DJ S.K. Pelle i After party - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » DJ S.K. Pelle i After party

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: DJ S.K. Pelle i After party

Hej smile

czy któraś z Was wie może coś więcej o imprezce z tym DJ ?
w klubach powywieszane są plakaty, ale zero konkretów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: DJ S.K. Pelle i After party
mlodaaa napisał/a:

Hej smile

czy któraś z Was wie może coś więcej o imprezce z tym DJ ?
w klubach powywieszane są plakaty, ale zero konkretów.

no ja też jestem ciekawa..:/
może tu znajdziesz coś więcej wpadka.pl/DJ.SKPelle ale myślę że trzeba jeszcze czekać

3

Jak się okazuje, wystarczyło poczekać i info samo przyszło wink Tak więc konkurs trwający z 3 misiące od 13 czerwca do 13 sierpnia, sety dj'i na wpadka.pl, (śmierdzi mi to trochę marketingiem), co z afterką, dalej nie wiem, ale wydaję mi się, że po konkursie coś się będzie działo. Pozdrawiam

4

mlodaaa napisał/a:

Jak się okazuje, wystarczyło poczekać i info samo przyszło wink Tak więc konkurs trwający z 3 misiące od 13 czerwca do 13 sierpnia, sety dj'i na wpadka.pl, (śmierdzi mi to trochę marketingiem), co z afterką, dalej nie wiem, ale wydaję mi się, że po konkursie coś się będzie działo. Pozdrawiam

marketing jest bo chyba wiadomo ze dj  kojarzyć się może z nazwą tabletek escapelle, ale jeśli jest to inicjatywa dla młodych to spoko

polecam sprawdzić dja Kamilosa choć głosy można oddawać kilka razy

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » DJ S.K. Pelle i After party

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021