co mam ze sobą zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co mam ze sobą zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: co mam ze sobą zrobić?

Nie wiem co jest we mnie takiego, że ja nie mam dobrych wspomnień związanych z facetami, z którymi coś mnie łączyło- czy to związek czy jakieś krótsze relacje.

Problem chyba siedzi we mnie. jeden facet powiedział mi, że ja się wszystkim za bardzo przejmuję, że za bardzo analizuję. Ale jak mam tego nie robić, jeśli widze, że coś albo nie jest po mojej myśli, albo z czymś się nie zgadzam. Muszę wypracować sobie mechanizm 'wyj***ebki'? Nie rozumiem tego.

Pisałam o tym rok temu- miałam relację??? z kolegą. Za bardzo się przejmowałam wszystkim i teraz po roku wyszłam pewnie na 'dziecko' na idiotkę, na osobę niepewną siebie. Jeszcze do tego latałam za facetem wcześniej. A on mnie zlewał... Po 10 miesiącach zaczął się odzywać itp a teraz myśli, że podchodząc do mnie, rozmawiając ze mną chwilowo na imprezach jest ok. A wcześniej nie potrafił nawet ze mną porozmawiać o relacji.....
Nie wiem co się dzieje. Czuję że albo jestem słaba aby przytrzymać faceta albo po prostu nie umiem tego robić, nigdy nie umiałam i faceci uważają mnie za takiego lekkoducha. Mimo,że wśród znajomych jestem jedną z najbardziej ogarniętych osób, można powiedzieć najbardziej konserwatywną dziewczyną.
Nie wiem z czego to wynika.
I tak dochodzi do tego, że wszystkie moje relacje z facetami kończą się porażkami. Mam taki teraz dystans do jakiejkolwiek relacji, że nawet nikt do mnie nie pisze, nikogo nie poznaję nowego. Wszystkich trzymam na dystans, kolegów, przyjaciół abytylko nic nie było. Nie chcę. Nigdy. Nie pozwalam sobie.
Nie wiem  co robić.

Faceci po jakiś związkach , relacjach nie chcą nic ode mnie, uciekają ode mnie- dopiero zaczynają się odzywać po pół roku, po roku kiedy ja już nic nie chcę, swoje przepłakuję. Co robię źle?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co mam ze sobą zrobić?

Viola.
Po pierwsze, za bardzo chcesz miec faceta.To nic zlego, kazda chce.Ale Ty to za bardzo okazujesz.I dlatego uciekaja.
Po drugie - jeszcze nie trafilas na Twojego  jedynego.On nie ucieknie.
Za diuzo myslisz, analizujesz.Przeczytalam Twojego posta.Same sprzecznosci.Piszesz, ze ktos tam uwaza, ze za duzo analizujesz, a inni, ze maja Cie za lekkoducha.

3

Odp: co mam ze sobą zrobić?

Viola. Za bardzo, za mocno chcesz. Odpuść, bo faceci zapewne czują się mocno osaczeni w Twojej obecności.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co mam ze sobą zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024