WAżę zbyt dużo i mam podwójny podbródek, który mnie strasznie szpeci i drażni. Jestem w trakcie diety, ale co mogę z tym zrobić już teraz. Jakie zabiegi są skuteczne. A może to urządzenie Neck Toner pomoże. Ma ktoś doświadczenie z tym problemem...
W likwidowaniu drugiego podbródka nieźle sprawdza się lipoliza iniekcyjna.
3 2016-10-14 11:27:04 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-03 00:05:51)
To prawda. Moja przyjaciółka poddała się takiemu zabiegowi i bardzo ładnie wygląda. Ten podwójny podróbek dodawał jej lat i kilogramów. Z tego co pamiętam, to ona robiła lipolizę w gabinecie medycyny estetycznej [spam].
a jakies domowe sposoby? w sensie cwiczenia twarzy? cokolwiek? strasznie mnie denerwuje ten moj pelikan
5 2017-03-01 12:00:53 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-03 00:04:19)
Niestety dieta nie za wiele Ci tu pomoże. Ja radziłabym z jakimś lekarzem medycyny estetycznej porozmawiać o tym. Teraz są różne metody.
Zobacz tu [nieregulaminowy link - usunięte przez moderację] jakie efekty laserem inni osiągnęli. Raczej celowałabym w medycynę estetyczną niż w chirurgię plastyczną, bo to mniej inwazyjne a równie skuteczne.
może konturowanie twarz? podobno za pomocą dobrych podkładów i korektorów można całkowicie zmienić rysy twarzy
Na podwójny podbródek idealna jest joga twarzy Niedość, ze rozwiąże Twój problem to jeszcze te ćwiczenia mają wpływ na elastyczność skóry twarzy, poprawiają kształt buzi i opóźniają powstawanie zmarszczek
Ćwiczysz kiedy chcesz i gdzie chcesz- ja to robię nawet zmywając gary jak nikt nie widzi
Dawniej też się z tym źle czułam ale w końcu doszłam do wniosku że trudno Jednak zaczęłam ćwiczyć i to trochę pomogło.Ćwiczenia polegają na uniesieniu głowy lekko ku górze i wypychaniu dolnej szczęki do przodu.Chodzi głownie o to aby wykonywać dużo ruchów dolną szczęką.
Moja mama ćwiczy SMaruje kremami, ale przede wszystkim ćwiczy i masuje.
Faktycznie nie ma u niej drugiego podbródka.
Jeśli regularnie się ćwiczy, to po pewnym czasie podbródek sam zniknie. To kwestia czasu.
Na podróbek polecam zabieg Zaffiro - termolifting Poczytaj sobie o nim, daje bardzo dobre efekty
Czytalam ostatnio artykul, ze rzucie gumy (oczywiscie bez cukru) jeest fajnym cwiczeniem na podwojny podbrodek