drobne kłamstwa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: drobne kłamstwa?

jak reagujecie na drobne kłamstwa? chodzi mi o sytuacje kiedy, ktos  z rodziny oklamie was lub inaczej - nie powie całej prawdy w błahej sprawie, ale jednak chodzi wam to po glowie

czasem taka niewielka ''sciem'' ktorą sie odkryje moze zabolec, czy to moze tak że poprzez najmniejsze klamstewko czasem obraz danej osoby rujnuje sie zmieniamy zdanie o nim, ktos byl wedlug nas krystaliczny, a nagle w jakis sposob zawiodl i taka sytuacja dreczy potem, mieliscie tak kiedys?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: drobne kłamstwa?

Osobiście uważam, że każde kłamstwo jest złe, w każdej sytuacji, bez względu na jego kaliber... a wśród osób bliskich rani zawsze, niestety...

3

Odp: drobne kłamstwa?

Myślę, że to zależy od tego dlaczego korzystasz z tych drobnych kłamstewek? Czym innym jest kłamstewko na temat tego ile kosztowały nowe buty, czym innym powiedzenie, że idziesz do sklepu, gdy idziesz na plotki a czym innym jest ukrywanie prawdy, bo przygotowujesz niespodziankę.
Myślę, że jeśli odpowiesz sobie na pytanie "dlaczego kłamię", to będziesz wiedziała, czy skutkiem tego typu kłamstewek będzie awantura czy może nic się nie wydarzy smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024