Zastrzyk anty, a krwawienie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Zastrzyk anty, a krwawienie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Zastrzyk anty, a krwawienie...

Jak urodziłam drugie dziecko to postanowiłam użyć antykoncepcji w postaci zastrzyku na 3 miesiące.. Po pierwszym było wszystko ok, dobrze się czułam i w ogóle.. Lecz po drugim była jakaś masakra.. Stany lękowe, chodziłam cały czas wściekła, ryczałam bez powodu i krwawienie do teraz hmm Tzn. miałam wziąć kolejny pod koniec stycznia ale tego nie zrobiłam i nadal ze mnie leci... Mieszkam za granicą, byłam tu u lekarza i ten głupol powiedział, ze mam dalej go przyjmować albo tabletki.. a ich nie chcę.. Poprosiłam o skierowanie do ginekologa i mi odmówił , również nie chce mi zrobić żadnych badań...  Miała któraś tak..?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zastrzyk anty, a krwawienie...

To nie proś, tylko zażądaj konsultacji z innym lekarzem, a jak nie to napisz skargę. Nie proś, tylko WYMAGAJ.  to twoje zdrowie, nie jego.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Zastrzyk anty, a krwawienie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024