Problem z wypadaniem włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z wypadaniem włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Problem z wypadaniem włosów

Witajcie, mam do was pytanie. Czy znacie może dobrego fryzjera specjalistę w swoim fachu, który podpowiedziałby jak zapobiegać i co zrobić z nadmiernie wypadającymi włosami. Byłam już na wstępnym badaniu u trychologa i doradził mi że niestety z moim stwierdzonym łysieniem plackowatym mam powoli myśleć o posiadaniu peruki...
Czy polecicie jakieś inne metody, co robić?
Jestem z Krakowa, proszę poradzćie....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z wypadaniem włosów

A co fryzjer miałby ci na to pomóc? Z takimi rzeczami idzie się do lekarza. Poszukaj jakiegoś dobrego dermatologa.

3

Również polecam odwiedzić dobrego dermatologa, najlepiej popytaj koleżanek, znajomych, rodziny.
Trycholog to nie jest lekarz, nawet nie wiem po jakich studiach wykonuje się ten... zawód. Część z nich może ma wiedzę, ale niestety trudno to zweryfikować i łatwo trafić na szarlatana, nie specjalistę.

Lekarz i badania. Jeżeli włosy wypadają tak mocno, to naturalne metody na niewiele się zdadzą, a powiem nawet więcej: myślę, że lepiej być nie eksperymentowała, bo Twoja skóra może teraz bardzo źle zareagować na takie rzeczy.

4

hey ...

ten trycholog -   to faktycznie jakiś szarlatan po kursie   wrrrrrr

jaka peruka ?? lol włosy po plackowatym łysieniu  odrastają ...

Iwona idź do dermatolga - przepisze Ci jakąś dobrą robioną miksturkę do wcierania i będzie Oki smile

miałam ten problem lata temu i tj. chyba rodzinne
bo mój Ojciec i Brat też przez to przechodzili .....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z wypadaniem włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024