Czy to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy to normalne?

Od zawsze miałam tak, że jak już się zauroczyłam/zakochałam to stan ten utrzymywał się kilka lat(2 do 3), pozniej czar pryskał , chociaż w jednym przypadku nie do końca smile
Zauważyłam, że nawet gdy jestem w związku to ktoś mi się mega spodoba, to jest chyba straszne , prawda? z czego to wynika?
Mam chłopaka z którym jestem szczęśliwa. Jest dobry, czuły, ale bardzo zmienił się fizycznie, przytył niesamowicie, nie pociąga mnie tak jak na początku. No i na horyzoncie pojawił się On, przystojny, w moim typie, super figura. No i mam miłość platoniczną
Kurcze czemu tak mam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to normalne?

Oczywiście dodam, że nie zdradziłabym chłopaka, ale zastanawiam się, gdybym w pracy bliżej poznała kolegę i z wzajemnością byśmy się sobą zainteresowali byłby problem. Chyba zaraz usłyszę, ,że nie kocham prawdziwie, ale to nie tak, wiem co czuję, czuję się wspaniale przy facecie , tylko zniknął ten pociąg , odjechał smile
a tamten chłopak jejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smile))

3

Czy to może wynikać stąd że jestem DDD?takie zachowanie?

4

Raczej wynika  z.tego ze mylisz zwykle zainteresowanie (w sensie zwrócenia uwagi) na kogoś wywołane jego atrakcyjnoscia od zauroczenia czy zakochania. Co to w ogóle za tekst ze gdyby tamten przystojniak z pracy się Tobą zainteresował to miałabyś problem ? Brzmi tak jakby wygląd miał dla Ciebie kluczowe znaczenie. To normalne ze nawet będąc w związku wciaz dostrzegamy atrakcyjnych ludzi. Tylko pytanie co z taką fascynacją zrobisz. Jeśli piszesz ze masz fajnego chłopaka tylko żE przytyl i Cię nie pociąga to może pomóż mu popracować nad sylwetką smile zamiast koncentrować się na innych. Wiesz ważny jest charakter nad wyglądem można popracować smile

5

Toja24 napisał/a:

Raczej wynika  z.tego ze mylisz zwykle zainteresowanie (w sensie zwrócenia uwagi) na kogoś wywołane jego atrakcyjnoscia od zauroczenia czy zakochania. Co to w ogóle za tekst ze gdyby tamten przystojniak z pracy się Tobą zainteresował to miałabyś problem ? Brzmi tak jakby wygląd miał dla Ciebie kluczowe znaczenie. To normalne ze nawet będąc w związku wciaz dostrzegamy atrakcyjnych ludzi. Tylko pytanie co z taką fascynacją zrobisz. Jeśli piszesz ze masz fajnego chłopaka tylko żE przytyl i Cię nie pociąga to może pomóż mu popracować nad sylwetką smile zamiast koncentrować się na innych. Wiesz ważny jest charakter nad wyglądem można popracować smile

Masz rację, ale wiesz gdyby ten chłopak super wyglądał i okazałoby się, że ma świetny charakter smile smile smile
Mnie się czasem wydaje , że nad charakterem też można pracować, a  wygląd hm jak ktoś uparty to nic nie zrobisz. Jak niby przekonać dorosłego chłopaka by mniej żarł i ćwiczył.

6

Hmmm ... Mam podobnie do Ciebie, ale jestem facetem, więc wiem jak to wygląda z drugiej strony smile

7 Ostatnio edytowany przez new88balance (2016-03-18 12:50:09)

Jesteś atrakcyjną kobietą? Ile masz lat?  ... To jest tutaj bardzo istotne.

8

Heh, bardzo istotne to to nie jest smile Wiesz , wygląd jest kwestią gustu, jeśli w Twoim typie są osoby z długimi, ciemnymi, lekko kręconymi włosami, brązowookie, 167 i 56 kg big_smile to bym Ci się spodobała. Uważam, że jestem normalną dziewczyną, szczupłą, ale mojemu chłopakowi podoba się , że mam np spory biust jak do mojej figury. Zresztą wygląd jest troszkę ważny. Mi się mój chłopak na początku podobał, a teraz zmienił się sad a Ty masz dziewczynę i mimo, że Ci się od początku do chwili obecnej podoba to i tak się rozglądasz za innymi czy tylko oceniasz ? czy czasem myślisz co by było gdyby...?:)pozdrówki
P.S Trochę mnie rozśmieszyłeś

9 Ostatnio edytowany przez new88balance (2016-03-20 19:22:38)

Ojjj Aga,  właśnie że nie masz racji, bo jest !! smile A dlaczego tak piszę? Bo jeśli ktoś jest atrakcyjny to zdaje sobie sprawę z tego, że jest w kręgu zainteresowania większej ilości osób o płci przeciwnej. Co za tym idzie, łatwiej jest znaleźć kogoś bardziej atrakcyjnego od obecnego partnera.
Hmmm ... brunetki, w dodatku te ciemnookie są w moim typie, nigdy nie podobały mi się blondynki, nawet te najbardziej urodziwe. wink Ale z kobietą o delikatnie kręconych włosach nigdy "nie miałem do czynienia" w każdym tego słowa znaczeniu. big_smile  Najwyżej kupiłbym jej w prezencie na urodziny porządną prostownicę haha big_smile Oczywiście to tylko taka delikatna docinka. wink

Widzisz, przyznałaś mi w jakiejś części rację, bo najpierw piszesz, że "Heh, bardzo istotne to to nie jest ", a później "Zresztą wygląd jest troszkę ważny". smile

Aktualnie nie mam dziewczyny, ale moja przeszłość mogłaby Cię zaintrygować ... być może negatywnie, a może wręcz przeciwnie - pozytywnie.

Co do Twojego pytania, to wiąże się to poniekąd z moją przeszłością i z tym co napisałem, dlatego, że nigdy nie narzekałem na brak zainteresowania ze strony dziewczyn, ale jeśli jestem z kimś w związku, to nie rozglądam się za innymi, chociaż różne sytuacje mi się przytrafiały, długo by o tym opowiadać, chociaż zapewne NIE zanudziłbym Cię tym. wink

Pewne wnioski przyszły mi do głowy gdy tak patrzę na to co piszesz !! smile

10

smile hehe wink
dzięki smile) pozdrówki

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024