Internetowa Przyjaźń. (NIE)możliwe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Internetowa Przyjaźń. (NIE)możliwe?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Internetowa Przyjaźń. (NIE)możliwe?

Na karku mam niewiele, bagaż doświadczeń całkiem niemały. Przyjaźni mi potrzeba jak każdemu. Tylko jak ją znaleźć? Internet nie jest dla mnie przychylny. Dziewczyny pojawiają się i znikają. Każdy ma swoje życie, oczywiście. Ja również mam swoje, rodzina, dom, praca.

Dla drugiego człowieka warto znaleźć czas. Ja go zawsze znajdę. Chcę poznać i chcę być poznana smile to nie jest trudne. Ja nie jestem trudnym człowiekiem. Umiem i lubię słuchać. Umiem żartować i zrozumieć. Ideałem nie jestem, jestem sobą i taką chcę się dać innym.

Może to i smętne i oklepane, mało kogo zainteresuje smile ale spróbuję bo na pewno warto. Nie liczę, że moja skrzynka będzie pękać w szwach, ale jeśli właśnie Ty postanowisz do mnie napisać, nie pozostawię Cię bez odpowiedzi. Gdy się czegoś podejmuję, nie poddaję się smile

Pozdrawiam Wytrwałych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Internetowa Przyjaźń. (NIE)możliwe?

bardzo chętnie Cię poznam ,również chciałabym nawiązać wartościową znajomość  smile

3

wiele osob jest samotnych i szuka znajomosci nawet tych internetowych ,
ciezko znalesc .
ja tez jestem chetna do popisania .

4

i ja się zgłaszam!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Internetowa Przyjaźń. (NIE)możliwe?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024