Nie wiem co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie wiem co robić

W poprzednim wpisie, pisałam o moim chłopaku, który raz na jakiś czas ma takie dni, że się po prostu wyłącza, teraz jednak zrobił coś gorszego i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Otóż w majówkę okazało, że mój facet będzie pracował, przyjechała do Niego rodzina (siostra i Jej mąż), wszystko Nam się bardzo dobrze układało, w piątek zawiózł mnie do domu i się posprzeczaliśmy, o to, że ja uważam, że jeżeli jest ze mną to nie powinien widywać się z koleżankami, uznał że to brak zaufania i, że nie chce być w związku w którym On będzie miał jakieś zakazy, bo ostatnio też czepiałam się bez sensu o wszystko. Pokłóciliśmy się i pojechał do domu...nie odzywaliśmy się dwa dni ja zrozumiałam swój błąd chciałam się juz pogodzić On oznajmił mi, że potrzebuje więcej czasu, po czym około 2 w nocy z niedzieli na poniedzialek pojechał spotkać się ze swoją znajomą, zmienił zdjęcie profilowe na fejsie, a pod nim komentarze jej, że takie rozmowy nocne to Ona lubi....tak się wkurzylam pojechałam do Niego w srode i sie pytac zaczelam, czy On chce ze mna byc czy bedzie sobie jaja robil, powiedział, że chce i, że to wszystko było na złość mi, bo nie mogę Go tak kontrolować i Mu wszystkiego zabraniać. Powiedział, że po prostu potrzebowal się Jej wygadać, bo kolegów to ma tylko od picia, że nic nie było i, że z tą dziewczyną to On się spotyka raz na pół roku tak tylko pogadać. Bardzo się wkurzyłam i po Jego tłumaczeniach najwidoczniej stwierdził, że nie da mi się wytłumaczyć po prostu Ją wykasował z telefonu i fejsa, bo powiedział, że nic dla Niego nie znaczy. Mieliśmy wtedy też burzliwy okres bo On nie wiedział czy to wszystko ma sens i czy chce dalej ze mną być....niedawno rozmawialiśmy i powiedział mi, że chce ze mną być i, że mnie Kocha tylko nie chce ciągłych awantur, kontrolowania i czepiania się o wszystko. Jestem zdania, że po tym wszystkim powinien mnie jakoś przeprosić, jakoś się postarać, a On mi mówi, że nie mogę tego na Nim wymuszać, że do tego wszystkiego potrzeba czasu, żeby to się wszystko jakoś poukładało. Powiedział, że teraz to ma dużo spraw na głowie, jest wybuchowy, mówi co Mu ślina na język przyniesie ( że nie chce już ze mną być i nie widzi przyszłości), a ja cały czas naciskam i nie daje Mu czasu. Nie wiem co robić. 

P.S. On ma dziecko z inną partnerką. Kobieta ta w ogóle się tym dzieckiem nie interesuje, wiec On teraz będzie się starał o zalożenie Jej alimentów i pozbawienie praw, do tego ma nawał pracy bo jest brygadzistą w pewnej firmie i przychodzi cały czas przemęczony i mówi, że już sam nie wie  co robić i, że chyba sobie nie daje z tym wszystkim rady.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jak.sss (2016-05-09 19:59:48)

Odp: Nie wiem co robić

Jesteś toksyczną kobietą. Nic dziwnego , że  nie chcę z Tobą być. Przybiłabym mu piątkę. Faceci nienawidzą jak kobiety je ciągle kontrolują, fochują się , naciskają. W ten sposób osłabiają się jego uczucia do Ciebie i nic w tym dziwnego, bo związek to nie więzienie. Powinien uciekać od Ciebie gdzie pieprz rośnie!!  Jeszcze ma Cię przeprosić? Za co ? Może jeszcze ma w zębach przynieść bukiet róż??  Takie kobiety jak ty to koszmar dla facetów! Co to w ogóle za zachowanie? Jakieś naciski, zmuszanie, nachodzenie i robienie awantur? Ten facet ma Cię serdecznie dość.

3

"[...] a ja cały czas naciskam i nie daje Mu czasu. Nie wiem co robić.  " No właśnie nie naciskać i dawać mu czas. Kobieto, chcesz go mieć na smyczy? Nie można zaduszać partnera swoją miłością. Kto wie czy tej miłości nie udusiłaś już swoją zaborczością. Tak nie można. Pytasz co robić, a on Ci przecież mówi. Wystarczy słuchać. Nie chce być kontrolowany, naucz się ufać, bez tego nic nie zbudujesz. A sprawa druga - należy mu się czas dla siebie, a nie tylko dla ukochanej. Bez przesady. Przemyśl te słowa, bo jeśli nadal będziesz robić to samo to stracisz go na pewno.

4

Myślę że przesadzasz, daj mu trochę oddechu, robisz mu awantury i jeszcze chcesz żeby przepraszał. Boooosze widzisz inie grzmisz. Zwiazek i miłość to zaufanie a zarówno Ty jak i on jestescie tylko ludżmi, dawno minął już XIX wiek kiedy kobiety nie mogły sie spotykać z mezczyznami bez przyzwoitek. Teraz kolega czy znajomy to zarówno kobieta jak i mezczyzna, Myśle że on zastanawia sie czy chce bys z Toba bo własnie go ograniczasz, nie pozwalasz spotykac sie ze znajomymi
A może Ty go wcale nie kochasz? Zadaj sobie to pytannie, bo jak narazie to traktujesz go nieco jak trofeum

5

Całego związku nie znacie, więc nie rozumiem tego typu odpowiedzi. Jesteśmy razem ponad 1,5 roku i zawsze mógł na mnie liczyć. Cały czas Mu pomagałam z dzieckiem, z jakimiś lekarzami kiedy potrzebował i Kochamy się, po prostu nie rozumiem dlaczego On tak się izoluje ode mnie, skoro zawsze moze na mnie liczyc i Go wspieram, a On teraz ma problemy i mi mówi zajmij się sesją a ja zajmę się swoimi sprawami. Po tym wszystkim co się ostatnio między Nami wydarzyło chyba powinniśmy jakos to naprawiać a nie zostawić to wszystko, żeby czas to naprawił.

6

jestes zbyt toksyczna. Wytwarzasz sztuczna presje ktorej nikt nie wytrzyma ..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024