Hej szukam i szukam od niedawna mieszkam w Jastrzebiu szukam przyjaciolki tez mozesz byc z okolic Jastrzebia zdroju mam 25lat ty od 18 do 40 pozdrawiam
ja tez ze Śląska-TYCHY
Hej, jestem z Jastrzębia i fajne towarzystwo by mi się przydało, nie mam tu znajomych. Jak masz ochotę na rozmowę to zapraszam do kontaktu, najlepiej na e- mail lili19891 małpa onet.pl
Hej, jestem z Jastrzębia i fajne towarzystwo by mi się przydało, nie mam tu znajomych. Jak masz ochotę na rozmowę to zapraszam do kontaktu, najlepiej na e- mail lili19891 małpa onet.pl
to napisz do mnie 534945918
Hej Mam na imie Aneta i jestem z Gliwic, może znajdzie się jakaś koleżanka na piwko pogaduchy, zakupy , imprezke
Mam 25 lat i w sumie znajomych mam, ale żeby z nimi coś planować to szkoda słów....
Cześć! Ja też ze Śląska (okolice Katowic) i chętnie wyskoczę na jakieś babskie spotkanie przy kawce, zakupy itp.
7 2016-07-15 20:52:48 Ostatnio edytowany przez Tęczowa pani (2016-07-15 20:53:21)
Hej ,podobnie jak Wy szukam przyjaciółki w wieku ok 40 lat z okolic Sosnowca , ale jak dotąd to sami facecie mi się trafiają i to z jakimi ofertami?? Pozdrawiam
hej szukam kolezanek ze slaska moj mail to beti2900.1980@wp.pl piszcie