Czesc mam na imie Wojtek mam 21 lat.I prosze o porade co do dziewczyn.Ważne jest dla mnie przytulenie,rozmowa, wielkich wygod nie porzebuje nie jest jakims hrabią i to na pewno szczerosc.lubie gdy kobieta mówi co czuje jest otwarta lubi i nie boi rozmawiać się o uczuciach nie jest skryta . a żeby się dowiedzieć o uczuciach po prostu trzeba rozmawiać a nie robić podchody Natomiast nie lubie gdy sie mnie oszukuje . Lubie kobiety romantyczne gadatliwe odważne Lubie ich towarzystwo choć często od mnie uciekają
Jeśli się do jakiejś przywiąże to tęsknie jestem wrażliwy i opiekuńczy.Czy są wogóle takie dziewczyny gdzie ich szukać? Prosze o porade kobiet ![]()
19 punkt Regulaminu Forum wyraźnie mówi "Forum nie jest portalem randkowym, więc posty mające charakter "Poznam Panią..." będą usuwane przez Redakcję. ", dlatego uprzedzam, że jeśli temat pójdzie w tym kierunku, to zostanie zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka
Po pierwsze - na pewno nie na siłę.
Interesujesz się czymś? Jak siebie oceniasz? Kobiety lubią mężczyzn z jakimiś pasjami, dobrymi w jakiejś dziedzinie.
To może po męsku bo najwidoczniej żadna kobieta się nie wypowie...
Można być romantykiem ale dziewczyny/kobiety lubią (potrzebują?) męskiego ramienia na którym będą miały oparcie. Będą czuły, że je wspierasz a nie, że Ty wymagasz od nich wsparcia. Nikt nie będzie otwarty od "cześć", na to się pracuje jakiś czas.
Kobieta jest tą właśnie kostką rubika - rozwiązujesz ją cały czas a i tak za cholere ułożyć się nie da
Nie bądź pipką szukającą drogi do wyjścia tylko twórz własne przejścia ![]()
Powodzenia!