Imprezowanie dziewczyny.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Imprezowanie dziewczyny..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Imprezowanie dziewczyny..

Witam,

Niby nic złego w imprezowaniu, bo przecież jest młoda, ma zaledwie 18 lat, ale tak strasznie mnie to wkurza, że nawet sobie tego nie wyobrażacie. Dziewczyna już raz straciła moje zaufanie, ponieważ przelizała się z innym. Sytuacja nie miała miejsca na imprezie, ale w związku z tym, że na imprezy chodzą typy jakie chodzą to mam obawy, że sytuacja może się powtórzyć, ale tym razem na imprezie. Zapewnia mnie, że chodzi tam tańczyć, bo uwielbia, ale ja i tak mam niepewności związane z tym, że może od tak się znowu z kimś przelizać. Kompletnie nie wiem jak mam już do niej dotrzeć, bo co tydzień jezdzi ze swoją przyjaciółką na imprezy, bo jak to ona mówi "Nie chcę jej odmawiać, bo ona jest zawsze przy mnie jak mnie potrzebuje" ach.. no fakt.. Skoro ona jest zawsze przy niej, i ją wspiera, to musi z nią co sobotę na imprezę jechać, bo inaczej się nie da spędzić wieczora. Kiedyś ograniczała się do 2 imprez na miesiąc, ale ostatnio jezdzi już co tydzień. I wszystko by było w tym okej jakby nie to, że ja nie mam już do niej takiego zaufania, bo już jedną akcję odwaliła. Tydzień temu już napisałem, że odpycha mnie od Ciebie, że tak zaczynasz imprezować, ale jak widać ona sobie nic z tego nie robi, tylko napiszę, że jest mi cholernie głupio i płaczę, ach.. Już nie wiem jak mam do niej dotrzeć, naprawdę. Ja tylko oczekuję tego aby zluzowała trochę z imprezami, a nie co tydzień impreza..  Jakieś sugestie jak dotrzeć do tej dziewczyny? Próbowałem już mówić wszystko, że nie lubię dziewczyn, które szlajają się po klubach, ale jak widać to nic nie daje, a nie chcę jej odmawiać przyjemności z imprezowania, bo wiem, że lubi sobie potańczyć. Dodam, że tworzymy związek na odległość i nie ma możliwości abym z nią wyszedł na imprezę.

Pozdrawiam! ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Imprezowanie dziewczyny..

Ojej, co to za neologizm - przelizala sie ?
Domyslam, ze calowala sie z kims ? I skad o tym wiesz ?
Ona ma 18 lat, a Ty ?
Po co Ci taka dziewczyna ? Co Ci daje ten zwiazek ? Jestes z nia szczesliwy ?
Takie szczescie na odleglosc ?

3

verdad napisał/a:

Ojej, co to za neologizm - przelizala sie ?
Domyslam, ze calowala sie z kims ? I skad o tym wiesz ?
Ona ma 18 lat, a Ty ?
Po co Ci taka dziewczyna ? Co Ci daje ten zwiazek ? Jestes z nia szczesliwy ?
Takie szczescie na odleglosc ?

Tak, całowała się z kimś. A skąd o tym wiem? Powiedziała mi o tym sama, bo żałuję, że to zrobiła. Ja mam 19 lat. Na odpowiedz czy jestem z szczęśliwy odpowiem, że tak. Nie należy skreślać od razu dziewczyny po jednym incydencie, zwłaszcza, że żałuję, że takie coś odwaliła. Ja po prostu tylko chcę jej uzmysłowić, że powinna trochę zluzować z tymi imprezami i skoro kiedyś potrafiła odmówić przyjaciółce wyjazdu na imprezę to niech to zrobi co jakiś czas ponownie.
Miłość na odległość nie jest szczęściem? Potrzeba do miłości koniecznie kontaktu fizycznego aż tak? Nie sądzę. Mi odpowiada taka sytuacja, a odległość nie przeszkadza mi w niczym, bo są to tylko liczby, które nic nie znaczą. Wiedziałem na co się piszę, także jestem w pełni świadomy, że dziewczyna dostarcza mi na tą chwilę odpowiednią ilość szczęścia, choć nie ukrywam, że bliskość fizyczna też jest ważna, ale nie najważniejsza.

4 Ostatnio edytowany przez bakalia (2016-03-19 14:05:08)

Też pierwsze, na co zwróciłam uwagę w Twojej wypowiedzi, to słownictwo. Cóż to za tekst "przelizała się"?! No, ale w sumie takąż mamy złotą młodzież, więc czego się można by spodziewać, niestety...

Szczerze? Jak zauważyłeś do tego, jak to piszesz do "przelizania się" nie potrzebuje imprezy. Uważam, że tutaj problemem nie jest impreza a zachowanie dziewczyny. Osobiście jestem zdania, że jak się na coś daje przyzwolenie (bo jakby nie patrząc tak można traktować tą sytuację - tłumaczysz ją, że tylko raz, że żałuje), to nie ma co się później dziwić. Ona też już wie, że "jakby co", to i tak Cię udobrucha. Ty oczywiście możesz jej wybaczać, jeśli Ci to nie przeszkadza, ale jak dla mnie to i tak to źle rokuje. Ona ma dopiero 18 lat, później to "przelizanie" może się w "przespanie" zmienić i tak dalej. No, ale jak będzie żałować... wink

Jak dla mnie,  jedyne co możesz zrobić, to zaakceptować sytuację. Wyjść jej nie zabronisz, pilnować na każdym kroku nie będziesz, to ona sama powinna potrafić się "upilnować", ale najwyżej nie czuje takiej potrzeby. Ja wiem, jak się zwykle historie z "imprezowymi dziewczynami" kończą - znowu coś odwali, Ty jej będziesz wybaczać, a suma sumarum i tak Cię kopnie w tyłek dla kogoś innego. Może to ja jestem dziwna, ale wychodzę z założenia, że jak ktoś raz zdradzi, to i kolejny zdradzi a dawanie "przyzwolenia" tylko to ułatwia.

5

Tym, że będziesz jej stękał nad głową i zabraniał czegoś osiągniesz tylko tyle, że ona szybciej przejrzy na oczy i od Cb odejdzie, może na złość Tobie jeszcze Cię przy okazji zdradzi. Wyluzuj zwieracze. To jest związek, a nie więzienie. Jak zdradzi Cię ponownie to wtedy zacznij się martwić. Jak będzie chciała skoczyć w bok to i tak nie upilnujesz, a narzekając tylko ją do siebie zniechęcasz.

6

najgorsze pewnie w tym jest to, że nie wiesz kiedy ona może się "sypnąć" i w takiej niewiedzy możesz tkwić i tkwić miesiącami a ona będzie brykać z innym lub innymi. Aczkolwiek nie musi tak być, niemniej są pewnie kobiety wysokiego ryzyka. Coś o tym wiem. Przemyśl sprawę. Jest młoda to i głupia, choć i w tym względzie nie ma reguły bo znałem wiele nastolatek które szanowały się ale znalem też typowe dajki więc to zależy od kobiety. Dobrego wszystkiego.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Imprezowanie dziewczyny..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024