Nie wiem co mam robić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co mam robić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez siemasz.ziomek (2016-03-06 22:56:10)

Temat: Nie wiem co mam robić...

Witam, na wstępie może się przedstawię. Mam na imię Sławek mam 20 lat i miło mi tu gościć smile
Nie wiem czy w dobrym dziale założyłem temat, ale proszę o wyrozumiałość jestem tutaj nowy wink

ale wracając do tematu....

Znalazłem się w dziwnym układzie i nie wiem co mam teraz o tym myśleć. Ale od początku...
Mój kolega (nie utrzymujemy zbytnio kontaktu, czasami spotykamy się na imprezach) poznał pewną dziewczynę na imprezie no i poszli do auta, Ten kolega opowiadał że uprawiali seks.
Później trochę się spotykali, ale ten kolega poznał inną dziewczynę z którą jest szczęśliwy już od jakiegoś czasu. Pewnego razu wpadłem na tą dziewczynę w klubie i zaczęliśmy tańczyć (byłem dość bardzo pijany) chciałem ją pocałować, ale nie chciała, w końcu jednak i tak pod sam koniec się pocałowaliśmy.
Na drugi dzień żałowałem tego, w końcu zabierałem się za dziewczynę z którą kręcił mój kolega i postanowiłem urwać kontakt z nią. Koledze oczywiście o wszystkim opowiedziałem, nie był na mnie zły, a wręcz przeciwnie. Namawiał mnie żebym coś próbował z nią bo jest fajną dziewczyną tylko nie w jego typie, poza tym on już od jakiegoś czasu był z inną dziewczyną.

Po pewnym czasie odezwała się sama do mnie, zaczęliśmy pisać i w końcu zaprosiłem ją na randkę. Było naprawdę cudownie, świetnie nam się rozmawiało. Patrycja okazała się być naprawdę interesującą osobą, znaleźliśmy wiele wspólnych tematów, nasza randka trwała 5 godzin i nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał yikes Zdecydowanie stwierdzam że to najlepsza randka na jakiej byłem, a byłem na dość wielu. Piszemy ciągle ze sobą, ona chce sie ze mną spotykać a ja z nią...
Koledzy śmieją się ze mnie że randkuje z "puszczalską" i że pewnie i tak mnie zdradzi i takie tam pierdolenie. W sumie nie znam też jej jeszcze zbyt dobrze, dopiero się poznajemy, ale już wiem że mamy wiele razem wspólnego.
W przeszłości bylem dość bardzo skrzywdzony przez kobietę i teraz mam ciężko zaufać... Czasami jak słucham kolegów to myślę ze może i mają rację, ale z drugiej strony widzę naprawdę fajną dziewczynę z którą mam o czym pogadać, pośmiać się itp
Trochę dziwna sytuacja, chętnie usłyszę jak to ktoś widzi z boku i co o tym myśli.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź.
Pozdrawiam Sławek.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co mam robić...

A na drugie imie masz Troll? tongue

3 Ostatnio edytowany przez brk2 (2016-03-06 23:06:42)

Wiesz głupotą byłoby pisać opinie o Tobie i tej dziewczynie skoro się Ciebie ani jej osobiście nie zna po prostu olej to co gadają inni ponieważ to co mogą mówić zazwyczaj pokierowane jest tym co o niej usłyszeli a sami jej osobiście nie znają. A z tym co się słyszy się od kogoś różnie bywa sam pewno wiesz najlepiej.
A co do tej dziewczyny to sam musisz stwierdzić czy gra jest warta świeczki i czy warto się o to starać.
Powodzenia w podjęciu słusznej decyzji.

4

A może ten "kolega" miał bujną wyobraźnię?

5

....
Na drugi dzień żałowałem tego, w końcu zabierałem się za dziewczynę z którą kręcił mój kolega i postanowiłem urwać kontakt z nią...

To jakis  meski kodeks honorowy, ktory zabrania sie spotkania z bylmi  kolegow ?
A po drugie ona byla jego dziewczyna ?
Czy Ci to przeszkadza, ze ona uprawia seks z nieznajomymi ?
Jesli tak, to porozmawiaj z nia.Moze faktycznie kolega mial bujna wyobraznie i to nieprawda.
A jesli Ci nie przeszkadza ze lubi dawac d.... chlopakom z dyskoteki, to zycze szczescia.Tylko na jakies chorobska uwazaj.

6

majkaszpilka napisał/a:

A może ten "kolega" miał bujną wyobraźnię?

Sam widziałem jak szli do auta, ale przecież ich nie podglądałem hahaha big_smile
...ale może być że chciał tylko "przyszpanować" przy kolegach, ja tam nie wiem.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, zobaczymy jak to się dalej rozwinie - na razie na luzie wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co mam robić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024