Witam wszystkich ![]()
Dziele się nowym znaleziskiem bo uważam że na prawde warto sie tam wybrać.
Tanie markowe ubrania bardzo dobrej jakości można powiedzieć stan idealny. Ciuszek jest na Wigilijnej niedaleko przystanku na Nadbystrzyckiej. Mają też bardzo ładne buty i torebki
Sprzedawczyni zna się na swojej pracy i potrafi doradzić i znaleźć to czego klient szuka. Kupiłam kilka rzeczy w stanie takim że śmiało mogłyby wisieć w centrum handlowym serio ![]()
Całkiem inny second hand niż te które odwiedzałam, nie ma tego nieprzyjemnego zapachu, wybór spory, częste wyprzedaże
polecam jeżeli się wybierzecie dajcie znać jak wrażenia ![]()
Z tego co wiem to ciuchlandy są sklepami specyficznymi i z pewnością żadna klientka nie będzie go reklamowała bo wiadomo,że im mniej chętnych do zakupów tym więcej wyboru ma klientka.
Więc nie ściemniaj,że nie jesteś właścicielką albo tam nie pracujesz.
Z tego co wiem to ciuchlandy są sklepami specyficznymi i z pewnością żadna klientka nie będzie go reklamowała bo wiadomo,że im mniej chętnych do zakupów tym więcej wyboru ma klientka.
Więc nie ściemniaj,że nie jesteś właścicielką albo tam nie pracujesz.
Też uwazam że to włascicielka reklamuje lumpeks,nie mniej jednak myślę że dzięki reklamie klientek ma on szansę przetrwać.
U nas jest masa lumpeksów,utrzymują sie te które są reklamowane czyt.jedna drugiej powiedziała.