Błyskawiczna METODA na porost włosów - POLECAM !! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Błyskawiczna METODA na porost włosów - POLECAM !!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Błyskawiczna METODA na porost włosów - POLECAM !!

Witam wszystkie Forumowiczki smile)

Natura nie obdarzyła mnie super gęstymi włosami, toteż cały czas miałam problemy z ich pielęgnacją, stylizacją i oczywiście borykałam się z problemem nadmiernego wypadania włosów...

Cienkie blond włosy do ramion - tak bym je określiła jeszcze 3 miesiące temu!
Dodam, że rozjaśniam blond pasemkami, praktycznie dziennie suszę włosy i prostuję.

Po ciąży włosy zaczęły mi wychodzić garściami... dosłownie myślałam, że wypadną mi wszystkie!!

Lekarz zaproponował mi kurację tabletkami, jednak już kiedyś stosowałam bellisę, skrzypowitę i inne tam preparaty, które nie przyniosły zamierzonego celu!
Postanowiłam jednak spróbować jeszcze raz.

Lek dostępny bez recepty, w dobrych aptekach - REVALID
Są to kapsułki powlekane, całkiem łatwe do połknięcia. Cena za 90 kapsułek około 25zł.
Stosuję 3 razy dziennie po 2 tabletki.

Czytałam opinie w internecie i byłam dość sceptycznie do tego nastawiona, ponieważ opinie były podzielone. Wyczytałam nawet, że włosy zaczynają rosnąć nawet na twarzy - czego nie doświadczyłam big_smile

Biorę te kapsułki od grudnia, obecnie mamy połowę marca a ja mam włosy jak z reklamy telewizyjnej !!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!

Nie wierzyłam, że można coś takiego osiągnąć.

Nie rosną mi włosy na twarzy, w nosie czy też pomiędzy palcami. (spotkałam się z takimi opiniami również:D)
Włosy na głowie stały się gęstsze, błyszczące i przede wszystkim jest ich dużo dużo więcej.
Dodatkowo mam piękne zdrowe paznokcie, które się nie łamią smile

Jestem bardzo zadowolona, ponieważ byłam niemal w rozpaczy patrząc w lustro...

Polecam każdemu, kto ma problem z wypadaniem włosów !!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Błyskawiczna METODA na porost włosów - POLECAM !!

Mi nie wypadają włosy ale są cienkie i...nijakie...myślisz że cokolwiek pomogą na moje włoski....

3

bibulka przede wszystkim przestań katować swoje włosy prostownicą i przesuszaniem. Bo żadne tabletki Ci nie pomogą. Zwłaszcza gdy jeszcze rozjaśniasz włosy. Ostatnio fryzjerka mówiła mi, że mnóstwo dziewczyn przychodzi którym włosy garściami zaczynają wypadać- po wieloletnim prostowaniu....

4

Osobiście polecam do prostowania włosów stosować specyfiki ochronne od wysokich temperatur...:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Błyskawiczna METODA na porost włosów - POLECAM !!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023