Co na podwójny podbródek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Co na podwójny podbródek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Co na podwójny podbródek

WAżę zbyt dużo i mam podwójny podbródek, który mnie strasznie szpeci i drażni. Jestem w trakcie diety, ale co mogę z tym zrobić już teraz. Jakie zabiegi są skuteczne. A może to urządzenie Neck Toner pomoże. Ma ktoś doświadczenie z tym problemem...

2

Odp: Co na podwójny podbródek

W likwidowaniu drugiego podbródka nieźle sprawdza się lipoliza iniekcyjna.

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-03 00:05:51)

To prawda. Moja przyjaciółka poddała się takiemu zabiegowi i  bardzo ładnie wygląda. Ten podwójny podróbek dodawał jej lat i kilogramów. Z tego co pamiętam, to ona robiła lipolizę w gabinecie medycyny estetycznej [spam].

4

a jakies domowe sposoby? w sensie cwiczenia twarzy? cokolwiek? strasznie mnie denerwuje ten moj pelikan hmm

5 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-03-03 00:04:19)

Niestety dieta nie za wiele Ci tu pomoże. Ja radziłabym z jakimś lekarzem medycyny estetycznej porozmawiać o tym. Teraz są różne metody.
Zobacz tu [nieregulaminowy link - usunięte przez moderację] jakie efekty laserem inni osiągnęli. Raczej celowałabym w medycynę estetyczną niż w chirurgię plastyczną, bo to mniej inwazyjne a równie skuteczne.

6

może konturowanie twarz? podobno za pomocą dobrych podkładów i korektorów można całkowicie zmienić rysy twarzy

7

Na podwójny podbródek idealna jest joga twarzy smile Niedość, ze rozwiąże Twój problem to jeszcze te ćwiczenia mają wpływ na elastyczność skóry twarzy, poprawiają kształt buzi i opóźniają powstawanie zmarszczek wink Ćwiczysz kiedy chcesz i gdzie chcesz- ja to robię nawet zmywając gary jak nikt nie widzi tongue

8

Dawniej też się z tym źle czułam ale w końcu doszłam do wniosku że trudno Jednak zaczęłam ćwiczyć i to trochę pomogło.Ćwiczenia polegają na uniesieniu głowy lekko ku górze i wypychaniu dolnej szczęki do przodu.Chodzi głownie o to aby wykonywać dużo ruchów dolną szczęką.

9

Moja mama ćwiczy wink SMaruje kremami, ale przede wszystkim ćwiczy i masuje.
Faktycznie nie ma u niej drugiego podbródka.

10

Jeśli regularnie się ćwiczy, to po pewnym czasie podbródek sam zniknie. To kwestia czasu.

11

Na podróbek polecam zabieg Zaffiro - termolifting smile Poczytaj sobie o nim, daje bardzo dobre efekty smile

12

Czytalam ostatnio artykul, ze rzucie gumy (oczywiscie bez cukru) jeest fajnym cwiczeniem na podwojny podbrodek wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Co na podwójny podbródek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024