Stusunki z byłymi partnerami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Stusunki z byłymi partnerami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Stusunki z byłymi partnerami

Cześć kochani. Założyłam ten temat bo jestem ciekawa jak układają się wasze stosunki z byłymi partnerami. Konkretnie czy utrzymujecie jakikolwiek kontakt czy zerwaliście? I czy np na urodziny, świętą wysyłacie im życzenia? Czy warto utrzymywać wgl jakiś kontakt czy lepiej odciąć się od wszystkiego. Chciałabym poznać wasze opinie. Jak to u was było. smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez CatLady (2016-02-20 15:02:41)

Odp: Stusunki z byłymi partnerami

Ja nie utrzymuję żadnych kontaktów z byłymi, bo i po co? Usuwam z FB, niektórych nawet zablokowałam, usunęłam ze skype'a a po jakimś czasie nawet nr telefonu skasowałam (dopiero po czasie, żeby w razie czego wiedzieć, kto mi d*** zawraca. Gdy nie zawracali, usuwałam nr).

3

Hmm z każdą byłą mam kontakt, czyli sms na urodziny i święta tongue i może raz do roku poleci z 5 innych smsow, tyle.

4

CatLady napisał/a:

Ja nie utrzymuję żadnych kontaktów z byłymi, bo i po co? Usuwam z FB, niektórych nawet zablokowałam, usunęłam ze skype'a a po jakimś czasie nawet nr telefonu skasowałam (dopiero po czasie, żeby w razie czego wiedzieć, kto mi d*** zawraca. Gdy nie zawracali, usuwałam nr).

pełna zemsta XD

5

Kontaktu telefonicznego, ani internetowego nie mamy, jednak gdy czasem (bardzo rzadko) przypadkiem gdzies sie spotkamy, to normalnie rozmawiamy, bez zadnych zali, czy wyrzutow. smile

6

Mamy się w znajomych na fb, na urodziny i inne okazje życzenia, poza tym brak kontaktu wink

7 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-20 21:29:06)

Z jednym nie utrzymuje kontaktów bo nasze rozstanie mnie tak zniesmaczylo, że uraz do niego zostanie mi chyba na zawsze. Z drugim  przez lata utrzymywała kurtuazyjny kontakt w stylu życzeń urodzinowych itp. ale nigdy nie odważył się na coś więcej,  bo nadal odczuwam lekki sentyment big_smile (rozstawiony się wyjątkowo pokojowo).

A z eksem teraz, po latach, mam lepszy kontakt niż w czasie związku,  bo już mi na nim nie zależy więc podchodzę do niego całkowicie bez emocji. Ze względu na córkę widzimy się dość często i  nie pamiętam żeby między nami doszło do jakiegoś konfliktu od kiedy osiągnęliśmy status quo.

8

dymitrop napisał/a:
CatLady napisał/a:

pełna zemsta XD

No a jak big_smile

a tak serio, z niektórymi tak wyszło, a niektórych po prostu musiałam zablokować, nie dali mi wyboru.

Poza tym, nie wierzę w "zostańmy przyjaciółmi".

9

Preferuje kasacje  z wszelkich komunikatorów i w szczególności z własnej głowy.  Zostawiam tylko miłe wspomnienia wink. Po zamknięciu starych spraw można zabrać się za nowe smile

10

Zależy z którym, z jednym od lat mam kontakt, czasami ze sobą piszemy co u nas słychać z resztą nie mam żadnego kontaktu.

11

Z niektórymi mam kontakt na fejsie, czasem wysle mejla, zadzwonię, ale sa to kontakty raczej sporadyczne, zwykle z okazji swiat czy urodzin. Sa tacy z którymi kontakt się naturalnie urwal, bo nie mielismy już o czym rozmawiać ze sobą, ale jak czasem spotkam przy odwiedzaniu starych katow, to czesc im mowie i pare minut grzecznie pokonwersuje.

Jedynym wyjątkiem jest mój były maz, do którego mam taki niesmak, ze przeszłabym chyba na druga strone ulicy jakbym go zobaczyla hmm

12

ja jestem prawie 2 miesiace po rozstaniu i mamy kontakt jako taki. Tzn bardzo mnie skrzywdził i ma juz nową dziewczynę od ponad miesiąca, ale piszę do mnie czasem co słychać albo ostatnio się dowiedział że mam noge chorą to zapytał co się stało. Boli nadal i tęsknie za nim, ale odpisuje mu. To chyba błąd bo mogę cierpieć jeszcze bardziej, ale nie umiem mu nie odpisywać. Ta nadzieja wciąż żyje we mnie. Kwestia czasu. sad

13

Ja z żadnym z ex nie mam kontaktu. Tak jest lepiej, choć nie ukrywam, czasem nie jest to proste smile.

14

Z racji tego, że mojego obecnego faceta poznałam mając 17 lat, to byłych (takich z prawdziwego zdarzenia) mam w liczbie, sztuk 1 wink Kontakt mamy sporadyczny. Zwykle dzwonimy do siebie aby złożyć życzenia świąteczne czy urodzinowe. To fajny facet, teraz ma już kogoś innego. Dobrze mu się układa. Jakichś bliższych kontaktów nie utrzymujemy i wyszło to zupełnie naturalnie.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Stusunki z byłymi partnerami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024