Jak mam to rozumieć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak mam to rozumieć ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak mam to rozumieć ?

Był kolegą, gadaliśmy od 3 miesięcy, zawsze z jego inicjatywy praktycznie codziennie, a ostatnio codziennie. Zapraszał do Siebie na imprezy itpitd. Myślałam, że mu się podobam, a on był po 2 odrzuceniach, do tego nigdy nie miał laski, więc myślałam, że jak mu wyznam pierwsza, że mi się podoba to on wyzna mi to samo i zaczniemy się spotykać. Powiedziałam mu, że mi się podoba, że według mnie by mogło coś z tego wyjść, ale że nie nalegam tyko lubie mieć jasne sytuacje, a on zakłopotał się, chciał zwiać od tej rozmowy i powiedział " czas pokaże ". Nie wiem co o tym sądzić, dodam, że myślalam, że po tym wyznaniu zerwie kontakt albo ograniczy, a jest odwrotnie... pisze, snapuje, widać, że chce mieć kontakt tytlko, że nie proponuje spotkań, rozmowy też są o niczym. Jak mam to rozumieć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mam to rozumieć ?

Nikt nie ma pomysłu ? big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Petita (2016-03-21 20:05:34)

Przecież jego zachowanie mówi samo za siebie. Widzi w Tobie koleżankę a nie materiał na dziewczynę. Tekstem "czas pokaże" chciał Cię jakoś delikatnie zbyć.

Kontakt utrzymuje, bo widocznie lubi z Tobą rozmawiać albo ma wyrzuty sumienia i boi się, że Ci przykro.

W każdym razie, ja bym na Twoim miejscu nie dopisywała sobie większych znaczeń do jego zachowania.
Tak się nie zachowuje zakochany facet.

4

Co jest trudnego do zrozumienia w "czas pokaze"? Czemu chcesz doszukiwac sie jakiegos drugiego dna w relatywnie prostym zdaniu? Czy to naprawde jest takie wazne? To tylko facet. Sugeruje zajecie sie czyms innym, a nie uganianie sie za facetami - to durne i nierozwojowe zajecie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak mam to rozumieć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024