Śląsk Szukam przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Śląsk Szukam przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Śląsk Szukam przyjaciółki

Hej szukam i szukam od niedawna mieszkam w Jastrzebiu szukam przyjaciolki tez mozesz byc z okolic Jastrzebia zdroju wink mam 25lat ty od 18 do 40 pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Śląsk Szukam przyjaciółki

ja tez ze Śląska-TYCHY

3

Hej, jestem z Jastrzębia i fajne towarzystwo by mi się przydało, nie mam tu znajomych. Jak masz ochotę na rozmowę to zapraszam do kontaktu, najlepiej na e- mail lili19891 małpa onet.pl

4

lili19891 napisał/a:

Hej, jestem z Jastrzębia i fajne towarzystwo by mi się przydało, nie mam tu znajomych. Jak masz ochotę na rozmowę to zapraszam do kontaktu, najlepiej na e- mail lili19891 małpa onet.pl

to napisz do mnie smile 534945918

5

Hej smile Mam na imie Aneta i jestem z Gliwic, może znajdzie się jakaś koleżanka na piwko pogaduchy, zakupy , imprezke smile Mam 25 lat i w sumie znajomych mam, ale żeby z nimi coś planować to szkoda słów.... smile

6

Cześć! Ja też ze Śląska (okolice Katowic) i chętnie wyskoczę na jakieś babskie spotkanie przy kawce, zakupy itp. wink

7 Ostatnio edytowany przez Tęczowa pani (2016-07-15 20:53:21)

Hej ,podobnie jak Wy szukam przyjaciółki w wieku ok 40 lat z okolic Sosnowca , ale jak dotąd to sami facecie mi się trafiają i to z jakimi ofertami??  Pozdrawiam

8

hej szukam kolezanek ze slaska moj mail to beti2900.1980@wp.pl piszcie

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Śląsk Szukam przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024