Witajcie, mam do was pytanie. Czy znacie może dobrego fryzjera specjalistę w swoim fachu, który podpowiedziałby jak zapobiegać i co zrobić z nadmiernie wypadającymi włosami. Byłam już na wstępnym badaniu u trychologa i doradził mi że niestety z moim stwierdzonym łysieniem plackowatym mam powoli myśleć o posiadaniu peruki...
Czy polecicie jakieś inne metody, co robić?
Jestem z Krakowa, proszę poradzćie....
A co fryzjer miałby ci na to pomóc? Z takimi rzeczami idzie się do lekarza. Poszukaj jakiegoś dobrego dermatologa.
Również polecam odwiedzić dobrego dermatologa, najlepiej popytaj koleżanek, znajomych, rodziny.
Trycholog to nie jest lekarz, nawet nie wiem po jakich studiach wykonuje się ten... zawód. Część z nich może ma wiedzę, ale niestety trudno to zweryfikować i łatwo trafić na szarlatana, nie specjalistę.
Lekarz i badania. Jeżeli włosy wypadają tak mocno, to naturalne metody na niewiele się zdadzą, a powiem nawet więcej: myślę, że lepiej być nie eksperymentowała, bo Twoja skóra może teraz bardzo źle zareagować na takie rzeczy.
hey ...
ten trycholog - to faktycznie jakiś szarlatan po kursie wrrrrrr
jaka peruka ?? włosy po plackowatym łysieniu odrastają ...
Iwona idź do dermatolga - przepisze Ci jakąś dobrą robioną miksturkę do wcierania i będzie Oki
miałam ten problem lata temu i tj. chyba rodzinne
bo mój Ojciec i Brat też przez to przechodzili .....