utracone zaufanie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » utracone zaufanie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: utracone zaufanie...

Witam,
ostatnio bardzo zraniłem moją dziewczynę okłamując ją pierwszy i ostatni raz.
Oto cała historia:
tydzień temu wypiłem dużo alkoholu i byłem bezczelny oraz zaniedbałem ją w tym stanie, było jej bardzo przykro z tego powodu, pokłóciliśmy się po tej sytuacji, spotkaliśmy się po 2 dniach i poważnie rozmawialiśmy, kazała mi sobie wszystko poukładać i czy naprawdę ją kocham. po kilku dniach rozmawialiśmy przez telefon, powiedziałem że bardzo za nią tęsknię i ją bardzo kocham, ona też powiedziała że mnie kocha ale ją zawiodłem. Na drugi dzień pisałem smsa, odpisała: "to nie ma sensu. przemyśl sobie jeszcze parę spraw. to tyle, cześć" bardzo mi to podcinało skrzydła potem po rozmowie z jej przyjaciółką napisała mi "bo ty mnie tak naprawdę nie kochasz" zadzwoniłem i rozmawialiśmy, umówiliśmy się i pojechałem do niej, na początku było super, przytulaliśmy się, uśmiechaliśmy się, ale potem zaczęliśmy poważnie rozmawiać, powiedziałem jej na początku że bardzo ją kocham a przez to wszystko jeszcze bardziej (a to drugie było kłamstwem, pogubiłem się i bałem). zauważyła to i potem zacząłem tłumaczyć że przez to wszystko odrobinę się wypaliło, przez te kłótnie i przykrości, ale wciąż kocham ją bardzo...
Ona już mi w nic nie wierzy i jak mogłem ją okłamać, ale ja nadal ją kocham i nie wiem co mam robić by to odbudować...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: utracone zaufanie...

Hej Autorze.
Według mnie rada na odbudowanie zaufania jest tylko jedna : starać sie naprawić blad i dać czas osobie, ktora zawiodłeś. Nie wszystko przychodzi od razu. Cierpliwości smile

Odp: utracone zaufanie...

Będę czekał, ale kontaktować się w jakiś sposób, czy po prostu czekać?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » utracone zaufanie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024