabaw i żeby uważał co proponuje, jak to stara znajomość to bym nie rezygnowała

4

Nie, chyba nie przesadzasz. Kolega coś ściemnia albo ma gdzieś pracowników... Jest nielojalny troszkę. Nadal tam pracujesz?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024