Zakochanie w Miesiąc...? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochanie w Miesiąc...?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zagubionaaa12345 (2016-03-13 21:55:50)

Temat: Zakochanie w Miesiąc...?

Postaram się napisać wszystko jak najkrócej i zrozumiale, by Was nie zameczac big_smile

Byłam z chłopakiem 4 lata i był we mnie bardzo zakochany, tego jestem pewna, po prostu było to wyraźnie widać. Od połowy ostatniego roku zaczęliśmy się trochę bardziej kłócić, fakt, mieliśmy tzw kryzys. Poklocilismy się i zerwał że mną, mówiąc że mnie kocha ale nie może tego teraz wytrzymać, za dużo się kłócimy itd
Miesiąc po zerwaniu okazało się, że jest z inną dziewczyna. Bardo mnie to zdziwiło, ponieważ znał ja wcześniej z uczelni itd a nigdy jej nie lubil wyjątkowo, zwykła koleżanka. Czasem wręcz mi na nią skarżył, że go drażni i ma paskudny charakter. Teraz mi powiedział, że jednak jest w niej zakochany, zmieniła się  blabla...

Czy to możliwe? Jak sądzicie?
Kilka osób mi powiedzialo, że to niemożliwe by się zakochać w miesiąc..szczególnie, że po tak długim związku ze mną... I że jest z nią, by zapomnieć o mnie, tylko niestety nie da się nikogo zastąpić i wróci sad(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Zagubionaaa12345 (2016-03-13 21:54:49)

Odp: Zakochanie w Miesiąc...?

.

Wiesz gadać to on na nią mógł ze taka owakA  przecież jak z toba był to nie mógł ci powiedzieć " ale ona mi się podoba " poprostu powiedział ze cie kocha w razie by mógł potem spowroten wrócić do ciebie jak z tamtą mu nie wyjdzie...

4

Wszystko jest możliwe.. smile
Tak na prawdę czas pokaże czy na prawdę się w niej zakochał czy jest to tylko zwykłe zauroczenie smile

5

Zagubiona222222 napisał/a:

Wiesz gadać to on na nią mógł ze taka owakA  przecież jak z toba był to nie mógł ci powiedzieć " ale ona mi się podoba " poprostu powiedział ze cie kocha w razie by mógł potem spowroten wrócić do ciebie jak z tamtą mu nie wyjdzie...

W 100% się z tym zgadzam.

6

farfalla napisał/a:
Zagubiona222222 napisał/a:

W 100% się z tym zgadzam.

I ja dorzucę swoje 100%
Pomyśl i nie przyjmuj przechodzonego "towaru"

7

Dziewczyny mają rację. Nieważne czy on się w niej zakochał czy nie, dla Ciebie oni nie istnieją i tyle. I ani myśl przyjmować spowrotem przechodzonego towaru w postaci Twojego eks, trochę szacunku do siebie i swoich uczuć.

Ehh może i macie rację sad ale niestety nie umiem się pogodzić z tym, że po takim długim związku ze mną wszedł tak szybko w nowy.. Jak gdyby nigdt nie czuł niczego, aż tak poważnego do mnie...
Ciągle sie ludze, że to co się szyvko zaczyna, szyvko się kończy i mam nadzieję, że mimo wszystko koniec końców będziemy razem sad
Nie znacie żadnych takich sytuacji?

9

Moja przyjaciółka miała podobnie - czteroletni związek (i jeszcze rok przyjaźni wcześniej), pierwszy poważny związek. Jak się rozstali, facet po miesiącu miał już nową dziewczynę. I jest z nią do teraz, czyli 3 lata. A moja przyjaciółka najpierw rozpaczała dokładnie jak ty, ale w końcu jej przeszło.

Rozumiem, że ty ciągle coś do faceta czujesz. Poczekaj aż opadną ci emocje i przemyśl sobie spokojnie - chciałabyś wracać do kogoś, z kim się rozstałaś, albo kto cię zostawił? Raz wam nie wyszło, chyba nie bez przyczyny. Nie ma co odgrzewać tego kotleta. Skup się raczej na sobie, daj sobie czas na otrząśnięcie się po rozstaniu.

10

Jeśli chodzi o miłość to wszystko jest możliwe i w jedną i w drugą stronę... To tylko albo aż emocje wink

Odnośnie do tego, że przecież nie powiedziałby, że mu się podoba.. Może i tak, tylko że ja nigdy go nie pytałam ani nic, sam podejmował temat, że np nie chce jej zaprosić (jak urządzal jakieś domowki itd),  że go drażni, często spotykała się z nami, bo ja chciałam, on nie. Dwa miesiące temu jescze na nią narzekał..
Myślę, że to co innego niż gdyby była mu przez ten cały obojętna czy coś..
Charakteru z tego co wiem nie da się zmienić (a co dopiero w miesiąc)..ehh

12

Tak czytając Twój temat przyszła mi do głowy pewna myśl (trochę też z autopsji). Niektórzy ludzie po zakończeniu związku robią rzeczy mocno irracjonalne (zmieniają fryzurę w taki sposób w jaki jeszcze nie zdarzyło im się zrobić, jaki nie lubiły, wiążą się z osobami, które dotychczas kompletnie im nie pasowały. nie odpowiadały etc.)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochanie w Miesiąc...?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024