paralotnia - straszno czy fajno? ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » paralotnia - straszno czy fajno? ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bożena (2011-04-20 17:17:38)

Temat: paralotnia - straszno czy fajno? ;)

Kochane, dostaliśmy w prezencie od przyjaciół kupony na lot paralotnią. Jakby ktoś nie wiedział, z czym to się je, to link poniżej:

Mój mąż jest najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi na samą myśl o tej zabawie. A ja zastanawiam się, jak to jest w powietrzu na takiej wysokości. Normalnie nie mam lęku wysokości. Ale zastanawiam się, czy przypadkiem w pewnym momencie nie włączy mi się taki paniczny strach;) Któraś z was latała na takim czymś? Jak wrażenia?
Cały czas zastanawiam się, czy nie wymienić tych kuponów na jakiś inny prezent (na szczęście mamy taka mozliwość). Proszę o radę...

Usunęłam link, ponieważ na forum nie podajemy odnośników do innych stron ( pkt 10). Proszę o to byś zapoznała się z regulaminem.

Moderatorka Bożena

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: paralotnia - straszno czy fajno? ;)

Ja latałam,  a ostatnio skoczyłam pierwszy raz na spadochronie wink Latanie jest kapitalne - tam w powietrzu czujesz strach, adrenalinę i WOLNOŚĆ...

3

Ja bym sie nie odważyła big_smile tchórzliwe stworzenie ze mnie chyba jeśli o takie sprawy chodzi... big_smile

"You know You love me. X.O.X.O. GossipGirl"

4

Próbowałam, strasznie ciężko się tego nauczyć. Po pierwszym razie miałam bolesne, krwawo-sine ślady na ramionach od pasków - bo trzeba było cały ciężar lotni unieść, a powietrze blokowało. Zanim się wzbijecie nad ziemię musicie się bardzo dużo nauczyć, to nie jest proste.

5

Ja planuje skok ze spadochronem, ale od 3 lat nie mogę się przełamać wink

6

Mojej mamie zafundowaliśmy taki lot na urodziny, wyglądała na przestraszoną i szczęśliwą jednocześnie big_smile Tylko, że ona leciała w tandemie z instruktorem, jak to ma wyglądać w waszym przypadku? Bo z instruktorem to nie problem, on wszystko wyjaśnia na miejscu, trzeba tylko postępować zgodnie z instrukcjami.

7

Zazdroszczę, ja bym za żadne skarby z tego nie zrezygnowała.

Od lat planuję polecieć w końcu na paralotni i skoczyć ze spadochronu, ale jakoś nigdy się zabrać konkretnie za to nie mogę. sad

8

Wczoraj w Przepisie na Życie był właśnie przelot motolotnią. Pomyślałam, że to nawet niegłupi pomysł na prezent. Jak ktoś nie widział to na youtube jest mniej więcej pokazane jak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=59wcFjR6XnQ

9

zdecydowanie fajno :-))))

10

Paralotnia to  tylko dla odważnych.

11

Fajno i straszno. Niektórzy uważają, że fajno właśnie dlatego, że straszno smile

12

ano lata czas już jakiś. Przecudne to......druga miłość życia:)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » paralotnia - straszno czy fajno? ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021