Co powinnam zrobić z chłopakiem???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Co powinnam zrobić z chłopakiem????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Klaudia K. (2016-03-22 08:56:57)

Temat: Co powinnam zrobić z chłopakiem????

Jestem w dość skomplikowanej sytuacji i nie wiem co powinnam dalej robić. Od września 2015 nabyłam znów kontakt ze swoim byłym chłopakiem, było to jakiś rok po rozstaniu. Chciał ode mnie  wybaczenie oraz chciał naprawić naszą relację. Do połowy listopada spotykaliśmy się często na długie spacery, gdzie dużo rozmawialiśmy i zdarzyło nam się pocałować. Później w grudniu ze względu na brak czasu głównie z mojej strony spotkaliśmy się tylko raz i to on postanowił przyjechać do mnie. I w styczniu znów postanowiliśmy się po spotykać  to u mnie to na  spacerze. W lutym spotykaliśmy się przynajmniej dwa razy w tygodniu: raz u mnie,  raz u niego. Wtedy zachowywaliśmy się już jak para w sumie. W ostatnim czasie mamy mały kryzys. On sądzi, że nie wierzy w to co się między nami dzieje i czy coś do mnie czuje, choć wg mnie jego zachowanie jest z tym sprzeczne (np. zakłada mi na głowę swoją czapkę i jak zaczynam marudzić to mówi, że to dla mojego zdrowia i bez gadania lub też gdy mówię, że źle się czuję to się martwi i na drugi dzień zawsze stara się być). Ostatnio Nawet trochę się o to posprzeczaliśmy. Moje pytanie brzmi: czy powinnam walczyć o to dalej i jakoś go przekonać (a jeśli tak to jak?), czy taż po prostu odpuścić i cierpieć, bo go kocham?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez troublemaker (2016-03-22 12:53:37)

Odp: Co powinnam zrobić z chłopakiem????

Czemu się rozstaliscie za pierwszym razem?

Ja bym go na siłe nie przekonywała bo to na starcie postawi Cie na przegranej pozycji. Zreszta po co Ci facet, którego trzeba przekonywać?

Na Twoim miejscu postaralabym się o sytuację w której sam się będzie musiał przekonać

3

Odp: Co powinnam zrobić z chłopakiem????

Jeśli Go kochasz to walczyć. skoro dba o Ciebie to chyba Cię kocha tylko chyba nie ma pewności Czy Ty go kochasz:-) czy poza pocaunkami było coś więcej??

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Co powinnam zrobić z chłopakiem????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024