mały problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: mały problem

Witam, wiem że to forum dla Kobiet ale myśle że nigdzie indziej jak tu właśnie dostane pomoc. Jestem ze swoją dziewczyną prawie 2 lata. Oboje jesteśmy dosyć otwarci na nowe doznania. Ona wyczytała gdzieś że w tyłku faceta jest jakiś punkt którego dotykanie jest mocno odczuwane i chce to sprawdzić lecz mam z tym mały problem ponieważ jak powszechnie wiadomo w odbycie znajduje się przetworzone już jedzenie a ja bym chciał poznać jakiś sposób na usunięcie go żeby dziewczyna nie obrzydziła się. Proszę o nie ocenianie mnie tylko o pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mały problem

no przeciez nie bedziesz sobie wydlubywal szpatułką. Umyj po prostu dokladnie tylek inside, tak chyba najprosciej. Potraktuj wlasnego palucha jak wycior,  najsampierw go namydlajac w jakims zelu do higieny intymnej i cala filozofia.

3

Moja rada:   przestać być leniwym i doczytać jak się do tego przygotować.

4

Zrób sobie lewatywę, umyj porządnie zadek i poczytaj co i jak w necie zanim spróbujesz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024