Pomóżcie Bo słabo rozumiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pomóżcie Bo słabo rozumiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pomóżcie Bo słabo rozumiem

Dzień dobry. Moja dziewczyna i ja od pewnego czasu współżyjemy, ale jakoś nie lubimy tego w prezerwatywie więc robimy to bez zabezpieczenia. Pewnego dnia moja dziewczyna uznała że poczuła w sobie moją spermę co moim zdaniem nie było prawdą jednak uległem jej tongue Jednakże czekaliśmy na jej okres ok tygodnia, który w końcu nadszedł a przynajmniej tak myśleliśmy bo okazał się jednodniowym plamieniem. Zrobiła test który wyszedł negatywnie znaczy jedna kreska więc odetchnęliśmy z ulgą. Cóż nie na długo jej okres taki dłuższy nie nadszedł miała tylko plamienia te co wcześniej pisałem i zaczęła mieć efekt joja czyli nagle po zrzuceniu dużej liczby wagi przytyła. Chce to zrzucić jednak miewa czasem bule w podbrzuszu. Moje pytanie brzmi czy test mógł się mylić? Zrobić drugi czy jeszcze poczekać na okres w tym miesiącu? dodam że minęły już 2 miesiące a ona niema żadnych obiadów jak nudności czy jakieś zachcianki kulinarne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomóżcie Bo słabo rozumiem

Dziwisz się? Jak się nie chce dziecka to trzeba zabezpieczać. Wy się nie zabezpieczaliście, więc wychodzi na to, że to zaplanowaliście.

3

Odp: Pomóżcie Bo słabo rozumiem

Oczywiście, że test mógł wyjść fałszywie negatywnie. Radzę wizytę u ginekologa, który definitywnie potwierdzi lub zaprzeczy waszym obawom.

A na przyszłość - zabezpieczajcie się. Prezerwatywy to nie jedyna metoda. Znajdźcie coś, co odpowiada wam obojgu.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pomóżcie Bo słabo rozumiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024