On czy ja mam rację? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On czy ja mam rację?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: On czy ja mam rację?

Witam. Mam chłopaka jednak zanim jeszcze byliśmy razem kolega proponował mi czy nie poszłabym z nim na wesele. Typowo koleżenstwo, żeby się spotkać, pogadać. Wie, że mam chłopaka. Mieszka spory kawałek odemnie więc nie byłoby mnie od piątku i w niedziele rano byłabym już u siebie.
Powiedziałam mu o tym w końcu jednak on totalnie tego nie akceptuje. Mówi, że nie wyobraża sobie, że jadę sobie gdzieś na 3 dni mimo, że cały czas powtarzam mu, że to zaledwie 1.5 dnia i nie ma opcji, żebym wróciła w ten sam dzień, bo kolega mieszka na drugim końcu Polski.  Jest kompletnie zazdrosny i się na to nie godzi. Jak uważacie, ma rację czy za bardzo mnie ogranicza? Moim zdaniem jeśli mi ufa to, to nie jest nic wielkiego...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On czy ja mam rację?

Jeśli kolega wie, że masz chłopaka, a Ty nie dawałaś chłopakowi powodów do zazdrości plus to nie ejst Twoje siódme wesele z jakimś kolegą w tym roku to Ty masz rację.

3

Jacenty89 napisał/a:

Jeśli kolega wie, że masz chłopaka, a Ty nie dawałaś chłopakowi powodów do zazdrości plus to nie ejst Twoje siódme wesele z jakimś kolegą w tym roku to Ty masz rację.

Była tylko na początku pewna sytuacja jednak wtedy nawet nie byliśmy razem. Dzięki za odpowiedź.

4

Zgodnie z Regulaminem Forum opisywanie tego samego problemu w kilku wątkach jest zabronione, dlatego ten temat zamykam, a Ciebie proszę o kontynuowanie dyskusji w poprzednim, zapoznanie się z regulaminem i stosowanie do jego zapisów. Jednocześnie uprzedzam, że kolejna taka sytuacja zakończy się ostrzeżeniem.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On czy ja mam rację?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024