Jak znaleźć dziewczynę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jak znaleźć dziewczynę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak znaleźć dziewczynę?

Czesc mam na imie Wojtek mam 21 lat.I prosze o porade co do dziewczyn.Ważne jest dla mnie przytulenie,rozmowa, wielkich wygod nie porzebuje nie jest jakims hrabią i to na pewno szczerosc.lubie gdy kobieta mówi co czuje jest otwarta lubi i nie boi rozmawiać się o uczuciach nie jest skryta . a żeby się dowiedzieć o uczuciach po prostu trzeba rozmawiać a nie robić podchody Natomiast nie lubie gdy sie mnie  oszukuje . Lubie kobiety romantyczne gadatliwe odważne Lubie ich towarzystwo choć często od mnie  uciekają sad Jeśli się do jakiejś przywiąże to tęsknie jestem wrażliwy i opiekuńczy.Czy są wogóle takie dziewczyny gdzie ich szukać? Prosze o porade kobiet wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleźć dziewczynę?

19 punkt Regulaminu Forum wyraźnie mówi "Forum nie jest portalem randkowym, więc posty mające charakter "Poznam Panią..." będą usuwane przez Redakcję. ", dlatego uprzedzam, że jeśli temat pójdzie w tym kierunku, to zostanie zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

3

Po pierwsze - na pewno nie na siłę.
Interesujesz się czymś? Jak siebie oceniasz? Kobiety lubią mężczyzn z jakimiś pasjami, dobrymi w jakiejś dziedzinie.

4

To może po męsku bo najwidoczniej żadna kobieta się nie wypowie...

Można być romantykiem ale dziewczyny/kobiety lubią (potrzebują?) męskiego ramienia na którym będą miały oparcie. Będą czuły, że je wspierasz a nie, że Ty wymagasz od nich wsparcia. Nikt nie będzie otwarty od "cześć", na to się pracuje jakiś czas.

Kobieta jest tą właśnie kostką rubika - rozwiązujesz ją cały czas a i tak za cholere ułożyć się nie da wink Nie bądź pipką szukającą drogi do wyjścia tylko twórz własne przejścia wink

Powodzenia!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jak znaleźć dziewczynę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024